Web Analytics Made Easy - Statcounter

عبدالصمد خرمشاهی، وکیل مهناز افشار گفت: بنده به دادسرای فرهنگ و رسانه احضار شده‌ام اما باید توضیح دهم که تفهیم اتهام دیگری در مورد موکلم مطرح نبوده بلکه آنچه مطرح شد همان‌هایی بوده که از قبل در پرونده وجود داشته است.

وی ادامه داد: بازپرس دادسرای فرهنگ و رسانه بنده را احضار کرد تا در مورد شرکت یا عدم شرکت موکلم در بررسی این پرونده از من سؤال شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

خرمشاهی گفت: بحثی که مطرح شد پیرامون این موضوع بود که چه در دادسرا و چه در دادگاه در جرایم حق‌الناس می‌توان تصمیم‌گیری شده و نیازی به حضور متهم نباشد. این گونه جرایم مانند حق‌الناس نیست. 

این وکیل دادگستری گفت: این در حالی است که بنده پرونده موکلم را نخوانده بودم اما از ابتدا چه در دادسرای بابل و چه در دادسرای فرهنگ و رسانه ابتدا باید موکلم حاضر می‌شد و به او تفهیم اتهام شده و بنده نیز پرونده را می‌خواندم تا بتوانم از ایشان دفاع کنم هیچ کدام از این اتفاقات نیفتاده و ایشان نیز که وضعیتش مشخص بوده و در خارج از کشور است.

خرمشاهی ادامه داد: با شعبه ۴ دادسرای فرهنگ و رسانه در مورد اینکه خانم افشار چه زمانی می‌تواند برای بررسی پرونده به کشور بیاید بحث شد و قرار شد در نهایت بازپرس در این باره تصمیم‌گیری کند و پس از تهاتر انجام شده تصمیم گرفته شد که یک ماه فرصت داده شود و چنانچه ایشان به بازپرسی مراجعه نکند و دادسرا ناگزیر به صدور قرار مناسب برای ایشان خواهد بود. 

وی گفت: در این فرصت یک ماهه تصمیم گرفته خواهد شد که اتهام متوجه موکلم است یا خیر.

این وکیل دادگستری افزود: اگر خانم افشار ظرف یک ماه آینده آمد که بنده از ایشان دفاع می‌کنم اما اگر شرایط این گونه باقی بماند جایی برای ادامه وکالت بنده نیست.

خرمشاهی گفت: عمده اتهامات منتسب به ایشان جرایم حق‌اللهی نیست و دادسرا می‌تواند در مورد آن تصمیم بگیرد که قرار منع تعقیب صادر شود یا خیر.

وی افزود: تصمیم‌گیری در نهایت با دادگاه خواهد بود چنانچه که وکیل یا موکل در دادگاه حاضر نشوند می‌تواند به صورت غیابی موضوع مطرح شود. هر چند که مواردی نیز بوده که متهم در خارج از کشور بوده و وکیل ایشان در دادگاه حاضر شده و پرونده بررسی شده است.

این وکیل دادگستری در مورد اتهامات مهناز افشار گفت: همان ۵ تا ۶ مورد موارد اتهامی مانند نشر اکاذیب، تبلیغ علیه نظام، حمایت از دختران انقلاب و ... بوده که در قالب عناوین قانون مجازات اسلامی در این پرونده مطرح است.

۴۷۴۷

کد خبر 1327945

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: رسانه مهناز افشار انتخابات مجلس یازدهم باشگاه استقلال لیگ برتر نوزدهم تیم ملی فوتبال ایران مارک ویلموتس ایالات متحده آمریکا ناتو روسیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۶۳۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هزینه درمان بیماران هموفیلی؛ ۱۰۰ میلیون تومان در ماه!

آفتاب‌‌نیوز :

امین افشار، رئیس هیات مدیره انجمن هموفیلی ایران در نشست خبری با بیان اینکه نگاه جامعی به بیماران هموفیلی نمی‌شود، گفت: در کشور‌های پیشرفته قبل از اینکه بیمار هموفیلی دچار خون ریزی شود سطح فاکتور بیمار را بالا می‌برند، اما در ایران بعد از خون ریزی بیمار، باید فاکتور دریافت کند؛ تازه دارو باشد یا نباشد.

وی ادامه داد: معمولا سیاستگذار این حوزه بخشی نگری می‌کند؛ در حالی اگر نگاه جامعی داشته باشند مثلا دارو به موقع برسد بعدا نیاز به تغییر مفصل بیمار نیست یا نیاز به خدمات بهزیستی و تامین اجتماعی ندارد.

افشار تصریح کرد: در حوزه پیشگیری از هموفیلی نیز نگاه جامعی وجود ندارد؛ در حالی که هر روز تعداد بیماران هموفیلی افزوده می‌شود.

رئیس هیات مدیره انجمن هموفیلی متذکر شد: داروی هموفیلی تحریم نیست، اما منشأ داروتوسط کشور‌های اتحادیه اروپا هستند؛ البته بحث مافیای داروی هموفیلی وجود دارد.

وی با بیان اینکه ۱۳ هزار بیمار در کشور وجود دارد، گفت: هر بیمار هموفیلی حدودا صد میلیون تومان در ماه هزینه دارد.

افشار تاکید کرد: اگر سازمان غذا و دارو وارد بحث رگولاتوری خود شود و بر اساس مطالعات بالینی دارو وارد شود، موثر است. 

سعید برپروشان، مدیر عامل انجمن هموفیلی اظهار داشت: وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو نمی‌خواهد زیر بار دارو‌های نوین هموفیلی برود.

وی ادامه داد: وقتی دارویی تولید می‌شود که بیمار یک ماه راحت است و خون ریزی به خداقل می‌رسد چرا نباید استفاده کند؛ اما متاسفانه مسئولان وزارت بهداشت این نگاه را ندارند.

مدیرعامل انجمن هموفیلی ایران خاطرنشان کرد: داروی جدید هر ویال آن ۱۸۰ میلیون تومان است.

برپروشان ابراز کرد: در تهران داروی بیماران هموفیلی وجود دارد، اما در شهرستان‌ها وجود ندارد؛ به عبارتی عدالتی در توزیع داروی بیماران هموفیلی وجود ندارد.

منبع: خبرگزاری فارس

دیگر خبرها

  • نمایش «شاماران» به سعدی افشار تقدیم شد
  • مدیر یک شرکت لوازم آرایشی در برج بیست طبقه‌اش به قتل رسید
  • قتل مدیر شرکت‌ لوازم آرایشی با ۳۷ ضربه چاقو در برج ۲۰ طبقه‌اش
  • مدیر یک شرکت‌ لوازم آرایشی در برج بیست طبقه‌اش به قتل رسید
  • رئیس‌جمهور: می‌گفتند روی موشک‌ها شعار مرگ بر اسرائیل ننویسیم
  • پسر صدیقه خانم که اروپایی‌ها را شگفت زده کرد
  • بارگذاری ۹۰ میلیون رأی و تصمیم قضایی گمنام‌شده در سامانه تناد
  • هزینه درمان بیماران هموفیلی؛ ۱۰۰ میلیون تومان در ماه!
  • از چه زمانی واژه «ارتش» جایگزین «قشون» شد؟
  • «قشون» از چه زمانی «ارتش» شد؟