Web Analytics Made Easy - Statcounter

بهمن مرادنیا روز پنجشنبه در حاشیه اجرای طرح نهضت جنگل‌کاری با شعار «نهال کاری همگانی برای ایرانی سرسبز»  در حاشیه سد گاوشان کامیاران اظهار داشت: نهضت جنگل‌کاری نشان دهنده عزم و اراده ملی برای توجه به منابع طبیعی به عنوان میراثی گرانبها برای آیندگان است.

وی با تاکید بر اینکه باید تلاش کنیم تا جنگل‌کاری گسترش بسیاری یابد، اضافه کرد: عنایت رهبر معظم انقلاب و اختصاص اعتبارات عمده از صندوق توسعه ملی نشان‌دهنده اهمیت منابع طبیعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار کردستان با تاکید بر لزوم برنامه‌ریزی برای ایجاد و توسعه فضای سبز در ورودی شهرها افزود: این برنامه امسال باید حتما شروع شود که با توجه به آلودگی شهری و نقش فضای سبز در ایجاد نشاط، حاشیه شهرها از این نعمت بهره مند شوند البته حمایت‌های لازم در این حوزهها انجام خواهد شد.

مرادنیا به مشکل فاضلاب روستایی در حوزه سدها اشاره و بر حل و فصل آن تاکید کرد و یادآور شد: برخورداری کردستان از نعمت آب و خاک برای تبدیل به استانی سرسبز تنها نیازمند همت بیشتر مسوولان است.

استاندار کردستان از جوامع و مردم محلی خواست تا در حفظ و حراست از منابع طبیعی تلاش کنند تا در آینده در بهره برداری از این منابع و مزایای آنها به عنوان طرح های گردشگری و آبخیزداری بهره مند شوند.

برچسب‌ها صندوق توسعه ملی کردستان جنگل منابع طبیعی بهمن مرادنیا کامیاران

منبع: ایرنا

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی کردستان جنگل منابع طبیعی کامیاران صندوق توسعه ملی کردستان جنگل منابع طبیعی کامیاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۶۵۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز در کهگیلویه

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای کهگیلویه و بویراحمد، هادی خاضعی با اشاره به برگزاری جلسه شورای حفاظت از منابع آب لنده افزود: این جلسه با هدف صیانت از منابع آبی و سازگاری با کم آبی با حضور اعضای شورای حفاظت از منابع آب در فرمانداری شهرستان لنده برگزار شد. وی با اعلام هشدار به وضعیت افت آب‌های زیرزمینی شهرستان ادامه داد: با توجه به خشکسالی‌های چند سال گذشته و افت شدید سفره منابع آب زیرزمینی، لزوم بر برنامه ریزی، صیانت، مراقبت و مدیریت منابع آب شرب و کشاورزی بیش از گذشته احساس می‌شود. رئیس امور آب شهرستان کهگیلویه تاکید کرد: با توجه به اینکه قسمتی از رودخانه مارون در محدوده شهرستان لنده است، جهت تأمین آب اراضی، در صورت داشتن شرایط و پتانسیل آبیاری صدور مجوز با طی مراحل قانونی محدودیت ندارد. وی در ادامه با یادآوری بر ضرورت و لزوم صیانت از منابع آبی تاکید کرد: همه مسؤولان باید توجه ویژه ای به مدیریت و استفاده‌ی بهینه از آب‌های زیرزمینی و سطحی منطقه داشته باشند. خاضعی با تأکید بر آگاهی بخشی به مردم در جهت صرفه جویی در مصرف آب، تصریح کرد: باید فرهنگ صحیح مصرف منابع آب به مردم آموزش داده شود تا آنها حداکثر بهره برداری را داشته باشند. رئیس اداره امور آب شهرستان کهگیلویه بیان کرد: بر اساس اصل ۴۵ قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و ماده ۲ قانون توزیع عادلانه آب، بستر رودخانه‌ها در اختیار جمهوری اسلامی ایران است و تولیت آن به وزارت نیرو و در استان شرکت آب منطقه‌ای گذاشته شده است. وی تأکید کرد: طبق این قانون، هرگونه تجاوز به اراضی بستر و حریم رودخانه ممنوع بوده و از مردم تقاضا داریم نسبت به تصرف بستر، خاکریزی و تغییر کاربری اراضی واقع در بستر و حریم رودخانه‌ها جداً خودداری کنند. خاضعی در پایان خاطر نشان کرد: جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز و پر و مسلوب المنفعه نمودن چاه‌های غیر مجاز محفوره و رفع تصرفات اراضی بستر رودخانه‌ها در اولویت کاری این اداره قرار دارد.

دیگر خبرها

  • مکرون: اروپا در معرض نابودی قرار دارد
  • ماکرون: اروپا در معرض نابودی قرار دارد
  • به صدا درآمدن زنگ خطر انقراض ۵۰ گونه گیاه دارویی وخوراکی درآذربایجان غربی
  • مهار سیلاب‌ با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر + فیلم
  • مهار ۸۰ درصد از سیلاب‌ها با اجرای طرح‌های آبخیزداری در فریدونشهر+ فیلم
  • تنفس زمین نیازمند آگاهی/ ردپای انسان در نابودی محیط زیست
  • نابودی بزرگترین دشت لاله‌های واژگون کشور، خیلی دور، خیلی نزدیک
  • جلوگیری از حفر چاه غیر مجاز در کهگیلویه
  • جزییات حمله مسلحانه به منزل جنگل‌بانان آملی
  • اجرای آتش بُر در روستای بیشه