Web Analytics Made Easy - Statcounter

استاندار تهران گفت: با بانک مرکزی مکاتبه‌ای صورت گرفته تا بانک‌ها مکلف به خدمات‌رسانی در کمترین زمان ممکن به خسارت‌دیدگان باشند. ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۱۴:۱۱ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، انوشیروان محسنی بندپی ظهر امروز در جریان بازدید از میزان خسارت اغتشاشگران به شهرستان غرب استان تهران ضمن قدردانی از اعضای شورای تأمین، نیروهای سپاه، دستگاه قضایی، نیروی انتظامی و دیگر مسئولان در بازگرداندن نظم و امنیت به این شهرستان‌ها اظهار داشت: پس از بیانات مقام معظم رهبری صف مردم از اغتشاشگران جدا شد و به سرعت آشوب و غارتگری به پایان رسید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به میزان خسارت‌ها بیان کرد: همان‌گونه که مقام معظم رهبری اشاره کردند باید خسارت‌های مردمی احصا و بررسی شود و با تشکیل هیئت امنا کسانی که در این قضیه بی‌گناه بودند از آن‌ها دلجویی و خسارت‌ها جبران شود.

استاندار تهران با اشاره به تسریع در ساخت و بهره‎‌برداری از پروژه‌های مختلف جهت خدمت‌رسانی به مردم افزود: با بانک مرکزی مکاتبه‌ای صورت گرفته تا بانک‌ها مکلف به خدمات‌رسانی در کمترین زمان ممکن به خسارت‌دیدگان باشند.

تهران| فرماندار شهرقدس: اغتشاشگران 72 میلیارد تومان به شهرستان قدس خسارت وارد کردندتهران| اغتشاشگران 1000 میلیارد ریال به زیرساخت‌های رباط‌کریم خسارت وارد کردندآغاز پرداخت خسارت واحدهای زیان دیده از اغتشاشات بنزینی

وی همچنین تصریح کرد: از 29 پمپ بنزین آسیب دیده در ناآرامی‌های اخیر 23 پمپ بنزین به مدار بازگشته و فروشگاه‌های زنجیره‌ای نیز باید سریع‌تر ‌خدمات خود را به مردم ارائه دهند.

محسنی بندپی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به زمان بهره‌برداری از بیمارستان شهرستان قدس گفت: باید روزشماری برای بیمارستان قدس تعیین شود و پیشرفت فیزیکی پروژه مشخص شود چرا که آزمون نیروی انسانی برگزار شده و لیست کاملی از تجهیزات موردنیاز تهیه شده است.

وی در پایان با اشاره به ضرورت تامین آب 2.5 میلیون نفر جمعیت در شهرستان‌های غرب استان تهران خاطرنشان کرد: جهت اجرای این پروژه 90 میلیارد تومان نقدینگی توسط وزارت نیرو تأمین شده و 70 میلیارد تومان نیز طبق دستور رئیس‌جمهور تأمین اعتبار شده است که آب آشامیدنی غرب استان تهران تأمین شود.

انتهای پیام/ 220/ ع

R7840/P1494/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۶۹۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم

معاون مدیریت بحران استانداری خراسان جنوبی از آماده‌باش همه دستگاه‌های اجرایی این استان برای خدمات‌رسانی به مردم در مناطق آسیب‌دیده از سیل خبر داد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان جنوبی، جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران این استان، امروز_پنجشنبه ششم اردیبهشت_ به ریاست علیرضا عباس زاده معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار در مرکز استان برگزار شد و در این جلسه با بررسی آخرین وضعیت بارندگی در شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه، در خصوص مدیریت شرایط تصمیماتی اتخاذ شد.

محمودرضا تیمورپور معاون مدیریت بحران استانداری در خصوص مصوبات این جلسه اظهار کرد: بر اثر سیلاب روز گذشته تا امروز ۶۰ خانوار از اهالی روستای نوده و ۲۵۰ خانوار روستای بمرود زیرکوه، هفت نفر در بشرویه و چهار نفر در سرایان به مکان امن منتقل و اسکان اضطراری داده شدند.

وی افزود: بسته غذایی ۷۲ ساعته از طریق جمعیت هلال‌احمر بین مردم آسیب‌دیده که در مناطق امن اسکان داده شده‌اند، توزیع می‌شود و ارتش هم برای اعزام ماشین‌آلات سنگین در آماده‌باش است.

تیمورپور گفت: بارش‌های شدید روز گذشته تاکنون در شهرستان زیرکوه به ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی روستاهای نوده، بمرود و شاهرخت خسارت وارد کرده، شش رشته قنات تخریب و ۳۰۰ رأس دأم نیز تلف شده‌اند.

معاون مدیریت بحران استانداری با بیان اینکه زیرساخت‌های جاده‌ای خسارت جدی دیده است، اظهار کرد: در جلسه اضطراری ستاد مدیریت بحران استان، نیازمندی‌های شهرستان‌های زیرکوه و بشرویه اعلام و مقرر شد ماشین‌آلات سنگین از طریق راهداری و برخی شرکت‌های خصوصی به منطقه اعزام شوند، از این رو بیشترین مشکل در حال حاضر مربوط به شهرستان زیرکوه است که برخی آب‌نماها تخریب شده و راه‌های روستایی مسدود است.

به گفته وی، مسیرهای اصلی و روستایی توسط نیروهای راهداری در حال بازگشایی است.

تیمورپور با اشاره به هماهنگی‌های صورت گرفته برای آب‌رسانی سیار از سوی شرکت آب و فاضلاب استان گفت: از طریق بنیاد مسکن هم ماشین‌آلات کمرشکن برای حمل خودروهای سنگین هماهنگ شده است.

وی با بیان اینکه در سایر شهرستان‌ها بارندگی بوده اما خسارتی گزارش نشده است، افزود: بیشترین بارندگی را برای عصر امروز شاهد خواهیم بود که هسته اصلی آن در بیرجند است.

به گفته وی، باوجود سیلاب شدید در زیرکوه و نبود دسترسی روستاها به مرکز شهرستان، طبق گفته فرماندار، کنکور سراسری طبق برنامه امروز برگزار می‌شود.

به گزارش ایمنا، معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری و اعضای ستاد بحران استان بعد از این جلسه راهی شهرستان زیرکوه شدند.

کد خبر 747813

دیگر خبرها

  • خسارت بیش از ۸۸ میلیارد تومانی در پی بارش های اخیر در کلاله
  • سیلاب به زیرساخت‌های آب شهرستان زیرکوه خسارت وارد کرد
  • خدمات رسانی سه کتابخانه سیار در شهرستان‌های هرسین، قصرشیرین و جوانرود
  • دولت سیزدهم عزم راسخی برای تأمین مسکن اقشار کم‌برخوردار دارد
  • آماده باش تمامی دستگاه‌های اجرایی برای خدمات رسانی به مردم
  • آماده‌باش دستگاه‌های اجرایی خراسان جنوبی برای خدمات‌رسانی به مردم
  • تمام نیروها در حال خدمت‌رسانی هستند
  • کمک رسانی آتش نشانان تهرانی در مناطق سیل زده بلوچستان ادامه دارد | باز شدن مسیر ۸ روستا بعد از یک هفته
  • امام جمعه بوشهر: پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری تسریع شود
  • ۴۳ هزار نفر در مسکن مهر صفادشت از خدمات عمومی بی‌بهره‌‌اند