Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران آنلاین»
2024-04-18@19:46:55 GMT

تلف شدن غیر عادی پرندگان گزارش کنید

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۷۷۲۰۱

تلف شدن غیر عادی پرندگان گزارش کنید

هرچند بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان در هرمزگان گزارش نشده اما اعلام سریع تلف شدن غیر معمول وناگهانی توسط مرغداران ومسوولان فنی مهم ترین گام جهت پیاده سازی اقدام های بهداشتی کنترلی است.

دکتر محمد جانباز روز پنجشنبه  افزود: پرندگان آبزی(اردک، غاز)، بوقلمون، مرغ و خروس، شترمرغ، مرغ شاخدار، پرندگان زینتی وغیره از جمله پرندگان حساس به بیماری آنفولانزای فوق حاد پرندگان می باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان داشت: تلف ناگهانی، پرخونی تاج وریش، خونریزی زیرجلدی درساق پا، علائم تنفسی، افت ناگهانی تولید، کاهش مصرف دان و بی حالی از علائم بیماری آنفولانزای فود حاد در پرندگان است.
مدیرکل دامپزشکی هرمزگان اظهارداشت: تماس با پرندگان مبتلا و کود آلوده، ذرات گرد و غبار، آب و دان آلوده می تواند باعث انتقال بیماری شود.
وی، اجرای اقدام های بهداشتی قرنطینه ای در مراکز پرورش، جلوگیری از تماس پرندگان بومی وصنعتی با پرندگان مهاجر وحشی، نگهداری نکردن هرگونه پرنده با حیوان دیگر در داخل مرغداری، ضدعفونی کود و گرفتن مجوز بهداشتی حمل از دامپزشکی، جلوگیری از ورود پرندگان وجوندگان به سالن ها و انبار، تعویض کامل لباس و کفش و استفاده از کلاه و ماسک برای تمامی افرادی در تماس مستقیم با طیور را برای کنترل و پیشگیری مهم عنوان کرد.
جانباز، در پایان بر رعایت اصول امنیت زیستی جهت پیشگیری از ورود عامل بیماری آنفولانزای حاد پرندگان، افزایش آگاهی مردم و آشنایی بیشتر با این بیماری حاد تاکیدکرد./ ایرنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۷۲۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علائم شایع بیماری‌های کبدی را بشناسید

آفتاب‌‌نیوز :

انواع مختلفی از بیماری‌های کبدی از جمله هپاتیت، بیماری کبد چرب، سرطان کبد، فیبروز، سیروز و نارسایی کبدی وجود دارد که هر کدام باعث بروز علائم خاصی می‌شوند؛ در صورت بروز این علائم هشداردهنده، باید به پزشک متخصص مراجعه کنید.

کبد یکی از مهم‌ترین اعضای بدن انسان است که به متابولیسم غذا، ذخیره انرژی و حذف سموم کمک می‌کند. انواع مختلفی از بیماری‌های کبدی از جمله هپاتیت، بیماری کبد چرب، سرطان کبد، فیبروز، سیروز و نارسایی کبدی وجود دارد. هر یک از این بیماری‌ها، مجموعه علائم منحصر به فرد خود را دارد. در حالی که هر نوع بیماری کبد علائم را کمی متفاوت نشان می‌دهد، همه انواع بیماری‌های کبدی ممکن است علائم مشترکی نیز داشته باشند.

علائم هپاتیت چیست؟

هپاتیت نوعی التهاب کبد است که در نهایت می‌تواند به کبد آسیب برساند و بر عملکرد طبیعی آن تأثیر بگذارد. هپاتیت معمولاً پس از آلوده شدن شما به ویروس‌های هپاتیت A، B، C، D یا E رخ می‌دهد. در برخی موارد، هپاتیت همچنین می‌تواند به دلیل نوشیدن الکل زیاد یا زمانی که سیستم ایمنی بدن شما به اشتباه به خود حمله می‌کند رخ دهد.

اگر دچار هپاتیت شوید، ممکن است علائم زیر را تجربه کنید:

تب
از دست دادن اشتها
حالت تهوع
ادرار تیره
درد مفاصل
خستگی
مدفوع سفالی رنگ
یرقان یا زرد شدن چشم و پوست
علائم فیبروز کبدی

فیبروز یک بیماری کبدی است که باعث ضخیم شدن بافت کبد می‌شود. این وضعیت معمولاً به دلیل التهاب مداوم (مداوم) کبد ایجاد می‌شود که در نهایت منجر به ساخت کلاژن و سایر پروتئین‌ها در کبد می‌شود.

درنتیجه، کبد شما شروع به تشکیل بافتی می‌کند که مضر است زیرا می‌تواند جریان خون را در کبد مسدود یا محدود کند و سلول‌های سالم کبد را از بین ببرد.

هنگامی که فیبروز خفیف یا متوسط باشد، ممکن است هیچ علامتی ایجاد نکند. با این حال، اگر وضعیت نامساعد کبد پیشرفت کند، احتمالاً به سیروز مبتلا خواهید شد؛ یک نوع شدیدتر از بیماری کبدی که علائم ایجاد می کند.

علائم سیروز کبدی

سیروز وضعیتی است که زمانی رخ می‌دهد که بافت ناسالم جایگزین بافت سالم کبد شود و منجر به انسداد جریان خون از طریق کبد شما شود. اگر سیروز را تجربه کنید، ممکن است دچار علائم زیر شوید:

خارش پوست
خستگی
حالت تهوع
از دست دادن اشتها
درد در سمت راست بالای شکم
گرفتگی و ضعف عضلانی
کاهش وزن ناخواسته
اگر وضعیت شما بدتر شود، ممکن است علائم جدی تری را نیز تجربه کنید، مانند:

تورم در مچ پا، پایین پا یا ساق پا
خونریزی داخلی به دلیل ترکیدن وریدهای بزرگ در کبد
آسیت یا تجمع مایع در شکم
ادرار تیره
کبودی یا خونریزی
زردی
سردرگمی و از دست دادن حافظه
علائم بیماری کبد چرب

بیماری کبد چرب وضعیتی است که در آن چربی اضافی در کبد تجمع می‌یابد. تجمع چربی می‌تواند به دلیل بیماری کبد چرب غیرالکلی یا بیماری کبد چرب الکلی باشد. بیماری کبد چرب غیرالکلی می‌تواند به دلیل بیماری‌های زمینه‌ای مانند دیابت نوع ۲، چاقی یا فشار خون بالا ایجاد شود. بیماری کبد چرب الکلی در صورت مصرف الکل رخ می‌دهد.

هر دو نوع بیماری کبد چرب عمدتاً بیماری‌های خاموشی هستند که علائم کمی ایجاد می‌کنند. اگر علائم بیماری کبد چرب را بروز دهید، احتمالاً درد شکم در سمت راست یا خستگی را تجربه خواهید کرد. مانند فیبروز، بیماری کبد چرب نیز می‌تواند بدتر شود و باعث سیروز شود. اگر وضعیت شما پیشرفت کند، ممکن است که بعداً علائم سیروز را نیز تجربه کنید.

به‌وسیله سونوگرافی می‌توان کبد چرب غیرالکلی را تشخیص داد؛ همچنین در این بیماری میزان آنزیم‌های کبدی افزایش می‌یابد که می‌توان با آزمایش خون آن را تشخیص داد.

کبد چرب عمدتاً علامت خاصی ندارد و به‌صورت اتفاقی در آزمایشات دوره‌ای یا سونوگرافی تشخیص داده می‌شود، با وجود این در صورت پیشرفت بیماری، ممکن است علائمی همچون احساس ضعف و خستگی، کاهش وزن، کاهش اشتها، تهوع، درد در سمت راست بدن بالای شکم و بزرگ شدن کبد بروز یابد.

منبع: خبرگزاری تسنیم

دیگر خبرها

  • جلوگیری از ورود بیش از یک میلیون توریست به ایران توسط آذربایجان + فیلم
  • برای درمان بواسیر باید به چه موضوعاتی توجه کرد؟
  • جلوگیری از ورود بیش از 1 میلیون توریست به ایران توسط آذربایجان + فیلم
  • اجرای طرح ملی واکسیناسیون رایگان طیور بومی در خمینی‌شهر
  • علائم و عوارض بیماری کاوازاکی (فیلم)
  • تماس با کپک کشنده است؟
  • ببینید | علائم و عوارض بیماری کاوازاکی
  • علائم و عوارض بیماری کاوازاکی + فیلم
  • علائم شایع بیماری‌های کبدی را بشناسید
  • علائم شایع‌ترین بیماری‌های کبدی چیست؟