Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اردبیل، نیکنام حسینی‌پور، مدیرعامل خانه کتاب کشور امروز در جریان سفر به اردبیل و در حاشیه بازدید از چندی از کتابخانه‌های مرکز استان گفت: چنانچه تعامل و رایزنی‌ کتابفروشی‌ها با شهرداری‌ها افزایش یابد، در توسعه کتابخوانی و رونق مطالعه نیز می‌توان گام‌های بزرگی را برداشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: لازم است تا کتابفروشی‌های استان اردبیل همچون کلانشهرهایی همچون تهران رایزنی‌ خود با شهرداری را افزایش داده و از ظرفیت این نهاد برای توسعه مطالعه بهره بگیرند.

مدیرعامل خانه کتاب کشور افزود: اردبیل در حوزه کتابخوانی و مسائل فرهنگی همواره پیشگام بوده و می‌توان با تبدیل کردن ظرفیت‌های موجود در این استان از فرصت موجود استفاده کرده و طرح‌های استانی را در اردبیل اجرایی کرد.

حسینی پور در خصوص اجرای طرح پاییزه کتاب در اردبیل نیز گفت: با توجه به کمبود اعتبارات تصمیمی برای برگزاری این طرح به صورت کلان اتخاذ نشده بود اما پس از فراهم شدن شرایط در تداوم اجرای برنامه‌های فرهنگی با شعار «ایران؛ تهران نیست» طرح مذکور برای شهرستان‌ها نیز درنظر گرفته شد.

او تصریح کرد: کاهش هزینه آسیب‌های اجتماعی و پیشگیری از ناهنجاری‌ها با توسعه فرهنگ مطالعه امکان پذیر خواهد شد و چنانچه تعامل مناسب دستگاه‌های مرتبط فرهنگی در این خصوص انجام پذیرد، با نتایج بسیار ارزشمندی همراه خواهیم شد.

انتهای پیام/ع

 

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: رونق مطالعه کتابخانه مرکزی شهرداری آسیب اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۸۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۵۰ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز ایران تا سال ۱۴۰۶

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، «محمدحسین متجلی» با بیان اینکه به‌منظور حفظ و نگهداشت تولید گاز کشور، طرح‌هایی در مأموریت نفت و گاز پارس تعریف شده است، گفت: مرحله نخست طرح توسعه میدان گازی کیش در حال اجراست و تاکنون چهار حلقه چاه این میدان از سوی شرکت ملی حفاری ایران تکمیل شده و آماده تولید است.

  وی با بیان اینکه مناقصه خرید خط لوله این میدان گازی در حال انجام است، اظهار کرد: همچنین مباحث مرتبط با شرکت تأسیسات دریایی در حال اخذ مجوز‌های لازم است.   مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با اشاره به طرح توسعه میدان گازی مشترک فرزاد B گفت: اکنون مطالعات طراحی پایه توسعه این میدان مشترک در حال انجام است و پیمانکار آن نیز شرکت پتروپارس خواهد بود که جکت این میدان از سوی شرکت تأسیسات دریایی ساخته می‌شود.    متجلی بیان کرد: میدان بعدی در افزایش تولید گاز، میدان گازی پارس شمالی است که مطالعات طراحی پایه برای فاز یک در مراحل نهایی است و در حال انجام مناقصه برای ساخت جکت این میدان هستیم، همچنین برای دیگر بخش‌ها مانند حفاری و خط لوله، بسته‌های مناقصه آماده شده و سال آینده این مناقصه به نتیجه خواهد رسید.    وی به طرح توسعه میدان گازی بلال اشاره کرد و افزود: بسته‌های مختلف برای توسعه این میدان نهایی شده و تنها بسته تأمین خط لوله باقی مانده که مناقصه آن از سوی شرکت پتروپارس به‌عنوان پیمانکار اصلی این فاز برگزار می‌شود.   مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه در فاز ۱۱ پارس جنوبی و روی سکوی ۱۱ B چهار چاه تکمیل شده و تولید گاز از آن در جریان است، گفت: با تکمیل حفاری چاه پنجم، به‌زودی این چاه عملیاتی می‌شود و عملیات حفاری چاه ششم را آغاز می‌کنیم.   متجلی ادامه داد: برای سکوی ۱۱ A نیز مباحث مختلف مانند نصب جکت در حال انجام است و حفاری روی این موقعیت فرآیند مناقصه را در پتروپارس می‌گذراند. سکو‌های ۱۱ A و B به‌صورت قرارداد آی‌پی‌سی و با سرمایه‌گذاری پتروپاس در حال انجام است.   وی با بیان اینکه با اجرای گام نخست طرح‌های توسعه‌ای در چهار میدان گازی، تا پایان سال ۱۴۰۶ تولید روزانه گاز کشور معادل بیش از پنج فاز استاندارد پارس جنوبی افزایش می‌یابد، تصریح کرد: ظرفیت هر فاز پارس جنوبی ۲۸ میلیون مترمکعب در روز است و با این حساب ۱۵۰ میلیون مترمکعب در روز به ظرفیت تولید گاز کشور افزوده خواهد شد.   مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با تأکید بر اینکه افزایش تولید گاز از مرحله اول طرح توسعه میدان پارس شمالی ۲۸ میلیون مترمکعب در روز خواهد بود، گفت: از میدان مشترک فرزاد B نیز روزانه ۲۸ میلیون مترمکعب گاز تولید خواهد شد.   متجلی افزود: تولید در فاز نخست میدان گازی کیش نیز معادل سه فاز استاندارد پارس جنوبی خواهد بود و روزانه ۱۴ میلیون مترمکعب گاز در گام نخست از میدان بلال تولید می‌شود.   وی ادامه داد: در مجموع با اجرای کامل طرح‌های توسعه‌ای در شرکت نفت و گاز پارس، معادل ۱۳ فاز استاندارد پارس جنوبی به تولید گاز کشور افزوده می‌شود.    مدیرعامل شرکت نفت و گاز پارس با بیان اینکه ردیف نخست پایانه جاسک آماده بهره‌برداری است، گفت: آن بخشی که مربوط به شرکت نفت و گاز پارس است پیشرفت خوبی داشته و آماده دریافت نفت خام از خط لوله نفت خام گوره - جاسک خواهیم بود.

دیگر خبرها

  • فرهنگسازی و ترویج کتابخوانی میان کودکان ضروری است
  • مطالعه و همکاری بین دستگاهی؛ عوامل موثر توسعه گردشگری در سواحل
  • چهارمحال و بختیاری یکی از مستعدترین استان‌ها در حوزه گردشگری است
  • زیرساخت‌های فرهنگی در احداث پارک‌ها مدنظر قرار گیرد
  • ابتکار و انجام کارهای نو سرلوحه کار مسوولان کردستان باشد
  • توسعه فرهنگ کتابخوانی در احداث پارک‌های سنندج مورد توجه قرار گیرد
  • موافقت وزیر کشور با ارتقاء درجه شهرداری پارس آباد مغان
  • پروژه های نیمه تمام خیرساز در اولویت تکمیل
  • افزایش ۱۵۰ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز ایران تا ۱۴۰۶
  • افزایش ۱۵۰ میلیون مترمکعبی ظرفیت تولید گاز ایران تا سال ۱۴۰۶