Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش شبکه اخبار اقتصادی و دارایی ایران (شادا)، در دیدار روز پنجشنبه فرهاد دژپسند وزیر امور اقتصادی و دارایی جمهوری اسلامی ایران با شاهین مصطفی‌یف وزیر اقتصاد جمهوری آذربایجان، موضوعات کمیسیون مشترک دو کشور مورد توافق طرفین قرار گرفت.

فرهاد دژپسند طی سخنانی در این دیدار با اشاره به توافقات بعمل آمده میان روسای جمهوری دو کشور در سفر اخیر حجت‌الاسلام حسن روحانی به آذربایجان، گفت: در جلسه آتی کمیسیون مشترک ایران و آذربایجان، باید جزئیات محورهای مورد توافق روسای جمهور دو کشور، جهت توافق نهایی، بررسی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری ایران آماده همکاری با آژانس نوآوری جمهوری آذربایجان است

وی با اشاره به سفر آتی رییس‌جمهوری آذربایجان به کشورمان در اوایل سال آینده میلادی، تصریح کرد: جلسه کمیسیون اقتصادی مشترک دو کشور باید هر چه سریع‌تر برگزار شود تا اگر نهایی شدن برخی تفاهمات، نیازمند فراهم آوردن مقدمات و انجام تمهیداتی خاص باشد، فرصت کافی وجود داشته باشد.

وزیر امور اقتصادی و دارایی با بیان اینکه اجرای برخی تفاهمات از جمله تکمیل پروژه راه‌آهن رشت به آستارا و ایجاد شهرک صنعتی مشترک و توسعه همکاری‌های بانکی دو کشور، دارای اهمیت خاصی است، خواستار توجه ویژه طرف آذربایجانی به این موضوعات شد.

دژپسند با تاکید بر توسعه همکاری‌های علمی فناوری ایران و آذربایجان به عنوان یکی دیگر از موضوعات مورد توافق روسای جمهوری دو کشور تصریح کرد: صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری ایران آماده همکاری با آژانس نوآوری جمهوری آذربایجان است.

استقبال از پیشنهاد دژپسند درخصوص برگزاری هر چه سریع‌تر کمیسیون مشترک اقتصادی

شاهین مصطفی‌یف وزیر اقتصاد آذربایجان نیز طی سخنانی در این دیدار، ضمن استقبال از پیشنهاد وزیر اقتصاد کشورمان درخصوص موضوعات محوری و برگزاری هر چه سریع‌تر کمیسیون مشترک اقتصادی دو کشور اظهار داشت: حضور من و هیاتی بلندپایه از مسوولان دولت آذربایجان به ایران با دستور رییس جمهوری آذربایجان و با هدف پیشبرد موضوعات مورد توافق در دیدار روسای جمهوری دو کشور صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: رییس جمهوری آذربایجان معتقد است، با وجود اینکه روابط دو کشور در سال‌های اخیر، دستآوردهای زیادی داشته، باید با توسعه هرچه بیشتر همکاری‌ها، از حداکثر ظرفیت‌های اقتصادی ایران و آذربایجان استفاده شود.

برچسب‌ها رشت راه آهن فرهاد دژپسند آذربایجان اقتصاد روحاني

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رشت راه آهن فرهاد دژپسند آذربایجان اقتصاد روحاني رشت راه آهن فرهاد دژپسند آذربایجان اقتصاد روحاني

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۷۸۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امضای سند همکاری مشترک بین ایران و پاکستان زمینه‌ساز ارتقاء روابط خواهد بود

به گزارش «نماینده»، فداحسین مالکی گفت: سفر رئیس جمهور به پاکستان بسیار حائز اهمیت است چون این سفر در شرایطی صورت گرفته که منطقه آبستن تحولات است؛ از یک طرف با کشتار بی‌رحمانه اسرائیل در غزه روبه‌رو هستیم و از طرف دیگر این رژیم دست به عملیات مغایر با قوانین بین‌المللی به حمله به کنسولگری ایران در دمشق زده است؛ در این بین تحولات قفقاز و خیلی موضوعات دیگر در منطقه وجود دارد. این موارد به خوبی اهمیت سفر رئیس جمهور را نشان می‌دهد.

وی با بیان این‌که باید مسائل دوجانبه ایران و پاکستان ارتقاء پیدا کند، تصریح کرد: ایران و پاکستان روابط بسیار خوبی دارند آنها می‌دانند شیطنت‌های خارج از مرزهای دو کشور در مرزهای ایران و پاکستان به وجود می‌آید که باعث مشکلاتی در مرزهای شرقی شده است؛ بر این اساس این سفر می‌تواند دستاوردهای خوبی را به همراه داشته باشد.

این عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: باید براساس موافقت‌نامه‌های قبلی بر روی موضوعات تجاری و اقتصادی تمرکز شود چون زمینه برقراری امنیت پایدار در مرزهای شرقی دو کشور را ایجاد می‌کند. در همین راستا است که در همین سفر هشت سند همکاری مشترک بین ایران و پاکستان امضاء شد.

مالکی یادآور شد: توجه پاکستان بر روی کراچی و ایران بر روی چابهار است این دو بندر در کنار هم می‌توانند زمینه‌ساز ارتقاء سطح تجارت و اقتصاد دو کشور باشند. موضوع راه‌آهن و خط انتقال و ساختن شهرک‌های صنعتی مشترک بین ایران و پاکستان در نوار مرزی حائز اهمیت است.

این نماینده مجلس شورای اسلامی خاطر نشان کرد: موضوعات دوجانبه و بین‌المللی بین ایران و پاکستان می‌تواند سطح مناسبات را تعریف کند قطعا حضور کشورهایی مثل ایران، پاکستان، چین و روسیه در منطقه نشان دهنده اهمیت این روابط است.

وی در پایان و در جمع‌بندی بیان کرد: اراده ایران و پاکستان بر افزایش ارتقاء سطح کیفی و کمی اقتصاد دو کشور است پس باید مبادلات مرزی از حد پنج میلیارد دلار هم عبور کند که این به افزایش روابط تجاری و اقتصادی و بازرگانی و همچنین ارتقاء سطح روابط فرهنگی و سیاسی نیاز دارد.

دیگر خبرها

  • تأکید ایران و پاکستان بر اهمیت همکاری در حوزه انرژی ازجمله خط لوله گازی آی‌پی
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان در پی سفر رئیسی به اسلام آباد
  • توافق ایران و پاکستان برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی
  • توافق برای گسترش بیشتر همکاری‌های اقتصادی | مرز مشترک ۲ کشورباید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • مرز مشترک پاکستان و ایران باید «مرز صلح و دوستی» باشد
  • بیانیه مشترک ایران و پاکستان پس از سفر رئیسی
  • امضای سند همکاری مشترک بین ایران و پاکستان زمینه‌ساز ارتقاء روابط خواهد بود
  • تاکید بر تقویت همکاری مرزبانان ایران و کویت در مرزهای مشترک دریایی
  • در سفر ابراهیم رئیسی به پاکستان چه می گذرد؟/ از تعریف نقشه راه مشترک برای مبارزه با تروریسم تا تلاش برای توسعه تجارت رسمی دوجانبه / لاهور و کراچی میزبان رئیس جمهور ایران
  • قطار روابط تهران - اسلام‌آباد روی ریل توسعه