Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- بخشی گفت: ارتباط ایران با کشور‌های جهان طی چند سال گذشته کاهش پیدا کرده که در این صورت نمی‌توان به خوبی در بخش صادرات مانور داد پس دولت باید در تلاش باشد که این بخش را توسعه دهد. تاریخ انتشار: 18:30 - 14 آذر 1398 - کد خبر: ۵۷۴۱۸۳

لطفعلی بخشی کارشناس مسائل اقتصادی در گفت وگو با خبرنگار گروه اقتصاد خبرگزاری میزان اظهار کرد: دولت نباید متولی اشتغال زایی در کشور باشد چراکه تجربه سابق کرده بخش‌های خصوصی و تعاونی با هزینه‌های کمتر می‌توانند به اشتغال زایی در کشور کمک کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: یکی از مشکلاتی که در کشور به خصوص در بخش‌های دولتی با آن مواجه هستیم، چند سمتی بودن افراد است، که دولت می‌تواند با تک سمت کردن افراد ضمن افزایش اشتغال زایی، عدالت را در جامعه بر قرار کند.
بخشی بیان کرد: طی چند سال گذشته، دولت دستاورد‌های بزرگی در مبارزه با قاچاق کالا و خروج بی رویه ارز در کشور داشته، که دولت با ادامه این روند و سختگیری در واردات کالا، هم به رونق تولید کمک می‌کند و هم فرصت‌های شغلی زیادی در کشور می‌تواند ایجاد کند.
این کارشناس اقتصاد تصریح کرد: بهترین راه برای رونق بخش تولید این است که بخش خصوصی و تعاونی ابتدا بازار‌های هدف را شناسایی کنند و در ادامه به وسیله سرمایه گذاری در این بخش ها، تولید را در کشور افزایش دهد.
وی با اشاره به تصویب قانون بهبود مستمر فضای کسب و کار ادامه داد: تمام بخش‌های اقتصادی در کشور باید خود را پایبند این قانون بدانند و لازم به ذکر است اشتغال زایی و رونق تولید مهم‌ترین مسائل حال حاضر کشور هستند که چندین دفعه مورد تاکید رهبر معظم انقلاب نیز قرار گرفته است.
این کارشناس اقتصادی در رابطه با لزوم افزایش ارتباطات بین المللی گفت: ارتباط ایران با کشور‌های جهان طی چند سال گذشته کاهش پیدا کرده که در این صورت نمی‌توان به خوبی در بخش صادرات مانور داد پس دولت باید در تلاش باشد که این بخش را توسعه دهد.   بیشتر بخوانید: معافیت مالیاتی هنرمندان خلاف عدالت اجتماعی/ تخفیف مالیاتی مشمول اصناف در رکود شود
انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: اشتغال زایی اقتصاد مقاومتی اخبار اقتصادی رونق تولید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۰۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس برنامه و بودجه کشور: رشد تولید باید به جهش تبدیل شود

داوود منظور عصر پنجشنبه در نشست با فعالان اقتصادی دامغان در سالن جلسات دانشگاه دامغان در قالب برنامه‌های سفر دولت سیزدهم به استان سمنان، افزود: طبق آمارها طی سه سال گذشته رشد تولید در کشور رقم خورد، اما کشور می‌تواند جهش داشته باشد که رشدی فراتر از معمول محقق شود و این جهش، بدون شک حاصل فعالیت و مشارکت مردم است.

وی به رشد تولید در کشور اشاره کرد و گفت: با وجود تحریم‌های اقتصادی، سال ۱۴۰۲ ایران به رشد بالای ۶ درصد رسید که این امر با تلاش مضاعف فعالان اقتصادی، تبدیل تهدیدها به فرصت، فاصله‌گیری از خام‌فروشی و در سایه روحیه تعاملی شکل گرفت.

منظور اضافه کرد: برای جهش تولید باید از ظرفیت منطقه ای و بین‌المللی استفاده شود، به شرکت‌های دانش‌بنیان بیشتر توجه داشت و سهم دانش را در تولید افزایش داد و از تولید منبع‌محور به تولید دانش‌پایه حرکت کرد.

وی گفت: فعالان عرصه تولید بهترین مشاوران دولت در تحقق اهداف اقتصادی هستند که با تعامل متقابل آنها رونق اقتصادی شکل می‌گیرد.

به گفته این مسوول، فعالان عرصه تولید بهترین مشاوران دولت در تحقق اهداف اقتصادی هستند که نقش دولت و فعالان اقتصادی به واقع مکمل یکدیگر است و با این تعامل، یک مشارکت عمومی و خصوصی شکل می‌گیرد.

وی ادامه داد: نتیجه این رویکرد همکارانه با وجود تمام فشارهای دشمن، تحریم‌ها و محدودیت‌های موجود، جهش و شکوفایی اقتصادی است.

منظور اظهار داشت: تولید کلید حل مسائل کشور است و فعالان اقتصادی در خط مقدم جنگ اقتصادی و ترکیبی هستند که این امر نشان می‌دهد کلید حل مشکلات به دست تولیدکنندگان، فعالان اقتصادی و سرمایه‌گذاران است.

معاون رییس جمهور و رییس سازمان برنامه و بودجه کشور اضافه کرد: تولید وقتی سرعت و جهش می‌گیرد که گره از پای تولید باز شود و این امر با پشتیبانی و برنامه‌ریزی درست شکل می‌گیرد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • وزارتخانه‌های اقتصادی جذب ایده فناورانه را در دستور کار قرار دهند
  • رئیس برنامه و بودجه کشور: رشد تولید باید به جهش تبدیل شود
  • لزوم داشتن نگاه جدی به نفوذ دانش به بخش کشاورزی
  • پیش‌شرط‌های مردمی‌سازی اقتصاد ایران
  • استان اردبیل جزو ۱۰ استان برتر در بهبود فضای کسب و کار می‌شود
  • پرداخت ۷۳ درصد تسهیلات اشتغالزایی مددجویان در اردبیل
  • تولید گوشی ایرانی به کجا رسید؟
  • رشد دیپلماسی منطقه‌ای سیاست دولت است
  • سلاجقه: امیدواریم روند بهبود دریاچه ارومیه مستمر باشد
  • تحقق ۱۱۸ درصدی تعهد اشتغال‌زایی استان همدان در سال ۱۴۰۲