Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا عباس معمارنژاد روز پنجشنبه در نشست مشترک مدیرعامل منطقه آزاد کیش  و مدیران عامل بانک های صنعت و معدن، ملت، تجارت، بانک تجاری ایران و اروپا  که با هدف تامین مالی پروژه های نیمه تمام در کیش برگزار شد؛ افزود:  ایجاد این مرکز آموزشی مشترک موجب تعاملات مثبت و افزایش همکاری  بین بانک ها خواهد شد و به تامین پروژه های مالی جزیره کیش کمک می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 معاون امور بانکی، بیمه و شرکتهای دولتی وزارت اقتصاد و دارایی در ادامه با اشاره به نقایص مسائل بانکداری بین المللی و بیشتر شدن این نقص ها  از زمان تحریم ها  گفت: در این شرایط، مناطق آزاد تجاری باید فرصت های مناسبی به ویژه در بازارهای مالی بورس بانک و بیمه مهیا کنند.

 معمارنژاد با اشاره به حضور چندین ساله بانک ایران و اروپا در کیش و برگزاری نشست سالانه  این بانک در جزیره کیش گفت: ایجاد یک مرکز آموزشی در جزیره کیش با حضور خبرگان بانک های آلمانی در دستور کار هیئت نظارت بانک ایران و اروپا است که قطعا با این اقدام در تقویت مراودات بانکی نقشی موثر خواهد داشت و بسیاری از فعالیت ها و مشارکت های مطلوب در همین جلسات شکل خواهد گرفت.

 در ادامه این مدیران عامل بانکهای مختلف در سخنانی جداگانه اما به اتفاق آمادگی و عزم خود را برای تامین مالی و کمک به طرحهای تیمه تمام کیش اعلام کردند.

 *محمد بیگدلی مدیرعامل بانک ملت با بیان اینکه اعطای تسهیلات از سوی بانک ها می تواند بسیاری از مشکلات را رفع کند گفت: هر شرکت دانش بنیانی که در کیش نیاز به تسهیلات داشته باشند ما کمک می کنیم و برای حمایت از آنها آمادگی داریم. 

*رضا دولت آبادی مدیر عامل بانک تجارت گفت: به اجرای تفاهمنامه که با سازمان منطقه آزاد کیش منعقد کردیم پایبند هستیم و به آن سرعت خواهیم بخشید و آماده ایم که برای اجرای طرح های عمرانی جدید به ویژه آنهایی که درصد پیشرفت بالایی دارند همکاری و مساعدت کنیم. وی افزود: مستقل شدن بانک ها ظرفیت های خوبی را موجب می شود و بیشترین رشد این منطقه مربوط به زمانی است که بانک ها مستقل بودند.

* دکتر عنصری عضو هیئت مدیره بانک تجاری ایران اروپا نیز با بیان اینکه این بانک (  EIH  ) در سال 2003 در کیش تاسیس شده و به عنوان یک شعبه مستقل کار خود را آغاز کرده است گفت: برای حمایت از فعالان صنعتی در حوزه صادرات با  چارچوب خاص اعلام آمادگی می کنیم.

* خانم هوموریش عضو  هیئت مدیره بانک تجاری ایران اروپا گفت: این پنجمین بار است که به کیش سفر می کنم و بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم، جزیره کیش خیلی پیشرفت کرده و توسعه یافته است و خوشحالم که این شعبه را در کیش داریم و امیدوارم برخلاف شرایط سخت تحریم، راهکارهایی پیدا کنیم که از بخش های مختلف صنعتی در کیش حمایت کنیم.

  در این نشست مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش با اشاره به فعالیت بیش از 50 هتل در کیش و ضریب اشتغال آنها که از متوسط کل کشور بیشتر است افزود: بستر سازی مناسب در کیش باعث حضور سرمایه گذاران خارجی به ویژه این اواخر از کشور ترکیه شده است که در خصوص ساخت فضاهای اقامتی جزیره تمایل نشان دادند و مذاکرات جدی برای سرمایه گذاری در این منطقه با آنان در جریان است.

وی همچنین در خصوص امکان ایجاد مراکز مناسب برای حضور گردشگران سلامت عنوان کرد: سرمایه گذاران مالزیایی پیشنهاد بسیار خوبی برای ایجاد مرکز گردشگری سلامت ارائه دادند با نگاه مثبت به این موضوع و سفر های مسئولان کشور مالزی به کیش، مقرر شد؛ مقدمات راه اندازی مرکز منطقه ای سلامت در خلیج فارس، دی ماه امسال در جزیره کیش فراهم شود.

غلامحسین مظفری همچنین با بیان اینکه در حوزه عمرانی و زیر ساخت ها تلاش های بسیاری برای اجرای برنامه های بلند مدت شده است گفت: وضعیت پایانه های بندر و فرودگاه کیش، سال گذشته بهبود یافته و به روز شده و همچنین پروژه ای برای افزایش ظرفیت ترمینال فرودگاه به سالانه 6 میلیون نفر نیز در حال انجام است و امیدوارم تا پایان سال آینده به بهره بردای برسد و اجرای پروژه ی  اسکله 35 هزار تنی  بندرگاه کیش که یکی دیگر از برنامه های در دست اجرا می باشد نیز به نتیجه مطلوب برسد.

مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش وجود پردیس های بین المللی دانشگاه های طراز اول کشور را یکی از مزیت های این جزیره برشمرد و گفت: این امر ظرفیت بسیار خوبی است که موجب و رفت و آمد اساتید برجسته  کشور شده است که با کمک آنان،دانشگاه ها، معاونت علمی ریاست جمهوری، وزارت علوم و وزارت وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات،  مرکز نو آوری کیش را در مکان مناسبی راه اندازی کردیم و امکان استقرار استارت آپ ها و شرکت های دانش بنیان فراهم شد.

وی در ادامه اظهار داشت: مجموعه ای به عنوان شهرک فناوری در مقیاس مناسب در کنار مرکز نوآوری نیز در نظر گرفته ایم که  فضا و امکانات خوبی را در اختیار شرکت های دانش بنیان به مرحله تولید رسیده قرار می دهد و پیش بینی ها برای اسکان و سکونت افراد نیز در این مجموعه انجام شده است.

غلامحسین مظفری با بیان آخرین آمار از پروژه های در حال انجام که تا 1400 به بهره برداری می رسد گفت: 127 پروژه با سرمایه گذاری بالغ بر30 هزار میلیارد تومان با سرعت قابل قبولی توسط بخش خصوصی در حال پیگیری است ودر بازار پول و سرمایه ظرفیت های خوبی در کیش فراهم شده که از جمله آنها بورس بین الملل است که تا پایان سال راه اندازی می شود، همچنین معاملات بورس اوراق بهادار در کیش نیز بعد از تهران در بالاترین ارقام انجام می شود.

 مظفری حجم فعالیت ها و سرمایه گذاری ها درجزیره کیش را 3 درصد بودجه عمرانی کل کشور عنوان کرد و گفت: در کیش تعداد زیادی پروژه داریم که به دلایل مختلف به اتمام نرسیده و نیمه تمام مانده و بخشی از مشکلات نیز با تلاش مسئولان سازمان منطقه آزاد کیش و بانک ها رفع شده است و بخشی هم نیاز به کمک جمعی ما و پرداخت تسهیلات دارند.

مدیر عامل سازمان منطقه آزاد کیش به استقلال بانک ها در کیش با توجه به موقعیت خاص این منطقه آزاد،  تاکید کرد و گفت : قوانین مناطق آزاد نباید تحت تاثیر قوانین سرزمین اصلی قرار بگیرد و باید حفظ شود.

وی همچنین در خصوص برقراری ارتباطات وسعتر بین المللی افزود: کیش ظرفیت بالایی برای ایجاد مراکز آموزشی بین المللی دارد و ما از ایجاد چنین مراکزی استقبال می کنیم.

دکتر آخوندی معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد کیش نیز در نشست با معاون وزیر اقتصاد و دارایی و مدیران عامل بانک ها با اشاره به نقش موثر بانک ها در توسعه آبادانی و سرمایه گذاری کیش و به اتمام رسیدن پروژه ها گفت: روند تامین مالی از طریق بانک ها در جزیره کیش بازنگری شده است و ابزار های تامین مالی از جمله LC  داخلی برای جزیره تعریف کردیم و با چندین بانک مهم خصوصی و دولتی تفاهم نامه هایی با حضور دکتر مظفری و مدیران عامل بانک ها امضا شد که به مرحله اجرا هم رسید؛ همچنین تامین مالی پروژه های نیمه تمام در کیش آغاز شده است.

دکتر آخوندی با اشاره به بیش از 157 پروژه نیمه تمام که تامین مالی آنها از طریق مشارکت و ابزارهای تامین مالی بانکها امکان پذیر است افزود: ما در کیش سرمایه گذاران را به سمت و سویی سوق دادیم که از ابزار های مالی شرکت های وابسته به بانک ها استفاده کنند تا برای تامین مالی با مشکلات مواجه نشوند.

وی در حوزه صنعتی و تولیدی نیز به وجود بیش از 319 کارخانه فعال اشاره کرد و گفت: 10شرکت دانش بنیان در کیش مستقر و فعال هستند که به محصول رسیدند و صادرات می کنند همچنین 319 کارخانه  فعال داریم که اکثرا صادرات محور هستند و در سال 97 علاوه بر صادرات به سرزمین اصلی، بیش از 50 میلون دلار صادرات به کشور های اروپایی داشتند.

برچسب‌ها تسهیلات بانکی کیش بانک ملت بانک تجارت وزارت اقتصاد و امور دارائی جزیره کیش اقتصاد

منبع: ایرنا

کلیدواژه: تسهیلات بانکی کیش بانک ملت بانک تجارت جزیره کیش اقتصاد تسهیلات بانکی کیش بانک ملت بانک تجارت جزیره کیش اقتصاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۰۵۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کسب نشان طلای بازارهای سهام FEAS توسط کارگزاری مفید

رویداد ConFEAS 2024 در روزهای ۳۱ فروردین و یکم اردیبهشت ۱۴۰۳ با حضور ۲۰۰ شرکت‌کننده از نهادهای مالی و شرکت‌های سرمایه‌گذاری در ازبکستان برگزار شد. در این رویداد بیش از ۴۰ سخنران نظرات خود را در مورد ۹ موضوع حول محور «نقش زیرساخت‌های بازار و واسطه‌ها در اقتصاد» به اشتراک گذاشتند.

در رویداد ConFEAS 2024 که با اهدای جایزه لیگ قهرمانان (FEAS Champions League Award 2024) و جشن ۳۰ سالگی بورس ازبکستان همراه بود، کارگزاری مفید موفق شد در بخش بازارهای سهام نشان طلا را به دست آورد. همچنین کارگزاری مفید در بخش صندوق‌های درآمد ثابت در جایگاه سوم قرار گرفت و نشان برنز کسب کرد.

هدف از برگزاری لیگ بورس‌های اروپایی و آسیایی، شناسایی و معرفی بازارهای بورس محلی در کشورهای اوراسیا است. بورس‌های اروپایی و آسیایی (FEAS) در سال ۱۹۹۵ توسط بازارهای بورس ۱۲ کشور تأسیس شد و اکنون ۴۴ مؤسسه تجاری، انجمن معامله‌گران و فدراسیون منطقه‌ای از ۲۹ کشور در آن عضویت دارند.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: انتخاب کارگزاری مفید به عنوان کارگزار اول در لیگ بورس‌های اروپایی و آسیایی کارگزاری مفید به دو مدال نقره لیگ قهرمانان فیاس رسید

دیگر خبرها

  • تأمین آب آشامیدنی قشم با یارانه میلیاری/ صرفه‌جویی کنید
  • اشتغال ۶۳۰۰ نیروی کار در شهرک‌های صنعتی قشم
  • مدیران پروازی ناکارآمد، باعث تحمل هزینه‌های سنگین مالی در بوشهر هستند
  • کسب نشان طلای بازارهای سهام FEAS  توسط کارگزاری مفید
  • کسب نشان طلای بازارهای سهام FEAS توسط کارگزاری مفید
  • رسیدگی به امور سرمایه‌گذاران و فعالان اقتصادی از اولویت‌های کاری منطقه آزاد چابهار است
  • برگزاری مسابقات والیبال ساحلی بانوان در قشم
  • چقدر می توان به صورت های مالی شرکت ها اعتماد کرد؟
  • دانشگاه آزاد با ارائه راهکارهای تحول‌آفرین به حل مسائل استان کمک کند
  • شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در خوزستان