Web Analytics Made Easy - Statcounter

مهدی صادقی نیارکی، پنجشنبه در حاشیه بازدید از چهار واحد تولیدی در شهرک صنعتی بزرگ شیراز با اشاره به طرح فعال سازی واحدهای راکد به خبرنگاران گفت: امسال احیای ۲ هزار واحد صنعتی راکد در برنامه قرار دارد که از این تعداد، یک هزار و ۳۰۰ واحد آنها در شهرک‌های صنعتی و مابقی در خارج از این شهرک‌ها مستقر هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اضافه کرد: همچنین باید در سال رونق تولید، حدود چهار هزار واحد تولیدی، افزایش ظرفیت یابند که برنامه‌ریزی‌های لازم در این زمینه صورت گرفته است.

سرپرست معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت گفت: در صورت تامین و اختصاص منابع بانکی، تمام این ۲ هزار واحد راکد صنعتی که پیش از آن عارضه یابی شده‌اند به چرخه تولید باز می‌گردند.

نیارکی با اشاره به ایجاد زمینه‌های لازم برای ارتقای هم افزایی در بخش صنعت با راه اندازی سامانه توان، اظهار داشت: وزارت صنعت، معدن و تجارت، سامانه توان ایران را برای بهم رسانی نیازها و توانمندی‌های صنعتی در داخل کشور طراحی کرده است که تا کنون مراحل فعالیت آزمایشی آن به انجام رسیده است.

وی ادامه داد: این سامانه، بستر جامعی برای حمایت از تولید داخل و اعلام نیازمندی‌ها و توانمندی‌های صنعتی و معدنی کشور است و همچنین شرایط را برای توسعه تولیدات ایرانی دارای مشابه خارجی مهیا می‌سازد. 

این مقام مسوول، همچنین به برگزاری نمایشگاه نهضت ساخت داخل و رونق تولید در شیراز اشاره کرد و گفت: از مهمترین سیاست‌های معاونت امور صنایع وزارت صنعت، معدن و تجارت در سال ۹۸ تلاش برای پیاده سازی عملی نهضت ساخت داخل با محوریت خود اتکایی در تولید کالاهای حساس، ضروری و راهبردی است.

نیارکی افزود: هدف از پیاده سازی این نهضت، کاهش آسیب‌پذیری، افزایش استحکام، توسعه و تعمیق ساخت داخل در صنایع مزیت‌دار است.

مقابله با معضل بیکاری از قابلیت‌های مهم طرح "تاپ" است

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس هم گفت: در بازدید از این چهار واحد بزرگ صنعتی و تولیدی، ضمن آشنایی با میزان توانمندی‌های آنها، مسایل و مشکلات این واحدها بررسی و تصمیمات خوبی اتخاذ شد.

حمیدرضا ایزدی اضافه کرد: گره گشایی از این واحدهای بزرگ ملی و منطقه‌ای و نیز رشد و رونق تولید در این مجموعه‌های بزرگ، موجب تحقق نهضت ساخت داخل، اشتغال پایدار و رفع حلقه‌های وابستگی به قطعات و تجهیزات (واردات) خارجی است.

وی با اشاره به ارتباط خوب صنعت و دانشگاه در اجرای طرح "تاپ" گفت: طرح "توانمندسازی تولید و توسعه اشتغال پایدار" موسوم به "تاپ"، سامانه‌ای است که توسط معاونت آموزش، پژوهش و فناوری وزارت صمت برای اعلام سایر نیازمندی‌های تحقیقاتی و پژوهشی واحدهای صنعتی با هدف تولید و توسعه فعالیت واحد خود، طراحی و معرفی شده است.

ایزدی اضافه کرد: دسترسی به این سامانه که به معرفی نیازهای پژوهشی توسط بنگاه‌های تولیدی و تجاری پرداخته شده، برای دانشجویان و استادان میسر است است و موضوع مورد توجه این است که طرح تاپ با پُر رنگ کردن نقش اعضای هیات علمی دانشگاه‌ها، دانشجویان تحصیلات تکمیلی و سربازان فارغ‌التحصیل از بنگاه‌های اقتصادی، در یک مکانیزم برد - برد، اثرات اقتصادی قابل توجهی خواهد داشت.

رییس سازمان صمت استان فارس بیان داشت: در حال حاضر طرح ملی تاپ از این قابلیت برخوردار است که به عنوان یک طرح فراگیر با معضل مهمی نظیر بیکاری مقابله کند و در سالی که از سوی رهبر معظم انقلاب به عنوان رونق تولید نامگذاری شده است، به تولیــد، حیات و زندگی دو باره‌ای ببخشد.

وی ادامه داد: همچنین در این سامانه، نخبگان و دانشگاهیان هم با اعلام توانمندی خود در زمینه‌های مختلف، می‌توانند پاسخگوی نیاز واحدهای صنعتی باشند و استان فارس در ثبت اطلاعات و اعلام نیازها در طرح "تاپ" با ۱۹۰ واحد ثبت نام شده در سامانه، رتبه دوم را به خود اختصاص داده است.

ایزدی، به راه اندازی دبیرخانه صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته در سازمان صنعت، معدن و تجارت استان فارس اشاره کرد و گفت: از جمله مزیت‌های نخستین نمایشگاه فرصت‌های ساخت داخل، اخذ نمایندگی صندوق حمایت از تحقیقات و توسعه صنایع پیشرفته از سوی این سازمان است و از طریق این صندوق از طرح‌های فناورانه مراکز آموزشی و پژوهشی دانش بنیان، حمایت مالی صورت می‌گیرد.

وی اظهار داشت: واحدهای تولیدی و صنعتی برای تولیدات صادرات محور و کیفی سازی تولیدات خود می‌توانند اقدام به ثبت نیاز خود در سامانه  www.iranetop.ir یا top.mimt.gov.ir کنند.

برچسب‌ها رونق تولید تولید ملی وزارت صمت فارس

منبع: ایرنا

کلیدواژه: رونق تولید تولید ملی وزارت صمت فارس رونق تولید تولید ملی وزارت صمت فارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۰۹۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بازگشت ۲۰ واحد راکد پرورش ماهی به چرخه تولید

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ۲۰ واحد راکد و نیمه فعال پرورش ماهی استان با پیگیری‌های انجام شده وارد چرخه تولید و پرورش ماهی شد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، احمد بختیاری مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان همدان روز چهارشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز اجرای طرح جهادی تلفیق آبزی‌پروری با فعالیت‌های کشاورزی در استان همدان و ضرورت تحقق شعار سال با عنوان جهش تولید با مشارکت مردم افزود: دستورالعمل این طرح به دستور مقام عالی وزارت توسط سازمان شیلات ایران با مشارکت شیلات استان‌ها تهیه و به تایید وزیر رسیده است.

وی با اشاره به اینکه طرح جهادی با اهدافی همچون استفاده بهینه و دو منظوره و افزایش بهره‌وری آب اجرا می‌شود افزود: همچنین افزایش تولید گوشت ماهی به عنوان غذای سلامت، ایجاد و تثبیت اشتغال در مناطق روستایی، افزایش محصولات زراعی و درآمد روستائیان، جلوگیری از مهاجرت و افزایش سرانه مصرف آبزیان شمار دیگری از اهداف است.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با تاکید بر اینکه این طرح نقش موثری در امنیت غذایی جامعه خواهد داشت یادآور شد: در کشور ۵۰۰ هزار چاه کشاورزی و ۶۵ هزار استخر ذخیره آب ساخته شده وجود دارد که تاکنون ۱۱ هزار و ۸۰۰ استخر ماهی دار شده و با اجرای این طرح ۱۵ هزار استخر دیگر ماهی دار خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: در استان همدان نیز طبق آخرین آمار‌ها حدود ۱۵ هزار چاه، چشمه قنات و رودخانه وجود دارد همچنین طبق برآورد‌ها حداقل ۲ هزار استخر ذخیره آب کشاورزی خاکی، بتونی و ژئوممبران موجود است که با اندک تغییراتی قابلیت استفاده در پرورش انواع ماهیان سردآبی و گرم آبی را دارد.

بختیاری با اشاره به اینکه با وجود همه فعالیت‌ها و اقدامات صورت گرفته کمتر از پنج درصد منابع آبی استان در زمینه تولید آبزیان به کار گرفته شده است تصریح کرد: با تامین تسهیلات مورد نیاز، تامین نیروی کارشناس و متخصص و اجرای برنامه‌های ترویجی به منظور آشنایی کشاورزان و مشارکت آنها، قابلیت افزایش تعداد واحد‌های دو منظور شیلاتی به مرز ۱۰ درصد منابع موجود و جهش تولید در پرورش آبزیان وجود دارد.

وی با بیان اینکه در سال گذشته ۶ هزار و ۹۰۰ تن انواع ماهیان گرم‌آبی و سردآبی در ۵۰۲ مزرعه و استخر‌های ذخیره تولید شده است گفت: ۲۲ میلیون بچه ماهی قزل‌آلا در ۱۰ مرکز حد واسط تولید و ۱۰۰ هزار بچه ماهی گرم‌آبی نیز رهاسازی شده است.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان همدان تاکید کرد: در ۶۵ واحد پرورش ماهیان زینتی و زالوی طبی حدود پنج میلیون و ۲۵۰ هزار قطعه ماهی زینتی و زالوی طبی در سال گذشته تولید شده است.

وی با بیان اینکه در مجموع زمینه اشتغال مستقیم یک هزار و ۳۸۰ شغل در این صنعت فراهم شده است یادآور شد: از سوی دیگر سرانه مصرف آبزیان استان حدود ۸.۶ کیلوگرم است به طوری که در راستای افزایش سرانه مصرف، ۱۱ جشنواره طبخ آبزیان در شهرستان‌های استان با مشارکت بخش‌های دولتی و خصوصی اجرا شده است.

بختیاری از برگزاری ۱۲۸ دوره آموزشی عملی و تئوری طبخ آبزیان با شرکت سه هزار و ۵۰۰ نفر در استان طی سال گذشته خبر داد و تاکید کرد: یک‌هزار نفر از آبزی پروران و متقاضیان پرورش ماهی دوره عمومی و تخصصی آبزیان را با استفاده از اعتبارات عمرانی شیلات گذراندند.

وی در بخش دیگر با تاکید بر اینکه ۲۰ واحد راکد و نیمه فعال پرورش ماهی با پیگیری‌های انجام شده وارد چرخه تولید شده‌اند افزود: ۲۲ فقره پرونده اخذ تسهیلات بانکی به مدیریت سرمایه گذاری ارجاع شده که از این میزان تنها به چهار فقره تسهیلات تعلق گرفته است.

مدیر شیلات و امور آبزیان سازمان جهاد کشاورزی استان همدان در تشریح برنامه سال جاری اضافه کرد: تولید حداقل ۷ هزار و ۵۰۰ تن ماهی سردآبی و گرم‌آبی از طریق گسترش پرورش ماهی در استخر‌های دو منظوره، قنوات، تلفیق آبزی‌پروری با گلخانه‌ها و افزایش تولید در واحد سطح با مکانیزاسیون طی امسال پیش‌بینی می‌شود.

وی در پایان به پیش‌بینی تولید ۵ میلیون و ۶۵۰ هزار قطعه ماهیان زینتی و زالوی طبی طی سال جاری اشاره کرد و گفت: تولید ۲۵ میلیون بچه ماهی قزل‌آلا در مراکز حد واسط، دستیابی به سرانه حدود ۹ کیلوگرمی مصرف آبزیان و اجرای جشنواره‌ها و دوره‌های طبخ آبزیان و توسعه بازار آبزیان از دیگر برنامه‌های این واحد در سال ۱۴۰۳ است.

دیگر خبرها

  • احیای ۶ واحد تولیدی راکد شیروان
  • عکس/ سفر رئیسی به سمنان
  • جشن احیای ۲۰۱ واحد راکد تولیدی و صنعتی در استان سمنان/ ایجاد ۴ هزار و ۵۰۰ فرصت شغلی برای مردم استان سمنان
  • سفر رئیس جمهور به استان سمنان/ جشن احیای ۲۰۱ واحد راکد تولیدی‌ و صنعتی
  • فردا ؛ جشن بازگشت به تولید ۲۰۰ واحد صنعتی در سمنان
  • ۲۰ واحد راکد پرورش ماهی در همدان وارد چرخه تولید شد
  • بازگشت ۲۰ واحد راکد پرورش ماهی به چرخه تولید
  • بازگشت ۳۰ واحد صنعتی هرمزگان به چرخه تولید
  • بازگشت ۳۰ واحد تولیدی تعطیل به چرخه تولید در هرمزگان
  • بازگشت ۳۰ واحد صنعتی به چرخه تولید در هرمزگان