Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسئله عدم ساماندهی گله های شتر در شرق استان هرمزگان از جمله دو شهرستان سیریک و جاسک موجب بروز تصادفات فراوان در محورهای مواصلاتی این دو شهرستان و جان باختن شماری از مردم شده است. ۱۴ آذر ۱۳۹۸ - ۲۱:۲۹ استانها هرمزگان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بندرعباس، عدم ساماندهی شترهای سرگردان در شرق هرمزگان تبدیل به معضل بزرگی شده که گویا عزمی از سوی مسئولان امر برای پیگیری و یافتن راه حل مناسب برای پیشگیری از وقوع تصادف وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تصادف با شتر همواره در محور سیریک به جاسک به وقوع می پیوندد، در تازه ترین سانحه جوان فرهنگی 35 ساله قربانی تصادف با شتر شد.

کرمداد حمزه فعال فرهنگی و معلم روستای گتان از توابع شهرستان جاسک شب گذشته در مسیر بازگشت از سیریک به روستای خود با یک نفر شتر تصادف می کند و در دم جان خود را از دست می دهد.

بافت‌ فرسوده جاسک در کوچه پس کوچه‌های تنگ فراموشیمرگ رانندگان تیبا و 206 پس از تصادف شدید + تصاویر‌‌تصادف خونین در جاده دامغان ـ شاهرود /‌ 5 نفر جان باختند

مسیر سیریک به جاسک و بلعکس همواره شاهد این تصادفات بوده جاده ای دوطرفه و خطرناک که وجود شترهای سرگردان بر میزان خطر آن نیز می افزاید، همین چند سال گذشته بود که رئیس دادگستری جاسک نیز در این مسیر در تصادف با شتر جان خود را از دست داد اما بازهم مسوولان با بی تفاوتی یا عدم مدیریت صحیح از کنار این واقعه دردناک گذشتند.

رنجبر شاهد عینی و دهیار یکی از روستاهای همجوار روستای گتان در گفت‌وگو با خبرگزاری تسنیم در جاسک اظهار داشت: سالانه حدود 40 تصادف با شتر در محور سیریک به جاسک به وقوع می پیوندد و متاسفانه جوانان این منطقه در این تصادفات جان خود را به بدترین شکل ممکن از دست می دهند.

وی افزود: دادستانی باید به این مسئله ورود کند و حکم ذبح شترهای سرگردان را صادر کند و یا استاندار در یک جلسه به این مسئله رسیدگی و تصمیم گیری درستی در این زمینه داشته باشند.

دهیار روستای گزی گفت: به خاطر این تصادفات بسیاری از مردم عادی و حتی برخی از مسوولین از جمله رئیس دادگستری شهرستان جاسک جان خود را از دست داده اند، صحبت ها و وعده های زیادی از جانب مسوولان داده شد اما عملا هیچ اقدامی صورت نگرفت.

وی اضافه کرد: پلاک کوبی شترها، جمع آوری و تیمار و ذبح شترها در دستور کار قرار گرفت اما هیچ کدام از موارد مطرح شده به سرانجام نرسید، این موارد تبدیل به بخشنامه شد اما کسی توانایی اجرا کردن آن بخشنامه ها را نداشت.

رنجبر بیان داشت: الان شاهد این مسئله هستیم که جوانان ما خیلی راحت قربانی این بی تدبیری مسوولان می شوند، هیچ مسئله غیرقابل حلی وجود ندارد و برای تمام مسائل یقینا راه حل هست اما این موضوع تبدیل به یک گره کور برای جوانان جاسک و سیریک شده و هفته ای یک یا 2 خبر از وقوع این نوع تصادف در گروه های فضای مجازی منتشر می شود، این مسئله گویا عادی شده و هیچ کس جز خدا انگار نیست که به داد این مردم برسد.

حال با وقوع این حادثه گویا زنگ خطر عدم ساماندهی شترها در این منطقه بیش از پیش به صدا در آمده و مسوولان امر و متولیان بایستی هرچه سریعتر نسبت به ساماندهی گله های شتر در این مناطق یاد شده اقدام کنند تا دیگر شاهد داغدار شدن خانواده ای بر اثر تصادف با شتر نباشیم.

انتهای پیام/864/ ع

R7555/P/S6,58/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۱۷۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

موانع پرداخت نشدن تسهیلات به واحدهای تولیدی شناسایی شود

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی گفت: بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه تولید، مشکلات و موانع پیش‌روی پرداخت تسهیلات را در اسرع وقت شناسایی و برای رفع آن اقدام کنند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان شمالی، ناصر فخر موحدی امروز _ پنج شنبه سی‌ام فروردین_ در کارگروه اقتصادی و سرمایه گذاری استان اظهار کرد: بانک‌ها و دستگاه‌های اجرایی مرتبط با حوزه تولید، مشکلات و موانع پیش‌روی پرداخت تسهیلات را در اسرع وقت شناسایی کرده و برای رفع آن اقدام کنند.

وی افزود: بانک‌ها و دستگاه‌های مرتبط موانع و محدودیت‌های موجود برای عدم پرداخت تسهیلات را پس از شناسایی، به صورت مکتوب اعلام کنند تا مراتب برای رفع مشکلات این حوزه، به شبکه بانکی اطلاع‌رسانی شود.

معاون اقتصادی استاندار خراسان شمالی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲، ۱۳ هزار فرصت شغلی جدید در استان ایجاد شد، خاطرنشان کرد: جمع‌آوری اطلاعات تمام واحدهای تولیدی فعال، نیمه‌فعال و راکد استان و انعکاس آن به حوزه سرمایه‌گذاری استانداری را برای تمام دستگاه‌ها و نهادها تکلیف کردیم تا در سال جاری برای بررسی وضعیت، رفع مشکلات و فعال‌سازی آن‌ها اقدام شود.

فخر موحدی هدف از اجرای این طرح را تحقق شعار سال و جهش تولید در استان عنوان کرد و گفت: مشکلات بسیاری از واحدهای تولیدی صرف مشکل مالی نیست، بلکه بسیاری از این واحدها مشکلات مدیریتی و حقوقی دارند که رفع موانع و فعال‌سازی مجدد آن‌ها در سال جاری به صورت جدی دنبال خواهد شد.

کد خبر 745725

دیگر خبرها

  • ◄ 21 سرنشین کشتی خارجی در آب های جاسک نجات یافتند
  • جزییات نجات ۲۱ سرنشین کشتی خارجی در آب‌های جاسک
  • ۳۳ روستا در هرمزگان با مشکلات قطعی برق و آب روبرو هستند
  • آخرین وضعیت هرمزگان پس از بارندگی
  • نجات سه سیل‌زده استان هرمزگان توسط نیروی دریایی ارتش
  • موانع پرداخت نشدن تسهیلات به واحدهای تولیدی شناسایی شود
  • نیروی دریایی سه تن از سیل‌زدگان هرمزگان را نجات داد
  • امداد و نجات جاسک ۲۱ خدمه نفتکش سریلانکایی را در دریای عمان نجات داد
  • بی‌احتیاطی هنگام سیلاب هرمزگان / ۳ نفر کشته شدند
  • انتقاد فرماندار شهرستان بستان آباد از اجرایی نشدن پایاب سد‌ها در این شهرستان