Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدرضا شانه ساز شامگاه پنج‌شنبه در نشست هم اندیشی نمایندگان صنایع تولیدی مواد غذایی شیراز تولیدکنندگان سلامت محور را بازوان پرقدرت ملت ایران در برابر دشمنان دانست و افزود: رهایی از شرایط سخت اقتصادی، حمایت از تولید داخل و رونق آن است.

شانه ساز ادامه داد: لازم است با تغییر نگرش مدیریتی و با توجه به قانون و مقررات اجرایی در کشور، مسوولیت محصول به تولید کننده سپرده شود و تولید کننده در بازار عرضه محصول کنترل شود، البته در کشورهای پیشرفته با شاخص های بالای بهداشتی، این امر اجرایی شده است که نتیجه بسیار مطلوبی نیز دریافت کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رییس سازمان غذا و دارو اضافه کرد: نقطه نظرات نمایندگانی از برندهای بزرگ استان فارس در زمینه صنایع غذایی در اداره کل نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، خوراکی، آرایشی و بهداشتی مطرح می شود تا موانع موجود برای تولیدکنندگان سلامت محور برداشته شود تا با سرعت بیشتری در زمینه اقتصاد و اشتغال و تامین سلامت مردم گام بردارند.

 شانه ساز با بیان اینکه تلاش بر این است نقش اصناف بی اعتبار و محصولات بی کیفیت در کشور کمرنگ شود، اظهار کرد: با تولیدکنندگانی که به دنبال منافع خود هستند و سلامت مردم جامعه را به خطر می اندازند، بر اساس قانون با آنان برخورد می شود.

مدیر غذا و محصولات آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی شیراز نیز هدف از برگزاری این نشست را بررسی مسایل و موانع موجود در صنایع تولیدی مواد غذایی در سال رونق تولید عنوان کرد.

 محمدمهدی رزمجو  افزود: باید به سلامت تکیه و تلاش و اقدامات به نفع مردم باشد و لازم است از تولید کنندگان مواد غذایی با کیفیت و سلامت محور حمایت کرد.

وی برچسب گذاری محصولات تراریخته،   تغییر مکرر ضوابط برچسب گذاری، به روز شدن قانون نظارت بر مواد غذایی و سایر موارد مرتبط با صنایع مواد غذایی را از محورهای اصلی این نشست برشمرد.

 جمال رازقی رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی شیراز نیز در این نشست هزینه‌های بالای تولید کنندگان، تولید غذای سالم، کنترل بر مواد غذایی، مسایل و موانع موجود در صنایع غذایی، واردات و صادرات، استانداردها توضیحاتی ارایه داد.

در این نشست نمایندگان صنایع تولیدی مواد غذایی نیز در خصوص شرکت های با تکنولوژی پیشرفته، تولیدات، هزینه های پرداختی شرکت های تولیدی، روغن های مجاز، بسته بندی کالاها، کیفیت کالاها، استانداردهای مواد غذایی، ارگانیک بودن مواد غذایی و محصولات تراریخته، به رییس سازمان غذا و دارو ارایه دادند.

برچسب‌ها سازمان غذا و دارو تحریم رونق تولید علوم پزشکی تحریم های دارویی آمریکا بهداشت و سلامت پروندهٔ خبری نقش استارتاپ‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان در دوران تحریم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان غذا و دارو تحریم رونق تولید علوم پزشکی تحریم های دارویی آمریکا بهداشت و سلامت سازمان غذا و دارو تحریم رونق تولید علوم پزشکی تحریم های دارویی آمریکا بهداشت و سلامت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۱۷۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعطای تسهیلات به صنعت داروسازی و اظهار امیدواری معاون وزیر صمت

بر اساس این گزارش، مهدی برادران، معاون وزیر صمت درباره صنعت داروسازی و مکمل و پرداخت تسهیلات اظهار کرد: خوشبختانه با همکاری خوبی که با سازمان غذا و دارو داشتیم و اقداماتی که در جامعه صنعتی شکل گرفته با توجه به اینکه ما در حوزه مواد اولیه کشور ظرفیت‌های بسیار خوبی داریم، امروز بیش از ۱۰۰ واحد تولیدی در حوزه تولید مکمل‌ها و بیش از ۲۰۰ واحد تولیدی در حوزه تولید بدون کارخانه در وزارت صنعت، معدن و تجارت پروانه تولید دارند که می‌توانند محصولات خود را تحت نظارت وزارت بهداشت تولید کنند.

وی افزود: این مکمل‌ها روند تولید داخلی را طی می‌کنند. در سال ۱۳۹۷ حدود ۱۱۸ میلیون دلار مواد اولیه برای این صنعت تامین کردیم و  در سال ۱۴۰۲ این میزان به حدود ۸ میلیون و ۷۵۰ هزار دلار رسیده که نسبت سال ۱۴۰۱ حدود ۵۳ درصد کاهش داشته است. امیدواریم با همین روند که در تولید ملی مکمل‌ها طی می‌کنیم تا پایان سال بتوانیم به جهش تولید و خودکفایی در این صنعت برسیم و تراز خودمان را مثبت کنیم.

برادران تاکید کرد: در حال حاضر بیشتر نیازهای داخلی تامین می‌شود و کیفیت مناسبی نیز دارند البته در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۲۵ درصد افزایش صادرات داشته‌ایم. نمایشگاه امروز ( همایش مکمل‌های غذایی و دارویی) و نمایشگاهی که در حوزه افزایش توانایی صادراتی در اردیبهشت ماه برگزار خواهد شد؛ ۲۰۰۰ تاجر از سراسر جهان به کشور ما می‌آیند و ۷۰ هیئت خارجی در سطح وزرا و بالاتر نیز در حوزه تجاری به کشور ما سفر خواهند کرد که فرصت بسیار مناسبی است که هم در مقیاس کشورهای منطقه و هم در سطح کشورهای عضو پیمان شانگهای و بریکس و همچنین کشورهای آفریقایی از این ظرفیت استفاده کنند. همچنین تمام ۷۰ هیئت خارجی و ۲۰۰۰ تاجر حضور خود را در این نمایشگاه به صورت قطعی اعلام کرده‌اند.

وی افزود: تلاش ما این است که ظرفیت تولید داخل خود را افزایش دهیم و میزان تولیدات در حد زیاد باشد هر چقدر که این روند ادامه پیدا کند در مدیریت قیمت تمام شده می‌توانیم عملکرد مناسبی داشته باشیم.

معاون وزیر صمت با اشاره به دغدغه صادرات اظهار کرد: با تفاهم های انجام شده با وزارت بهداشت امکان صادرات مهیا شده و طبق دستور وزیر بهداشت تا سقف ۲۰ درصد خارج از روال اخذ مجوز اقدام می‌کنند و سایر موارد نیز با هماهنگی وزارت بهداشت امکان صادرات برای آنها فراهم می‌شود، امیدوارم که در سال جهش تولید بتوانیم از این ظرفیت‌ها بهره‌مند شویم.

وی افزود: یکی از دغدغه‌های دیگر، مسئله تسهیلات است با توجه به اینکه این صنعت بسیار جوان و دانش بنیان است جزو اولویت‌های اصلی وزارت صنعت معدن و تجارت قرار گرفته است. به نظام بانکی و به استان‌ها نیز اعلام کرده‌ایم که به جای سرمایه‌گذاری در صنایعی که در آنها اشباع هستیم در این صنایع و به ویژه امنیت داخلی‌سازی این صنعت سرمایه‌گذاری شود که امیدواریم ظرف چند ماه آینده بر اساس تفاهم های انجام شده میان وزارت بهداشت، صنعت، معدن و تجارت و همچنین نظام بانکی بتوانیم تسهیلات مناسب را هم در قالب تامین مالی و هم در قالب تسهیلات در اختیار صنایع قرار دهیم.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • توجه به گسترش کشاورزی دانش‌بنیان، زمینه صادرات مازاد نیاز داخلی را فراهم می‌کند
  • ۸۰ درصد مواد غذایی کشور در داخل تولید می‌شود
  • معدوم‌سازی ۲ تن مواد غذایی فاسد در اردستان
  • افتتاح پارک علم و فناوری سلامت در سمنان
  • همایش بزرگ سرمایه گذاران استان سمنان آغاز به‌کار کرد
  • کشف و معدوم سازی مواد غذایی فاسد
  • اعطای تسهیلات به صنعت داروسازی و اظهار امیدواری معاون وزیر صمت
  • معدوم ۱۲ تن مواد غذایی فاسد در طرح نوروزی غرب خراسان
  • پلمب ۱۳۸ مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی فاسد در طرح سلامت نوروزی سبزوار
  • ۲ هزار بازرسی بهداشتی در قالب بسیج سلامت نوروزی گناوه انجام شد