Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-23@10:10:55 GMT

کمبود ۲۱۰ مدرسه استثنایی در کشور

تاریخ انتشار: ۱۴ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۸۱۹۸۴

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: کمبود۲۱۰ مدرسه استثنایی در سطح کشور احساس می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  سید جواد حسینی پنجشنبه شب در جمع خبرنگاران اظهار کرد: به مناسبت ۱۲ آذر‌ماه روز جهانی معلولان با حضور در زنجان در شورای معاونان آموزش و پرورش و جمع همکاران آموزش استثنایی استان زنجان حضور داشتم و موضوعات مختلف در آن طرح و بررسی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه رویکرد فراگیرسازی و مناسب‌سازی در آموزش استثنایی مورد توجه است، بیان کرد: در هفت سال اخیر فراگیری آموزش استثنایی ۸۲ برابر شده است.

وی با بیان اینکه مناسب‌سازی در بستر فیزیکی و محتوایی دنبال می‌شود، گفت: ۶۰ کتاب مناسب‌سازی شده نیز در ماه‌جاری رونمایی شده است.

حسینی با بیان اینکه در سطح کشور کمبود ۲۱۰ مدرسه استثنایی احساس می‌شود که توسط خیرین احداث خواهد شد، عنوان کرد: از این تعداد دو مدرسه استثنایی و یک مدرسه اوتیسم در زنجان احداث می‌شود.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه رتبه‌بندی معلمان توسط دولت به تصویب رسیده و از اول سال اجرایی می‌شود، گفت: معلمان مقطع ابتدایی ۱۰ درصد مزایای بیشتر دریافت می‌کنند.

وی با بیان اینکه از ۲۴ هزار معلم استثنایی، ۲۰ هزار معلم در مقطع ابتدایی فعال هستند، بیان کرد: این افراد از ۱۰ درصد مزایای بیشتر بهره‌مند می‌شوند.

حسینی با بیان اینکه 12 هزار مدرسه پذیرا در کشور میزبان دانش‌آموزان استثنایی است، ادامه داد: 73 هزار دانش‌آموز در این مدارس تحصیل می‌کنند.

معاون وزیر آموزش و پرورش خاطر نشان کرد: ۸۰ هزار دانش‌آموز استثنایی نیز در یک هزار و ۶۰۰ مدرسه استثنایی مشغول به تحصیل هستند.

وی با بیان اینکه مدارس پذیرا به لحاظ استانداردسازی مشکلاتی دارد که باید رفع شود، اظهار کرد: ارائه آموزش‌ها به معلمان این مدارس نیز برای مناسب‌سازی دوره‌های آموزشی انجام می‌شود.

مشکلات مدارس استثنایی در شورای آموزش و پرورش بررسی می‌شود

استاندار زنجان نیز در جمع خبرنگاران با اشاره به اینکه بخشی از کار معلولان مربوط به دستگاه‌های خدمات‌رسان است، گفت: همه اقدامات گذشته جبران نشده اما کارهای عمرانی و خدماتی با رویکرد رعایت شرایط معلولان انجام شده و جلسات مختلف با این رویکرد برگزار می‌شود.

فتح‌الله حقیقی با بیان اینکه محل ورود و خروج دستگاه‌ها اصلاح شده است، عنوان کرد: خدمات‌رسانی به معلولان حق طبیعی آنها است.

وی همچنین از اختصاص یک جلسه شورای آموزش و پرورش استان زنجان به مدارس استثنایی خبر داد و گفت: مصوبات این شورا با حضور مدیران بررسی و میزان اجرایی شدن آن بررسی می‌شود.

منبع: فارس

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۱۹۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

علم در دست فردی تأثیرگذار است که با امید حرکت کند

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه ایران قوی با مدارس قوی ساخته می‌شود گفت: مدرسه، مزرعه آینده کشور است و علم در دست فردی تأثیرگذار است که بتواند با امید حرکت کند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی آموزش و پرورش، رضا مراد صحرایی با بیان اینکه برای تسخیر آینده باید با آرمان‌خواهی، امید و عقل حرکت کرد، اظهار کرد: در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دو عنصر علم و امید برجسته است و هیچ‌کدام بدون دیگری منجر به پیشرفت نمی‌شود.

وی با اشاره به اینکه علم در دست فردی تأثیرگذار است که بتواند با امید حرکت کند، افزود: دیدن پیشرفت‌ها و نتایج می‌تواند امید را در دل دانش آموزان ایجاد کند.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه وقتی دانش آموزان به شرکت دانش بنیان می‌روند و می‌فهمند که چه اقداماتی صورت می‌گیرد، امیدوار به آینده می‌شوند، تصریح کرد: ایران در جنگ استکبار و تهاجم فرهنگی همواره پابرجا مانده و دلیل آن امید، ایمان، خودباوری و هویت امیدآفرین است.

صحرایی با بیان اینکه امروز در مرحله ساخت جامعه هستیم، عنوان کرد: این مدرسه است که این اقدام را انجام می‌دهد؛ پیوند مدرسه با شرکت‌های دانش‌بنیان باعث شکوفایی استعدادهای دانش آموزان می‌شود.

وی با بیان اینکه مسئله امید در ادبیات دینی، حاکمیتی و سیاسی ما جایگاه ویژه‌ای دارد، گفت: در فرازی از سخنان رهبر انقلاب، ایشان چرخه‌ای به نام آرمان‌خواهی و امید و عقلانیت را مطرح می‌کنند، ایمان نهفته در دل این تعبیر حکیمانه، یعنی با موتور آرمان‌خواهی، سوخت امید و فرمان عقلانیت به سمت آینده حرکت کنیم.

وزیر آموزش و پرورش با اشاره به اینکه علم قدرت‌آفرین و سلطان است، افزود: دشمنان ما در این سطح وسیع، جنگ ترکیبی علیه ما راه انداختند، برای کور کردن امید بود که خود گواهی مهمی برای اهمیت امید و امیدآفرینی است.

صحرایی با تاکید بر اینکه دیدن پیشرفت‌ها و درک‌کردن نتایج آن برای نسل جدید یکی از راه‌های مهم پیشرفت است، تصریح کرد: وقتی دانش‌آموزان سمپاد بر عرشه کشتی در جنوب، قدرت کشور را می‌فهمند، آن‌گاه است که جریان امید در آن‌ها رشد می‌کند.

وی با تاکید بر اهمیت اردوهای راهیان پیشرفت برای امیدآفرینی گفت: مدرسه، مزرعه این امیدآفرینی است، بذری که در مدرسه افشانده شده، امروز این محصول و این جریان دانش‌بنیانی شده است و بذرهایی که این روزها کاشته می‌شود، به مراتب پربارتر و امیدآفرین‌تر از بذرهای پیشین است.

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه آموزش و پرورش است که کودک را خلاق و اهل سوال بار می‌آورد، افزود: خلاقیت در کودکی توسط معلم شکوفا می‌شود، مدارس منبع قدرت آینده کشور هستند و مدیر مدرسه راهبردی‌ترین مدیر کشور است.

صحرایی خاطرنشان کرد: مدرسه قوی تضمین‌کننده ایران قوی است، ایران با اقتصاد و علم و فرهنگ قوی، پیشرفته می‌شود و بذر همه این‌ها در مدارس کاشته می‌شود به همین خاطر مدرسان‌سازان و مدرسه‌یاران و مدرسه‌داران نقش زیادی در ساختن ایران باشکوه دارند؛ قدرت تمدنی که در حال ساخت آن هستیم از مدرسه برمی‌آید.

کد خبر 746651

دیگر خبرها

  • افتتاح ۲۷ مدرسه در ۶ ماه در وسیع ترین منطقه آموزش و پرورش کشور
  • مدرسه استثنایی دهگلان صاحب زمین چمن می شود
  • سومین چمن مصنوعی مدارس استثنایی کردستان بهره‌برداری می‌شود
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در ۳ سال
  • وزیر آموزش و پرورش خبر داد؛ ساخت ۷ هزار مدرسه در طی ۳ سال
  • علم در دست فردی تأثیرگذار است که با امید حرکت کند
  • وزیر آموزش و پرورش: ۷ هزار مدرسه در دولت سیزدهم احداث شد
  • ۳۰ درصد مدارس آذربایجان‌شرقی نیازمند بازسازی است
  • بذر آینده کشور در مدرسه کاشته می‌شود
  • بذر آینده کشور در مدرسه کاشته می‌شود/ آموزش و پرورش قابل واگذاری به غیر نیست