Web Analytics Made Easy - Statcounter

روابط بخش بسیار مهم و شگفت انگیزی از زندگی ما هستند. رابطه درست مانند جسم، برای اینکه سالم و فعال بماند نیاز به مراقبت و تلاش دارد. بهترین رابطه‌ها آن‌هایی هستند که هر دو طرف در آن قادرند به سهم خود تلاش کنند و تعهد‌شان را برای رشد رابطه حفظ نمایند. یکی از بزرگ‌ترین موانعی که اجازه نمی‌دهد یک رابطه، آن طور که باید پیشرفت کند و غنی شود، مشکلات ارتباطی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مشکلات ارتباطی می‌توانند به هر دو طرف احساس فرسودگی و ناامیدی و سرخوردگی بدهند. در رابطه‌ای مانند رابطه‌ی زناشویی که دو نفر با هم پیمان بسته‌اند تا آخر عمر در شادی‌ها و غم‌های هم شریک باشند، مشکلات ارتباطی می‌تواند لطمه‌ی بسیار بزرگی به پیکره‌ی این رابطه وارد کند.

گاهی شاید احساس کنید همسرتان اصلا شما را درک نمی‌کند یا شاید خودتان هم تعجب کنید چرا نمی‌توانید حرف دل‌تان را به همسرتان بفهمانید، بدون اینکه جنگ و جدلی به پا شود.

مشکلات ارتباطی به ندرت غیرقابل حل‌اند. بعضی وقت‌ها چند ترفند و روش ساده می‌تواند تمام آن چیزی باشد که رابطه‌تان نیاز دارد تا به روال طبیعی و سالم خود برگردد. در این مطلب با ما باشید تا به شایع‌ترین علت‌های مشکلات ارتباطی اشاره کنیم و به شما بگوییم چه تغییراتی باید ایجاد کنید تا هم شما و هم همسرتان از زندگی مشترک خود لذت بیشتری ببرید.

زمان زیادی را صرف گوشی و کامپیوترتان می‌کنید

گوشی‌های هوشمند فوق العاده‌اند و هر روز مجهز‌تر و جذاب‌تر هم می‌شوند. سریال‌ها نیز بسیار سرگرم کننده‌اند، اما اگر زمان زیادی از روزتان را صرف این تکنولوژی‌ها کنید، بدون تردید دیر یا زود در رابطه‌ی خود به مشکلاتی برمی‌خورید. وقتی صفحات اینستاگرام را بالا و پایین می‌کنید به سختی می‌توانید در لحظه و در کنار همسرتان حضور داشته باشید.

هر روز زمانی را به یک ارتباط واقعی و ملموس با همسرتان اختصاص دهید و سراپا گوش باشید. وقتی کنار همسرتان هستید، توجه کامل‌تان را معطوف او کنید، نه اینکه مشغول گشت و گذار در اینترنت باشید و به همسرتان بگویید: گوشم با توست!

حسادت‌های گاه به گاه نشان می‌دهید

حسادت‌های گاه به گاه، واکنش‌هایی هستند که مثلا نسبت به هر پیام و تکستی که همسرتان دریافت می‌کند نشان می‌دهید یا نسبت به کسی که دیده‌اید در حال حرف زدن و خندیدن با همسرتان است حساسیت و کنجکاوی نشان می‌دهید. با این اتفاق‌های ریز و درشت، بدترین آسیب‌ها به رابطه و اعتماد موجود در آن وارد خواهد شد.

از کلمات ناخوشایند و توهین آمیز استفاده می‌کنید

چگونه می‌توانید به حرف‌های کسی گوش دهید که از کلمات توهین آمیز و ناپسند در کلامش استفاده می‌کند؟ این کلمات باعث می‌شوند معنای واقعی پیامی که منتقل می‌شود دریافت و درک نشود. همه‌ی آدم‌ها وقتی به آن‌ها توهین می‌شود، موضع دفاعی می‌گیرند. هیچکس دوست ندارد مورد قضاوت نادرست قرار بگیرد یا متهم شود. سعی کنید با احترام و به آرامی حرف بزنید و اثرش را ببینید.

توقعات نابجا دارید

همسر شما همیشه نمی‌تواند بفهمد چه احساسی دارید یا چه می‌خواهید. گاهی حتی شاید نتواند به اندازه‌ی شما روی رابطه‌تان تمرکز کند، چون زندگی در بیشتر مواقع پُر از مشغله و درد سر است و همه‌ی این‌ها می‌توانند فکر و انرژی و وقت افراد را ببلعند. پس توقع نداشته باشید بدون اینکه حرفی بزنید همسرتان متوجه شود چه در سر دارید یا از چیزی دلخور هستید. ارتباط موثر، یعنی اینکه دو طرف بتوانند در مورد احساسات و خواسته‌های خود به خوبی و بدون بی‌احترامی به طرف مقابل حرف بزنند.

احساسات خود را پنهان می‌کنید

در مورد احساسات‌تان هم با خودتان و هم با همسرتان روراست باشید، چون این قلب یک ارتباط خوب است. اگر یکی از شما دو نفر روراست نباشید و اغلب، احساسات واقعی خود را مخفی کنید، نه برای مشکلات‌تان راه حلی پیدا خواهید کرد و نه به رابطه‌تان کمکی می‌کنید. به هم قول بدهید که با هم روراست و شفاف باشید و نسبت به احساسات هم توجه نشان بدهید تا تشویق به بروزشان شوید. تصور نکنید اگر ناراحتی‌تان را از همسرتان پنهان کنید، در حق او لطف کرده‌اید.

همسرتان را مسئول شادی‌تان می‌دانید

هیچکس مسئول افکار و احساسات دیگران نیست، حتی زن و شوهرها! اگر طرز فکرتان این است که همسرتان وظیفه دارد شما را شاد کند، پس ارتباط خوبی با هم ندارید و ابری از فرسودگی و ناتوانی بر رابطه‌تان سایه افکنده است. توقعات خود را سبک و سنگین کنید و با خود فکر کنید واقعا کدام‌شان مربوط به خود شماست. مالک و مسئول احساسات خود باشید و با دید باز و پذیرا آن‌ها را باور کنید. یاد بگیرید چگونه مراقب جسم و روح و روان‌تان باشید و برای پاسخ دادن به نیاز‌های هیجانی‌تان قدم‌هایی بردارید تا بتوانید قوی و راضی با همسرتان ارتباط برقرار کنید، نه ضعیف و نیازمند.

زبان عشق همسرتان را نمی‌دانید

هرکسی زبان عشق خودش را دارد. اگر زبان عشق همدیگر را بلد باشید، رابطه‌تان بسیار خوشایند و شاد خواهد بود. شاید همسر شما از تحسین و تشکرتان بیشتر انرژی می‌گیرد و عشق را احساس می‌کند یا اینکه دوست دارد در مورد مسائل با هم گفتگو کنید. شاید همسرتان با دریافته هدیه‌ای هر چند کوچک، بیشتر پی به علاقه‌تان می‌برد یا می‌فهمد که به یادش هستید. برخی از افراد درصورتی که کمکی دریافت کنند (مثلا در انجام کار‌های خانه) بیشتر از هر چیزی خوشحال می‌شوند. اگر بتوانید زبان عشق همدیگر را بفهمید می‌توانید ارتباط عمیق‌تر و موثرتری با هم برقرار کنید.

مدام گذشته‌ها را یادآوری می‌کنید

یادآوری مکرر گذشته، با هدف سرزنش کردن و تضعیف طرف مقابل، چه در مورد اشتباهی که رخ داده باشد و چه پولی که خرج شده یا هر یادآوری ناخوشایند دیگری، برای رابطه مانند سم است. وقتی احساس کنید همیشه یک نفر کنارتان است که خطاهای‌تان را به شما یادآوری کند و هر چیزی را در ذهنش لیست می‌کند تا علیه‌تان استفاده کند، چگونه می‌توانید ارتباط خوبی با او برقرار کنید؟ اگر می‌خواهید رابطه‌ای دوستانه و سالم با همسرتان و شریک زندگی‌تان داشته باشید، مهربان و باگذشت باشید و از خطا‌های نه چندان مهم چشم پوشی کنید.

روی زمان حال‌تان تمرکز کنید و ببینید الان چه می‌توانید بکنید تا به همسرتان کمک کنید و رابطه‌تان را بهتر بسازید. یادتان باشد همسر شما رقیب‌تان نیست و شما با هم زندگی نمی‌کنید تا یکی برنده شود و آن دیگری بازنده. شما همراه و همدل هستید و هر اتفاقی که در گذشته روی داده، متعلق به گذشته‌هاست. پس رهایش کنید و از زمان حال‌تان لذت ببرید.

بلد نیستید چگونه شنونده‌ی خوبی باشید

خوب گوش نکردن یکی از علت‌های اصلی مشکلات در رابطه است. اگر یکی از شما دو نفر احساس کند حرف‌هایش شنیده نمی‌شود و ارزشی ندارد، سوء تفاهم و دلخوری و کدورت به دنبال خواهد داشت. در گفتگوهای‌تان به جای اینکه منتظر و بی‌تاب باشید تا نوبت شما بشود و حرف بزنید، آرام باشید و سعی کنید با دقت و تمرکز گوش دهید.

به حرف‌های همسرتان با تمام وجودتان گوش دهید، سپس آنچه دریافت کرده‌اید و از کلام همسرتان فهمیده‌اید بازگویی کنید تا هم همسرتان و هم خود شما مطمئن شوید که پیام به درستی منتقل شده است. همدیگر را قضاوت یا متهم نکنید. هر دوی شما باید احساس کنید که خوب شنیده می‌شوید و چیزی که می‌گویید ارزش دارد.

همدلی نمی‌کنید

گاهی ارتباط ضعیف فقط ریشه در فقدان همدلی برای طرف مقابل دارد. ما انسان‌ها ممکن است به سادگی آن چنان در احساسات و خواسته‌های خود غرق شویم و فقط نگران نیاز‌ها و دلواپسی‌های خود باشیم که فراموش کنیم احساسات و نیاز‌های طرف مقابل‌مان را نیز ببینیم، درک کنیم و به حساب بیاوریم.

ضعف در همدلی معمولا بخشی از ضعف شخصیتی نیست، بلکه جزئی از طبیعت انسان است. اما اگر یاد بگیرید خودتان را جای دیگران بگذارید و از زاویه دید آن‌ها به مسائل نگاه کنید، ارتباطات‌تان به میزان چشمگیری بهتر خواهد شد. چه بهتر که تمرین همدلی را از همسرتان شروع کنید!

صحبت‌های‌تان را با غُر و نق شروع می‌کنید

همه‌ی ما دوست داریم احساس عشق و تحسین کنیم و کسی که دوستش داریم به ما احترام بگذارد. مخصوصا زمان‌هایی که با همسرتان به عنوان یک زوج به مشکلی برمی‌خورید، هر دوی شما نسبت به کلمات و جمله‌ها حساس‌ترید. وقتی صحبت‌های‌تان را با غرولند کردن و ایراد گرفتن شروع می‌کنید، از همان ابتدا راه گفتگو را می‌بندید و طرف مقابل‌تان را در موضع دفاعی قرار می‌دهید. انتظار نداشته باشید چنین بحثی خوب پیش برود و نتیجه هم بگیرید.

ارتباط خوب، مهارتی است که در تمام طول عمرتان به آن نیاز دارید و مانند هر مهارت دیگری به تمرین نیاز دارد. با نکات ساده‌ای که ارائه دادیم شروع کنید و تاثیرش را ببینید. مشکلاتی که گفتیم، شایع‌ترین مشکلات ارتباطی میان زن و شوهر‌ها هستند که اگر به موقع شناسایی و برطرف نشوند، می‌توانند اثرات غیرقابل جبرانی در بلند مدت بر زندگی مشترک‌تان بگذارند.



منبع:برترین ها

منبع: پارسینه

کلیدواژه: همسر ارتباط با همسر مهارت زندگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۲۶۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرواز اردبیل به مشهد برقرار شد

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل؛ مدیرکل فرودگاه‌های استان از برقراری پرواز اردبیل - مشهد از ۱۴ اردیبهشت خبر داد و گفت: این پرواز‌ها جمعه هر هفته به صورت رفت و برگشت در مسیر مشهد - اردبیل – مشهد، توسط شرکت هواپیمایی ماهان انجام می‌شود.
محمد قصابی افزود: نخستین پرواز ۱۴ اردیبهشت انجام میشود و در صورت استقبال برای افزایش تعداد این پرواز‌ها اقدام می‌کنیم.
وی گفت: هواپیمای BAE با شماره پرواز ۱۰۹۸ ساعت ۱۸:۴۰ دقیقه فرودگاه اردبیل را به مقصد فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد ترک می‌کند و ساعت ۲۰:۴۰ دقیقه در فرودگاه مشهد به زمین می‌نشیند.

دیگر خبرها

  • سایت های معتبر تحلیل ارز دیجیتال
  • تردد در محور هراز برقرار است
  • پرواز اردبیل به مشهد برقرار شد
  • ویژگی‌های افراد پر انرژی
  • چند نکته برای مدیریت گوشی همراه هنگام سفرهای خارجی
  • چگونه نظر دیگران را عوض کنیم؟
  • چه نکاتی قبل از خرید بلیط قطار باید بدانیم؟
  • خبرگزاری ایرنا: هیچ مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست/ باقری‌کنی، مذاکرات رفع تحریم را پیگیری می‌کند
  • مذاکره مستقیمی بین ایران و آمریکا برقرار نیست
  • راه های نوین برای کسب درآمد در حین سفر