Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-25@05:04:08 GMT

باید به دنبال عمق بخشی به جشنواره‌ ها بود

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۸۳۹۵۶

باید به دنبال عمق بخشی به جشنواره‌ ها بود

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرکل فرهنگ و ارشاد آذربایجان غربی گفت: باید به دنبال عمق بخشی به جشنواره‌ ها در استان بود.

حجت‌الاسلام ناصر خدایاری در حاشیه نمایشگاه توانمندی های تکاب در گفت و گو با ایسنا با تاکید براینکه نباید نمایشگاهها صرفاً سالیانه به شکل سمبلیک و رفع تکلیف از سوی ارگانها برگزار شود، تصریح کرد: باید بدنبال عمق و غنا بخشی در برگزاری جشنواره ها و نمایشگاهها باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه باید هدف از برگزاری نمایشگاهها و جشنواره های مختلف معرفی ظرفیتهای منطقه محل برگزاری بود، افزود: برگزاری جشنواره زمینه حضور مسافران مختلف را فراهم کرده و علاوه بر نمود کاستی های منطقه برای مسئولان برای رفع، بستر سرمایه گذاری و رونق اقتصادی را فراهم می کند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد استان با اشاره به پتانسیلهای فراوان و قابل تحسین تکاب، صنعت تکاب را در طلا خلاصه ندانست و خاطر نشان کرد: تکاب علاوه بر طلا، در صنعت خوشنویسی، فرش دست بافت و صنایع چوب و وجود هنرمندان با ذوق و خلاق زبانزد است که لازم است با برگزاری چنین نمایشگاههایی این خلاقیت و هنر بیشتر معرفی شود.

حجت الاسلام خدایاری برگزاری برنامه های آیینی را قالبی برای معرفی صنعت و هنر منطقه دانست و گفت: باید استعدادها، نخبه ها و سرمایه های منطقه را در قالب جشنواره ها و نمایشگاههای مختلف معرفی کرد.

وی با اشاره به اینکه برای جلوگیری از اتلاف سرمایه باید پس از برگزاری هر جشنواره و نمایشگاه، بخشهای مختلف اعم از نحوه غرفه آرایی، میران استقبال، میزان فروش محصولات عرضه شده آسیب شناسی و مطالعه شود، اظهار کرد: چنانچه جشنواره و نمایشگاهی سبب افزایش سرمایه نشده و مجموعه را به اهداف کمی و کیفی مدنظر نرساند باید متوقف شود.

حجت الاسلام خدایاری ادامه داد: برگزاری جشنواره تخت سلیمان و نمایشگاه جنبی آن فعالیتی مثبت و سازنده بوده و بستر را برای معرفی بیشتر شهرستان فراهم کرده است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۳۹۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرونشست زمین در میدان امام حسین(ع) یزد با بارش‌های اخیر

به دنبال بارش شدید باران و وقوع سیلاب در شهر یزد، بخشی از زیرگذر میدان امام حسین(ع) به عنوان میدان اصلی شهر یزد با فرونشست همراه و تردد در این مسیر محدود شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از یزد، بارش‌های سیل‌آسای باران در نقاط مختلف استان یزد سبب روان شدن سیلاب و رواناب‌ها در بخش‌های مختلف استان شد.

علاوه بر روان‌ شدن سیلاب‌ در بخش‌های مختلف برخی شهرها، سیل خسارت‌هایی هم به دنبال داشت که از فرونشست تا ورود آب به منازل مردم در برخی از نقاط استان را شامل می‌شود.

از جمله خسارت‌های سیل در شهر یزد، فرونشست بخشی از مسیر زیرگذر میدان امام حسین(ع) بود که سبب شد بخشی از این زیرگذر قابل استفاده نباشد.

شهر یزد در سال 1401 هم شاهد دو سیل بسیار شدید بود که خسارت‌های زیادی به همراه داشت؛ از جمله خسارت‌های این دو سیل ویرانگر، فرونشست‌هایی بود که با عمق بالا در نقاط مختلف شهر به وقوع پیوست.

در سیل مرداد 1401 طبق گزارش‌های اعلام شده بالغ بر 500 فرونشست در بخش‌های مختلف ایجاد شده بود که بخش قابل توجهی از آن به دلیل عدم بازسازی و غیرفعال شدن قنات‌ها بود و میل‌های این قنات‌ها سبب فرونشست زمین شده بودند.

نکته بسیار مهم و قابل توجه در ارتباط با این سیلاب‌ها و روان‌آب‌ها در نقاط مختلف شهر یزد، وضعیت بافت تاریخی است که با وجود آسیب‌هایی که در این بخش وجود داشته اما نسبت به بخش‌های دیگر به ویژه بافت فرسوده خسارت بسیار جزئی‌تر داشته است.

نوع معماری بافت تاریخی شهر یزد، حفر چاه‌های جذبی از سوی شهرداری و همچنین ورود آب به قنات‌های فعال از جمله دلایلی است که بافت تاریخی شهر یزد را از تخریب سیلاب در امان نگه داشته است.

به گفته کارشناسان قنات و سازه‌های آبی سنتی، در صورتی که تمام قنات‌های شهر یزد که نزدیک به یک هزار کیلومتر در زیر شهر هستند، فعال بودند، سیل امکان خسارت وارد کردن به هیچ بخشی از شهر یزد را نداشت، اما متاسفانه در طول دهه‌های گذشته لایروبی، حفاظت و بازسازی از قنات‌ها به صورت کامل کنار گذاشته شده است.

در حال حاضر و در سیلاب اخیر نیز به دلیل ورود آب به برخی از ساختمان‌ها و زیرساخت‌ها امکان وقوع خسارت‌هایی وجود دارد، اما بررسی این خسارت‌ها به روزهای آینده موکول شده است. 

انتهای پیام/781

دیگر خبرها

  • برگزاری جشنواره سماق درآینده نزدیک باحضور گردشگران داخلی وخارجی
  • فرونشست زمین در میدان امام حسین(ع) یزد با بارش‌های اخیر
  • شهرستان اردل میزبان چهاردهمین جشنواره منطقه‌ای شعر تمداربیت
  • برگزاری جشنواره منطقه‌ای شعر تمداربیت دراردل
  • معرفی برگزیدگان سومین جشنواره پژواک/ وعده معاون صدا برای برگزاری دور چهارم به صورت بین‌المللی
  • برگزاری 12 ویژه برنامه به مناسبت هفته فرهنگی اصفهان در منطقه 2
  • اجرای ۳۰ برنامه ویژه هفته فرهنگی اصفهان/ برگزاری جشنواره «نون و نمک» در فرهنگسرای کوثر
  • فیلمی با موضوع امام رضا در راه جشنواره فجر
  • نمایشگاه خوشنویسی هنرمندان در جهان اسلام برگزار می‌شود/ ساخت فیلمی با موضوع رضوی برای جشنواره فجر
  • آمادگی میزبانی برای رویداد خوشنویسی جهان اسلام/ خبر خوب آقای مدیر