Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر ارشاد دولت دهم گفت: اگر بین نیروهای انقلاب وفاق ایجاد شود، قطعا مردم این آمادگی را دارند که مجلس فعلی که مجلسی بی خاصیت است و در شمار ضعیف‌ترین مجالس بعد از انقلاب محسوب می‌شود، تغییر کند و ترکیبی از نیروهای متعهد و انقلابی در مجلس بعدی شاهد باشیم.

به گزارش ایسنا، سید محمد حسینی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت دهم که برای ثبت نام در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی در وزارت کشور حضور یافت، در جمع خبرنگاران درباره علت حضور خود در انتخابات مجلس اظهار کرد: شرایط فعلی کشور مناسب نیست و نیاز به تغییر و تحول وجود دارد و فکر می‌کنیم که اسفند ماه امسال فرصت مغتنمی است که گام اول در تغییر و تحول در حوزه های کشور ایجاد شود؛ با انتخاب نمایندگان دلسوز متعهد و فداکار و با شناخت نسبت به ساختارهای کشور و ایده هایی که بتواند کشور را از این وضعیت رهایی بخشد و راهکار برون رفت از مشکلات را داشته باشد، این گام برداشته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی افزود: افرادی باید به مجلس راه پیدا کنند که دنبال منافع حزبی و شخصی و گروهی نباشند و مصالح مردم را در نظر بگیرند و در این صورت می‌تواند نظارت دقیقی بر مسئولان اجرایی صورت بگیرد تا کار کشور به خوبی انجام شود.

وزیر ارشاد دولت دهم همچنین درباره اولویت‌های مجلس یازدهم گفت: مشکلات مردم باید در صدر برنامه های نمایندگان باشد و برون رفت از مشکلات فعلی و نظارت دقیق بر اجرای اسناد بالادستی و قوانین مصوب مجلس اولویت مجلس یازدهم است.

حسینی درباره عملکرد شورای نگهبان و انتقاد برخی جریانات سیاسی از عملکرد این نهاد اظهار کرد: البته این انتقاد را برخی از نیروهای متدین و دلسوز و مردم هم دارند و آنها می‌گویند شورای نگهبان در اجرای وظیفه خود در مواردی کوتاه آمده است و به تبع آن افرادی در مجلس نفوذ یافتند که دنبال زد و بند و منافع شخصی هستندکه تعداد قابل توجهی از آنان پرونده‌هایی دارند و آقای کدخدایی هم اعلام کرده بعد از دوره نمایندگی سراغ آنها خواهند رفت.

وی افزود: از طرفی معتقدیم شورای نگهبان باید دقت بیشتری داشته باشد؛ البته نگاه حزبی، جناحی و باندی به هیچ وجه قابل قبول نیست که نگاه فقهای شورای نگهبان بر این‌ است‌ امیدواریم هیئت های اجرایی و نظارت با دقت به وظیفه خود عمل کرده و مردم هم شایستگان را انتخاب کنند.

این فعال سیاسی اصولگرا درباره ترکیب سیاسی مجلس آینده گفت: اگر بین نیروهای انقلاب وفاق ایجاد شود قطعا مردم این آمادگی را دارند که مجلس فعلی که مجلسی بی خاصیت است و در شمار ضعیف‌ترین مجلس بعد از انقلاب محسوب می‌شود، تغییر کند و ترکیبی از نیروهای متعهد و انقلابی در مجلس بعدی شاهد باشیم.

وی درباره وفاق جریان اصولگرایی گفت: گفت‌وگو های خوبی انجام شده و احزاب، تشکل‌ها افراد حقیقی همه در شورای ائتلاف نیروهای انقلاب جمع شده اند و کار را پیش میبرند.

وزیر ارشاد دولت دهم درباره پاسخ به این پرسش که فکر می‌کنید آیا صلاحیت شما تائید شود؟ اظهار کرد: در دوره‌های قبل که ثبت‌نام کردیم تایید شده است و در صورتی که صلاحیت من در دور اول تایید نشود درخواست بررسی مجدد می‌دهم؛ به‌ هرحال ما هم در مجلس و هم در دولت بوده‌ایم و خوشبختانه نقطه ابهامی در زندگی ما وجود ندارد و چیز پنهانی در زندگی ما وجود نیست.

وزیر دولت‌ دهم در پاسخ به این پرسش که آیا ثبت‌نام افرادی که در دولت آقای احمدی‌نژاد در این دولت فعالیت داشتند در انتخابات مجلس یازدهم با هماهنگی قبلی انجام شده است؟ تصریح کرد: خیر، بحث و هماهنگی نبوده است، بلکه درخواست‌هایی از سوی مردم و دانشگاهیان مطرح شده که افرادی که دارای تعهد و تجربه هستند و کشور را خوب می‌شناسند و قبلاً نشان دادند که اهل کار و خدمت به مردم هستند، بیایند و خود را در معرض آرای مردم قرار دهند و گزینه‌ای متعددی فراروی مردم باشند تا بتوانند از میان آنها انتخاب کنند.

وی اضافه کرد: غالب نیروهایی که در دولت‌های نهم و دهم حضور داشتند، افرادی متدین و انقلابی هستند و تعبیری که رهبری در آخرین جلسه دولت دهم داشتند، این بود که شاکله دولت را همواره مورد تایید قرار می‌دادند و از پرکاری و پرتلاشی و همت والایی که وجود داشت تقدیر می‌کردند. بنابراین خوب است این افراد در صحنه حضور یابند به جای اینکه در گوشه انزوا باشند و نتوانند به کشور خدمت کنند.

حسینی در پاسخ به این پرسش که آیا همچنان با آقای احمدی‌نژاد جلسات مشترک دارید؟ با تاکید بر اینکه هیچ وقت جلسه ای به آن صورت نداشته ایم، گفت: بعد از اتمام دولت دهم در سال ۹۲ و ۹۳ جلساتی بود که ادامه پیدا نکرد، اما ارتباط میان اعضای دولت قبل وجود دارد و افرادی که در گذشته با هم همکار بودند در جلسات مختلف یکدیگر را می‌بینند، ولی همانطور که با دیگر وزرا ارتباط کاری ندارم، با ایشان نیز دیگر ارتباط کاری ندارم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: انتخابات 98 انتخابات مجلس یازدهم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۵۲۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گره‌گشایی با دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم

وزیر کشور در ساری گفت: در دولت سیزدهم در دیپلماسی اقتصادی و گره‌گشایی از مشکلات مردم و کشور، اقدامات زیادی شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، احمد وحیدی امروز چهارم اردیبهشت در مراسم تودیع و معارفه استانداران قدیم و جدید مازندران در سالن همایش اتاق بازرگانی استان، گفت: در دولت سیزدهم در دیپلماسی اقتصادی و گره گشایی از مشکلات مردم و کشور، اقدامات زیادی شده است و اینها باید گفته شود.

وزیر کشور با بیان اینکه دشمنان نمی‌خواهند رشد و شکوفایی کشور ما را ببینند، افزود: مدیران ما پاک‌دست بوده و فداکارانه در حال خدمتگزاری هستند و اینها تلاش یک فرد نیست بلکه تلاش نظام است.

وحیدی گفت: آقای حسینی پور؛ استاندار سابق مازندران با سابقه خوب در مدیریت‌های پیشین از استانداری و با پشتوانه قوی برای این استان مهم و برجسته با جریان علمی و دانشی و جریان معنوی قوی و ظرفیت‌های مهم طبیعی و... انتخاب شده بود. 

وی ادامه داد: انتخاب استاندار برای این استان کار دشواری است و تجربه امروز پس از دو سال و اندی نشان داد که انتخاب درستی داشتیم، به همین دلیل نمی‌خواستیم استاندار را تغییر بدهیم، ایشان فداکارانه و ایثارگرانه با وجود بیماری همسرش در مازندران ماندند تا به مسائل مردم برسند.

وحیدی بیان کرد: از حسینی‌پور خواستیم که تا انتخابات مجلس بمانند و ماندند و اکنون نه به دلیل ضعف مدیریتی، بلکه به دلیل خواسته شخصی این تغییر ایجاد شد. 

وحیدی ادامه داد: البته کشاکشی هم وجود داشت که از ایشان در وزارت کشور استفاده کنیم تا در موضوعات مختلف از ایشان استفاده شود، اما آقای مخبر نظرشان این بود که از حسینی پور در ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی بهره بگیرند.

وزیر کشور درباره انتخاب یوسف نوری به عنوان استاندار مازندران هم گفت: کمتر حوزه‌ای هست که ایشان صاحب‌نظر نباشد، به ویژه در موضوع گردشگری، برنامه ریزی و آموزش، از همین رو تصمیم نهایی این شد که برای استان مهم مازندران، از وجود ایشان استفاده کنیم.  

وحیدی در پایان گفت: اینکه چگونه مردم را در توسعه مشارکت بدهیم نیز از ویژگی‌های استاندار جدید است و امیدواریم  ظرفیت‌های مهم مازندران در اقتصاد دریا، گردشگری و جهش تولید به خوبی به‌کارگیری شود. 


انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تلاش های اصحاب رسانه در برگزاری انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی و ششمین دوره خبرگان رهبری قابل تقدیر است
  • ۲ وزیر احمدی نژاد رقیب قالیباف شدند /ذوالنوری هم وارد گود شد /اولین گزینه نایب رئیسی مجلس مشخص شد
  • روایت ده نمکی از پیشنهاد وزیر شدنش در دولت احمدی نژاد
  • تمام تلاش‌مان را می‌کنیم تا مشکلات دارویی برطرف شود
  • حسینی: در حال آماده شدن برای تعامل بیشتر با مجلس آینده هستیم
  • فاصله بین محمود احمدی نژاد و محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد
  • فاصله بین محمود احمدی نژاد و صادق محصولی به روایت عباس زاده مشکینی /کسی در پرونده سوآپ نفتی اردبیل بازداشت نشد
  • گره‌گشایی با دیپلماسی اقتصادی در دولت سیزدهم
  • پشت پرده خشم احمدی نژاد از معاون تازه فوت شده‌اش
  • پشت پرده خشم احمدی نژاد از معاون تازه فوت شده اش /‌۱۸ نکته جالب درباره پرویز داوودی