Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت خیز جنوب گفت: با هدف استمرار و افزایش تولید خوراک شرکت‌های پتروشیمی مارون و بوعلی، تعمیرات اساسی و نوسازی واحدهای گاز و گاز مایع (NGL) این شرکت شتاب می‌گیرد.
به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب، احمد محمدی اظهار کرد: ‌به این منظور شرح کار تعمیرات اساسی و نوسازی واحدهای گاز و گاز مایع تأمین‌کننده خوراک پتروشیمی‌های مارون و بوعلی تهیه و اولویت‌بندی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاراه به مذاکرات انجام شده با شرکت‌های پتروشیمی مارون و بوعلی افزود: این شرکت‌ها موافقت کردند بخشی از ظرفیت و امکانات خود را برای سرعت بخشیدن به تعمیرات اساسی واحدهای گاز و گاز مایع در اختیار مدیریت تعمیرات تجهیزات صنعتی و ماشین‌آلات فرآیندی شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب قرار دهند.
محمدی گفت: کاهش زمان تعمیرات اساسی واحدهای گاز و گاز مایع (NGL) از یک سو سبب پایداری تأمین خوراک شرکت‌های پتروشیمی می‌شود و از سوی دیگر کاهش گازسوزی و حفظ محیط زیست را (در حین تعمیرات اساسی) به همراه دارد.
مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب یادآور شد: این شرکت 16 واحد گاز و گاز مایع (NGL) در اختیار دارد و محصولات آنها گاز سبک، میعانات گازی و نفتاست که بخشی از آن به عنوان خوراک به شرکت‌های پتروشیمی مارون و بوعلی واقع در بندرامام ارسال می‌شود.
وی تصریح کرد: ‌تأمین خوراک پتروشیمی‌ها جزو اولویت‌های مناطق نفت‌خیز جنوب است و این موضوع هر روز طی جلسات صبحگاهی پیگیری و نظارت می‌شود.
شایان ذکر است، در نشست‌های جداگانه‌ای با حضور مدیرعامل شرکت ملی مناطق نفت‌خیز جنوب و مدیران عامل شرکت‌های پتروشیمی مارون و بوعلی، مذاکرات نهایی برای همکاری متقابل درخصوص تعمیرات اساسی واحدهای گاز و گاز مایع انجام و مقرر شد تعمیرات اساسی برخی واحدهای گاز و گاز مایع در روزهای آینده آغاز و بخشی از آنها تا پیش از پایان سال به پایان برسد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۵۵۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تنش آبی در ۴۰ شهر و ۳۰۶ روستای خراسان رضوی

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی گفت: ۴۰ شهر و ۳۰۶ روستای خراسان رضوی در شرایط مواجهه با تنش آبی قرار دارند. - اخبار استانها -

حسین امامی در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در مشهد اظهار داشت: اکنون 40 شهر و 306 روستای استان با تنش آبی مواجه هستند و در 20 سال گذشته سرعت افت آب در دوره‌های پنج ساله 2 برابر شده است. این رویداد نیاز به مطالعات گسترده و همه جانبه و تعاملات بیشتر وزارتخانه ها و نهادهای مربوط برای شناسایی بهترین راهکار به منظور مدیریت بحران را بیشتر نشان می‌دهد.

وی تصریح کرد: خراسان رضوی از مهمترین استان‌های کشور در زمینه کشاورزی، صنعت و گردشگری است که در اقلیمی خشک و نیمه خشک واقع شده است. میانگین بارش درازمدت این خطه 230 میلیمتر است و 34 دشت از 37 دشت استان در شرایط ممنوعه و ممنوعه بحرانی قرار دارند. تعمیرات پمپ‌های فرسوده و از رده خارج جهت استفاده مجدد در شرکت آبفا استان ممنوع است.

مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب خراسان رضوی افزود: تعمیرات پمپ های فرسوده بدلیل فرسودگی وخرابی مجدد برای شرکت توجیه اقتصادی ندارد بنابر این به جای تعمیر از این به بعداین شرکت در راستای خرید و تعویض پمپ های نو به جای کهنه وخراب اقدام خواهد کرد تا دغدغه مندی تامین پایدار آب مشترکین استان برطرف شود و پمپ های تعمیری نیز در مزایده به فروش خواهد رسید.

وی ضمن تأکید بر نظارت دقیق مالی در شرکت ادامه داد: به طور کلی بیشتر اقدامات مرتبط با تعمیر، تعویض و نگهداری از خطوط و تجهیزات در سطح استان به ویژه در سالهای اخیر توسط کارکنان ابفا صورت می گیرد ولیکن با توجه به برآورد هزینه های جانبی وتبعات ناشی از خرابی پمپ ها معتقدیم در صورتی که پمپ جدید و نو نصب شود به مراتب مقرون به صرفه تر و مناسبتر خواهد بود.

انتهای پیام/282/

دیگر خبرها

  • روند تخصیص اعتبارات باندهای دوم خراسان‌جنوبی شتاب می‌گیرد
  • ساخت باندهای دوم محورهای مواصلاتی خراسان جنوبی شتاب می‌گیرد
  • ضرورت روزآمدسازی دانش و اطلاعات مدیران مناطق نفتخیز جنوب
  • حفر و تکمیل هشت حلقه چاه نفت در مناطق نفت‌خیز جنوب غرب کشور 
  • حفر و تکمیل ۸ حلقه چاه نفت طی فروردین ماه در مناطق نفتخیز جنوب غرب کشور 
  • قطعی گاز منطقه‌ای در رشت
  • ۱۴ جایگاه عرضه سوخت مایع در منطقه فارس به بهره‌برداری رسید
  • تعمیرات اساسی یدک کش فتح ۱ کوت امیر
  • برنامه های شاخص ساینا در سال مالی جدید تشریح شد
  • تنش آبی در ۴۰ شهر و ۳۰۶ روستای خراسان رضوی