Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک استاد حوزه علمیه گفت: یکی از شاخص‌های ارزیابی وضع پیشرفت و عدالت در جهان، «شاخص فقر» است. بنابر آمار رسمی بانک جهانی، ۴۶ درصد مردم ایران قبل از انقلاب زیر خط فقر بودند اما پس از انقلاب، آمار فقر کشور به ۸.۱ درصد رسید.

به گزارش خبرنگار حوزه اندیشه خبرگزاری فارس، دومین روز از اجلاس ملی اصحاب اندیشه با حضور جمعی از اساتید دانشگاه و حوزه همچون مسعود درخشان، احسان خاندوزی، مهدی زریباف، حجت‌الاسلام فلاح شیروانی، حجت‌الاسلام علی ذوعلم، حجت‌الاسلام رضا غلامی و اعضای جبهه فرهنگی - اجتماعی انقلاب اسلامی در مجتمع آدینه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دومین روز این اجلاس، حجت‌الاسلام والمسلمین راجی استاد حوزه با بررسی وضع پیشرفت و عدالت در جمهوری اسلامی، گفت: انقلاب اسلامی، بنابر فرمایش رهبر معظم انقلاب، در مسیر تحقق عدالت حرکت کرده است اما تاکنون به قله دست نیافته است. برای بررسی و فهم این نکته، مهم مناسب است که چندین شاخص را به صورت اجمالی مورد تامل قرار بدهیم.

آیا زمان شاه وضع کشور بهتر بود؟

وی گفت: یکی از شاخص‌های ارزیابی وضع پیشرفت و عدالت در جمهوری تمام جهان و خاصه جمهوری اسلامی،  «شاخص فقر» است. بنابر آمار رسمی بانک جهانی، ۴۶ درصد مردم ایران قبل از انقلاب زیر خط فقر بودند اما پس از انقلاب، آمار فقر کشور ما به ۸.۱ درصد رسید. لذا براساس این جنس آمارهای جهانی،  مدعیاتی نظیر اینکه گفته شود وضع کشور در زمان شاه بسیار مناسب بوده و بعد از انقلاب دچار رخوت و فقر شده ایم، بی اساس است.

رشد علمی ایران در دوران انقلاب ​اسلامی 

استاد حوزه‌های علمیه مشهد مقدس گفت: درخصوص شاخص «علم» براساس رویه‌ای که در تمام جهان مطرح بوده و هست،  رشد علمی تا صنعتی شدن واجد  ۴مرحله است: ۱- آموزش محوری ۲- پژوهش محوری ۳- کیفیت محوری ۴- فناوری محوری؛ کشورهایی نظیر انگلستان این مسیر چهارگانه را از ۱۵۴۳ تا ۱۸۴۰میلادی به مدت ۳۰۰ سال طی کردند درحالیکه ما توانسته‌ایم نه در حد مطلوب اما به یک میزان متوسطی، این مسیرهای چهاگانه را از زمان دارالفنون تا پس از انقلاب، تا حدودی طی کنیم و در سال ۱۹۹۶، ۷ صدم میزان تولید علم جهان در اختیارمان بود و در سال ۲۰۰۸ این میزان به ۹ دهم ارتقا یافت.

وی گفت: شاخص سومی که می‌تواند پیشرفت و عدالت را برای ما به صورت دقیق و ملموس‌تری ارزیابی کند، شاخص «ارتقاء شگفت‌آور بینش سیاسی آحاد مردم» است. باید توجه داشت که جهل از جمله اموری است که در طول تاریخ، جبهه ظلم و باطل از آن استفاده کرده تا به جبهه حق ضربه بزند و در این مسیر، ملت شایعه‌پذیر همواره بازیچه دست دشمنانش قرار می‌گیرد.

طاغوت، مردم را در جهل نگه می‌دارد

راجی گفت: بنابر نظرسنجی دانشگاه پنسیلوانیای آمریکا،  ۳۵ درصد مردم آمریکا از اسامی سه قوه اصلی حکمرانی‌شان هیچ اطلاعی ندارند و این نشانگر آن است که طاغوت، مردم را در جهل نگه می‌دارد تا بتواند بر گرده آنها سوار شود.

وی گفت: وظیفه ما به عنوان جبهه فرهنگی-اجتماعی انقلاب اسلامی همان نکته‌ای است که مقام معظم رهبری در پیام انتصاب سردار جعفری به فرماندهی قرارگاه بقیةالله فرمودند که «وظیفه شما تبیین معارف اسلامی، مبتنی بر خطوط ترسیم شده در بیانیه گام دوم است.»

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: حجت الاسلام رضا غلامی رژیم پهلوی سردار جعفری قرارگاه بقیةالله جبهه فرهنگی اجتماعی انقلاب اسلامی مقام معظم رهبری مشهد حوزه علمیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۵۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟

روزنامه جمهوری اسلامی در مطلبی به رئیسی در مورد پرونده فساد چای دبش طعنه زد.

این روزنامه نوشت: در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

هیچکس، چه در سطح کارگزاران نظام و چه در سطح عموم مردم، تردید ندارد که ما هنوز نتوانسته‌ایم عدالت را در جامعه برقرار کنیم.

قضاوتی است که از کارگزاران ارشد نظام هم بار‌ها شنیده شده و نمود‌های عینی آن نیز در جامعه کاملاً قابل لمس است.

ثروت کشور به صورت عادلانه میان مردم تقسیم نمی‌شود، در ادارات با ارباب رجوع برخورد یکسان صورت نمی‌گیرد، پارتی‌بازی در اکثر دستگاه‌ها بشدت رواج دارد، حقوق‌ها، مزایا و امکانات رفاهی به تناسب شایستگی‌ها و نیاز‌های واقعی پرداخت نمی‌شوند. بر بخش‌های بکارگیری افراد در پست‌ها و تفویض جایگاه‌ها شایسته‌سالاری رعایت نمی‌شود، به افراد بله‌قربان‌گو امتیاز داده می‌شود و افراد منتقد منصف و دلسوز طرد می‌شوند و...

این‌ها و بسیاری موارد دیگر نشانه‌های بارز تبعیض هستند، چیزی که با روح اسلام و نظامی که قرار است با «جمهوریت» و «اسلامیت» اداره شود در تضاد کامل هستند.

در جامعه‌ای که حتی با مفسدان اقتصادی برخورد یکسان نمی‌شود بطوری که یکی را به دلایل خاص از زیر سنگ هم که شده پیدا می‌کنند و به صُلابه می‌کشند، ولی دیگری را که فساد بزرگ‌تری مرتکب شده تکریم می‌کنند و در بهترین جایگاه قرارش می‌دهند، چگونه می‌توان باور کرد که عدالت حاکم است؟

این روزنامه در بخش دیگری از سرمقاله خود که به نظر می‌رسد به رئیسی و پرونده چای دبش کنایه می‌زند نوشته است:در جامعه‌ای که پرونده بزرگ‌ترین فساد اقتصادی را به جای آنکه با اولویت بررسی کنند به محاق می‌برند و آن را فسادنمائی جلوه می‌دهند، چگونه می‌توان پذیرفت عدالت در حال اجرا شدن است؟

همچنین روزنامه جمهوری اسلامی با طعنه به علیرضا پناهیان ادامه داد:

در جامعه‌ای که اهانت‌کننده به پیشوایان دین را به جای محاکمه بر صدر می‌نشانند، چگونه می‌توان به مردم گفت در حال ساختن بنای رفیع حکومت عدل علی هستیم؟

مردم با مشاهده این بی‌عدالتی‌ها اگر به این نتیجه برسند که ما کاری غیر از تغییر اسم انجام نداده‌ایم و هدفمان این بود که محمدرضا پهلوی را کنار بزنیم و خودمان جای او را بگیریم، نمی‌توان قضاوتشان را رد کرد. قرار نبود آنهمه شهید بدهیم و آنهمه فداکاری صورت بگیرد و بعد از ۴۵ سال هنوز در پیچ و خم‌های تبعیض و بی‌عدالتی سرگردان باشیم و در عین حال به عده‌ای اجازه بدهیم چنین وضعیتی را متن عدالت جلوه دهند!

دیگر خبرها

  • عملیات وعده صادق موجب شادی عدالت‌خواهان جهان شد
  • وزیر امور خارجه ونزوئلا: ایران همواره حامی حق جهان است
  • سر فصل خدمات انقلاب اسلامی به معنویت و انسانیت اختصاص یابد
  • سر فصل انقلاب اسلامی به معنویت و انسانیت اختصاص یابد
  • همه دستگاه ها در کنار یکدیگر باید مجری عدالت باشند
  • خاطرات جانباز آزاده‌ای که چهره سال هنر انقلاب فارس شد
  • مسیرگشایی ۴۵ متری انقلاب پروژه شاخص در حوزه بازآفرینی شهری است
  • طعنه روزنامه جمهوری اسلامی به پرونده چای دبش: در کشوری که یک فساد بزرگ را «فسادنمایی» می‌نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • روزنامه جمهوری اسلامی : در کشوری که یک فساد بزرگ را "فساد نمایی" می نامید، می‌شود دم از عدالت زد؟
  • آهنگ امت اسلامی، آهنگ عدالت‌خواهی و دین‌مداری است