Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست- شهردار پایتخت گفت: با برنامه ریزی‌های انجام شده تا چهار سال آینده ذرات آلاینده هوای تهران تا ۵۵ درصد و گازهای آلاینده تا ۴۵ درصد کاهش می یابد.

«پیروز حناچی» در پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته تهران در سخنانی به موضوع آلودگی هوای تهران اشاره کرد و اظهارداشت: فقط شهرداری تهران در زمینه آلودگی هوا مسئولیت ندارد و بیش از چهار دستگاه در این زمینه وظیفه دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح‌ داد: بخش عمده آلودگی هوای تهران به خاطر مصرف سوخت‌های فسیلی، خودروهای تک سرنشین و ۱۰ درصد هم مربوط به موتور سیکلت های کاربراتوری و خودروهای دیزلی سنگین است که نقش مهمی در آلودگی هوای تهران دارند.

شهردار تهران از تلاش جدی شهرداری برای معاینه خودروها خبر داد و تاکید کرد: این طرح شامل معاینه خودروهای سنگین و سبک می شود که به صورت سخت گیرانه‌ای در حال اجرا است.

حناچی اتوبوس‌های فرسوده در پایتخت را یکی دیگر از دلایل آلودگی هوای تهران عنوان کرد و گفت: به دلیل تحریم‌ها نتوانستیم به موقع اتوبوس‌ها را نوسازی کنیم و تلاش داریم ظرفیت متروی تهران را افزایش دهیم تا در کاهش آلودگی هوای تهران تاثیرگذار باشد.

وی با بیان اینکه برنامه‌ریزی برای جابجایی ۷ میلیون مسافر با مترو انجام شده است، گفت: اکنون ۲ میلیون مسافر از طریق متروی تهران جابجا می‌شود و برای رسیدن به رقم ۷ میلیون نیازمند ۲ هزار واگن قطار هستیم که شهرداری تهران درحال پیگیری برای تامین واگن‌ها است.

شهردار پایتخت یکی از راه های کم هزینه را ایجاد مسیر دوچرخه دانست و افزود: در آینده نزدیک شاهد افتتاح و ایجاد مسیرهای طولانی‌تر دوچرخه هستیم.

حناچی با تاکید بر این که شهرداری یکی از دستگاه های مسئول در اجرای قانون هوای پاک است، ادامه داد: برنامه ریزی کردیم در چهار سال ذرات آلاینده هوای تهران را تا ۵۵ درصد کاهش دهیم و گازهای آلاینده را تا ۴۵ درصد کاهش یابد.

وی توسعه حمل‌و نقل عمومی را برنامه مهم شهرداری دانست و گفت: به مناسب روز معلولان چهار دستگاه آسانسور در دو ایستگاه نصب شد و تا پایان امسال از قرارداد خرید ۱۹۶ دستگاه آسانسور ۴۰ دستگاه آسانسور در ایستگاه های قدیمی نصب می شود و ما در پی مناسب سازی فضاهای شهری برای معلولان هستیم.

شهردار پایتخت از افتتاح ماهانه ایستگاه‌های متروی جدید تا پایان سال خبر داد و گفت:۲ رام دستگاه قطار تا پایان سال به شبکه مترو کشور اضافه خواهد شد.

حناچی همچنین از تلاش برای بومی‌سازی واگن مترو خبر داد و اظهارداشت: ۳۰ درصد واگن‌های تولید شده سهم داخل است.

وی به کاهش سرفاصله زمان قطارها در خطوط ۱ و ۴ اشاره کرد و یادآور شد: اکنون هر سه دقیقه و نیم یک بار قطارها به ایستگاه های مسافری می رسد. در خط ۳ این زمان به ۷ دقیقه و در خط ۶ از ۱۵ دقیقه به ۱۰ دقیقه تا یک ماه آینده کاهش می‌یابد.

 

 ایرنا

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: آلودگی هوا تهران پیروز حناچی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۵۸۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق

کیفیت هوا در کلان‌شهر تهران امروز با قرار گرفتن روی شاخص ۸۴ در وضعیت هوای سالم (زرد) ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، سنجش کیفیت هوا امروز _پنجشنبه سی‌ام فروردین_ در دستگاه سنجش کیفیت هوای ایستگاه‌های پاسداران با شاخص ۱۱۶، پیروزی منطقه ۱۳ با شاخص ۱۰۷، تهران پارک شکوفه با شاخص ۱۰۴، شهرداری منطقه چهار با شاخص ۱۱۵، قرچک با شاخص ۱۴۶، منطقه ۱۵ با شاخص ۱۲۹، در وضعیت هوای ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی) قرار دارد.

بر این اساس سنجش کیفیت هوا امروز در ایستگاه‌های آتی‌ساز با شاخص ۵۸، اتوبان محلاتی منطقه ۱۴ با شاخص ۵۸، اسلام‌شهر با شاخص ۹۸، امام خمینی با شاخص ۶۱، باغستان شهریار با شاحص ۹۶، پارک رازی با شاخص ۵۹، پاکدشت با شاخص ۹۸، پردیس با شاخص ۹۰، پیشوا با شاخص ۷۹، تربیت مدرسه منطقه شش با شاخص ۷۰، چشمه با شاخص ۷۳، دانشگاه تهران با شاخص ۶۹، دانشگاه شهید بهشتی با شاخص ۷۳، دماوند با شاخص ۵۶، رباط‌کریم با شاخص ۹۵، ژئوفیزیک با شاخص ۶۸، شادآباد منطقه ۱۸ با شاخص ۸۲، شریف منطقه دو با شاخص ۵۸، در موقعیت هوای سالم (زرد) ثبت شدند.

همچنین ایستگاه‌های شهرری منطقه ۲۰ با شاخص ۷۳، شهرداری منطقه دو با شاخص ۷۶، شهرداری منطقه ۱۱ با شاخص ۷۷، شهرداری منطقه ۱۹ با شاخص ۸۴، شهرداری منطقه ۲۲ با شاخص ۶۶، شهریار با شاخص ۵۹، علم و صنعت با شاخص ۹۵، فرمانداری شهرری با شاخص ۸۵، قدس با شاخص ۵۸، مسعودیه منطقه ۱۵ با شاخص ۶۶، ملارد با شاخص ۷۵، میدان فتح منطقه ۹ با شاخص ۶۵، ورامین با شاخص ۵۱ و وردآورد منطقه ۲۲ با شاخص ۸۲ در وضعیت هوای سالم (زرد) قرار دارد. ایستگاه پونک با شاخص ۴۸، درموقعیت هوای پاک (سبز) ثبت شدند.

شاخص کیفی هوا از صفر تا ۵۰ هوای پاک (سبز)، ۵۱ تا ۱۰۰ هوای سالم (زرد)، ۱۰۱ تا ۱۵۰ ناسالم برای گروه‌های حساس (نارنجی)، ۱۵۱ تا ۲۰۰ ناسالم برای عموم (قرمز)، ۲۰۱ تا ۳۰۰ بسیار ناسالم (بنفش) و ۳۰۱ تا ۵۰۰ بسیار خطرناک (قهوه‌ای) است.

کد خبر 745680

دیگر خبرها

  • وضعیت هوای تهران در آخرین روز فروردین ۱۴۰۳
  • کیفیت هوای پایتخت در آخرین روز از فروردین ماه قابل قبول است
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز جمعه ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • آخرین وضعیت شاخص آلودگی هوای اصفهان
  • شناسایی ۶۲ واحد آلاینده در مه ولات
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • وضعیت آلودگی هوای تهران امروز پنجشنبه ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ + شاخص به تفکیک مناطق
  • تداوم کیفیت سالم هوا در تهران
  • وضعیت هوای تهران در ۲۹ فروردین ۱۴۰۳
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز چهارشنبه ۲۹ فروردین ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت