Web Analytics Made Easy - Statcounter

رویداد۲۴ نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: ایمن‌سازی را باید با مدیریت در اقتصاد خرد و معیشت مردم ایجاد کرد؛ ایمن‌سازی اقتصادی در حوزه معیشت سنگین نیست.

حجت الاسلام سیداحمد علم‌الهدی ظهر امروز در خطبه‌های نماز جمعه مشهد در جوار بارگاه رضوی اظهار داشت: در مقام اندازه‌گیری مصرف در زندگی باید به کسانی نگاه کرد که از شما پائین‌تر هستند و این براساس آیات و روایات است؛ اگر معیار طبقات پائین‌تر باشند این سزاواری را پیدا می‌کنیم که خداوند زندگی ما را توسعه دهد و این روایت براساس فرموده امام محمدباقر (ع) است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: گاه زوج جوان زندگی پیشرفته پدر و مادر را مدنظر قرار می‌دهند و وقتی می‌خواهند زندگی خود را شروع کنند معیار مصرف را زندگی با پدر و مادر قرار می‌دهد. زندگی پدر و مادر یک زندگی پیشرفته بوده و نه یک زندگی صفر کیلومتر؛ زندگانی تازه ابتدایی که قرار است از صفر شروع شود تفاوت دارد و نباید الگو قرار گیرد.

حجت الاسلام علم‌الهدی تصریح کرد: بایستی برای زندگی ابتدایی پائین‌ترین خانواده‌ها را الگوی مصرف قرار داد و نه زندگی پیشرفته پدر و مادر را؛ اگر بنا شد این الگوی مصرف در زندگی تازه رعایت شود در ابتدای زندگی مشکلی ایجاد نمی‌شود.

وی با اشاره به مسئله کفاف و تقوا تاکید کرد: چه برای کسانی که تازه زندگی خود را شروع کرده‌اند و چه برای کسانی که مدتی از زندگی آن‌ها گذشته، کفاف باید مدنظر قرار گیرد و کفاف یعنی تامین آبرو و ضروریات زندگی؛ ضروریات زندگی باید تامین شود و براساس تامین اولیات زندگی، برنامه‌ریزی صورت گیرد.

عضو مجلس خبرگان رهبری ابراز کرد: سبد هزینه نباید باز باشد بلکه باید مطابق کفاف زندگی باشد و هزینه زندگی بر این اساس مدیریت شود؛ راهکار الگوی مصرف رعایت کفاف است؛ وجود مقدس امام باقر (ع) حدیثی را از پدر بزرگوار خود نقل می‌کنند مبنی بر اینکه خرج زندگی بایستی بر مبنای دو اصل سهم در زندگی و کفاف باشد.

حجت الاسلام علم‌الهدی با تاکید بر فعالیت جهادی نسل جوان براساس الگوی حضرت معصومه (س) عنوان کرد: حضرت معصومه (س) برای نسل جوان ما باید یک الگو باشد؛ این خانم دلاور جوان به همه خواهران جوان ما نشان داد آن روزی که بنای جهاد و ایثارگری در خط ولایت در راه دین و اسلام باشد آن روز خواهر جوان در کنار برادر جوان در عرصه جهاد وارد می‌شود و کار جهادی در شان زن را صورت می‌دهد همچنان که برادر جوان کار جهادی در شان مرد را صورت می‌دهد.

امام جمعه مشهدمقدس گفت: این مسئله جوانگرایی که مقام معظم رهبری روی آن تاکید دارند مهم است؛ امروز در نظام خود نیازمند به یک تغییر و تبدیل نسل در پاسداری از انقلاب و ادامه راه هستیم؛ دیگر نبایستی انقلاب را با عناصر خسته چهل سال کار کرده ادامه دهیم؛ بلکه باید با نسل جوان انقلابی خود انقلاب را ادامه دهیم؛ انقلاب ما به تبدل و تغییر نسل محتاج است و جوانان باید وارد عرصه شوند.

علم‌الهدی با اشاره به اینکه جوان، جهادگر است و روح و روحیه جهادی دارد تصریح کرد: انقلاب ما در عرصه مدیریتی و مبارزاتی و دفاعی و پاسداری محتاج «حرکت‌های جهادی طوفنده» است؛ هرچه این حرکت‌های جهادی قوی‌تر صورت گیرد بنیه انقلاب نیز بیشتر می‌شود و دفاع از انقلاب نیز در مقابل دشمن، جانانه‌تر است؛ مسئله فداکاری و حرکت حضرت معصومه (س) نیز باید از این لحاظ به نسل جوان منتقل شود که نسل جوان باید در عرصه کارگزاری و دفاعی در انقلاب وارد شود و این جهت جوانگرایی مدنظر مقام معظم رهبری است.

وی ادامه داد: امروز سالروز توپ‌بندی حرم مطهر رضوی است؛ درست در حدود بیش از ۱۰۰ سال قبل بود که این مرقد مطهر به وسیله روس‌های در زمان حکومت تزار توپ‌بندی شد و گنبد مطهر را هدف گلوله‌های توپ قرار دادند؛ این جریان تا چند سال گذشته نیز رسم بود که مشهدی‌ها روز توپ‌بندی را اعلام عزاداری می‌کردند.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی تصریح کرد: امروز نیز دشمنان استکباری ما روی این اصل عمل می‌کنند؛ جریان‌های استکباری به دنبال حادثه‌ای هستند که موج ایجاد کرده و بر آن سوار شوند و یا مستکبرانه مسلط شده و یا دشمنی خود را عملیاتی کنند و این اصل کلی از ابتدا بوده است؛ در انقلاب مشروطیت عده‌ای در مشهد با مشروطیت مخالفت کرده و در مسجد گوهرشاد متحصن شدند و انقلابیون مشروطه‌خواه با این‌ها ستیز کردند و برخورد صورت گرفت تا جایی که عزیزان انقلابی مشروطه بر جریان استعمارزده در حال پیروز بودند در این زمان روس‌ها بخاطر اینکه این‌ها لااقل از این جریان ارتجاعی مستبد استعمارزده حمایت کنند و انقلابیون مشروطه را اجازه تسلط ندهند، یک خط آتش صورت کردند تا استعمارزده‌ها از شهر خارج شوند و این خط آتش را به این قیمت ایجاد کردند که گنبد مطهر رضوی را هدف گلوله توپ قرار دادند.

حجت الاسلام علم الهدی افزود: جریان استکباری می‌خواهد امروز هم بر موج سوار شود و عداوت مستکبرانه خود را نسبت به دین و مردم عملیاتی کند؛ این‌ها حرمت حرم منور رضوی را شکستند و ارزش‌های دینی مردم متدین را هدف سوء خود قرار دادند. استکبار امروز، آمریکای جهانخوار است که موج ایجاد می‌کند و می‌خواهند مطلب را به صورتی تمام کنند که به نفع خودشان تمام شود.

وی گفت: باید بینا و هوشیار باشیم و مدیران ما بایستی مدیریت را براساسی قرار دهند که در جامعه موج مورد بهره‌برداری دشمن ایجاد نشود؛ امروز ما اگر در اجتماع خودمان بتوانیم برای اقتصاد معیشتی مردم ایمن‌سازی کنیم هیچ‌وقت حرکتی صورت نمی‌گیرد که برای دشمن موج‌آفرین باشد و اشکال در کارگزاری عزیزان مسئول ماست؛ باید در ایمن‌سازی اقتصاد معیشتی مردم بنحوی عمل کنند که مردم اقدام به حرکتی نکنند که منفعت موج حرکت برای دشمن باشد؛ معیشت مردم باید ایمن‌سازی شود.

حجت الاسلام علم الهدی اظهار داشت: این ایمن‌سازی را باید با مدیریت در اقتصاد خرد و معیشت مردم ایجاد کرد؛ ایمن‌سازی اقتصادی در حوزه معیشت سنگین نیست؛ آقای کارگری که حداقل دستمزد را دارد باید بتواند زندگی خود را با حداقل دستمزد برنامه‌ریزی کند و این زمانی است که اقتصاد معیشتی وی ایمن باشد و هر روز نرخ تازه‌ای ایجاد نشود و هر حادثه کوچکی تعادل اقتصادی معیشتی این آقای کارگر را به هم نزند. این یک لقمه نان خالی بخورد و سیر شود؛ همین قدر؛ متاسفانه همین قدر ایمن‌سازی اقتصادی نداریم.

وی گفت: آقای نانوایی که گرده چانه نان را کم کرده و می‌گوید به دلیل بنزین است؛ این چه ربطی به بنزین دارد؟ بیخود دچار گرانی هستیم؟ شما از عهده مدیریت برنمی‌آئید. گرانی اجتناب ناپذیر است معنا ندارد. نرخ بالا و پائین رفتنش ایمن‌سازی اقتصاد معیشتی را به هم می‌زند و اگر این بهم خورد خدای نکرده حرکاتی ایجاد می‌کند که موج برای دشمن ایجاد خواهد کرد. معیار برای این زندگی، زندگی شمای مدیر نیست بلکه زندگی کارگر با حداقل دستمزد است.

علم‌الهدی افزود: اگر توانایی ندارید وارد عرصه نمی‌شدید؛ مگر مجبور هستید وزیر و وکیل شوید؛ کشور یک کشور انقلابی و در حال جنگ با آمریکا است؛ کسی که می‌خواهد وکیل و وزیر شود مدیریت خودش را ارزیابی کند. منبع: تسنیم برچسب ها: رویداد24 ، علم االهدی ، نماینده ولی فقیه سرگرمی

منبع: رویداد24

کلیدواژه: رویداد24 نماینده ولی فقیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.rouydad24.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «رویداد24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۷۲۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ هزار جوان ۱۸ ساله در آرزوی مستقل شدن هستند

همشهری آنلاین- سحر جعفریان: امیر کمی بعد از آن تاریخ به یکی از مراکز نگهداری نوزادان و کودکان بی‌سرپرست سازمان بهزیستی سپرده شد تا به امروز. امروز که قرار است به‌زودی در قالب اجرای طرح استقلال فرزندان بهزیستی، برود پی بخت و اقبال خود. امیر همه این سال‌ها، سرش در دفتر و کتاب بوده و درس خوانده. مکانیکی را هم به‌صورت تخصصی یاد گرفته تا راحت‌تر زندگی مستقل خود را خارج از مرکز نگهداری آغاز کند. حالا ۱۸سال او تمام‌شده و صبرش هم. صبر و انتظار برای رسیدن به آرزوی مستقل‌شدن و تجربه‌ جدید و متفاوت زندگی بیرون از مراکز نگهداری و تربیتی بهزیستی با کمک هزینه‌های ترخیص بهزیستی که ازجمله مقدمات و الزامات آن برای امیر و بسیاری امثال او نه از پرداخت وام ودیعه مسکن ویژه نوجوانان مستقل بهزیستی خبری هست و نه از خیر و نیکوکاری که بیاید و دستشان را برای تامین کمک اجاره واحدی مسکونی بگیرد. به علاوه اینکه با افزایش آمار ۱۸ساله‌های مراکز نگهداری از کودکان بی‌سرپرست بهزیستی، ظرفیت خانه‌های مستقل یا شبانه‌روزی این سازمان هم محدود است.

تعامل جدی بهزیستی و بلاتکلیفی ۱۸ساله‌ها

این قصه بیش از ۴هزار نوجوان در مراکز مختلف بهزیستی کشور است که به دلایلی طرح فرزندخواندگی شامل حالشان نشده و حالا چشم امید به بهره‌مندی از طرح فرزندان مستقل سازمان دارند. امیر در این‌باره می‌گوید: «چند سال است که شب و روز ندارم. دلم می‌خواهد زودتر درهای این مرکز باز شود و برای همیشه بروم پی آن زندگی که خودم دلم می‌خواهد.» پشت سرش را می‌خاراند و ادامه می‌دهد: «می‌دانی آبجی، نه اینکه اینجا بد باشد؛ نه، اما راستش از یک سنی به بعد آدم دلش می‌خواهد خودش صفر تا صد زندگی‌اش را دستش بگیرد. الان من و رامین (دوستش در مرکز نگهداری) به چنین سنی رسیدیم که دلمان استقلال می‌خواهد.» رامین کنارش ایستاده و صحبت‌های دوستش را اینطور تکمیل می‌کند: «درس خواندیم و از مکانیکی تا خیاطی یاد گرفتیم تا اگر مستقل شدیم مهارتی برای نان‌درآوردن بلد باشیم. پرونده درخواست خود برای دریافت وام ویژه فرزندان مستقل بهزیستی را به چند بانک تحویل دادیم تا کمی پول ودیعه خانه را جور کنیم اما بانک‌ها هم انگار سر ناسازگاری با ما که پشتی مثل پدر و مادر نداریم، دارند.»

استقلال به سبک دخترانه

ماجراهای استقلال فرزندان بهزیستی در بخش دختران نیز روایت های گوناگون دارد. سمیرا برخلاف نگار (یکی دیگر از دختران مرکز نگهداری) علاقه‌ای به زندگی در خانه‌های مستقل یا شبانه‌روزی بهزیستی که معمولا ۱۸ساله‌های بسیاری از مراکز نگهداری مربوط به سنین پایین به اتاق‌هایش راه می‌یابند، ندارد: «در این خانه‌های شلوغ، بیشتر از یک سال نمی‌توان سکونت کرد، پس، از اول به فکر اجاره‌کردن خانه باشم بهتر است.» مهرآفرین اما شرایط متفاوتی دارد که درباره آن توضیح می‌دهد: «نزدیک به ۵سال است مورد حمایت مالی خانواده‌ای مهربان هستم.»

کد خبر 845921 منبع: همشهری آنلاین برچسب‌ها سازمان بهزیستی فرزندآوری تهران

دیگر خبرها

  • خاندوزی چند هفته قبل از وزیر شدن: شش ماهه مشکل گرانی‌ها حل می‌شود
  • موضع گیری جدید اردن درباره غزه و کرانه باختری
  • حجاب استایل‌ها، اغتشاشاگران فرهنگی!
  • سخت‌نگیر! بیا وسط
  • طلاق می‌خواهم، چون شوهرم شب‌ها دیر به خانه می‌آید
  • اقدامات خودجوش کارکنان برای پاکسازی محیط نیروگاه برق ری + تصاویر
  • وزیر نیرو:مدیریت بحران از وقوع خسارت جبران ناپذیر سیل جلوگیری کرد
  • ۴ هزار جوان ۱۸ ساله در آرزوی مستقل شدن هستند
  • آزادی بیان رسانه‌ها تا کجا معنا دارد؟ + فیلم
  •  اهمیت اجتناب ناپذیر برنامه های آموزشی و تربیتی در حیات آموزشی دانش آموزان