Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اکوفارس»
2024-04-25@14:28:39 GMT

۳هزار متخصص تجهیزات پزشکی بیکار در کشور

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۸۷۴۹۷

مهندس مسلمی در گفت‌وگو با ایسنا، ضمن بیان آنکه انجمن تجهیزات پزشکی کشور در ۱۵ استان در حال فعالیت است، گفت: از بدو تاسیس رشته مهندسی پزشکی تا کنون حدود ۱۰ هزار فارغ‌التحصیل رشته مهندسی پزشکی داریم که از آن تعداد بیش از ۴ هزار کارشناس و متخصص تجهیزات پزشکی که در بخش صنعت و پزشکی فعالیت می‌کنند T عضو انجمن ما هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تمرکز این انجمن را بر توانمندسازی فارغ‌التحصیلان رشته مهندسی پزشکی معرفی کرد و افزود: این هدف برای دفاع از منافع صنفی و حقوقی افراد شاغل در بخش تجهیزات پزشکی بیمارستان‌ها است. از طرف دیگر آموزش و تایید صلاحیت مسئولین فنی تجهیزات پزشکی کشور و برخی فعالیت‌های مربوط به ارزیابی خدمات پس از فروش کمپانی‌های خارجی از دیگر وظایفی است که وزارت بهداشت به انجمن ما محول کرده است.

مسلمی اصلی‌ترین چالش انجمن صنفی متخصصین تجهیزات پزشکی کشور را ورود داروسازان به حوزه تجهیزات پزشکی کشور دانست و اظهار کرد: این در حالی است که حوزه تجهیزات پزشکی و بویژه مسئولیت فنی، یک حوزه کاملا علمی است که نیازمند کسب دانش در همین رشته را دارد. اما در حال حاضر برخی داروسازان به عنوان مسئول فنی تجهیزات پزشکی در داروخانه‌ها و بیمارستان‌ها مشغول به کار هستند. همانگونه که یک متخصص تجهیزات پزشکی صلاحیت ارائه نظر در حوزه دارو را ندارد، ‌ یک داروساز نیز نمی‌تواند به مباحث تخصصی تجهیزات پزشکی به شکل فنی ورود کند.

وی افزود: ورود داروسازان به حوزه تجهیزات پزشکی منجر به بیکاری فارغ‌التحصیلان رشته تجهیزات پزشکی خواهد شد؛ چنانچه اکنون نیز ۳هزارنفر متخصص تجهیزات پزشکی بیکار در کشور وجود دارد.

مسلمی درخصوص همکاری این انجمن با شرکت‌های دانش‌بنیان در حوزه تجهیزات‌پزشکی، گفت: با پارک‌های علم و فناوری برخی دانشکده‌های علوم‌پزشکی، شرکت‌های صنعتی و شرکت‌های شتاب‌دهنده تفاهم‌نامه‌ای امضا کرده‌ایم تا اطلاعات لازم در زمینه نیروها، متخصصین و... را در زمینه تجهیزات پزشکی در اختیارشان بگذاریم؛ چراکه انجمن ما بانک اطلاعاتی قوی در این زمینه دارد. همچنین در زمینه آموزش مهارت‌های ورود به بازار و فروش محصولات، راهنمایی‌های لازم را به آن‌ها ارائه می‌دهیم تا فرایندهای شرکت‌های دانش‌بنیان از حالت ایده خارج شده و به شکل عملی قابل اجرا باشند.

      

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۸۷۴۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تخصص زیبایی در پزشکی به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، مهرناز آجرلو، پزشك پوست و زیبایی در یک گفت‌وگوی رادیویی در مورد آسیب‌شناسی جراحی‌های زیبایی كشور گفت: رواج یك عمل در كشور موجب رشد بُعد مالی آن شده و همین موجب تمایل افراد به این موضوع در صورت نبود نظارت جدی می‌شود. در كشورهای آسیایی نیز شاهد مدگرایی بسیار افراط كارانه در حوزه زیبایی هستیم. در گذشته عمل‌های زیبایی صرفاً جنبه‌های درمانی و جبرانی داشت، اما امروز جنبه تبعیت از مد دارد.

او با اشاره به تغییرات پوست و مو با افزایش سن و نداشتن سبك زندگی صحیح بیان كرد: افراد برای جبران كاستی‌ها به سمت عمل‌های زیبایی سوق می‌یابند تا اعتماد به نفس خود را به دست آورند؛ اما امروز این عمل‌ها نه تنها الگوی پیشگیرانه ندارد بلكه شاهد مراجعین با سن كم به این عمل‌ها هستیم.

این پزشك پوست و زیبایی از تعهد جامعه پزشكان پوست و زیبایی نسبت به عمل‌های خود یاد كرد و افزود: این تعهد در بین آرایشگران وجود ندارد و با وجود آنكه هیچ ورودی به حوزه پزشكی ندارند، اقدام به انجام جراحی زیبایی می‌كنند.

در گذشته تقاضای انجام عمل‌های زیبایی توسط بانوان بیشتر بود اما اخیراً ورود آقایان به این حوزه با بانوان برابری می‌كند. عمل‌های زیبایی امروز صرفاً مدگرایی است و افراد متقاضی بدون توجه به عارضه‌های جراحی قصد تغییر چهره دارند.

او در این باره افزود: اگر سازوکاری تعریف شود كه این عمل‌ها توسط افراد متخصص انجام شود شرایط بهتر خواهد شد. تخصص زیبایی نیز باید در كنار سایر حوزه‌های تخصصی پزشكی قرار بگیرد كه می‌تواند بسیار کمک‌کننده باشد. این حوزه باید به عنوان یك رشته دانشگاهی وجود داشته باشد؛ اما حوزه زیبایی از نظر فرهنگی و فقهی در جامعه مورد بررسی قرار نگرفته در حالی که با این انجام روند، افراد كمتری به سمت آن خواهند رفت.

این پزشك ضمن تأکید بر از بین بردن تبعیت از مد در این حوزه یادآور شد: این موضوع بسیار خطرناك است چرا كه عوارض آن بسیار است.

افراد باید پزشكان متخصص را از طریق سایت نظام پزشكی بشناسند و به مراكز معتبر مراجعه كنند. بدن هر فرد با سایرین متفاوت است بنابراین نباید انتظار داشته باشند شبیه افراد خاصی شوند، نواقص را رفع كنند، تفكیك بندی جراحی را بدانند و زیبایی طبیعی خود را دوست داشته باشند و نیازی نیست برای مطرح شدن در جامعه عمل‌های زیبایی انجام داده و از خودشان چهره‌های جدید بسازند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برپایی پاویون ملی دانش‌بنیان‌ها در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴
  • آخرین مهلت ثبت نام برای حضور در نمایشگاه پزشکی و داروسازی ویتنام ۲۰۲۴ 
  • خالی ماندن ظرفیت رشته‌های جراحی قلب و عروق نگران کننده است
  • واگذاری دیپلماسی علمی محور مقاومت به دانشگاه شاهد
  • طب ایرانی زمینه ساز توریسم درمانی در کشور
  • طب ایرانی می تواند برای کشور ارزآوری داشته باشد
  • اهمیت ورود به بازارهای بین المللی برای تولیدکنندگان تجهیزات پزشکی
  • وزیر کشور: استاندار جدید مازندران در حوزه اقتصاد متخصص است/ نوری: توجه جدی به اقتصاد دریا پایه خواهیم داشت
  • افزایش نگرانی‌ها از کمبود متخصص بیهوشی در قزوین
  • تخصص زیبایی در پزشکی به عنوان یک رشته دانشگاهی ایجاد شود/ عمل زیبایی دیگر جنبه مدگرایی دارد