Web Analytics Made Easy - Statcounter

 امینی فرد رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر در این خصوص در گفت و گو با خبرنگار  گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان، گفت: با توجه به شایع شدن بیماری آنفولانزا، نقش خودمراقبتی در پیشگیری و درمان بیماری بسیار موثر است. که با آموزش و اطلاع رسانی مناسب میتوان اضطراب و نگرانی را در خصوص آن کاهش داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 امینی فرد راه‌های انتقال بیماری آنفولانزا را تشریح کرد و گفت: راه انتقال بیماری از طریق هوا، تماس مستقیم بافرد بیمار و ترشحات آلوده به ویروس میباشد و بیماران ضعیف و ناتوان، سالمندان، خانم‌های باردار و کودکان زیر ۵ سال افراد در معرض خطر بیشتر ابتلا به این بیماری است.

او  اذعان داشت: میتوان براحتی با اقدامات پیشگیرانه بیماری آنفولانزا را کنترل و مدیریت کرد واستفاده ازهرگونه دارویی مانند آنتی بیوتیک‌ها در درمان آنفولانزا موثر نبوده و فقط براساس معاینات پزشکی و امکان وجود بیماری‌های باکتریابی یا میکروبی به همراه این بیماری و با تجویز و نسخه پزشک معالج میتوان ازین دارو‌ها استفاده کرد.

رییس دانشگاه علوم پزشکی ایرانشهر تصریح کرد: داروی درمان آنفولانزا به میزان کافی در مراکز درمانی معین موجود است و مشکلی در این خصوص نداریم.

 امینی فرد در پایان به کلیه شهروندان توصیه کرد: با رعایت اصول پیشگیری مانند شستن مرتب دستها، استفاده از ماسک در محل‌های پرجمعیت و رعایت فاصله از بیماران، از ابتلا به این بیماری پیشگیری نمایند.

انتهای پیام/ع

 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: علوم پزشکی اخبار سلامت اورژانس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۰۱۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت

آفتاب‌‌نیوز :

ترخون دارای سابقه طولانی در استفاده به عنوان ادویه و در طب سنتی هندوستان برای درمان دیابت استفاده شده است.

قسمت مورد استفاده: برگ ترکیبات: ترکیبات موجود در این گیاه شامل کومارین ها، فلاونوئیدها، اسید‌های چرب، متیل اوژنول و استرگول هستند.

متابولیت‌های ثانویه فعال اسانس های، کومارین ها، فلاونوئید‌ها و اسید‌های فنول کربنیک هستند.

مطالعات آزمایشگاهی: مطالعات آزمایشگاهی، اثرات بالقوه ضد التهابی، محافظت کننده کبدی و کاهنده خون را نشان می‌دهد.

مطالعات بالینی: یک کارآزمایی بالینی عصاره ترخون ۱۰۰۰ میلی گرم دو بار در روز (۲۰۰۰ میلی گرم)؛ سطح گلوکز، انسولین، لیپوپروتئین، کراتینین، اسید اوریک و آنزیم ترانس آمیناز خون را کاهش داد.

میزان مصرف: نوع خشک آن تا ۲ قاشق غذا خوری و تازه آن در حد مصرف غذایی طریقه مصرف:به صورت سبزی تازه و خشک مصرف می‌شود که نوع تازه‌ی آن را در حد مصرف غذایی استفاده می‌کنند. ولی نوع خشک آن به صورت دم کرده و تا ۲ قاشق غذاخوری و ۳ بار در روز بلا مانع است.

علیرغم نگرانی در مورد اثرات سمی دو عنصر اصلی آن estragole و methyyleugenol هیچ سمیت حاد یا فعالیت‌های موتاژنیک در دوز‌های مربوط به مصرف انسان گزارش نشده است. عصاره آبی ترخون شامل مقدار بسیار کم estragole و methyyleugenol است و بنابراین خطر بسیار محدود دارد.

عوارض و تداخلات دارویی: به صورت خشک عوارض جانبی ندارد، ولی به صورت تازه در اسانس آن دو ترکیب سمی نام متیل اوژنول واسترگول وجود دارد که در صورت مصرف بیش از حد (اضافه از حد مواد غذایی) می‌تواند عوارض ایجاد کند.

مصرف در حاملگی و شیردهی: گزارشی از عوارض جانبی به صورت مواد غذایی گزارش نشده است. ولی به عنوان داروی گیاهی ایمنی آن هنوز تایید نشده است.

منبع: خبرگزاری مهر

دیگر خبرها

  • تاثیر این گیاه دارویی بر بیماری دیابت
  • کمبود‌های دارویی و مشکلات بیماران
  • پلمب یک واحد عطاری به دلیل عرضه داروهای مخدر در آبسرد
  • بهره‌مندی بیماران خاص از حمایت‌های دارویی خاص
  • خواص دارویی گیاه "چوچاق" و عوارض آن
  • ایران روی کمربند سنگ کلیه
  • بهره‌مندی بیماران خاص و صعب‌العلاج از حمایت‌های دارویی ویژه
  • قم کمبود پزشک متخصص و عمومی دارد
  • سندروم درس (Dress) بیماری مرموز ترانه عیلدوستی چیست؟ | این بیماری با بدن ترانه چه کرد و آیا درمان دارد؟
  • درمان سرماخوردگی و آنفولانزا با این روغن