Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساتین»
2024-04-25@05:24:41 GMT

واکنش ترامپ به صدور رسمی دستور استیضاح

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۹۰۵۸۵

«دونالد ترامپ»، رئیس‌جمهور آمریکا امروز به اقدام رئیس مجلس نمایندگان آمریکا در صدور دستور استیضاح خودش واکنش نشان داد.

به نوشته خبرگزاری فرانسه ترامپ گفت: «دموکرات‌ها به دنبال استیضاح من بر سر هیچ هستند و در این نبرد پیروز می‌شویم.»

«نانسی پلوسی» رئیس‌ مجلس نمایندگان آمریکا امروز پنج‌شنبه با بیان اینکه بر اساس شواهد تخلفات  «دونالد ترامپ» محرز شده، رسما دستور نگارش طرح استیضاح وی را صادر کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پلوسی که روز گذشته برای بررسی نحوه پیشبرد روند استیضاح و گام‌های بعدی در این مسیر با هم‌حزبی‌هایش جلسه گذاشته بود، امروز در یک نشست خبری گفت: «رئیس‌جمهور از قدرت خود سوء استفاده کرده، امنیت ملی ما را تضعیف کرده است و سلامت انتخابات‌های ما را خدشه‌دار کرده است.»

وی با بیان اینکه اقدامات ترامپ بر خلاف خواسته‌های بنیانگذاران آمریکا و بر ضد سوگند ریاست‌جمهوری بوده است، گفت: «امروز از رئیس [کمیته قضایی] می‌خواهم که نگارش بندهای استیضاح را پیش ببرد.»

کاخ سفید در واکنش به بیانیه پلوسی، عنوان کرده است که «دموکرات‌ها باید از خود شرمسار باشند… آماده یک محاکمه منصفانه در سنا هستیم.»

اظهارات پلوسی یک روز پس از آن مطرح شد که از چهار حقوقدان حاضر در نشست کمیته قضایی مجلس نمایندگان، سه نفر تأیید کردند که خواسته‌های ترامپ از «ولودیمیر زلنسکی» رئیس‌جمهور اوکراین مصداق سوء استفاده از قدرت بوده و شاخصه‌های لازم برای توصیف به عنوان «جرم استیضاح‌پذیر» را داراست.

پیش از این هم در جریان جلسات استماع در کمیته اطلاعات مجلس نمایندگان، شماری از شهود، از جمله «گوردون ساندلند» سفیر آمریکا در اتحادیه اروپا، تأیید کرده بودند که ترامپ برای منافع شخصی، به دنبال «بده بستان» با زلنسکی بوده است.

دموکرات‌ها ترامپ را متهم کرده‌اند که برای بی‌حیثیت کردن «جو بایدن» رقیب انتخاباتی‌اش، زلنسکی را برای تحقیق قضایی در مورد فرزند بایدن که عضو هیأت مدیره یک شرکت اوکراینی است، تحت فشار قرار داده است.

با سخنرانی امروز پلوسی، گام بعدی در مسیر استیضاح رأی‌گیری طرح استیضاح در صحن عمومی مجلس نمایندگان است. اکثریت مجلس نمایندگان در اختیار دموکرات‌هاست و انتظار می‌رود این طرح در این مجلس تصویب شود. در صورت تصویب این طرح، لایحه استیضاح به سنا ارجاع می‌شود تا در آنجا اصطلاحا «دادگاه» رسیدگی به اتهامات ترامپ تشکیل شود. در پایان جلسات محاکمه در صورتی که دو سوم سناتورها به برکناری ترامپ رأی مثبت دهند، او باید قدرت را واگذار کند. سنا در کنترل جمهوری‌خواهان است و رأی آوردن این طرح در این مجلس، دستکم فعلا، بعید به نظر می‌رسد.

منبع : فارس

منبع: ساتین

کلیدواژه: اخبار آمریکا اخبار بین المللی امروز نانسی پلوسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت saten.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساتین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۰۵۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش تایوان به تخصیص بسته کمک‌های مالی جدید آمریکا

رییس جمهور منتخب تایوان در دیدار با نمایندگان کنگره آمریکا با اشاره به رقیب خود، چین، گفت که این امر بازدارندگی تایوان در قبال «توسعه‌طلبی‌های مستبدانه» را تقویت می‌کند.

به گزارش مشرق، «لای چینگ ته» رییس جمهور منتخب تایوان، امروز (سه‌شنبه) با اشاره به رقیب خود چین، گفت که بسته کمک‌های دفاعی ۸ میلیارد دلاری تاییدشده مجلس نمایندگان آمریکا به تایوان، موجب «تقویت بازدارندگی در قبال خودکامگی در میان زنجیره متحدان در غرب اقیانوس آرام» می‌شود.

لای که در حال حاضر، معاون رییس جمهور تایوان است در دیدار با «لیزا مک‌کلِین» نماینده جمهوری‌خواه و «دن کیلدی» نماینده دموکرات ایالت میشیگان در دفتر ریاست‌جمهوری تایوان در تایپه، گفت که این کمک مالی همچنین موجب «کمک به تامین صلح و ثبات در تنگه تایوان و بالا بردن اعتماد بنفس در این منطقه خواهد شد.»

او افزود: تایوان در مواجهه با توسعه‌طلبی مستبدانه مصمم به صیانت از دموکراسی و میهن‌مان است.

لایحه کمک‌های مالی و نظامی به اوکراین، رژیم صهیونیستی و تایوان که در مجلس نمایندگان آمریکا به تصویب رسیده، قرار است امروز در سنا نیز به رای گذاشته شود.

این بسته کمک‌های نظامی شامل طیف گسترده‌ای از دسته‌بندی‌ها و خدماتی است که هدف آن نگهداری و ارتقای سخت‌افزارهای نظامی تایوان است. افزون بر این، تایوان قراردادهایی به ارزش میلیاردها دلار با آمریکا برای خریداری آخرین نسل جنگنده‌های «اف-۱۶وی»( F-۱۶V)، تانک‌های آبرامز «ام۱»( M۱) و سامانه‌های موشکی «هیمارس»( HIMARS) امضا کرده است.

چین مصمم است جزیره تایوان را حتی با متوسل شدن به اعمال قدرت، الحاق کند که آن را بخشی از قلمرو خود می‌داند. چین به واسطه ورود به حریم آبی و هوایی اطراف تایوان با ناوها و هواپیماهای جنگنده، بر عزم خود در این زمینه تاکید کرده است.

منبع: ایسنا

دیگر خبرها

  • سخنگوی مجلس نمایندگان آمریکا به دانشگاه کلمبیا رفت
  • بایدن قانون کمک ۹۵ میلیارد دلاری برای ارسال سلاح به اوکراین و اسرائیل را امضا کرد
  • پلوسی: نتانیاهو مانع صلح است، باید استعفا کند
  • سنای آمریکا بسته کمک به اوکراین، اسرائیل و تایوان را تصویب کرد
  • تصویب چند طرح ضد ایرانی در سنای آمریکا / تحریم خریداران نفت و منع صدور فناوری موشکی و پهپادی ایران در چارچوب این بسته
  • ترامپ: با بایدن، صلح در خاورمیانه وجود نخواهد داشت
  • واکنش تایوان به تخصیص بسته کمک‌های مالی جدید آمریکا
  • بررسی دلیل کمبود و گرانی دارو در دستور کار نمایندگان قرار گرفت
  • کنایه ذوالنوری به قالیباف: اگر رئیس شوم، از بیرون به صورت اتوبوسی جمعیت ناآشنا به مجلس نمی‌آورم
  • تردید درباره ادامه کمک به اوکراین در صورت پیروزی ترامپ