Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-25@04:59:37 GMT

اقوام گلستان تنور انتخابات مجلس را گرم کردند

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۹۱۳۴۸

اقوام گلستان تنور انتخابات مجلس را گرم کردند

ترکمن ها ،سیستانی ها، کتولی ها و محلی های استان در ششمین روز از ثبت نام با تمام قوا وارد صحنه شدند تا بکوشند سهم بیشتری از آرای به دست آمده از صندوق ها داشته باشند.

سیستانی های ساکن استان تاکنون با همه گزینه ها و همه مشاغل مانند پزشک، فرهنگی و نظامی وارد گود شدند تا بتوانند برای سومین بار حداقل یک کرسی نمایندگی از  مرکز استان را به دست آورند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ترکمن های حوزه انتخابیه گرگان و آق قلا نیز بیکار ننشسته اند و با گسیل ظرفیت های فکری و با تجربه خود تلاش کردند از دیگر قومیت های استان عقب نمانند.

هر چند گرایش های حزبی و جریانات سیاسی خصیصه تاثیرگذاری در انتخاب شدن یا نشدن ثبت نام کنندگان است اما تجربه نشان داده که قومیت نامزدها در موفقیت یا عدم موفقیت آنها در انتخابات موثر است .

در این روز تعدادی از ثبت نام کنندگان در مصاحبه با اصحاب رسانه حاضر در فرمانداری های گلستان اظهار داشتند : به رسم کدخدامنشی و ریش سفیدی در انتخاب کاندیدای اصلح قوم خود اعتقاد دارند اما پیشتر دین خود را در انصراف به نفع سایر رقبا ادا کرده اند و این دوره با قوت تمام تا لحظه آخر در میدان خواهند بود.

 از نکات قابل تامل روز ششم این بود که داوطلبان حضور در مجلس حوزه های انتخابیه گلستان در پاسخ به سوال خبرنگاران در خصوص برنامه های ترسیمی برای دوره نمایندگی جواب های کلی ارایه دادند؛ به عنوان مثال یکی از ثبت نام کنندگان در پاسخ به سوالی در خصو ص برنامه خود گفت: تلاش می کنم تا با مدیریت مادرانه مشکلات را برطرف کنیم.

در این روز برخی از ثبت نام کنندگان عملکرد نمایندگان فعلی را به سبب ناتوانی در تحقق وعده ها و قول های داده شده نقد کردند و برخی دیگر تلاش کردند تا میانه میدان را داشته باشند و از اظهار نظر صریح در این خصوص طفره رفتند.

 مباحث اقتصادی، اشتغال جوانان و پیگیری پروژه های بر زمین مانده استان از دیگر وعده های داوطلبان در ششمین روز ثبت نام انتخابات مجلس در گلستان بود

استان گلستان با ۶ حوزه انتخابیه اصلی، ۷ نماینده در مجلس شورای اسلامی دارد که ۲ نفر از حوزه گرگان و آق قلا ، یک نفر از رامیان و آزادشهر، یک نفر از علی آباد، یک نفر از کردکوی، بندرترکمن و بندرگز، یک نفر از گنبدکاووس و یک نفر از مینودشت، گالیکش، کلاله و مراوه‌تپه به مجلس شورای اسلامی راه خواهند یافت.

انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی دوم اسفند امسال /۹۸/ برگزار می‌شود.

برچسب‌ها اقوام ایرانی انتخابات مجلس شورای اسلامی گلستان مشارکت سیاسی پروندهٔ خبری ثبت‌نام انتخابات مجلس یازدهم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: اقوام ایرانی انتخابات مجلس شورای اسلامی گلستان مشارکت سیاسی اقوام ایرانی انتخابات مجلس شورای اسلامی گلستان مشارکت سیاسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۱۳۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات ۲۱ اردیبهشت در حوزه انتخابیه ورامین تمام الکترونیک نیست

به گزارش خبرنگار مهر، سید عباس جوهری صبح پنج شنبه در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در استان تهران تکلیف ۸ حوزه انتخابیه در دور اول انتخابات مجلس شورای اسلامی مشخص شده است، اظهار کرد: دو حوزه انتخابیه تهران و ورامین به دور دوم انتخابات کشیده شده اند.

جوهری بیان کرد: در دور دوم انتخابات، ۳۲ نامزد در حوزه انتخابیه تهران، ری، شمیرانات، اسلامشهر و پردیس برای تصاحب ۱۶ کرسی مجلس و در حوزه انتخابیه ورامین ۲ نامزد برای یک کرسی مجلس با یکدیگر به رقابت خواهند پرداخت.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران از پیگیری و انجام اقدامات برنامه ریزی شده توسط وزارت کشور برای برگزاری دور دوم انتخابات مجلس خبر داد و عنوان کرد: تفاوت عمده برگزاری انتخابات دور اول و دور دوم، تمام الکترونیک بودن انتخابات در حوزه انتخابیه تهران برای دور دوم است.

وی با اشاره به اینکه برگزاری تمام الکترونیک انتخابات در تهران برای اولین بار اجرا می‌شود، گفت: امیدوار هستیم با توجه به برنامه ریزی ها و تمهیدات اندیشیده شده، برگزاری انتخابات در بهترین شکل ممکن انجام و سنگ بنایی برای ادوار آینده باشد.

معاون سیاسی و اجتماعی استانداری تهران مزیت برگزاری تمام الکترونیک انتخابات را کوتاه شدن زمان رأی دادن و شمارش آرا عنوان کرد و افزود: امیدوار هستیم با این نحوه برگزاری انتخابات، هم بتوانیم در کوتاه‌ترین زمان به بازشماری آرا بپردازیم و هم اطلاع رسانی‌ها به مردم در بازه کوتاه انجام شود.

جوهری با اشاره به اینکه همه دستگاه‌ها برای برگزاری دور دوم انتخابات در دو حوزه انتخابیه ورامین و تهران پای کار هستند، گفت: آموزش‌های لازم هم به رأی دهندگان و هم به عوامل اجرایی انتخابات دور دوم مجلس ارائه خواهد شد.

رئیس ستاد انتخابات استان تهران با بیان اینکه انتخابات ۲۱ اردیبهشت ماه در ورامین تمام الکترونیک نخواهد بود عنوان کرد: در این حوزه انتخابیه برگزاری انتخابات، شبیه دور اول خواهد بود و در این راستا همه تمهیدات لازم سنجیده شده و امیدوار هستیم شاهد برگزاری انتخاباتی پرشور باشیم.

کد خبر 6088190

دیگر خبرها

  • انتخابات ۲۱ اردیبهشت در حوزه انتخابیه ورامین تمام الکترونیک نیست
  • دور دوم انتخابات مجلس در آبادان الکترونیکی برگزار می‌شود
  • اعلام جزییات برگزاری دور دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی در کرمانشاه
  • انتخابات دور دوم مجلس شورای اسلامی در ۱۵ استان برگزار می‌شود
  • عملکرد موثر صدا وسیمای گلستان برمشارکت خوب مردم در انتخابات اسفند
  • عملکرد خوب صدا وسیمای گلستان، موثر برمشارکت خوب مردم در انتخابات اسفند
  • الکترونیکی بودن دور دوم انتخابات مجلس در آبادان
  • دور خیز احزاب برای مرحله دوم انتخابات مجلس
  • فیلم| تنور رئیس اتحادیه نانوایان مشهد سرد شد!
  • چه شد که پاجوش‌ها چنار‌ها را کنار زدند؟