Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

محسن پورسیدآقایی با تکذیب خبر فروش صندلی اتوبوس‌ها گفت: هیچ طرحی برای افزایش هیچ‌گونه هزینه‌ای به شهروندانی که از اتوبوس استفاده می‌کنند نداریم و بلیت اتوبوس هم تا پایان امسال ریالی افزایش نخواهد یافت.

به گزارش روابط عمومی معاونت حمل و نقل شهرداری تهران، وی با بیان اینکه توضیح نامناسب و شیطنت یک خبرگزاری در فضای ملتهب فعلی باعث بدفهمی از یک ایده استارت‌آپی شد، گفت: اصلا شهرداری قرار نیست چیزی را در خدمات موجود خود تغییر دهد بلکه یک شرکت خصوصی تقاضای راه‌اندازی یک سیستم اتوبوس‌رانی اینترنتی داده که می‌تواند بخشی از مینی‌بوس‌های نو و احتمالا سرویس‌های دربستی موجود را با استفاده از اپلیکیشن به ظرفیت موجود حمل‌ونقل عمومی اضافه کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

معاون شهردار تهران افزود: این ایده شبیه کاری است که در تاکسیرانی اینترنتی انجام می‌شود با این تفاوت که اتوبوس دنبال مسافر نمی‌رود، بلکه در ایستگاه خاص آن‌ها را سوار می‌کند و تعداد مسافر هم حداکثر باید به تعداد صندلی‌های اتوبوس یا مینی‌بوس باشد.

وی با بیان اینکه بار دیگر تاکید می‌کنم که کسی بیخود نگرانی درست نکند، خاطرنشان کرد: اتوبوس‌رانی چه خصوصی و چه بی‌آرتی حق ندارد یک ریال به قیمت بلیتش اضافه کند.

پورسیدآقایی تاکید کرد: خطوط موجود اتوبوس‌رانی و صندلی‌ها هم متعلق به همه مردم است و هیچ‌کس حق ندارد چه با پول و چه بدون پول، صندلی اتوبوس‌های فعلی را رزرو یا اختصاصی کند.

صندلی اتوبوس های پایتخت فروشی نیست

در این راستا رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران نیز اعلام کرد: هیچ مجوزی برای فروش صندلی اتوبوس های پایتخت از سوی شورا صادر نشده است.

محمد علیخانی شامگاه جمعه در کانال تلگرامی خود در خصوص خبری به نقل از مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تهران در یکی از رسانه ها مبنی بر فروش صندلی اتوبوس های پایتخت نوشت: از زمان انتشار این خبر تماس ها و پیام های زیادی از سوی مردم داشته ام که نگرانی هایی را ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: بدینوسیله اعلام می کنم چنین موضوعی در هیچ یک از جلسات کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش مطرح و هیچ مجوزی هم از سوی شورای شهر برای آن صادر نشده است.

علیخانی خاطرنشان کرد: به مسئولین حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تذکر می دهم قبل از طرح چنین مسایلی در رسانه ها، کمی فکر کنند.

همچنین الهام فخاری و مجید فراهانی ۲ عو دیگر شورای شهر تهران در توئیت های جداگانه مخالفت خود را با طرح صندلی فروشی اتوبوس اعلام کردند.

استاندار تهران: تصمیم اتوبوسرانی مغایر با عدالت است

استاندار تهران درباره خبر منتشره شخصی سازی صندلی شرکت واحد واکنش نشان داد و گفت: این اقدام غیرقانونی است.

انوشیروان محسنی بندپی در توییتی نوشت: هرگونه طرح صندلی فروشی از سوی سازمان اتوبوسرانی شهرداری تهران بدون هماهنگی با فرمانداری؛ شورای شهر و هیات تطبیق مصوبات غیرقانونی بوده و با متخلفین در هر جایگاهی بشدت برخورد می شود.

مدیرعامل اتوبوسرانی شرکت واحد تهران اعلام کرد: خطوط اتوبوسرانی دربستی DRT به زودی در پایتخت راه اندازی می شود.

پیمان سنندجی گفت: برخی خطوط در طول شبانه روز مسافر ندارد و اصولا خطوط عادی اتوبوسرانی در مسیرهایی فعال است که در طی روز دارای تقاضای سفر مناسب برای این نوع اتوبوس هستند.

وی با بیان اینکه گاهی در نقاطی از شهر تعداد مسافر برای این نوع اتوبوس ایجاد می شود، گفت: دایر کردن خط دائمی اتوبوس در این حال به صرفه نیست.

سنندجی به ذکر مثالی در این خصوص پرداخت و گفت: برگزاری نمایشگاه های خاص، مسابقات ورزشی یا سر ریز مسافر در خطوط تاکسیرانی در ساعاتی از روز برای سرویس دهی اتوبوس های DRT مناسب است.

به گفته این مقام مسئول، شیوه بهره مندی از اتوبوس های دربستی این است که مسافران از طریق اپلیکیشنی (نرم افزاری ) که روی گوشی خود نصب می کنند از وجود چنین سرویسی در مکانی که قرار دارند مطلع می شوند و اقدام به پرداخت و رزرو صندلی برای خود می کنند.

وی افزود: نرم افزار با توجه به حجم و تاریخچه تقاضاها در زمان و مکان های خاص، مینی بوس ، اتوبوس و یا ون را به مسیر مورد تقاضا اختصاص می دهد.

سنندجی اضافه کرد: مسافر از طریق این نرم افزار از ساعت و محل دقیق حرکت مطلع می شود و هنگام سوار شدن رسیدی که نرم افزار ارائه می کند توسط راننده کنترل می شود.

وی تاکید کرد که در این طرح وسیله اختصاص یافته از خطوط عادی قرض گرفته نمی شود بلکه از ظرفیت مازاد یا از وسیله های خاص برای این موضوع استفاده می شود.

سنندجی افزود: در این شیوه مسافر سرپا (ایستاده) وجود ندارد و نرخ کرایه آن نیز تابعی از کرایه سرویس های دربستی است و دارای مصوبه شورای شهر است.

اتوبوس های عادی گران نمی شود

مدیرعامل اتوبوسرانی تهران گفت: تلاش می‌کنیم در موقعیت‌های دائمی بیشتر از مینی‌بوس های نو استفاده شود و کرایه اتوبوسهای عادی گران نمی شود.

وی افزود: سیستم DRT دربستی‌های قبلی به شکل بهینه‌شده است که گام بلندی در مسیر هوشمند سازی شهر محسوب می شود.

سنندجی خاطرنشان کرد: کرایه این اتوبوس های دربستی از متوسط تاکسی های اینترنتی ارزان‌تر خواهد بود.
همچنین رئیس کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران اعلام کرد: هیچ مجوزی برای فروش صندلی اتوبوس های پایتخت از سوی شورا صادر نشده است.

محمد علیخانی شامگاه جمعه در کانال تلگرامی خود در خصوص خبری به نقل از مدیرعامل شرکت اتوبوسرانی تهران در یکی از رسانه ها مبنی بر فروش صندلی اتوبوس های پایتخت نوشت: از زمان انتشار این خبر تماس ها و پیام های زیادی از سوی مردم داشته ام که نگرانی هایی را ایجاد کرده است.

وی ادامه داد: بدینوسیله اعلام می کنم چنین موضوعی در هیچ یک از جلسات کمیسیون عمران و حمل و نقل شورای اسلامی شهر تهران، ری و تجریش مطرح و هیچ مجوزی هم از سوی شورای شهر برای آن صادر نشده است.

علیخانی خاطرنشان کرد: به مسئولین حوزه حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران تذکر می دهم قبل از طرح چنین مسایلی در رسانه ها، کمی فکر کنند.

پیمان سنندجی امروز در گفت و گو با یکی از رسانه درباره تأثیر گرانی بنزین بر تعداد مسافران اتوبوس گفته بود: در زمان حاضر آمار دقیقی در این زمینه مشخص نشده و در حال بررسی این موضوع هستیم ولی با توجه به شرایط موجود راهکارهای زیادی پیش‌بینی شده است.

وی گفته بود که یکی از این راهکارها امکان خرید صندلی برای مسیرهای خاص توسط مسافر است که این سیستم DRT نام دارد.

منبع: خبرگزاری ایرنا

منبع: آفتاب

کلیدواژه: شهرداری تهران بلیت اتوبوس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۱۴۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه

امتداد - حجم تراکنش ارزی در سال ۱۴۰۲ از مرز ۱۳۸ میلیارد دلار گذشت و در سال گذشته بیش از ۶۹ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا تامین شده است.

به گزارش پایگاه خبری امتداد ،  بانک مرکزی در واکنش به سخنان صدیف بدری نماینده مردم اردبیل در مجلس شورای اسلامی که با عناوینی همچون ” وضعیت بازار ارز کاملا آشفته است/ بانک مرکزی به تولید کنندگان می‌گوید برای واردات مواد اولیه ارز ندارد” در رسانه‌های منتقد دولت منعکس شد، ضمن تاکید بر جریان روان تامین و تخصیص ارز بابت واردات کالا‌های اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی اعلام کرد از ابتدای سال جاری تا یکم اردیبهشت ۳ میلیارد دلار ارز برای کالا‌های اساسی، صنایع و واردات در برابر صادرات از سوی بانک مرکزی تامین شده است.

براین اساس از ابتدای فروردین ماه تا ابتدای اردیبهشت ماه ۱۴۰۳، ۳ میلیارد و ۲ میلیون دلار ارز برای واردات کالا‌های اساسی، دارو، تجاری و بازرگانی، واردات در مقابل صادرات و خدمات تامین شده است.

برای کالا‌های اساسی به نرخ ۲۸۵۰۰ تومان ۶۲۱ میلیون دلار، برای نیاز صنعت و تجهیزات تولید به نرخ ۴۱ هزار تومان مبلغ یک میلیارد و ۷۴۴ میلیون دلار و برای خدمات ۵۳۹ میلیون دلار تامین ارز صورت گرفت.

همچنین برای واردات کالای اسای کشاورزی شامل گندم، دانه‌های روغنی و نهاده‌های دامی ۵۴۸ میلیون دلار، برای دارو، مواد اولیه دارویی و تجهیزات پزشکی ۷۳ میلیون دلار و در مجموع ۶۲۱ میلیون دلار برای کالای اساسی و دارو ارز پرداخت شد.

تامین ارز نیمایی برای «صنایع حمل و نقل و خودرو» معادل ۳۹۸ میلیون دلار، «صنایع تجهیزات برق و الکترونیک» معادل ۱۳۴ میلیون دلار، «صنایع معدنی» معادل ۱۱۲ میلیون دلار، «ماشین آلات و تجهیزات تولید» معادل ۸۸ میلیون دلار و «منسوجات و پوشاک» معادل ۱۵۵ میلیون دلار صورت گرفته است. همچنین تا پایان فروردین ماه امسال این گروه‌های به ترتیب ۱۶۵، ۲۶، ۱۲۶، ۹۱، میلیون دلار ارز توافقی یا واردات در مقابل صادرات دریافت کرده‌اند. 

علاوه بر این گروه ها، ۸۶۱ میلیون دلار ارز نیمایی و ۱۳۰ میلیون دلار ارز واردات در مقابل صادرات به سایر صنایع اختصاص داده شده است.

آمار‌ها حاکی از این است که حجم تراکنش ارزی کشور در سال ۱۴۰۲ از مرز ۱۳۸ میلیارد دلار گذشت. بانک مرکزی در سال گذشته بیش از ۶۹ میلیارد دلار ارز برای واردات کالا و خدمات مورد نیاز تامین کرده است، برآورد اولیه نشان می‌دهد حجم صادرات کالا و خدمات نیز سال گذشته بیش از ۸۵ میلیارد دلار بوده است.

در پایان ذکر این نکته ضروری است که بانک مرکزی آمادگی دارد به منظور ارائه اطلاعات صحیح از وضعیت ارزی کشور؛ اطلاعات مورد نیاز را در اختیار نمایندگان مجلس شورای اسلامی قرار دهد.

برچسب ها :

این مطلب بدون برچسب می باشد.

دیگر خبرها

  • برقراری پرواز و افزایش ظرفیت صندلی با نرخ مصوب
  • سیل جلوی قطار را گرفت؛ انتقال مسافران با اتوبوس
  • سیل جلوی قطار تهران - گرگان را گرفت | انتقال مسافران در راه مانده با اتوبوس
  • دستگیری ۱۸ مدعی فروش سؤالات کنکور در تهران
  • معاون شهردار تهران: دوره قبل مدیریت شهری زیست شبانه و نگهداری از حیوانات خانگی را ترویج می‌داد
  • دینا قالیباف ادعای تجاوز را تکذیب کرد
  • تبادل تجربیات حمل‌ونقل همگانی اصفهان و سن‌پترزبورگ
  • تکذیب ادعای یک نماینده مجلس درباره عدم تخصیص ارز به واردات مواد اولیه
  • گزارش دهی معاون شهردار و خزنه دار شورا به اعضا فردا
  • عصرانه خبری شهرهای ایران در سوم اردیبهشت‌