Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایرنا، مسوولان و  نمایندگان نهادهای حمل و نقل  13 کشور عضو کمیسیون بین دولتی توسعه کوریدور تراسیکا  از جمله هیات جمهوری اسلامی ایران به سرپرستی "  شهرام  آدم نژاد " معاون حمل‌ونقل وزارت راه و شهرسازی کشورمان در این  اجلاس یک  روز در باره ابعاد  مختلف استفاده کارآمد  از این کوریدور بحث و تبادل نظر کردند 

یکسان سازی اسناد حمل  و نقل ، کاهش و  یکسان سازی عوارض ، ایجاد تسهییلات بیشتر در امور حمل و  نقل در امتداد  این کوریدور با هدف رسیدن به  حداکثر سرعت در حمل و نقل محموله ها از موضوعات مورد مذاکره این اجلاس بود .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی کشورمان با اشاره به این که ایران در سال 1388 به  این  دالان  حمل و نقل پیوسته  است، گفت : ایران در واقع شاخه جنوبی این  کوریدور بین المللی را  تشکیل می دهد .  

   آدم نژاد در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شاخه جنوبی تراسکا  که از ایران می گذارد ، حمل و نقل جاده ای در آن با توجه به توسعه زیر ساختهای جاده ای کشورمان  ، نقش مهمی دارد .

  وی افزود : یکی از پیشنهادات ایران با توجه به زیرساخت های که در چندسال اخیر در حوزه حمل و نقل ایجاد کرده است،  الکترونیکی کردن گذاره های حمل است  تا بتوانیم سرعت را  در این زمینه افزایش دهیم .

  معاون حمل و نقل وزارت راه و شهرسازی ایران تصریح کرد : نکاتی که  در تیر الکترونیک  مطرح شده است ، می تواند به کاهش توقف ها در مبادی ورودی و خروجی کشورها ، کمک کند .

  آدم نژاد خاطر نشان کرد : همان طوری که در این اجلاس هم اشاره شد ، کوریدور تراسیکا صرفا یک کوریدور برای جابجای کالا نخواهد بود و می تواند در مبادله اقتصادی ،  اجتماعی و فرهنگی کشورهای این مسیر نقش مهمی داشته  باشد .

  وی عمده هدف ایران از  مشارکت در این چنین طرحها را  افزایش سهم ترانزیت از طریق خاک کشورمان عنوان کرد و گفت: شرکت  در این کوریدور می تواند تقویت کننده دیگر کوریدورها از جمله شمال –جنوب که ایران نقش اساسی در آنها دارد ، باشد .

 کریدور تراسیکا شامل سیستم حمل‌ونقل ترکیبی در منطقه آسیای مرکزی، قفقاز و اروپای شرقی است، که نقش مهمی در احیای یکی از مسیرهای راه تاریخی ابریشم ایفا می‌کند و شاخه جنوبی این کریدور از ایران معرفی شده که از مرز ترکمنستان وارد ایران و سپس از طریق مرز بازرگان وارد ترکیه می‌شود.

در حال حاضر13 کشور بلغارستان، مولداوی، رومانی، اوکراین و ترکیه در اروپا،‌ ارمنستان، جمهوری آذربایجان، و گرجستان در قفقاز جنوبی، ایران، تاجیکستان، ازبکستان، قزاقستان و قرقیزستان در آسیای مرکزی عضو این کریدور هستند. 

برنامه تراسیکا اولین بار در سال 1993 میلادی  در کنفرانسی در بروکسل با حضور وزرای تجارت و حمل‌ونقل 8 کشور جمهوری آذربایجان ، گرجستان، ارمنستان ، قزاقستان، قرقیزستان، تاجیکستان، ترکمنستان، و ازبکستان به منظور حل مشکلات حمل‌ونقل و تجارت منطقه مطرح شد.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: اسلامی ایران ایران حمل و نقل قزاقستان قفقاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۱۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمربی تیم ملی والیبال به ایران آمد

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از سایت فدراسیون والیبال، موریس موتو پائز نهم اسفندماه سال ۱۴۰۲ برای هدایت تیم ملی والیبال مردان ایران در سال ۲۰۲۴ با فدراسیون والیبال به توافق رسید. این مربی برزیلی – فرانسوی تیم ملی ساعت چهار بامداد امروز (چهارشنبه پنجم اردیبهشت) از طریق فرودگاه امام خمینی (ره) وارد تهران شد و صبح امروز با سید میلاد تقوی رئیس فدارسوین والیبال دیدار و در خصوص برنامه‌های تیم ملی والیبال کشورمان گفت‌وگو می‌کند.

پائز از ساعت ۱۱ صبح با حضور در سالن آزادی فدراسیون در تمرینات تیم ملی والیبال کشورمان شرکت خواهد کرد. تمرینات تیم ملی والیبال ایران که از شنبه ۱۸ فروردین با حضور ۱۶ بازیکن جوان آغاز شده بود و از روز چهارشنبه ۲۸ فروردین با ورود محمد فلاح، محمد ولی‌زاده، شهروز همایونفرمنش، مهدی مرندی، محمدرضا حضرت‌پور، محمدطاهر وادی و میثم صالحی وارد فاز جدیدی شده بود، از امروز با کادر فنی کامل پیگیری می‌شود تا مردان والیبال ایران خود را برای حضور شایسته در لیگ ملت‌های ۲۰۲۴ آماده کنند.

بازیکنان لژیونر هم پس از بازگشت به ایران با نظر پائز استراحتی کوتاه خواهند داشت و در کمترین زمان ممکن به اردوی تیم ملی اضافه می‌شوند.

پیمان اکبری، علی فتاحی، نوید مشجری، عبدالرضا علیزاده، امیر ملک‌زاده و پویا عزیزی به عنوان مربی، محمدامین شاکری (آنالیزور)، توحید اصغری (بدنساز)، علی حدادی (فیزیوتراپ) و محمدناصر نقره‌ای به عنوان ماساژور دیگر اعضای کادر فنی تیم ملی والیبال کشورمان در اردو هستند.

همچنین مارسلو بدنساز تیم ملی والیبال کشورمان روز دوشنبه دهم اردیبهشت به جمع مردان والیبال ایران در تهران خواهد پیوست و لئوناردو دستیار برزیلی پائز نیز روز جمعه ۱۴ اردیبهشت وارد تهران خواهد شد.

رقابت‌های لیگ ملت‌های ۲۰۲۴ از یکم خردادماه در کشورهای برزیل و ترکیه آغاز می‌شود که به عنوان آخرین مرحله صعود به المپیک پاریس حساسیت و اهمیت این رقابت‌ها را در این سال به حداکثر خود رسانده است.

کد خبر 6087214

دیگر خبرها

  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می‌آیند
  • قدرت از غرب به شرق در حال انتقال است
  • آغاز به کار نشست عالی امنیتی با حضور احمدیان در سنت‌پترزبورگ
  • ۳۰ کشور آفریقایی برای همکاری اقتصادی به ایران می آیند
  • ۸۰ کشور از ایران اکسپو استقبال کردند/ حضور هیات عربستانی
  • حضور مهمانان جبهه مقاومت در اجلاس پیرغلامان حسینی کرمان
  • ظرفیت تجارت ایران و آفریقا به ۱۰ میلیارد دلار می‌رسد
  • سرمربی تیم ملی والیبال وارد ایران شد
  • سرمربی تیم ملی والیبال به ایران آمد
  • زمان برگزاری دو دیدار تیم ملی فوتبال ایران مشخص شد