Web Analytics Made Easy - Statcounter

در پایان ششمین روز ثبت نام داوطلبان انتخابات مجلس روز گذشته ۹۸۰۶ داوطلب در سراسر کشور با حضور در فرمانداری ها ثبت نام کردند که از این تعداد 66 نفر در استان مرکزی است.

به گزارش خبرگزاری فارس از اراک،  در پایان ششمین روز ثبت نام داوطلبان انتخابات مجلس روز گذشته ۹۸۰۶ داوطلب در سراسر کشور با حضور در فرمانداری ها ثبت نام کردند که از این تعداد 66 نفر در استان مرکزی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مجموع داوطلبین ثبت نام کننده در استان ۵۸ مرد و ۸ زن بودند و میزان مشارکت داوطلبین یازدهمین دوره انتخابات خانه ملت در استان نسبت به دوره قبل ۱۰ درصد افزایش یافته است.

 منفعت طلبی مهم ترین ضعف نمایندگان فعلی

اولین داوطلب ثبت نام کننده در فرمانداری اراک مردی ۵۰ساله دارای دکترای شیمی کارمند وزارت نفت بود که در گفت وگو با خبرنگار فارس در اراک با اشاره به مهمترین مشکلات استان گفت: مشکلات صنایع استان ناشی از عدم ارتباط صنایع با دانشگاه ها است که نیاز به تقویت دارد.
وی مهم ترین ضعف نمایندگان را منفعت طلبی نمایندگان عنوان کرد و افزود: نمایندگان خانه ملت بیش از حد انتظار سیاسی و درگیر فعالیت های جناحی هستند و رفع مشکلات مردم برای آنها در درجه چندم اهمیت است.

این نامزد انتخابات مهم ترین ضعف مجلس کنونی را نوع نگرش غیرکارشناسی و غیرعلمی دانست و گفت: قوانین در مجلس بیش از اندازه است و نظارت بر حسن اجرای قوانین وجود ندارد این در حالی است که باید توسط نمایندگان مجلس سایر پارامترها نیز مورد توجه ویژه قرار گیرد.

ثبت نام یک زوج اراکی در انتخابات

دیگر داوطلب نیز مردی ۴۳ساله دکترای حقوق بین‌الملل و کارمند دادگستری بود که همراه با همسر خود که دارای مدرک دکترای حقوق خصوصی، وکیل دادگستری و استاد دانشگاه بود در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی ثبت نام خود را قطعی کردند.

این دو نامزد انتخاباتی مهم ترین دغدغه خود را در استان مبحث اشتغال جوانان و همچنین آلودگی هوا و حاشیه نشینی که سبب بروز و افزایش آسیب های اجتماعی می شود، عنوان کردند.

این دو نامزد انتخاباتی عدم تخصص نمایندگان در کمیسیون های مجلس را نقطه ضعف مجلس دانسته و اظهار کردند: برخی کاندیداها زمان انتخابات، تبلیغات خود را از طریق بهره گیری از بیت المال و به اصطلاح پول های کثیف هزینه می کنند که باید با نظارت بیشتری این مباحث قانونی دنبال شود.

حضور آتش نشان در عرصه انتخابات
جوانی ۳۵ ساله دارای مدرک مدیریت دولتی و آتشنشان دیگر داوطلبی بود که روز جاری در این دوره از انتخابات ثبت نام کرد.

وی گفت: باید راهکارهایی ارائه داد تا دوباره چرخ کارخانجات تعطیل را به حرکت درآورد و یک نماینده مجلس نیز باید در تمام مبحث مطالبات به حق و قانونی مردم را پیگیری کند و منفعت شخصی خود را مقدم بر رفع مشکلات مردم نداند.

حضور با هدف ایجاد خودباوری میان مردم

مدیر حوزه قرآن و عترت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دیگر داوطلب روز ششم بود که ایجاد خودباوری میان مردم و به ویژه جوانان و بهره گیری از ظرفیت جوانان متخصص و با مهارت در دستگاه های اجرایی را از مهمترین اقدامات خود عنوان کرد.

وی  توجه به تاریخ تمدن و پیشینه اراک و معرفی مفاخر فرهنگی استان در سطح ملی و بین المللی و همچنین جذب سرمایه گذاران در راستای احیای صنایع بزرگ استان را از برنامه های خود عنوان کرد.

باید نیروهای جوان با افکاری نوین را وارد عرصه کرد

دیگر داوطلب روز ششم  مردی۴۶ساله دارای مدرک دکترا و کارمند وزارت امور خارجه بود که با اشاره به مهمترین مشکلات استان گفت: استان مرکزی به لحاظ اقتصادی ورشکسته است و بهره گیری از افکار و نگرش فرسوده منجر به عقب ماندگی استان شده است در صورتی که باید نیروهای جوان با افکاری مدرن و نوین را وارد عرصه کرد تا شاهد تحولاتی عظیم باشیم.

خانه ملت باید توسط نیروهای انقلابی بازسازی شود
خانمی ۵۹ساله دارای مدرک ارشد مردم شناسی و بازنشسته آموزش و پرورش نیز از دیگر افرادی بود که امروز در اراک ثبت نام کرد وی نیز مهمترین مشکل استان را در صنایع دانست و گفت: واحدهای تولیدی استان باید فعال و پویا شود، باید با ایجاد اشتغال در استان رونق تولید را بهبود بخشید و خودباوری و استعداد جوانان نخبه را در سایه نیروهای انقلابی تقویت کرد.

وی افزود: خانه ملت که تفکرات خراب، ویران شده باید توسط نیروهای انقلابی بازسازی و شجاعت   جسارت نمایندگان را به آنها بازگرداند تا بتوان در راستای بازگشایی گره مشکلات مردم گام های موثری برداشت.

وی در خصوص تامین هزینه های تبلیغاتی خود نیز گفت: حتی یک ریال هم برای رای خریدن از مردم هزینه نمی کنم، مسئولیت ما در قبال مردم سنگین است نباید وامدار هیچ فرد و ارگانی بود تا بتوان با خاطری آسوده مشکلات مردم را رفع کرد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: انتخابات مجلس استان مرکزی وزارت نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۲۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سعیدی، نماینده مجلس: عده‌ای در ناراحت کردن مردم فوق تخصص دارند

معین الدین سعیدی نماینده مردم چابهار گفت: عده‌ای در ناراحت کردن مردم فوق تخصص دارند و عامدانه فضای عمومی را در جامعه از بین می‌برند و دوقطبی‌هایی را ایجاد می‌کنند که در شان مردم ایران نیست.

به گزراش جماران، معین الدین سعیدی نماینده مردم چابهار در خصوص تفاوت فضای برخورد با نوع پوشش، قبل و بعد از انتخابات گفت: با گذشت یک ماه و نیم از انتخابات فکر می‌کردیم همه فارغ از پوشش حضور پیدا کنند، اما الآن چه اتفاقی افتاده است که همان افراد بد شده اند؟! البته قطعا می‌دانم دشمن حساب شده در حال برنامه‌ریزی است که به هر حال فلسفه حجاب را زیر سوال ببرد، در حالیکه فلسفه بسیار مترقی دینی است؛ لذا با کسانی که به طور حساب شده در زمین دشمن بازی می‌کنند باید برخورد شود، اما روش برخورد با دختران سرزمینم به شدت با شعار‌های زمان انتخابات تناقض دارد.

وی با بیان این که مگر رئیس جمهور نمی‌گفت من گشت ارشاد مدیران را راه‌اندازی می‌کنم؟! مدعی شد: همین چند شب گذشته یکی از مسئولان عالی سابق کشور مراسم دختر خود را در هتل اسپیناس پالاس برگزار کرد که در آنجا باید گشت ارشاد مدیران ورود پیدا می‌کرد. با این روش‌ها ما نمی‌توانیم مطلوب را حاصل کنیم. سیره امامین انقلاب و حاج قاسم سلیمانی نیز این چنین نبوده است و امروز هم دفتر مقام معظم رهبری نیز به این نوع رفتار‌ها تذکر جدی دادند.

سعیدی با اشاره به اینکه حجاب یک واجب شرعی است، گفت: من معتقد هستم حجاب یک واجب شرعی و سیاسی است، اما در کنار آن تقویت سفره‌های مردم یک واجب شرعی، سیاسی و تقویت ارزش پول ملی هم یک ضرورت شرعی است و اینکه اصلاح نظام بانکداری باید اتفاق بیافتد و این‌ها اولویت‌های مهم‌تر مردم هستند.

نماینده مردم چابهار در پایان گفت: عده‌ای در ناراحت کردن مردم فوق تخصص دارند و عامدانه فضای عمومی را در جامعه از بین می‌برند و دوقطبی‌هایی را ایجاد می‌کنند که در شان مردم ایران نیست.

دیگر خبرها

  • منتجب‌نیا: اصولگرایان نمی‌توانند در مجلس با هم کار بیایند
  • پایان ریاست قالیباف نزدیک است؟
  • کدهای انتخاباتی نامزدهای انتخاباتی ۱۱ اردیبهشت اعلام می‌شود
  • نشست شورای سیاستگذاری جبهه ایران قوی با نامزدهای دور دوم انتخابات
  • سعیدی، نماینده مجلس: عده‌ای در ناراحت کردن مردم فوق تخصص دارند
  • سوالات بسیج دانشجویی از نامزدهای انتخابات برای شناخت بیشتر
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود
  • رقابت ۳۴ نامزد برای تصاحب ۱۷ کرسی مجلس در استان تهران
  • شکایت گودرزی به دیوان عدالت اداری بابت روند برگزاری انتخابات
  • طرح پرسش‌هایی از نامزدهای دور دوم انتخابات مجلس توسط دانشجویان دانشگاه تهران