Web Analytics Made Easy - Statcounter

«امیرعلی ابوالفتح» کارشناس مسائل آمریکا در تشریح ابعاد و پیامدهای انتشار گزارش کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان ایالات متحده در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا عنوان کرد: روال رسیدگی به پرونده‌هایی مانند استیضاح دونالد ترامپ در کنگره ایالات متحده به این صورت است که حزبی که اکثریت را در اختیار دارد به دلیل آنکه ریاست کمیته‌ها را بر عهده دارد می‌تواند پس از بررسی‌های مربوطه، گزارش خود را منتشر کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا به رهبری «آدام شف» گزارشی را منتشر کرده که برآیند تحقیقات و سپس رای‌گیری اعضای این کمیته در مورد تحقیقات استیضاح دونالد ترامپ بوده است که از حیث قانونی یک گزارش رسمی به حساب می‌آید. باید به این نکته توجه داشته باشیم که قوانین ایالات متحده این اجازه را به حزب رقیب (جمهوری‌خواه) می‌دهد که آنها هم گزارش خود را در مورد پرونده اوکراین گیت منتشر کنند؛ از این‌رو جمهوری‌خواهان قبل از انتشار گزارش دموکرات‌ها، مستندات و اسناد خود را منتشر کردند که به نظر می‌رسد وجاهت قانونی از حیث داد‌ه‌ها و محتوای ارائه شده ندارند.

وی ادامه داد: در وضعیت فعلی کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا پرونده استیضاح ترامپ را به کمیته قضایی ارسال کرده و پیش‌بینی می‌شود تا دو هفته دیگر به آن رسیدگی شود. در این روند از ترامپ و وکلای او خواسته می‌شود با حضور در مجلس نمایندگان توضیحات خود را ارائه کنند اما اخیراً مشاور حقوقی کاخ‌سفید اعلام کرده که فرآیند رسیدگی به پرونده استیضاح عادلانه نبوده؛ چراکه نام شاهد اصلی فاش نشده است. به همین دلیل کاخ‌سفید اعلام کرده که ترامپ در جلسه حضور پیدا نمی‌کند. اوضاع و احوال فعلی نشان می‌دهد که احتمالاً از اواسط ماه دسامبر و طی سه روز، جلسه مجلس نمایندگان برگزار خواهد شد و در آنجا رای‌گیری صورت می‌گیرد که آیا رئیس‌جمهور تحت تعقیب قضایی قرار بگیرد یا خیر. اگر نتیجه رای‌گیری مثبت شود پرونده به مجلس سنا احاله می‌گردد.

این تحلیلگر مسائل سیاسی با بیان اینکه عزل ترامپ از مقامش دور از ذهن است، گفت: در زمانی که پرونده اوکراین گیت مطرح شد و نانسی پلوسی به عنوان رئیس مجلس نمایندگان اعلام کرد که در حال رسیدگی به این پرونده است، بسیاری از مفسران و تحلیگران سیاسی ایالات متحده به صورت رسمی اعلام کردند که این پرونده در سنا شکست خواهد خورد. باید متوجه بود که در فضای دوقطبی فعلیِ ایالات متحده که اتفاقاً در آستانه انتخابات ۲۰۲۰ ریاست جمهوری هم قرار دارد، هیچ‌گاه اعضای حزب جمهوری‌خواه علیه گزینه خود قیام نمی‌کنند و از این منظر عزل ترامپ از مقامش دور از ذهن است. خروجی نظرسنجی‌ها در فضای فعلی نشان می‌دهد که آرای ترامپ تا حدودی کاهش پیدا کرده و در این میان ۵۰ درصد از مردم ایالات متحده متوجه شدند که رئیس‌جمهور کشورشان مرتکب تخلف شده است. این روند می‌تواند چهره ترامپ در انتخابات ۲۰۲۰ را مخدوش کند اما واقعیت این است که کسب دو سوم آراء در سنای آمریکا آن هم با آرایش محافظه‌کاران دور از ذهن خواهد بود.

وی در پایان تصریح کرد: موضوعی که حتی اگر پرونده ترامپ با بن‌بست مواجه شود باید مورد توجه قرار بگیرد، قیام جامعه اطلاعاتی ایالات متحده علیه ترامپ است. نباید فراموش کنیم که افشای مستندات پرونده اوکراین گیت توسط افسر ارشد سازمان سیا صورت گرفت و به همین دلیل است که می‌گوییم احتمال دارد بدنه جامعه اطلاعاتی ایالات متحده دست به افشاگری بزنند. به نظرم جامعه اطلاعاتی ایالات متحده پس از بسته شدن پرونده استیضاح ترامپ و خصوصاً در آستانه انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۰ آمریکا علیه او اقدام خواهند کرد و به صورت قطره‌چکانی اطلاعات حیاتی را افشا می‌کنند. اینجاست که ترامپ در معرض اتهاماتی قرار خواهد گرفت که می‌تواند ذهن رای‌دهنده‌ها را درگیر کرده و آرای او را کاهش دهد. بنابراین موضوع استیضاح اگرچه نمی‌تواند ترامپ را به صورت کامل سرنگون کند اما می‌تواند زمینه‌ای برای هدف قرار گرفتن او در انتخابات باشد.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: نانسی پلوسی دونالد ترامپ حزب جمهوریخواه آمریکا آدام شف کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۲۷۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدام ضدایرانی مجلس نمایندگان آمریکا در پی پاسخ موشکی به اسرائیل

به گزارش جماران؛ ایسنا نوشت: مجلس نمایندگان آمریکا در پی پاسخ مشروع ایران به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی و در حمایت از این رژیم، چند لایحه را علیه ایران به تصویب رساند.

مجلس نمایندگان آمریکا بدون در نظر گرفتن حق مشروع ایران برای پاسخ دادن به اقدامات متجاوزانه رژیم صهیونیستی، در پی عملیات "وعده صادق" ایران علیه اراضی اشغالی، چند لایحه ضدایرانی را تصویب کرد، اما هنوز مشخص نیست که سنا اقدامی در ارتباط با آن انجام دهد.

نشریه آمریکایی پولیتیکو در این باره گزارش داد که این لوایح شامل قطعنامه‌ای است که شعار " از نهر تا بحر فلسطین آزاد می‌گردد" را "آشکارا یهودی‌ستیزانه" اعلام کرده و خواستار محکومیت آن است.

قانون "پاسخگو کردن مقامات ارشد ایران" نیز از جمله لوایح تصویب‌شده است که خواستار ارائه گزارشی درباره دارایی‌های مقامات ارشد ایرانی است.

لایحه دیگر "قانون پاسخگویی درباره تحریم‌های ایران" است که هدف جلوگیری از دور زدن تحریم‌ها علیه ایران را دنبال می‌کند.

"قانون تقویت ابزارها برای مقابله با استفاده از سپر انسانی" که امکان اعمال تحریم علیه نهادهایی را فراهم می‌سازد که از غیرنظامیان به عنوان سپر انسانی استفاده می‌کنند.

"قانون منع قاچاق کاپتاگون" نیز از دیگر موارد تصویب‌شده توسط مجلس نمایندگان آمریکا است که به موجب آن، علیه نهادهای تولیدکننده یا تسهیل‌کننده توضیع محرکی ترکیبی به نام کاپتاگون تحریم اعمال می‌شود.

افزون بر این، صادرات فناوری‌های ساخت آمریکا به ایران، به طور دائمی با تصویب "قانون عرضه نکردن تکنولوژی برای اقدامات تروریستی" ممنوع می‌شود.

"قانون پاداش ندادن به گروگان‌گیرها" نیز آمریکا را از پذیرفتن مقامات تحریم‌شده در نشست‌های سازمان ملل متحد منع می‌سازد.

"قانون تحکیم تحریم‌های ایران" نیز تصویب شد که برخی تحریم‌ها علیه ایران را دائمی می‌کند.

قطعنامه‌ای نیز تصویب شده است که از اتحادیه اروپا می‌خواهد "سریعا" سپاه پاسداران ایران را سازمانی تروریستی اعلام کند.

هنوز نشانه‌ای مبنی بر قصد سنا برای اقدامی در راستای عملی کردن هر یک از این تدابیر وجود ندارد.

اقدام ضد ایرانی مجلس نمایندگان آمریکا در پی این انجام شده است که ایران، شامگاه شنبه، عملیات «وعده صادق» را علیه رژیم صهیونیستی و در پاسخ به اقدام متجاوزانه رژیم صهیونیستی علیه ساختمان کنسولگری ایران در دمشق اجرا کرد. ایران این حمله را حق مشروع خود برای پاسخ به اقدامات متجاوزانه علیه منافع خود و در چارچوب منشور ۵۱ سازمان ملل دانسته است.

سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ایران، قبل از ساعت ۳ بامداد یکشنبه، سیل پهپادهای شاهد ۱۳۶ و موشک‌های بالستیک ایران را به آسمان سرزمین‌های اشغالی شلیک کرد که گنبد آهنین را درگیر کردند. بسیاری از موشک‌ها از این سپر دفاعی عبور کرده و به اهداف مورد نظر برخورد کردند. هدف موشک‌های سپاه، پایگاه‌های ارتش رژیم صهیونیستی در نقب در جنوب سرزمین‌های اشغالی بود.

دیگر خبرها

  • ندای مواضع ضدونقیض از درون کاخ‌سفید؛ اسرائیل می‌تواند آمریکا را وسط تنش با ایران بیاندازد؟
  • آمریکا به بهانه حمایت از مخالفان مادورو تحریم‌های نفتی ونزوئلا را تمدید می‌کند
  • پیامد تردید نسبت به یکی از متهمان پرونده ۶ ژانویه برای ترامپ
  • اقدام ضدایرانی مجلس نمایندگان آمریکا در پی پاسخ موشکی به اسرائیل
  • تصویب چند لایحه ضد ایرانی در مجلس نمایندگان آمریکا
  • قطعنامه‌ ضد ایرانی مجلس نمایندگان آمریکا
  • اقدام ضدایرانی مجلس نمایندگان آمریکا
  • تصویب چند لایحه علیه ایران در مجلس نمایندگان آمریکا
  • ریابکوف: جنگ هسته‌ای هیچ برنده‌ای نخواهد داشت
  • ترامپ در دادگاه: آمریکا توسط یک مرد ناتوان اداره می‌شود