Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - ماهیت سازمان تامین اجتماعی به عنوان بزرگترین سازمان اجتماعی و اقتصادی کشور به گونه‌ای است که بدون اتکاء به قابلیت‌های فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات امکان دریافت، پردازش و بهر‌ه‌گیری مطلوب از حجم وسیع اطلاعات در اختیارش از یک سو و ارائه خدمات متنوع باکیفیت و متعدد به ذینفعان پرشمارش از سوی دیگر، ممکن نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش خبرگزاری آریا، بررسی تاریخچه‌ی ورود و توسعه بکارگیری فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات در ایران نیز حکایت از پیشگامی این سازمان در سرمایه‌گذاری، تجهیز و بکارگیری امکانات و توانمندی‌های مرتبط با این حوزه اعم از نیروی انسانی متخصص و ماهر و انواع سخت‌افزارها و نرم‌افزارها دارد. اما در سیر تحولات تاریخی فناوری‌‌های اطلاعات و ارتباطات در سازمان تامین اجتماعی و بنا بر ضرورت‌ها و نیازهای مکانی و زمانی، شاهد شکل‌گیری نهادها و واحدهای تخصصی مختلف و حتی موازی بوده‌ایم که گاهی بر خلاف فلسفه‌ی ایجاد و فعالیت‌شان نه تنها موجب تسهیل و تسریع در فرآیندهای انجام امور نشده‌اند بلکه موانعی ایجاد کرده‌اند که نتیجه نهایی آن در عدم رضایت‌مندی نسبی مخاطبان سازمان، خودنمایی می‌کند. موانع ایجاد شده، عقب‌ماندگی‌هایی را سبب شده که علی‌رغم تلاش‌های انجام شده، متاسفانه تصویر مثبتی از فعالیت‌های آی تی در سازمان ارائه نمی‌کند.
خوشبختانه مدیریت عالی سازمان با درک عمیق از واقعیت‌های موجود و با هدف ایجاد انسجام، هماهنگی و جامعیت در تصمیم‌گیری‌ها در حوزه‌های مرتبط و در تمامی سطوح ستادی، اجرایی، تخصصی، پشتیبانی، تدارکات و فنی، بر لزوم اعمال مدیریت یکپارچه در مجموع فعالیت‌های مرتبط با فناوری‌های اطلاعات و ارتباطات تاکید داشته و از روزهای ابتدایی آغاز مدیریت در سازمان، با تفویض کامل اختیارات به قائم‌مقام خود، انتظارات و توقعاتشان را نیز مطرح کرده‌اند. ضمن تشکر از اعتماد و حمایت‌های ایشان، در همین باره لازم می‌دانم به چند اقدام و تصمیم اشاره کنم:
1- تغییرات مدیریتی اخیر در راستای تقویت منابع انسانی موجود انجام شده است. حضور یکی از نخبگان دانشگاهی و متخصصان صنعت آی تی در راس دفتر فناوری اطلاعات در کنار تیم مدیریتی جدید (مدیرعامل و اعضای هیئت مدیره) شرکت مشاور مدیریت و خدمات ماشینی تامین که جملگی از تحصیلکردگان و برجستگان علمی و عملی این عرصه می‌باشند در کنار سرمایه‌های ارزشمند انسانی موجود ولی مغفول‌مانده‌ی ستاد و صف سازمان، نوید دهنده رفع گلوگاه‌های موجود در مسیر ارتقاء و پیشرفت با تاکید بر بکارگیری دانش و تجربه‌ی بالاترین سطوح مدیریتی و کارشناسی در کشور به جای اقدامات فی‌البداهه و آزمون و خطا است. در همین جا از زحمات تمامی مدیران گذشته در دفتر فناوری اطلاعات و شرکت تشکر می‌کنم.
2- تشکیل چهار کارگروه پایداری سرویس‌ها، منابع انسانی، امنیت اطلاعات و کسب‌و‌کار با استفاده از خطوط راهنمای استانداردهای جهانی به روش هوشمند و هدفمند، موجب شناسایی سریع و دقیق مشکلات و ارائه‌ راه‌حل‌های موثر خواهد شد.
3- توجه به ظرفیت‌های بسیار خوب استارتاپ‌ها با هدف استفاده از توان، خلاقیت و نوآوری نیروهای زبده و عملگرای برون سازمان در دستور کار قرار گرفته است.
4- هم‌راستا با اجرای قانون دسترسی آزاد به اطلاعات، زیرساخت‌های Open API و Open Data در دست طراحی و نهایی‌سازی است.
5- ایجاد داشبوردهای مدیریتی متعدد با استفاده از هوش تجاری (BI) و به منظور کنترل و نظارت سیستمی در دستور قرار دارد. در حال حاضر داشبوردهای داروهای پر مصرف کشور، بیماران پرهزینه، همپوشانی بیمه‌ای، بیمه بیکاری، سامانه اعتراضات، جریمه کارگاه‌ها، نسخه الکترونیک، نام‌نویسی متمرکز، کارتابل مغایرت و ... فعال هستند که با طراحی‌های جدید، این زنجیره کامل‌تر خواهد شد.
6- به غیر از نرم‌افزارهای متمرکز تعهدات بلند‌مدت (مستمری) و حساب‌های انفرادی که در حال تعمیم به کل کشور هستند، سرویس‌های ارتباط سامانه غرامت دستمزد ایام بیماری و اسناد پزشکی، نام‌نویسی بیمه‌شدگان توسط کارفرما (پایلوت در شعبه 17 تهران)، گواهی کسر اقساط مستمری‌بگیران، درخواست رسیدگی به مشاغل سخت و زیان‌آور و مفاصا حساب ماده 38 به زودی راه‌اندازی خواهند شد.
امیدوارم با تداوم حمایت‌های ارزشمند مدیرعامل، مدیران و کارشناسان محترم، مجموعه‌ی اقدامات انجام شده و در دست انجام، زمینه‌های تحقق بیش از پیش اهداف سازمان در ایجاد رضایتمندی و خشنودی شرکای اجتماعی، اعم از بیمه‌شدگان، مستمری‌بگیران و کارفرمایان عزیز و اصول و سیاست‌های نظام جامع تامین اجتماعی را فراهم کند. بدیهی است به ثمر رسیدن تلاش‌ها در دور جدید فعالیت‌ها نیازمند کمک، همدلی و همکاری تمامی مدیران و نیروهای زبده درون و بیرون سازمان است.
-->

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۴۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، امروز سه‌شنبه در همایش ملی پژوهشگران مروجان ارشد وزارتخانه، سیدمجتبی خیام‌نکویی رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی افزود: خودکفایی در محصولات راهبردی با مجموعه فعالیت‌های تحقیقاتی و ترویجی و انتقال دانش به عرصه کشاورزی کاملا تحقق‌پذیر است.
وی در همین حال بر بهینه و به‌روز شدن دانش پژوهشگران و مروجان این سازمان تاکید و تصریح کرد: پژوهشگران باید روش‌ها، فناوری‌ها، هوش مصنوعی و متاورز را در حوزه خود بشناسند و از آن استفاده کنند.
رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با اشاره به افزایش تولید گندم گفت: در دولت سیزدهم تاکنون دو فصل زراعی داشتیم و در این مدت تنها در محصول گندم توانستیم ۹ میلیون تن افزایش تولید داشته باشیم بدون افزایش یک متر سطح زیر کشت که به معنای ورود دانش به معنای واقعی در این حوزه است.
وی ادامه داد: بیشتر مروجان ما در حوزه معاونت زراعت فعالیت می‌کنند و کافی است فقط یک تن در هکتار عملکرد گندم آبی و ۵۰۰ تا ۶۰۰ کیلوگرم در هکتار عملکرد گتدم دیم را افزایش دهیم تا میزان تولید این محصول را به ۱۹ میلیون تن برسانیم.
خیام‌نکویی توسعه مزارع نوآور بهره‌ور را یکی از راهکار‌های ایجاد تحول در حوزه آموزش و ترویج دانست و اذعان داشت: سال گذشته ۴۶ مزرعه نوآور در حوزه آموزش و ترویج راه‌اندازی شد و امسال قرار است این تعداد به ۱۵۰ مورد برسد.
وی افزود: مزارع نوآور بهره‌ور می‌توانند یکی از نقاط ارتباطی پژوهشگران با کشاورزان و تولیدکنندگان باشند.
معاون وزیر جهاد کشاورزی، ظرفیت سازمان تات را بی‌نظیر خواند و درعین حال گفت: چالش‌ها و ایراداتی هم وجود دارد که باید برطرف شود.
وی تصریح کرد: یکی از مهمترین چالش‌ها این است که ما برای ارتقای نیرو‌ها مستلزم اجرای آیین‌نامه‌های وزارت علوم هستیم و از حدود سه سال پیش این وابستگی به تدریج در حال قطع شدن است.
خیام‌نکویی با بیان این که رییس جمهوری از سازمان تات حمایت می‌کند، ابرازداشت: ایستگاه‌های تحقیقاتی سازمان تات در سال‌های گذشته به بهانه‌های مختلف مانند ساخت مسکن، توسط برخی نهاد‌ها گرفته می‌شد که با دستور رییس جمهوری این اراضی برگشت داده شده است.
وی به ماجرای بلندمرتبه سازی در اطراف باغ گیاهشناسی ایران اشاره و عنوان کرد: از حدود ۱۰ سال گذشته، مجوز ساخت ۲۲ برج ۳۷ طبقه در اطراف این باغ گیاهشناسی اخذ و ساخت و ساز آغاز شده بود، اما ما محکم جلوی این ساخت و ساز‌ها ایستادیم و نتیجه آن شد که ساخت برج‌های ۳۷ طبقه به پنج طبقه کاهش یافت.
رییس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی درباره راه‌اندازی شورا‌های راهبردی توسط سازمان تات گفت: روسای موسسه‌های تحقیقاتی مکلفند آنچه که در این شورا‌های راهبردی مصوب می‌شود، انجام دهند؛ بنابراین گزارش، در این همایش از ۳۲ دستنامه ترویجی استانی کلزا رونمایی شد. این دستنامه ترویجی با هدف ارایه الگوی مدیریت ترویجی برای استان‌های کشور در حوزه کلزا با همت ۵۰۰ محقق و کارشناس و مشارکت کشاورزان خبره تهیه شده و به زودی در اختیار استان‌ها و کشاورزان قرار می‌گیرد.  

دیگر خبرها

  • طرح مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) افتتاح شد
  • نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی سال جاری انجام می شود
  • عملیاتی شدن نظارت هوشمند بر دفاتر اسناد رسمی
  • دهمین همایش بین‌المللی دوسالانه علوم شناختی برگزار می‌شود
  • روند تکامل هوش مصنوعی... از اصول اولیه تا نوآوری‌های مختلف
  • توسعه مزارع نوآور بهره‌ور راهکاری برای ایجاد تحول در کشاورزی
  • ایجاد هنرستان در همسایگی صنایع آذربایجان غربی
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • ۴۰ شهر استان بوشهر تا پایان سال به شبکه فیبرنوری متصل می‌شود
  • پیشرفت ۴۰ درصدی اجرای فیبر نوری در بوشهر