Web Analytics Made Easy - Statcounter

الیاس فتاحی روز شنبه در حاشیه بازدید و سفر یک روزه خود به بخش هلیلان در گفت و گو با خبرنگار ایرنا گفت: با روی کار آمدن دولت تدبیر و امید رفع محرومیت و توازن خدمت رسانی ، برخورداری همه مناطق بویژه روستاهای دورافتاده از خدمات عمومی سرعت گرفته و در حال انجام است و هم اکنون نیز طرح های زیربنایی و ماندگاری توسط دولت در بخش هلیلان در دست اجراست که بهره برداری از آن ها چهره محرومیت را از این منطقه پاک خواهد کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی سه پروژه مهم در هلیلان را اجرای طرح گلخانه ای، طرح ۵۰۰ هکتاری باغ های زیتون و ایجاد پتروشیمی عنوان کرد و افزود: در سفر سال گذشته استاندار ایلام به هلیلان بر توسعه راه ها و زیرساخت های هلیلان تاکید شد که تمام مصوبات سفر به اتمام رسیده و یا در حال انجام است که این سه پروژه نیز نقش مهمی بر توسعه و عمران و همچنین اشتغالزایی و عدم مهاجرت جوانان این دیار به شهرهای دیگر دارد.

فرماندار چرداول یادآور شد: طرح گلخانه ای در ۱۴ هکتار و با سرمایه گذاری ۱۴۰ میلیارد ریالی توسط سازمان اقتصادی کوثر و در زمینه تولید سیفی جات یک کلاس آموزشی برای جوانان و رونق تولید محصولات کشاورزی منطقه است و زمینه اشتغال تعداد زیادی از جوانان را فراهم می کند، هم اکنون این طرح در حال ساخت بوده و جوانان جویای کار در آن مشغول بکار و زمینه امرار معاش تعدادی از خانوارهای هلیلانی را فراهم آورده است.

فتاحی دیگر پروژه های مهم در دست اجرای منطقه هلیلان را طرح ۵۰۰ هکتاری توسعه باغ های زیتون توسط بنیاد مستضعفان و همچنین کلنگ ساخت پتروشیمی ذکر کرد و گفت: ساخت پتروشیمی در هلیلان تحقق یک خدمت ماندگار توسط دولت در این منطقه محروم است و بطور قطع زمینه اشتغال جوانان این بخش و حتی سایر مناطق استان را فراهم می کند و امیدواریم در دهه فجر کلنگ ساخت آن به زمین زده شود.

وی تاکید کرد: توسعه راه ها نقش مهمی در رفع محرومیت هلیلان دارد، در این راستا کارهای مهمی بویژه در حوزه روکش آسفالت دهستان زردلان انجام شده و ادامه این برنامه از روستای سرچم در بخش هلیلان تا روستای پیازآباد مرکز دهستان در دستور کار است.

فرماندار چرداول با اشاره به طرح راهسازی جاده تنگ تیر زردلان اضافه کرد: این پروژه به طول ۱۳ کیلومتر و با اعتبار ۱۲۰ میلیارد ریال مقدمات آن شروع شده و در مرحله خاکبرداری و پل سازی است و با اتمام آن مناطق سردسیر و گرمسیر منطقه زردلان را به یکدیگر متصل می کند.

فتاحی در خصوص پل جزمان و اهمیت این پل در تردد مردم دهستان زردلان به بخش هلیلان و مرکز شهرستان و استان گفت: این پل قدمت زیادی دارد و در سال های گذشته با بارش های باران و بروز سیل تخریب و همواره بصورت موقت ترمیم می شد که ساخت پل جدید در این رودخانه از خواسته های مردم بود که برای این پروژه نیز ۶۰ میلیارد ریال اختصاص و در حال ساخت است و سال آینده نیز به بهره برداری خواهد رسید و تردد برای بیش از ۷ هزار نفر مردم را به سهولت فراهم خواهد کرد.

وی اجرای گازرسانی در بخش هلیلان را از دیگر خدمات دولت تدبیر و امید دانست و بر تسریع گازرسانی به دیگر روستاها و رفع معارض و موانع توسط بخشداری هلیلان و شرکت گاز تاکید کرد.

فرماندار چرداول گستردگی خدمات بهداشتی و درمانی در مناطق شهری و روستایی را دستاورد دیگر دولت دانست و اظهار داشت: ساخت ۲ درمانگاه در شهر توحید و روستای پیازآباد از سال گذشته در دستور کار قرار گرفت که مرکز بهداری توحید با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال تکمیل و تنها تجهیز آن توسط دانشگاه علوم پزشکی باقی است.

فتاحی یادآور شد: درمانگاه روستای پیازآباد مرکز دهستان زردلان پس از چند ماه توقف عملیات، ساخت آن دوباره آغاز شده و هم اکنون از رشد فیزیکی ۹۰ درصدی برخوردار است که تاکنون ۳۰ میلیارد ریال برای ساخت آن هزینه شده است.

بخش هلیلان با جمعیت ۲۳ هزار نفر در ۶۰ کیلومتری شهر سرابله مرکز شهرستان چرداول قرار دارد که هم اکنون بخشنامه ارتقای آن به شهرستان در هیات دولت قرار دارد که پس از تصویب در کمیسیون امنیتی دولت منتظر ابلاغ از جانب ریاست جمهوری است.

شهرستان شدن این بخش که در نقطه تلاقی سه استان ایلام، لرستان و کرمانشاه قرار دارد، از آرزوهای دیرینه مردمان لک زبان این منطقه محسوب می شود که در دولت تدبیر و امید در حال تحقق است.

برچسب‌ها پتروشیمی فرماندار چرداول راهسازی توسعه پایدار

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پتروشیمی فرماندار چرداول راهسازی توسعه پایدار پتروشیمی فرماندار چرداول راهسازی توسعه پایدار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۴۵۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود

 

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان رضوی؛ مریم طهماسبی در حاشیه بازدید از طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد» که در روستای ایزی سبزوار اجرا می شود،‌ گفت: هدف وزارت جهاد کشاورزی، تبدیل هر خانه‌ روستایی به یک کارگاه تولیدی به منظور کمک به اقتصاد و معیشت خانوارهای روستایی است.

وی افزود:‌ وزارت جهاد کشاورزی با این طرح تلاش می‌کند با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغالزا، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص را متناسب با ظرفیت هر منطقه، امکان‌پذیر کند.

معاون سازمان و مدیر جهاد کشاورزی سبزوار نیز گفت:‌ طرح «زنان کارآمد؛ روستای سرآمد»، برای نتخستین بار در استان خراسان رضوی،‌ با هدف بهبود معیشت خانوار روستایی در روستای ایزی از توابع بخش مرکزی شهرستان سبزوار، به اجرا درآمده است.

علی اصغر امانیان افزود:‌ زنان عضو صندوق اعتباری خرد زنان روستایی، به عنوان زنان کارآمد در این طرح حضور دارند و توسعه نقش آفرینی زنان در عرصه اقتصادی و اجتماعی به عنوان بخش مهمی از جمعیت فعال جامعه یکی از ارکان مهم توسعه همه جانبه کشور و اهتمام بخشی به توسعه پایدار است.

وی اضافه کرد: جهاد کشاورزی سبزوار این طرح را به منظور توسعه کشاورزی خانوادگی، توسعه مشاغل مکمل کشاورزی و بهبود معیشت خانوار روستایی به صورت نمونه در روستای ایزی به اجرا درآورده است.

مدیر جهاد کشاورزی سبزوار اظهار کرد: با درگیر کردن زنان روستایی در اجرای طرح های اشتغال‌زا و تشکیل زنجیره تولید پرورش مرغ بومی و تولید تخم مرغ، رونق اقتصادی و توسعه زنجیره ارزش یک محصول خاص حاصل خواهد شد.

بازدید از چند طرح تولیدی زنان روستایی در روستاهای ایزی و دولت آباد از جمله برنامه های سفر مشاور وزیر جهاد کشاورزی به شهرستان سبزوار است.

روستای ایزی، با جمعیتی حدود سه هزار نفر در پنج کیلومتری شمال شرق سبزوار قرار دارد.

 
 

دیگر خبرها

  • خانه‌های روستایی باید به کارگاه تولیدی تبدیل شود
  • افتتاح طرح برق‌آبی اومااویا در سریلانکا / رئیسی: ایران در حال اجرای طرح‌های بزرگ در ۲۰ کشور است
  • توان فنی - مهندسی ایران در جهان شناخته شده است
  • بدون دانش ایرانیان اجرای طرح بزرگ «اومااویا» غیرممکن بود
  • ایران اسلامی در حال اجرای طرح های بزرگ در 20 کشور جهان است
  • رئیسی: ایران در حال اجرای طرح‌های بزرگ در ۲۰ کشور است
  • اجرای طرح‌های بزرگ آب و برق در 20 کشور جهان توسط مهندسان بومی
  • ایران جزو کشورهای برتر در سدسازی است | بهره برداری از سد و نیروگاه بزرگ ساخت ایران در سریلانکا
  • ایران در ردیف کشورهای برتر حوزه ساخت سد و نیروگاه‌های بر‌ق‌آبی
  • اجرای بزرگ‌ترین پروژه آبی سریلانکا توسط ایران/توسعه صادرات فنی و مهندسی در دستورکار