Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت فنلاندی، تولید کننده ادوات لایه‌نشانی اتمی (ALD)، اعلام کرد با استفاده از مواد زیست‌سازگار برای ALD در کاربرد‌های پزشکی را گسترش می‌دهد.

به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، شرکت پیکوسان، تولید کننده ادوات لایه‌نشانی اتمی (ALD)، اعلام کرد که این شرکت استفاده از مواد زیست‌سازگار برای ALD را در کاربرد‌های پزشکی گسترش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
پیکوسان به‌عنوان یکی از تولید کنندگان تجهیزات لایه‌نشانی اتمی، فناوری موسوم به AGILE ALD® دارد که از آن برای ایجاد پوشش‌های نانومقیاس استفاده می‌شود.

لوازم الکترونیکی میکروایمپلنت که با استفاده از دستگاه لایه‌نشانی شرکت پیکوسان پوشش‌دهی HfO ۲ شده، بعد از غوطه‌وری در PBS به مدت سه ماه در دمای ۸۷ درجه سانتیگراد، هیچ تغییری از خود نشان نداده است. این نتایج نشان می‌دهد که این ایملپنت‌ها می‌توانند بیش از ده سال در بدن انسان دوام داشته باشند.

فرآیند‌های TiO ۲ و Al ۲ O. ۳ در حال حاضر برای تولید ایمپلنت‌های جراحی و پوشش‌دهی ذرات دارویی استفاده می‌شوند. در حال حاضر فیلم‌های HfO ۲, SiO ۲, ZrO ۲, Nb ۲ O. ۵, Ta ۲ O. ۵, AlN و TiN که توسط ALD لایه‌نشانی می‌شوند توسط آزمایشگاهی بی‌طرف و مستقل مورد بررسی قرار گرفته و کیفیت آن‌ها تایید شده است.

این طیف وسیع از مواد، انعطاف‌پذیری بالایی را در طراحی محصولات برای مصارف بهداشتی و پزشکی ایجاد می‌کند، به ویژه این که می‌توان آن را با هم ترکیب کرد. لایه‌نشانی اتمی منجر به تولید پوشش‌های یکنواخت و با کیفیت بالا می‌شود که پتانسیل عظیمی برای حل مسائل کلیدی در پزشکی دارد.

در مقایسه با کپسوله‌سازی پلیمر، لایه‌نشانی اتمی راه حلی ظریف و پیچیده بوده که با استفاده از آن می‌توان ایمپلنت‌های پزشکی را بهبود داد. با این روش می‌توان روی سطح قطعات را با ضخامت بسیار کم پوشش و عملکرد ایمپلنت را بهبود بخشید.

در روش‌های رایج از فلز تیتانیم، سرامیک‌ها و مواد پلیمری نظیر پلی‌ایمید‌ها برای پوشش‌دهی ایمپلنت‌ها استفاده می‌شود. با این حال با کاهش ابعاد ایمپلنت‌ها، نیاز به پوشش‌های جدیدی بوده تا بتوان طول عمر ایمپلنت را افزایش داد.

لایه‌نشانی اتمی روشی ایده‌آل برای تولید این پوشش‌هاست، به‌طوری که از آن می‌توان برای ایجاد لایه میکرونی روی سطوح ایمپلنت‌ها استفاده کرد. شرکت پیکوسان روشی ارائه کرده است که در آن از نانولامینیت برای پوشش‌دهی استفاده می‌شود. این کار منجر به افزایش طول عمر ایمپلنت‌ها به بیش از ۱۰ سال می‌شود. فرآیند نانولامینیت این شرکت قابلیت تولید انبوه داشته و می‌توان با هزینه پایین، هزاران ایمپلنت را پوشش‌دهی کرد. مشتریان حوزه پزشکی برای این فناوری، رو به افزایش بوده و رهیافت PicoMEDICAL™ می‌تواند پاسخگوی نیاز مشتریان این حوزه باشد. در حال حاضر شرکت‌های متعددی از این فناوری در فرآیند‌های صنعتی خود استفاده می‌کنند. به همین دلیل پیکوسان دفتر‌های فروش مختلفی در کشور‌های آسیایی، اروپایی و آمریکا دارد.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: زیست فناوری فناوری نانو لایه نشانی اتمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۵۰۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی

معصومه مهربان گفت: درحال حاضر فرآورده‌های غذایی بدون گلوتن در کشور به میزان بسیار محدود تولید می‌شود، بیماران مبتلا به سلیاک در صورت مصرف نان و کیک و سایر مواد غذایی دارای گلوتن دچار حملات این بیماری خواهند شد.

وی با بیان اینکه امروزه امنیت غذایی یکی از ارکان پیشرفت و توسعه در دنیا است، تصریح کرد: از همین رو گروه پژوهشی کیفیت و ایمنی مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی برای دستیابی به امنیت غذایی پایدار به ویژه در حوزه فرآورده‏‌های حاصل از غلات و شبه غلات (کینوا) کم آب‌بر، برنامه‌هایی را در دستور کار خود قرار داده است.

مدیر گروه پژوهشی کیفیت و ایمنی مواد غذایی پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی عنوان کرد: آرد بدون گلوتن مخصوص بیماران سلیاکی غنی از فیبر و پروتئین، امگا ۳ و امگا ۶ و آنتی‌‏اکسیدان‏‌های طبیعی است که برای سایر افراد از جمله کودکان، نوجوانان، سالمندان، ورزشکاران و ... نیز توصیه می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان علمی پزشکی دانشگاه و كنكور

دیگر خبرها

  • تولید آرد بدون گلوتن توسط پژوهشکده علوم و فناوری مواد غذایی جهاددانشگاهی
  • مخاطرات عدم سرمایه‌گذاری متوازن در زیست‌بوم هوش مصنوعی
  • صنایع کوچک روستایی در استان همدان توسعه می‌یابد
  • فناوری پایدار: دروغی بزرگ!
  • بهترین سفید کننده دندان؛ معرفی ۲ راهکار + مقایسه
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی 
  • شناسایی و توسعه فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان در سطوح علمی و اقتصادی
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند
  • فناوری با بلوغ پایین در پارک‌های علم و فناوری رها شده اند 
  • جهش تولید با حضور در بازارهای جهانی