Web Analytics Made Easy - Statcounter

مسعود پزشکیان بعد از ظهر امروز در زمان ثبت‌نام برای مجلس یازدهم  در جمع خبرنگاران در فرمانداری تبریز اظهار کرد: برنامه‌ای برای ریاست قوه مقننه و نبود آقای لاریجانی ندارم.

وی با تاکید بر اینکه باید انتخابات استانی می‌بود، تصریح کرد: اگر انتخابات به صورت استانی باشد بهتر است و اگر احزابی باشد که بیشتر می‌توان جلوتر رفت ولی متاسفانه  نه احزاب داریم و نه انتخابات را استانی می‌کنیم و این منجر می‌شود تا هر کسی برای شهرستان خود تلاش کند  و اعتبار تکه تکه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

مگر لاریجانی کیست؟
وی در رابطه با نبود آقای لاریجانی گفت: اینکه در مجلس یازدهم لاریجانی نیست، موضوع مهمی نیست زیرا مگر لاریجانی  چی بود که اگر نباشد چیزی فرق کند و البته این شامل حال همه ما هم می‌شود زیرا این افراد نیستند که اثرگذارند بلکه رفتار و عملکرد آنهاست که اثر دارد. 

پایبند به اصلاحات و اصول هستم
نماینده فعلی مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: من هر دوره مستقل شرکت کرده‌ام و به شدت پایبند اصلاحات هستم و به شدت پایبند اصولگرایانم، زیرا آنها به چه چیزی معتقد هستند که ما نیستیم و بالاخره من نماینده مردم هستم و این مردم هستند که به ما رای می‌دهند. 

اگر رای نیاورم به کار پزشکی‌ام ادامه می‌دهم/ هزینه تبلیغات نداده‌ام
وی یادآور شد: بنده هیچ‌وقت هزینه تبلیغات نداده‌ام که من را تبلیغ کنند و الان هم اگر مردم تبلیغ کنند، رای می‌آورم ولی اگر رای نیاورم به کار پزشکی خودم ادامه خواهم داد. 

پزشکیان متذکر شد: اگر کسی هم ما را در لیست قرار دهد باز هم ما نماینده مردم خواهیم بود نه نماینده گروه.

وی با تاکید بر اینکه ساختار سیاسی کشور کور  و اشتباه است، گفت: الان کاری کردند که برای انجام کاری همه باید به تهران بروند و اختیاری وجود ندارد در حالی که من بارها گفته‌ام برای اینکه کارهایمان را اسلامی کنیم باید نامه حضرت علی(ع) را در کشور پیاده کنیم. 

نایب رئیس اول مجلس گفت: برای مثال عده‌ای از علاقه‌مندان به محیط زیست را تنها به جرم ریختن آب نمادین به دریاچه، دستگیر کردند و این نشان می‌دهد که ما تحمل شنیدن نظر مخالف را نداریم. 

اطلاعی از نظر اصلاح طلبان ندارم
وی در پاسخ به این سوال که نظر اصلاح‌طلبان  درباره انتخابات چیست، گفت: نمی‌دانم.  

پزشکیان بیان کرد: ما انقلاب کردیم و شعارهای زیادی دادیم ولی خیلی از آنها روی شعار باقی مانده است.  

وی متذکر شد: اطلاع‌رسانی نه تنها در دولت نیست بلکه در روحانیت و منبرها نیز وجود ندارد زیرا ما الان در شدیدترین وضع اقتصادی هستیم و در برابر آمریکایی که حتی روس‌ها هم از آن حساب می‌برند ایستاده‌ایم از این‌رو باید به مردم شفاف بگوییم که برای ایستادن باید  هزینه بدهیم. 

باید روش پول درآوردن را عوض کنیم
نماینده مردم تبریز، آذرشهر و اسکو در مجلس ابراز کرد: تا دیروز نفت فروخته و هزینه‌ها را تامین می‌کردیم ولی الان دیگر نمی‌توانیم مثل گذشته نفتی بفروشیم در نتیجه قیمت تمام شده را باید بگیریم از این‌رو باید روش پول در آوردن را عوض کنیم زیرا با همان سبک قبلی با شکست روبه رو خواهیم شد. 

وی توضیح داد: باید به گونه‌ای برخورد کرد تا از فردی مثل من  پول بگیرد و به فقیر بدهد نه اینکه به امثال من هم یارانه بدهند. 

پزشکیان با بیان اینکه روش‌های مجلس در این دوره و دوره‌های قبلی همه یکی است و علت اینکه چیز خاصی اتفاق نمی‌افتد به خاطر تکرار  روش‌هاست، گفت: اینکه می‌گویند این مجلس ضعیف است و فلان مجلس قوی بود دلیل نمی‌شود که بگوییم  مشکلات جامعه در نتیجه عملکرد این مجلس است بلکه به مجالس گذشته مربوط می‌باشد.

وی در پاسخ به سوالی مبنی بر این که آیا تضمین می‌دهید که مجلس آتی بهتر خواهد بود؟ گفت: من نمیتوانم تضمین کنم اما اگر رای به این روش باشد نتیجه نیز همان می‌شود.

نایب رئیس اول مجلس شورای اسلامی با اشاره به پروژه‌‌ها و اهداف خود، گفت: چیزی که از دستمان بربیاد و خیر جامعه در آن باشد را  تلاش می‌کنیم تا انجام دهیم. 

وی توضیح داد: در دوره هشتم در رابطه با بهداشت و درمان و روندی که داشت به خاطر این بود که حتی مرده را از بیمارستان نمی‌دادند و پول می‌گرفتند از این‌رو تصمیماتی در کمیسیون گرفته شد و بهداشت و درمان با تحول روبه‌رو شد و الان اثرات همان تحولات را می‌بینیم.

دفاع از عملکرد نمایندگان مجلس دهم در استان
پزشکیان خاطرنشان کرد: معتقدم  کارهایی که  در این دوره مجلس نمایندگان استانی انجام دادند در هیچ دوره‌ای نشده بود. برای مثال مس سونگون، نفلین سینیت سراب، خط اتیلن به پتروشیمی، ارتقای تولید پتروشیمی از ۴۰۰ هزار تن، انتقال ۴ کیلومتر آب زاب از جمله کارهای  بزرگی است که انجام داده‌‌اند.

وی افزود: تصفیه‌خانه‌ها و راه‌ها از کارهای دیگر مجلس است که در هیچ دوره‌ای کار نشده است زیرا در بخش بهداشت و درمان الان در تمام شهرها مراکز بهداشتی داریم.

پزشکیان بیان کرد: در این دوره کارهای بسیاری شده و ما هم قدردان دولت و سایر نمایندگان هستیم که با انسجام و دست به دست هم دادن کارها را پیش خواهیم برد.

وی اذعان داشت: تصور می‌کنم تا زمانی که اینگونه انتخابات داریم، قطعا مجلس همین شکل خواهد بود ولی اگر انتخابات استانی باشد دیدگاه بازتر شده و افرد استانی‌تر و بلندتر فکر می‌کنند.

نایب رئیس اول مجلس ابراز کرد: قطعا اگر سیستم در کشور درست شود و FATF اجرایی شود، دیگر نه تنها پولی گم نمی‌شود بلکه جابه جا هم نمی‌شود. 
  منبع: فارس

منبع: آخرین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت akharinnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آخرین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۵۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تصفیه‌حساب در بازار پول؟

آمار‌های پولی و بانکی بهمن‌ماه ۱۴۰۲ نشان می‌دهد که میزان بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی به ۶۸۲.۱ هزار میلیارد تومان و میزان بدهی دولت به بانک مرکزی به ۳۰۲.۳ هزار میلیارد تومان رسیده است. رشد نقطه‌به‌نقطه بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی ۹۸.۳ درصد و رشد بدهی دولت به بانک مرکزی نیز ۶۴.۸ درصد بوده است.

به گزارش دنیای اقتصاد، بررسی کلی آمار‌ها نشان می‌دهد رشد نقطه‌به‌نقطه بدهی بانک‌ها به بانک‌ها از ۱۲۱.۷ درصد در دی‌ماه، به ۹۸.۳ درصد در بهمن‌ماه رسیده و با کاهش ۲۳.۴ واحد درصدی روبه‌رو بوده است. رشد نقطه‌به‌نقطه بدهی دولت به بانک مرکزی نیز از ۷۰.۹ درصد در دی‌ماه، به ۶۴.۸ درصد رسیده است که نشان از کاهش ۶.۱ واحد درصدی این متغیر دارد.

سهم بدهی‌ها از پایه پولی

رشد نقطه‌به‌نقطه پایه پولی بهمن‌ماه نیز همان‌طور که پیش از این توسط بانک مرکزی اعلام شده بود ۲۹.۶ درصد است. آمار‌ها حاکی از آن است که سهم مطالبات بانک مرکزی از بانک‌ها در رشد نقطه‌به‌نقطه پایه پولی برابر با ۴۱.۹ درصد و سهم خالص مطالبات بانک مرکزی از دولت ۷.۸ درصد بوده است. با‌این‌حال وقتی رشد پایه پولی از آغاز ۱۴۰۲ تا پایان بهمن‌ماه این سال را در نظر می‌گیریم، سهم مطالبات بانک مرکزی از بانک‌ها از رشد پایه پولی با کاهش روبه‌رو می‌شود و به ۳۳.۸‌درصد می‌رسد؛ همچنین سهم خالص مطالبات بانک مرکزی از دولت در رشد پایه پولی افزایش می‌یابد و به ۱۹.۳ درصد می‌رسد.

وضعیت رشد بدهی‌ها

آمار‌ها حاکی از آن است که رشد بدهی‌های بانکی از هنگام اجرای کنترل ترازنامه‌ای در سال ۱۴۰۰ با نوسان روبه‌رو بوده است. در سال ۱۴۰۰ با آغاز اجرای این طرح، برای میزان خلق اعتبار بانک‌ها محدودیت‌های مقداری تعیین شد و در صورت تخلف بانک‌ها از این محدودیت‌ها، این بانک‌ها جریمه می‌شوند. آمار‌ها نشان می‌دهند در ماه‌های اول سال ۱۴۰۲، رشد بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی فزاینده بود، اما با گذشت زمان، این بدهی روندی رو به کاهش به خود گرفت و حتی از اردیبهشت تا مردادماه ۱۴۰۱ منفی شد.

پس از عبور از این محدوده روند رشد نقطه‌به‌نقطه بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی بار دیگر افزایشی شد، تا جایی که این متغیر در دی‌ماه ۱۴۰۲ به ۷۰.۹ درصد رسید. رشد ماهانه بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی نیز با رسیدن به رقمی که دست‌کم در ۸ سال اخیر بی‌سابقه است در دی‌ماه ۱۴۰۲ به ۴۳ درصد رسید. بررسی‌ها نشان می‌دهد رشد بدهی بانک‌ها به بانک مرکزی و رشد بدهی‌های دولت به بانک مرکزی به طور کلی از زمان آغاز کنترل ترازنامه‌ای روندی افزایشی را دنبال کرده‌اند.

اثر ماندگار ذخایر خارجی

بررسی گزارش‌های پولی و بانکی بانک مرکزی نشان می‌دهد رشد منفی ذخایر خارجی بانک مرکزی در بهمن‌ماه نیز ادامه‌دار بوده است، اگرچه این رشد بالاتر از رشد ماه پیش است. طبق آمار‌ها رشد نقطه‌به‌نقطه دارایی‌های خارجی بانک مرکزی در بهمن‌ماه منفی ۱۰.۶ درصد بوده است. «دنیای اقتصاد» پیش از این در گزارشی با عنوان «نیش‌ترمز نفتی تورم» به بررسی اثر کاهش خالص دارایی خارجی بر روند کاهشی پایه پولی از آغاز سال پرداخته بود.

طبق این گزارش، رشد خالص دارایی‌های خارجی از دی‌ماه ۱۴۰۱ تا دی‌ماه ۱۴۰۲، برابر با منفی ۱۴.۷ درصد بوده؛ این موضوع اثر منفی ۱۰.۴ درصدی بر رشد پایه پولی در این مدت داشته است. به نظر می‌رسد سیاست عرضه ارز در بازار برای کنترل نرخ ارز، عامل کاهش این ذخایر بوده است. همچنین دولت در سال ۱۴۰۲، بــا کسری ۱۶.۹ میلیارد دلاری تجارت غیرنفتی روبه‌رو بوده است. تامین ارز برای واردات و مدیریت نرخ‌های بازار آزاد نیز احتمالا یکی از عواملی است که باعث کاهش خالص دارایی‌های خارجی شده است.

مطالبات بانک مرکزی از بانک‌ها از دی‌ماه ۱۴۰۱ تا دی‌ماه ۱۴۰۲ با رشد ۱۲۱.۷ درصدی روبه‌رو بوده است. کاهش خالص دارایی‌های خارجی در کنار افزایش مطالبات بانک مرکزی از بانک‌ها باعث شده است کاهش دارایی‌های خارجی به‌نوعی نقش ضربه‌گیر را در مقابل فشار بدهی‌های بانکی برای افزایش پایه پولی ایفا کند. به بیان ساده‌تر افزایش دارایی‌های ارزی حاصل از فروش نفت و تزریق آن به بازار در کاهش رشد پایه پولی موثر بوده است.

دیگر خبرها

  • کاهش هیجانات بازار ارز با توقف شوک‌های سیاسی
  • اگر اپراتورها پولی دارند خرج توسعه شبکه کنند
  • مسعود پزشکیان: وعده تورم تک‌رقمی دادند، اما نه‌تنها نصف نشد بلکه چندین برابر شد
  • تعطیلی پنج شنبه از کی اجرا می‌شود؟
  • دلیل پرداخت نشدن وام ازدواج / بانک ها پولی برای دادن وام ازدواج ندادند
  • نماینده‌ها منافع ملی را اولویت قرار دهند
  • دولت باید امسال 40 درصد از متناسب سازی حقوق بازنشستگان را اجرا کند
  • دور دوم انتخابات مجلس در دو حوزه خوزستان برگزار می‌شود
  • فخرالدینی: برخی افراد فقط دنبال حاشیه هستند
  • تصفیه‌حساب در بازار پول؟