Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/کرمان رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان گفت: سرانه فضاهای آموزشی موجود و مورد نیاز، به منظور جلب مشارکت خیرین در حوزه مدرسه سازی، اطلاع رسانی و نیازها و کمبودها بیان شود.

"سیدمهدی طبیب زاده" در نشست کمیسیون مسئولیت‌های اجتماعی با موضوع بررسی مشکلات توسعه فضای آموزشی استان کرمان افزود: فعالان اقتصادی عضو اتاق کرمان همواره در حوزه‌های خیرخواهانه مانند درمان، توانبخشی، حمایت از زندانیان، آموزش، اشتغال و حتی مدرسه سازی مشارکت داشته‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: گمان ما این بود که با توجه به وجود نهادهای مختلف در مدرسه سازی و همچنین عبور از موج جمعیتی اوایل انقلاب، دیگر نیاز به ساخت مدرسه نیست که در حال حاضر آمارها نشان می دهد این نیاز همچنان وجود دارد.

طبی زاده، تصریح کرد: بر اساس آمارهای ارائه شده میانگین سرانه فضای آموزشی در کشور ۵.۲ مترمربع است که این سرانه در استان کرمان ۴.۹ و در شهر کرمان ۴.۲ است و برآوردها نشان می دهد که برای رسیدن به میانگین سرانه کشوری به ایجاد ۲۱۵ هزار مترمربع فضای آموزشی نیاز داریم.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان کرمان ادامه داد: اتاق با محوریت کمیسیون مسئولیت های اجتماعی تلاش می کند با استفاده از تجربیات مدرسه سازی در گذشته و گرد هم آوردن فعالان اقتصادی، در این حوزه نیز کمک کند.

براساس این گزارش رئیس کمیسیون مسئولیت های اجتماعی اتاق کرمان نیز در ادامه این نشست تکریم و احترام گذاشتن به خیرین به ویژه مدرسه سازان را مورد تاکید قرار داد و افزود: نامگذاری خیابان ها و معابر شهری به نام خیرین، قدردانی و جویای احوال آنها بودن از جمله موارد تکریم این فعالان اقتصادی است. حسین نجف آبادی افزود: برای پیشبرد اهداف در زمینه‌ جذب خیرین به منظور مشارکت در امر مدرسه‌سازی باید برنامه‌های مدون داشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: سرانه آموزشی اتاق بازرگاني فضای آموزشی استانی علمی و آموزشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۵۹۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد

مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان زرند در سال ۱۴۰۲ با فعالیت و عملکرد آموزشی مناسب در اکثر سامانه‌های آموزشی از جمله: ثابت، سیار شهری، روستائی، شاغلین بنگاه‌های اقتصادی، آموزش سربازان وظیفه و آسیب دیدگان اجتماعی، ۲ هزار و ۸۵۰ نفر از متقاضیان مهارت آموزی در بخش دولتی در حرفه‌های مختلف تحت پوشش آموزش‌های فنی و حرفه‌ای قرار گرفته‌اند.

مهردادمداحی، رئیس مرکز فنی و حرفه‌ای شهرستان زرند ضمن قدردانی از تلاش مضاعف و جهادی کارکنان این مجموعه آموزشی و حمایت‌های مسئولان استانی و شهرستانی و بنگاه‌های اقتصادی از این مرکز گفت: در شرایط کنونی کشور و نارضایتی جوانان از وضعیت اشتغال، مهارت آموزی، یک امر مهم و حیاتی در کاهش نرخ بیکاری و آسیب‌های اجتماعی و افزایش بهروری و جلوگیری از عقب ماندگی تولید و در نهایت تحقق شعار سال است. 

 وی با اشاره به شرایط معدنی و رشد صنعتی شهرستان و نیاز مبرم بازار کار به افراد ماهر افزود: رویکرد مرکز آموزش فنی و حرفه‌ای شهرستان، توجه ویژه تامین نیاز بازار کار و ترویج فرهنگ مهارت آموزی و کارآفرینی است و از برنامه‌ریزی های مهم اداره کل آموزش فنی و حرفه‌ای در سال جدید هدفمند کردن آموزش‌های فنی مهارت در قالب سند مهارت استان کرمان می باشد. 

مداحی بیان کرد: سند توسعه مهارت با رویکرد محلی و منطقه‌ای و انجام نیاز سنجی‌های پیش بینی شده در هر شهرستان به شناسایی ظرفیت‌ها و آموزش‌های هدفمند و متناسب با نیاز بازار کار خواهد پرداخت.

وی درخشش نوجوانان مهارت آموز زرندی و کسب مقام در مرحله‌ی کشوری المپیاد ملی مهارت در ۲ سال اخیر را نشان از استعداد بالای فرزندان این شهرستان دانست و اهمیت به نوجوانان دارای فن و مهارت در کنار درس و آموزش کلاسیک را یکی از ارکان مهم توسعه و پیشرفت برشمرد.

رئیس مرکز فنی حرفه‌ای زرند افزود:خوشبختانه با برگزاری المپیاد‌های علمی و فنی مهارتی، نوجوانان شناسایی می‌شوند و پس از کسب مقام و رتبه از آنان قدردانی می‌شود.

مداحی گفت: در یک بازه زمانی مهم آن‌ها را رها کرده و به خوبی از آنان به عنوان کارآفرین در سطح جامعه حمایت نمی‌کنیم؛ اما از آنجایی که این نخبگان مهارتی با هوش و توانمندی خود می‌توانند در تولید نقش کلیدی داشته باشند، صاحبان صنایع و بنگاه‌های اقتصادی نیز به خوبی از آنان استفاده نمی‌کنند.

وی با اشاره به اهمیت مقام معظم رهبری در ابلاغ شعار سال در سنوات اخیر به تولید و اشتغال گفت: در ارتباط با تقویت تولید و اشتغال، مرکز فنی حرفه‌ای  برای آموزش و مهارت نیروی کار فعالیت‌های گسترده‌ای از قبیل توانمند سازی دانشجویان در حال تحصیل با مهارت، تکمیل اوقات فراغت دانش آموزان در ایام تابستان، اهمیت ویژه به مهارت آموزی سربازان وظیفه، برگزاری دوره‌های آموزشی ویژه آسیب دیدگان اجتماعی راه‌یافته از کمپ و معلولین جسمی حرکتی انجام و  این موضوع را در برنامه اصلی خود قرار داده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • سیرجان فاتح مسابقات فوتسال دانش آموزان پسر استان کرمان
  • حق نداریم مدارس خیرساز را تغییر نام دهیم
  • کسری ۳۳۱ هزار متر مربعی فضای آموزشی در کردستان
  • سرانه فضاهای آموزشی کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • بهره برداری و آغاز ساخت ۴ مدرسه در میناب
  • فنی و حرفه‌ای زرند در سطح استان کرمان، رتبه‌ دوم را کسب کرد
  • سرانه فضای ورزش دانش آموزی کشور در برنامه هفتم یک متر مربع تعیین شده است
  • تا سه سال آینده کمبود فضای آموزشی استان رفع می‌شود
  • ۳۵ درصد مساکن روستایی آذربایجان‌غربی مقاوم است/تلاش برای رسیدن به میانگین کشوری
  • سرانه فضای آموزشی در خراسان رضوی افزایش یافت