Web Analytics Made Easy - Statcounter

در راستای اجرای تکالیف ستاد اقتصاد مقاومتی و با کمک سازمان صمت معادن نیمه‌فعال و غیرفعال گیلان به عرصه تولید و اشتغال استان بازگردانده می‌شوند. ۱۶ آذر ۱۳۹۸ - ۱۱:۰۲ استانها گیلان نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از رشت، در کنار حفظ و صیانت از معادن بزرگ و فعال، موضوع احیاء مجدد و بازگردانی معادن نیمه‌فعال و غیرفعال گیلان به عرصه تولید و اشتغال استان از برنامه‌های بسیار مهم و کاربردی محسوب می‌شود که ستاد اقتصاد مقاومتی و سازمان صنعت، معدن و تجارت هم‌اینک به دنبال تحقق آن هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حال حاضر احیاء معادن کوچک مقیاس از جمله اقداماتی است که در استان گیلان با جدیت پیگیری می‌شود از سوی دیگر طبق گزارشات سازمان صمت ذخایر معدنی متنوعی در این استان وجود دارد که با بازنگری در برخی قوانین و با تعامل دستگاه‌های مرتبط می‌توان از این ظرفیت به نفع مردم گیلان استفاده کرد.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گیلان در گفت‌وگو با خبرنگار تسنیم در رشت عنوان کرد: تشکیل کارگروه طرح احیاء معادن کوچک مقیاس نقطه عطفی برای از سرگیری فعالیت‌های معدنی گیلان محسوب می‌شود و امیدواریم با فراهم شدن مقدمات کار در راستای تحقق این هدف گام‌های مثبتی برداشته شود. 

معاون وزیر کار: روش‌های سنتی استخراج معادن خسارت‌های عمده‌ای به‌دنبال داردرونق تولید در معادن آذربایجان شرقی مانع از خام فروشی مس شدمعاون وزیر صنعت در کاشان: ذخایر معادن کشور 55 میلیارد تن است

فرهاد دلق‌پوش با تأکید بر اینکه برای افزایش فعالیت‌ها در حوزه معادن به تعامل و همراهی دستگاه‌های ذیربط و برخی از نهادها نیازمند هستیم تصریح کرد: تسهیل‌گری و اجرای دستورالعمل‌هایی برای رفع مشکلات فعالیت‌های معدنی و عمرانی از موضوعاتی است که انتظار داریم دستگاه‌های اجرایی نسبت به انجام آن اقدام کنند.

وی اصلاح و بازنگری در مصوبه‌ای که صدور پروانه بهره‌برداری برای معادن جدید را در سه استان شمالی کشور ممنوع کرده است را لازم و ضروری اعلام کرد و بیان داشت: اجرای پروژه‌های عمرانی ارتباط تنگاتنگی با فعالیت‌های معدنی دارند بنابراین اجرای چنین مصوباتی می‌تواند در مسیر آبادانی گیلان مانع ایجاد کند.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت گیلان با اشاره به اینکه با صدور مصوبه مذکور محدودیت‌های متعددی برای استفاده از ظرفیت معادن در این استان ایجاد شده است خاطرنشان کرد: یکی از بسترهای لازم برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی تسهیل در دستورالعمل‌ها و قوانینی است که در مسیر توسعه اختلال ایجاد می‌کنند.

دلق‌پوش در مورد مراحل اعطای تسهیلات بانکی به معادن غیرفعال موجود در استان گیلان نیز اظهار داشت: پس از ارائه درخواست مربوطه به سازمان صمت استان گیلان و انجام بررسی‌های اولیه جهت فعال‌سازی این معادن موارد به کارگروه ملی احیاء معادن کوچک مقیاس اعلام و تسهیلات لازم به متقاضیان پرداخت می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه در صورت سازنده بودن تعاملات و رفع موانع سرمایه‌گذاری در بخش معدنی فعالان اقتصادی برای سرمایه‌گذاری در این حوزه پیش‌قدم می‌شوند اظهار داشت: برای توسعه هر چه بیشتر گیلان و پیشبرد اهداف و برنامه‌های عمرانی استان باید از تمام ظرفیت‌های موجود از جمله معادن استفاده کرد.

به گزارش تسنیم، در حال حاضر 10 هزار معدن در سطح کشور وجود دارد که طبق گزارشات موجود 4 هزار عدد از این معادن غیرفعال هستند.

آمارها نشان می‌دهد سالانه نزدیک به 400 میلیون تن انواع مواد معدنی از این معادن استخراج می‌شود که بالغ بر 60 تا 65 درصد آن مصالح ساختمانی محسوب می‌شوند.

انتهای پیام/614/ش

R7877/P1377/S6,71/CT7

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۵۹۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای ۱۶ واحد صنعتی و معدنی در چهارمحال و بختیاری

رئیس سازمان صمت استان چهارمحال و بختیاری از احیای ۱۶ واحد صنعتی و معدنی در سال گذشته خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شهرکرد، فضل‌الله رحمتی در نشست کارگروه اقتصادی، اشتغال و سرمایه گذاری و کمیته هماهنگی اشتغال استان چهارمحال و بختیاری اظهار داشت: امسال در راستای تحقق شعار سال تأمین مواد اولیه و تسهیلات مورد نیاز تولید از اولویت‌های اجرایی صمت است.

وی با تأکید بر افزایش 12 درصدی تولید محصولات صنعتی مهم در مجموع گفت: چهارمحال و بختیاری در یک سال اخیر با تولید 134 هزار و 656 تن انواع محصولات فولادی شاهد رشد 6 درصدی این کالا و در زمینه لوازم خانگی 25 درصد رشد داشته است. این استان با تولید نزدیک به 10 میلیون مترمربع چادر مشکی 19 درصد رشد داشته است.

رئیس سازمان صمت استان  چهارمحال و بختیاری همچنین با اشاره به رشد 10 درصدی تولید نخ پلی استر و 8 درصدی روغن نباتی گفت: رشد در حوزه صنعت بیانگر رونق تولید است. با افزایش 27 درصدی استخراج مواد معدنی، وصول حقوقی دولتی معادن هم 92 درصد رشد داشته است.

وی همچنین به تولد دوباره 16 واحد صنعتی و معدنی راکد در یکسال اخیر اشاره کرد و گفت: با احیا این واحدهای صنعتی 375 شغل ایجاد شده است. این طرح‌های احیاء شده در زمینه انواع پارچه پلی‌استر و پنبه، سیم و کابل مسی، ژنراتور، کنستانتره پروتئینی سویا، انواع کمد و قفسه فلزی، سوله و اسکلت، انواع شمش فولادی، ادوات کشاورزی، خمیر مایه، سنگ لاشه، تیرچه بلوک، بسته بندی خشکبار و خمیرمایه است.

انتهای پیام/7540

دیگر خبرها

  • وجود ۱۹۴ معدن فعال در کردستان
  • راهپیمایی مردم گیلانی در حمایت از عملیات «وعده صادق»
  • پیگیری راه اندازی موزه معدن در کرمان
  • راهیابی ملی پوش گیلانی به فینال رقابت‌های آب‌های آرام آسیا
  • رتبه نخست گیلان در تولید مرغ اجداد در کشور
  • بازگشت ۲۰ واحد راکد و نیمه فعال پرورش ماهی همدان به تولید
  • احیای ۱۶ واحد صنعتی و معدنی در چهارمحال و بختیاری
  • فراخوان انتخاب برترین‌های صنعتی و معدنی ۱۴۰۳ در چهارمحال و بختیاری
  • برگزاری راهپیمایی ضد صهیونیستی گیلانی ها در حمایت از مردم غزه
  • برگزاری تظاهرات ضد صهیونیستی گیلانی ها در حمایت از مردم غزه