Web Analytics Made Easy - Statcounter

کارگردان صاحب‌نام سینما و تلویزیون "مرد نقره‌ای" را به جشنواره فیلم فجر آورده و منتظر قراردادش با "سنجرخان" تلویزیون است؛ به رفتار زشت بازیگران در تحریم تلویزیون اعتراض دارد و ماجرای معاف یا عدم معافیات مالیاتی را هم بازی سیاسی دولت می‌داند.

به گزارش قدس آنلاین محمدحسین لطیفی کارگردان کشورمان گفت‌وگویی با خبرگزاری تسنیم انجام داده است که بخش‌هایی از آن را در ادامه می‌خوانید:

کاری به سلبریتی‌ها ندارم!

کارگردان سریال‌های "صاحبدلان" و "وفا" درباره ماجرای معاف از مالیات فرهنگ و هنر و اعتراض‌هایی که به دستمزدهای هنگفت سلبریتی‌ها و عدم عدالتی که در این مصوبه وجود دارد، تأکید کرد: اولاً این معاف از مالیات ربطی به این دولت ندارد و قبل از این دولت هم شاهد این ماجراها بوده‌ایم؛ ثانیاً کسی که مالیات می‌دهد باید سود مالیاتش را ببیند، چون مالیات در اصل سود می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مالیاتی که از من می‌گیرند در کنارش باید خدماتی را هم درنظر بگیرند اما این اتفاق در سینما و خانه سینما نمی‌افتد. کاری به سلبریتی‌ها ندارم!

از سلبریتی‌ها مالیات چند برابر هم بگیرند، مهم نیست

لطیفی با اشاره به اینکه باید از این تعداد اندک سلبریتی که دستمزدهای بالایی می‌گیرند و خارج از بازیگری و سینما، درآمدهای تبلیغاتی هم دارند مالیات 40 درصد هم بگیرند، افزود: 100 سینماگر پیدا می‌کنید که سلبریتی‌اند و دستمزدهای بالایی دارند و حتی در خارج از سینما و بازیگری، درآمدهای تبلیغاتی هم دارند؛ از اینها مالیات بگیرند حتی 40 درصد و چند برابر، مهم نیست! اما به طورکل این ماجرا قانونمند نیست.

نه حقوق بیکاری می‌دهند و نه بیمه درستی دارند

کارگردان "قلب یخی" در خصوص عدم وجود قوانین درست مالی برای سینمایی‌ها، خاطرنشان کرد: وقتی می‌گویید کل مجموعه سینما و هنر، اتفاقی که می‌افتد عمده هنرمندان ما همیشه پاره‌وقت کار می‌کنند و ممکن است در این راستا، آن هنرمند تلاشگری که بارها پیش آمده در طول سال، 6 ماه هم بیکار باشد و کسی حال او را نمی‌پرسد و بیمه و بقیه شرایطش هم درست نیست به آن هنرمند هم زور می‌آورند که مالیات بدهد و به واسطه 4 سلبریتی، برای بقیه هم قوانین یکسان درنظر می‌گیرند نه حقوق بیکاری می‌دهند و نه بیمه درستی دارند.

بعداً به معاف و غیرمعاف شدن مالیات‌ها فکر کنند

وی با اشاره به اینکه کارگری که از او مالیات می‌گیرند به خدمات حقوقی و بیمه‌ای‌اش هم توجه می‌شود، تصریح کرد: گاهی اوقات هنرمندی داریم که در طول سال 20 میلیون درآمدش است؛ ماهی به یک میلیون و نیم هم نمی‌رسد؛ نه به بیمه و نه شرایط معیشتی و حقوقی‌اش توجه می‌شود! در حالیکه وقتی از کارگری مالیات کم می‌کنند امتیاز بازخرید، حقوق بازنشستگی و بیکاری برایش درنظر می‌گیرند. در خانه سینما این طور نیست باید اول به سراغ زیرساخت‌ها و بنیان این اصول بروند و بعد به معاف و غیرمعاف شدن مالیات‌ها فکر کنند. آن موقع اعلام کنند همه مالیات بدهید یا ندهید!  

درآمدها مشخص شود و بعد از همه بگیرند یا نگیرند!

لطیفی در خصوص اینکه چرا همه را به یک چشم می‌بینند، گفت: معضلی که وجود دارد همه باید بدهند یک جور یا هیچ‌کدام نباید بدهند! این درست نیست و دلیلش فقدان بنیان و اصولی است که باید مدیران برایش تمهیدی داشته باشند. این معافیت مالیاتی حق مسلم همه بچه‌های فرهنگی و هنری است اما قانونمند! درآمدها مشخص شوند و قانون مشخصی برای شرایط معیشتی، مالی و بودجه‌ای همه مخصوصاً اقشار ضعیف و متوسط هنرمند درنظر بگیرند و بعد از همه بگیرند یا نگیرند!

بازی سیاسی بود که دولت به راه انداخت

وی در پاسخ به این سؤال که چرا در این شرایط اقتصادی و حتی سیاسی دولت چنین مصوبه‌ای را اعلام می‌کند، خاطرنشان کرد: این هم مثل برخی از کارهای دیگر بازی سیاسی بود که به راه انداختند؛ مثل همیشه با نام هنر و هنرمند اتفاقات سیاسی برای خودشان خلق کنند.

اعتراض دارم به این اداهای اپوزیسیونی بازیگران!

کارگردان فیلم سینمایی "عینک دودی" و "سرعت" به رفتار اپوزیسیونی برخی بازیگران با تلویزیون اعتراض کرد و گفت: من اعتراض به دوستانم خصوصاً بازیگران دارم که اخیراً در این 4، 5 روزه، موجی به راه انداختند که ما با تلویزیون کار نمی‌کنیم. اتفاقاً آنهایی که می‌گویند ما با تلویزیون کار نمی‌کنیم همه حیات‌شان به تلویزیون برمی‌گردد. منِ محمدحسین لطیفی، خودم اولین فیلم‌سینمایی‌ام "سرعت" را ساختم و بعد به تلویزیون آمدم. من پرورش‌یافته سینما بودم، اینهایی که می‌گویند تلویزیون کار نمی‌کنیم، خودشان بنیان، هستی و حیات‌شان در خط تلویزیون بوده و است. شما می‌گویید تلویزیون کار نمی‌کنید، خب! تلویزیون را رها کنید و بروید، چه اتفاقی قرار است بیفتد؟ شما باید باشید تلویزیون را هم نقد کنید؛ این ادای اپوزیسیون درآوردن است.

"ما کار نمی‌کنیم" را نمی‌فهمم؛ اگر دلسوزید باید بمانید

وی با اشاره به نام "احسان کرمی" اضافه کرد: واقعیت این است کسی که دلسوز کشورش باشد این طوری نمی‌آید بگوید. فوقش در خلوت می‌گوید سعی می‌کنم فعلاً برای تلویزیون کار نکنم تا رفتارش را درست کند. اما وقتی در ایسنتاگرام بوق و کرنا می‌کنیم این ادای اپوزیسیون درآوردن است. به این نکات و رفتارها اعتراض دارم مخصوصاً به بازیگران! در کنار دوستانی که اعتراض کردند نام احسان کرمی عزیز را هم دیدم که به طورکل از تلویزیون نشأت گرفته و باید باشد، کار کند و اگر نقدی هم دارد در راستای اصلاح آن برآید. "ما کار نمی‌کنیم" را نمی‌فهمم. اگر دلسوزید باید بمانید.

این رفتارها برای هنر و هنرمندی زشت است

لطیفی در پایان خاطرنشان کرد: شما از من سؤال کردید که برای تلویزیون سریال نمی‌سازید و یا کار نمی‌کنید، گفتم به عنوان کارگردان، امیدوارم. من به دفعات شده 6 سال هم با تلویزیون کار نکرده‌ام اما هیچ‌وقت نگفته‌ام و یا نیامده‌ام بگویم برای تلویزیون کار نمی‌کنم و همیشه دنبال این بودم اتفاقی بیفتد و بتوانم برای تلویزیون کاری خوب بسازم. گفتم این شرایط مهیا شود، من هستم و شرایط مهیا نشده، مدیران مسئولند که نتوانستند شرایطی را مهیا کنند که لطیفی در تلویزیون کار کند. تا  اینکه لطیفی بگوید من فعلاً کار نمی‌کنم تا تکلیف مشخص شود؛ این یعنی چی؟ این رفتارها برای هنر و هنرمندی زشت است مثلاً در خبر و اخبار و شاید تحلیلگری در برنامه‌ای چیزی گفته چه ربطی دارد که فکر کنید به شما توهین شده است.

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: محمد حسین لطیفی کارگردان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۶۱۲۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سلبریتی‌ها و سندروم فتوشاپ سازی/ در حاشیۀ بیماری ترانه علیدوستی

   عصر ایران؛ رضا صائمی- طی چند روز گذشته که خبر بیماری ترانه علیدوستی  در شبکه‌های اجتماعی به اصطلاح ترند و وایرال شده شاهد انتشار انواع و اَشکال عکس‌هایی بوده‌ایم که از طریق فوت‌و‌فن فتوشاپ یا تمهیدات هوش مصنوعی، او را بر تخت بیمارستان نشان می‌دهد که هر بار یکی از بازیگران یا چهره های سرشناس در کنارش ایستاده است.

     یکی از مهم‌ترین عکس‌هایی که دست‌مایۀ این جعل‌های فتوشاپی قرار گرفته است مربوط به بستری شدن «الناز شاکردوست» است که ظاهرا سر صحنه یکی از فیلم‌ها مصدوم و به بیمارستان منتقل شده بود و برخی از بازیگران در آن زمان به عیادتش رفته بودند.

    در یکی از این جعل‌های فتوشاپی، سر ترانه علیدوستی را به جای الناز شاکردوست گذاشته‌اند و سر حمید علیدوستی پدر ترانه را به جای مهران مدیری! جالب این‌که آن‌قدر این جعل ناشیانه است که حتی موهای مهران مدیری را بر صورت پدر ترانه علیدوستی ( که خود نیز به عنوان ستارۀ پیشین فوتبال شهرت و محبوبیت دارد) گذاشته بودند یا به این فکر نمی‌کردند حمید علیدوستی لباس زمستانی به تن دارد که با هوای بهاری اکنون همخوانی ندارد.

   آنچه بر تاسف این سندرم فتوشاپ‌سازی می‌افراید، استفاده برخی از صفحات سینمایی و خبری در اینستاگرام و تلگرام از همین عکس‌ها و اخبار جعلی است که حتی به اخلاق حرفه‌ای خود هم پای‌بند نیستند و بدون آزمودن صحت خبر به انتشار آن دست می‌زنند.

   این حجم بالای تولید اخبار و تصاویر جعلی، صرفا برای جذب فالوئر بیشتر و منافع مالی و کاری برآمده از آن صورت گرفته و مصداقی از بی اخلاقی رسانه‌ای است و یا بی اطلاعی و ساده‌انگاری.

   البته زندگی سلبریتی‌ها و کنج‌کاوی برای کشف رخدادهای آن، در همه جای دنیا وجود دارد اما جعل عکس و خبر برای جلب فالوئر و دنبال‌کننده بیشتر را نمی‌توان ذیل فرهنگ هواداری قرار داد.

    به نظر می‌رسد این سندروم ناشی از نوعی اختلال عاطفی در بخشی از جامعه ماست که نیازمند توجه‌اند.  ‌توجهی افراطی که برای جلب نظر دیگران به خود، به جعل خبر دست زده و با خبرسازی‌های کذب، کمبود توجه خود را جبران و ارضا می‌کند. ظهور و گسترش هوش مصنوعی و کاربرد عمومی آن هم بر شدت این سندرم افزوده و شاهد جعل انواع و اقسام عکس و ویدئوهایی هستیم که اغلب با تصویری از سلبریتی‌ها گره می‌خورد و به تولید محتواهای کاذب و جعلی می‌انجامد که صرفا به مثابه تمهیدات سودجویانه مورد استفاده قرار می‌گیرد.

   واقعیت این است که پاپاراتزی‌ها هم در جهان رسانه‌ای، قواعد و قوانین خود را دارند و در دایره اخلاق حرفه‌ای فعالیت می‌کنند. آنچه در شبکه‌های اجتماعی ما به واسطه فناوری‌های نوین دیجیتالی صورت می‌گیرد نوعی دست‌کاری در واقعیت است و می‌تواند مصداق فریب افکار عمومی به مثابه جرم هم تعریف شود. این جعل‌سازی‌ها نه نتها به اعتماد عمومی خدشه وارد می‌کند بلکه زیست فردی سلبریتی‌ها را هم دچار مخاطراتی می‌سازد.

     اگر بخواهیم این رخداد را در یک خوانش کلی تر جامعه‌شناسانه مورد تحلیل قرار دهیم باید آن را مصداقی از گفتمان ابتذال بدانیم که متاسفانه بر زیست-مجازی ما حاکم شده و سلامت روایت و سلامت روانی را تهدید می کند.

    گاه برخی از این محتواهای ساختگی مصداق شوخی و کمدی است که صرفا برای خنده و سرگرمی تولید می‌شوند و همه کارکرد آن را می‌دانند مثل شوخی تصویری که چند سال پیش با عباس جدیدی در گرفتن عکس سلفی شده بود اما جعل عکسی که در ارتباط با خبر بیماری ترانه علیدوستی صورت گرفته نه شوخی کردن با خبر که شوخی گرفتن خبر و اطلاع رسانی بود و می‌تواند آسیب‌های اجتماعی گزنده‌ای در پی داشته باشد و اخلاق عمومی را در سراشیب سقوط قرار دهد. سوء استفاده از شهرت فقط  توسط افراد مشهور صورت نمی گیرد بلکه گاهی با شهرت آنها صورت می‌گیرد و این هشداری است تا بفهمیم در جهان رسانه‌ای امروز، رعایت اخلاق رسانه‌ای ضرورت بیشتری دارد.

کانال عصر ایران در تلگرام بیشتر بخوانید: درباره سندرم درس (DRESS) / چرا ایجاد می شود، چگونه درمان می شود و عوارض ماندگار آن چیست؟

دیگر خبرها

  • سندروم فتوشاپ‌سازی از سلبریتی‌ها
  • سندروم فتوشاپ سازی از سلبریتی‌ها
  • سلبریتی‌ها و سندروم فتوشاپ سازی
  • سلبریتی‌ها و سندروم فتوشاپ سازی/ در حاشیۀ بیماری ترانه علیدوستی
  • اعتراف اپوزیسیون به توانمندی و پیشرفت نظامی ایران + فیلم
  • هنرمندان مازندرانی به عیادت مش فتاح رفتند
  • خشم مسلمانان و اپوزیسیون هند از اظهارات اسلام‌ستیزانه مودی
  • شترسواری گلاره عباسی در جنوب ایران | عکس
  • بازیگر سینما و تلویزیون: دولت به اقتصاد خانواده‌ها توجه بیشتری کند
  • خیانت و وطن فروشی علنی در مقابل دوربین + فیلم