Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین، افزایش سهم جذب سپرده ها در بانک ها، ارتباط مستقیمی با افزایش سهم بخش های اقتصادی از تسهیلات آن بانک دارد و از این رو اعتماد مشتریان گرانقدر در رشد سپرده های بانکی بلند مدت و قرض الحسنه گام مهمی در راستای تحقق سیاست های این بانک در حمایت از رونق بخش های تولید و اشتغال کشور است.

این بانک در مدت مذکور با سهم 32.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

48 درصدی، رتبه اول سپرده های بلند مدت را در میان بانک های عضو شورای هماهنگی بانک ها در اختیار دارد. مانده این نوع سپرده ها نسبت به پایان سال 97 به میزان 17 درصد افزایش داشته است.

بانک ملی ایران در این مدت، در سپرده قرض الحسنه پس انداز نیز با سهم 26.48 درصدی، رتبه اول بانک های مذکور را در اختیار دارد.

این آمار حاکی از آن است که سپرده های قرض الحسنه پس انداز بانک در مدت مذکور نسبت به اسفندماه سال 97 از 7 درصد رشد برخوردار بوده است که این امر نشان از خیرخواهی مشتریان گرانقدر دارد.

رتبه نخست مجموع سپرده های ریالی و ارزی نیز در هفت ماه ابتدای امسال با سهم 22 درصدی در اختیار بانک ملی ایران قرار دارد و طی مدت مذکور این بخش 13 درصد رشد را نشان می دهد.

همچنین این بانک در مهرماه ماه امسال 35.18 درصد از مجموع کل سپرده های بانک های مذکور را در اختیار داشته است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: سپرده بانکی بانک بانک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۷۵۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پرسپولیس بانکی شد، استقلال نفتی!

به نظر می‌رسد که بالاخره رویای واگذاری استقلال و پرسپولیس به بخش خصوصی و خروج از زیر سایه مالکیت مشترک وزارت ورزش و جوانان به روز‌های پایانی خود نزدیک شده است. در روزی که نامه رسمی عرضه ۸۵ درصد از سهام دو تیم در فرابورس منتشر شد، حالا خبر‌های جذاب و تکمیلی دیگری نیز به گوش می‌رسد.

به گزارش ورزش سه، همان‌طور که پیش از این و در نخستین گام‌های برداشته شده برای واگذاری دو تیم عنوان گردید، از هولدینگ خلیج فارس به عنوان متقاضی خرید سهام استقلال و سازمان تأمین اجتماعی در قامت مدعی اصلی واگذاری سهام پرسپولیس یاد شد، ولی بنا بر برخی دلایل و مشکلات، این اتفاق رخ نداد.

سپس پای بانک‌های ملت و تجارت به میان آمد که این موضوع واکنش‌هایی را نیز در فضای مجازی به همراه داشت و هواداران استقلال با راه‌اندازی هشتگ‌های اعتراضی، خواهان واگذاری سهام باشگاهشان به همان هولدینگ خلیج فارس بودند که به نظر می‌رسد گام‌های مثبت و خوبی نیز در این زمینه برداشته شده است.

طبق اخبار به دست آمده، پس از برگزاری جلسات متعدد تکلیف واگذاری سهام دو باشگاه مشخص گردیده که طی آن، پرسپولیس به کنسرسیومی متشکل از چهار بانک و آبی پوشان نیز به هلدینگ نفتی خلیج فارس واگذار می‌شود.

بدین ترتیب که قرار است ۴۰ درصد از سهام پرسپولیس به بانک شهر برسد و این بانک با دو صندلی مدیریتی، بیشترین سهم در سهام و هیات مدیره پرسپولیس را خواهد داشت.

ضمن اینکه سه سهم پانزده درصدی (در مجموع ۴۵ درصد) میان بانک‌های ملت صادرات و تجارت تقسیم شود و هر کدام یک صندلی در هیئت مدیره پرسپولیس خواهند داشت.

استقلال نیز به هلدینگ خلیج فارس واگذار خواهد شد که این هلدینگ باید ۲ هزار میلیارد تومان به دولت بپردازد. همچنین از این بانک‌ها و هلدینگ ضمانت‌نامه برای شرکت در مناقصه دریافت شد تا رسما واگذاری انجام شود.

tags # استقلال ، پرسپولیس سایر اخبار غذای ویژه انسان‌های اولیه چه بود و چه مزه‌ای داشت؟ | دستور پخت یک غذای مخصوص نئاندرتال‌ها! چه کسی لباس را اختراع کرد؛ آیا انسان‌های اولیه همیشه لخت بودند؟ اولین قتل در جهان چگونه اتفاق افتاد؟! انسان‌های نخستین چگونه صحبت می‌کردند؟

دیگر خبرها

  • جزئیات دقیق ثبت‌نام و پرداخت وام بانوان بانک مهر ایران | وام ۱۰۰ میلیون تومانی «اندوخته بانوان» را چگونه بگیریم؟ + جدول
  • وام قرض الحسنه ۳۰۰ میلیونی دولت با کارمزد ۴ درصد | وام قرض الحسنه فوری با اقساط ۲ میلیون تومانی
  • پیگیری تامین منابع مالی طرح کمربندی قم در دیدار با رئیس بانک ملی ایران
  • ریل‌گذاری نظام بانکی چگونه باشد؟
  • جزئیاتی از سود ۳۰ درصدی سپرده بانکی و درآمد‌ثابت
  • بانک‌هایی که بیشترین سود سپرده را می‌دهند
  • بانک‌ها در تله آفساید
  • دست انداز تازه برای واگذاری سرخابی ها به بانکها / مال بد،بیخ ریش صاحبش ماند!
  • پرسپولیس بانکی شد، استقلال نفتی!
  • سقف مهربانی در بانک ملی ایران بلند است