Web Analytics Made Easy - Statcounter

فنلاند کاربردی‌ترین سیستم آموزشی جهان را دارد و دانش‌آموزانش با کمترین ساعات آموزشی و تکالیف خانگی بهترین نتایج سال 2018 در سطح جهان را به دست آوردند.

 به گزارش عصر ایران به نقل از وبسایت خبری "کوارتز"، دانش‌آموزان برخی از کشورها مانند هنگ‌کنگ و سنگاپور در سال گذشته زمان زیادی را صرف آموزش در داخل و خارج از مدرسه کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاشی که منجر به کسب نتایج ارزنده در آزمون بین‌المللی "پیزا" (PISA) شد. دانش‌آموزان آمریکایی نیز در سال 2018 زمان زیادی صرف آموزش کرده و نتایج متوسطی را در این آزمون کسب کردند. با این وجود به نظر ‌می‌رسد تکالیف و درس‌های بی‌پایان در این زمینه چندان موثر نیستند.

"پیزا" برنامه جهانی "سازمان همکاری و توسعه اقتصادی" (OECD) برای ارزیابی و موفقیت تحصیلی دانش‌آموزان 15 ساله در سراسر جهان است.

تصویری از یک کلاس درس در فنلاند/ عکس: FIS.ORG/  عکس تزئینی است

در کشورهایی مانند فنلاند که سن تحصیلی از 7 سالگی آغاز می‌شود، تکلیف خانگی زیادی وجود ندارد. محصلان با آزمون‌های سنگین دست و پنجه نرم نمی‌کنند و نیازی به تدریس خصوصی و گران قیمت احساس نمی‌شود.

"آندریاس شلایچر" مدیر واحد آموزش سازمان "همکاری و توسعه اقتصادی" این روند آموزشی در فنلاند را "بهره‌وری آموزشی" می‌نامد.

آخرین نتایج آزمون "پیزا" حکایت از راندمان دانش‌آموزان در برابر "زمان صرف شده برای آموزش" در بسیاری از کشورهای جهان دارد.

نتایج آزمون خواندن "پیزا" به ازای ساعات آموزش هفتگی در برخی از کشورهای جهان

فنلاند، آلمان و سوئد در ازای کمترین ساعات آموزشی و تکلیف خانگی بیشترین راندمان و کاراترین سیستم آموزشی را از آن خود کردند/ نمودار: سایت خبری- تحلیلی "کوارتز- داده: سازمان همکاری و توسعه اقتصادی (OECD)

با توجه به میزان "آموزش در هر ساعت" دانش‌آموزان فنلاندی در صدر امتیازات "پیزا" در سال 2018 قرار گرفتند.

 "شلایچر" در این باره گفت: دانش‌آموزان آلمان و سوئد نیز در جایگاه‌های بعدی این رده‌بندی قرار دارند. در این رتبه‌ها دانش‌آموزان "موضوعات زیادی را در زمانی کم" می‌آموزند.

 در این شاخص کانادا، ژاپن و بریتانیا نیز در جایگاهی بالاتر از شاخص‌های سازمان OECD قرار دارند. در مقابل دانش‌آموزان کشورهای چین، سنگاپور و آمریکا در جایگاهی پائین‌تر از میانگین  شاخص این سازمان قرار می‌گیرند.

_______________________________________________

بیشتر بخوانید:

در مدارس فنلاند چه می‌گذرد؟(+عکس) 10 دلیل موفقیت مدارس فنلاند معلم ها در کدام کشورها درامد بالایی دارند؟

_____________________________________________

 

 

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: فنلاند سیستم آموزشی راندمان آزمون سازمان همکاری و توسعه اقتصادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۷۸۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۱۷ هزار دانش آموز چهارمحال و بختیاری در آزمون شبه نهایی

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز چهارمحال و بختیاری؛ رئیس اداره آموزش متوسطه نظری آموزش و پرورش استان گفت: امتحانات شبه نهایی به منظور آشنایی دانش آموزان با مقررات امتحانات نهایی خرداد ۱۴۰۳ و سوالات مفهومی در پایه‌های دهم و یازدهم رشته‌های علوم تجربی، ریاضی فیزیک، علوم و معارف اسلامی و ادبیات و علوم انسانی برگزار شد
نوراله کیانی افزود: آزمون شبه نهایی در ۲۵۱ آموزشگاه متوسطه استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
به گفته وی، دانش آموزان تا ۴ اردیبهشت در چهار عنوان درسی با هم رقابت می‌کنند.

دیگر خبرها

  • امکان افشای سوالات آزمون‌های آموزش و پرورش غیرممکن شد
  • آماده میزبانی از رویدادهای ملی ورزش دانش آموزان هستیم
  • شروع طرح ماهر هلال‌ احمر در مدارس استان مرکزی
  • شرکت ۱۷ هزار دانش آموز چهارمحال و بختیاری در آزمون شبه نهایی
  • اجرای طرح ماهر در مدارس استان مرکزی کلید خورد
  • شبیه‌سازی آزمون‌های شبه‌نهایی با امتحانات نهایی / برای شرکت در آزمون‌ها الزامی نیست
  • طراحی سوالات قبل از ورود به آزمون مانند شرایط آزمون‌های نهایی است
  • برگزاری آزمون شبه‌نهایی پایه دهم و یازدهم برای اولین‌بار
  • رقابت ۱۷ هزار دانش آموز چهارمحال و بختیاری در آزمون شبه نهایی
  • افزایش ۳۷۵ درصدی آموزش‌های فنی و حرفه‌ای دانش آموزان گنابادی