Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-20@03:09:26 GMT

آیا راه رفتن کودک در خواب خطرناک است؟

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۵۹۹۸۶۱۳

آیا راه رفتن کودک در خواب خطرناک است؟

 یکی از کاربران سیناپرس نوشته است: کودکی شش ساله دارم که گاهی اوقات شب‌ها در خواب راه می‌رود، آیا این مساله خطرناک است؟ برای رفع این مشکل چه اقدامی لازم است؟


پاسخ:

راه رفتن (Sleepwalking) اختلالی است که کودک یا نوجوان در اوایل خواب با آن مواجه می‌شود و صبح روز بعد هیچ خاطره‌ای از آن ندارد از اینرو والدین نباید فرزند را استهزاء کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


کودک ممکن است هنگام راه رفتن در خواب حالتی خیره در چهره داشته باشد و به دیگران پاسخی ندهد و به سختی از خواب بیدار شود.

کودکانی که در خواب راه می‌روند اغلب خودشان به تختخواب شان برمی گردند و حتی به خاطر نمی‌آورند که از تختشان خارج شده اند. راه رفتن در خواب می‌تواند دفعات متعددی در طول یک شب بین کودکان بزرگتر و نوجوانان رخ بدهد.

راه رفتن در خواب به خودی خود خطرناک نیست و احتیاج به درمان ندارد، اما والدین باید مطمئن شوند کودک شان موقع راه رفتن در خواب به خودش آسیب نمی‌رساند. آن‌ها باید فضای اتاق را از خطرات احتمالی که ممکن است کودک شان از روی آن رد شود یا از آن بالا برود را پاک کنند.

والدین باید در‌های خروجی را قفل کنند تا کودک نتواند از خانه خارج شود. همچنین آن‌ها باید راه پله‌ها را ببندند تا کودک نتواند از آن بالا یا پایین برود.

نیازی نیست کودکی که در خواب راه می‌رود یا سخن می‌گوید را بیدار کنید. آن‌ها را به آرامی به طرف تختخوابشان راهنمایی کنید. معمولا کسانی که سابقه راه رفتن در خواب دارند نباید روی پشت بام یا جا‌هایی که امکان سقوط هست بخوابند.



منبع:سلامت نیوز

منبع: پارسینه

کلیدواژه: کودک اختلالات خواب اختلالات خواب راه رفتن در خواب

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۸۶۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مستمری والدین شهدا به ۱۵۰ میلیون ریال در سال جاری رسیده است

سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی در نشست با مسئولان استان بوشهر اظهار داشت: پروژه مجموعه ایثار از مصوبات سفر رئیس جمهور است که باید اعتبارات استانی و اعتبارات بنیاد شهید از مرکز به این پروژه تخصیص یابد.

وی افزود: فاز نخست این طرح راه اندازی شده و فاز دوم و سوم آن در دست اجراست.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید خاطر نشان کرد: در پروژه ایثار، ۵۳ میلیارد ریال توسط استان تامین می‌شود و ۶۷ میلیارد ریال نیز توسط بنیاد تخصیص می‌یابد و مجموعا ۱۲ میلیارد ریال اعتبار پرداخت می‌شود.

قاضی زاده هاشمی بر مشارکت موثر مردم در برنامه‌های امور ایثارگران تاکید کرد و ابراز داشت: تا جایی که ممکن است باید حضور مردم در برنامه‌های فرهنگی اجتماعی بنیاد پررنگ‌تر شود.

وی اضافه کرد: بکارگیری ظرفیت‌های مردمی در برپایی کنگره‌ها و یادواره ها، موجب افزایش کمی و کیفی برنامه‌ها شده است.

معاون رئیس جمهور بر لزوم معرفی شهدای شاخص استان بوشهر تاکید کرد و گفت: این شهدا باید به شکل شایسته معرفی شوند تا در تاریخ ملت ایران نامشان به یادگار گذاشته شود.

وی با تقدیر از فداکاری و پایمردی بوشهری‌ها در طول تاریخ در برابر استکبارگران گفت: به لحاظ غیرت و همیت و ایستادگی در برابر متجاوزین، مردم بوشهر زبانزد هستند و نماد ایرانی واقعی هستند.

قاضی زاده هاشمی خاطر نشان کرد: برخی‌ها دنبال ساخت روایت جعلی برای اسطوره‌سازی هستند ولی در بوشهر، مردان بزرگی بوده اند که باید به شایستگی معرفی شوند.

معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان بنیاد شهید به اهمیت اشتغال فرزندان شهدا اشاره کرد و یادآور شد: تعداد فرزندان شهدا و فرزندان جانبازان ۷۰ درصد در کشور ۲۴ هزار نفر هستند که در آزمون‌های استخدامی امسال، ۳۲ هزار سهمیه برای این عزیزان در نظر گرفته شده است که با این وضعیت، امسال همه عزیزان می‌توانند شاغل شوند.

وی از افزایش چند برابری مستمری والدین شهدا خبر داد و گفت: بیش از ۱۰۰ هزار نفر از والدین شهدا از خدمات متنوع بنیاد شهید و امور ایثارگران از جمله مستمری بهره‌مند هستند که امیدوارم کیفیت خدمات رسانی به این عزیزان ارتقا یابد.

قاضی زاده هاشمی تاکید کرد: مستمری والدین شهدا از ۳۵ میلیون ریال در ابتدای دولت سیزدهم به ۱۵۰ میلیون ریال در سال جاری رسیده است.

باشگاه خبرنگاران جوان بوشهر بوشهر

دیگر خبرها

  • چرا باید به قول‌هایی که به فرزندتان می‌دهید عمل کنید؟
  • شهدا بهترین معامله گران تاریخ هستند
  • فرزندی که حساب پدرش را خالی کرد
  • حل مشکل ۳۲ ساله مسکن شهرک شاهد ارومیه
  • حذف پیچ های خطرناک جاده جلفا به سیه‌رود
  • مستمری والدین شهدا به ۱۵۰ میلیون ریال در سال جاری رسیده است
  • حق حضانت فرزند، اهرم فشار والدین
  • رفتار صحیح با کودکانی که زیاد کابوس می‌بینند | ۵ اقدامی که باید هنگام کابوس دیدن کودکتان انجام دهید
  • مطالعات تطبیقی: استفاده از مقایسه در علم
  • روش‌های تربیتی مناسب فرزندان اتیسمی + فیلم