Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فعالیت‌های قرآنی _ گروه فعالیت‌های قرآنی _ رئیس مرکز فعالیت‌های قرآنی جهاد دانشگاهی گفت: در حال حاضر دوره‌های مختلف استانی و دانشگاهی این رشته با شرکت ۵۰۰ دانشجو در سراسر کشور در حال برگزاری است که پذیرفته‌شدگان مرحله اول تا سوم به مرحله نهایی که در مرداد و شهریور برگزار می‌شود، راه خواهند یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش ایکنا از چهارمحال‌وبختیاری سومین دوره طرح سراسری دانشجومتدبر قرآن کریم ویژه دانشجویان روز گذشته ۱۵ آذر ماه در پردیس شهید باهنر شهرکرد دانشگاه فرهنگیان چهارمحال‌وبختیاری با حضور جمعی از دانشجویان، رئیس مرکز فعالیت‌های قرآنی جهاد دانشگاهی، رئیس جهاد دانشگاهی چهارمحال‌وبختیاری و رئیس دانشگاه فرهنگیان استان افتتاح شد.

زهرا نقی‌زاده، رئیس مرکز فعالیت‌های قرآنی جهاد دانشگاهی در این آئین با اشاره به فعالیت‌های قرآنی جهاددانشگاهی، بیان کرد: جهاد دانشگاهی بعد از انقلابی که بعد از تعطیلی در دانشگاه‌ها ایجاد شد، به وجود آمد، این مرکز فعالیت‌های قرآنی بسیاری را انجام داده است که برگزاری ۲۵ دوره جشنواره ملی قرآن ویژه دانشجویان از سال ۶۴ تا سال ۸۵ در دانشگاه‌ها به همت از اولین کار های قرآنی جهاد دانشگاهی بوده است.

وی ادامه داد: از سال ۸۵ به بعد در شورای هماهنگی فعالیت‌های قرآنی دانشگاهیان با توجه به تجربه جهاد دانشگاهی در برگزاری مسابقات، مسئولیت برگزاری مسابقات بین‌المللی دانشجویان مسلمان نیز بر عهده این مرکز قرار گرفت و مسئولیت برگزاری این جشنواره‌های ملی را دانشگاه‌ها به صورت ادواری بر عهده می‌گیرند و هر ساله این برنامه قرآنی در یکی از دانشگاه‌های کشور برگزار می‌شود.

نقی‌زاده با بیان اینکه سازمان قرآن دانشگاهیان کشور هشت مرکز قرآنی دارد، ادامه داد: مرکز رشد و هنر فناوری قرآن کریم، آموزش فنی و تخصصی رشته‌های علوم قرآنی، مرکز مشاوره سبک زندگی اسلامی، مرکز مطالعات میان رشته‌ای قرآن کریم، استودیو صوتی تصویری مبین، خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا و مرکز دانشجو معلم قرآن کریم از جمله بخش‌های مختلف سازمان قرآنی دانشگاهیان کشور است.

رئیس مرکز فعالیت‌های علوم قرآنی جهاد دانشگاهی تصریح کرد: یکی از مهم‌ترین جاذبه‌های برنامه‌های قرآنی استفاده از خود دانشجویان و راه‌اندازی کسب و کار برای آن‌ها است، لذا مرکز دانشجو معلم قرآن کریم راه‌اندازی شد و دانشجویان در رشته‌های قرآنی با هر استعدادی وارد این مرکز می‌شوند و سه مرحله دانش افزایی، مهارت افزایی و اشتغال زایی را می‌گذرانند که این طرح مهم‌ترین برنامه مرکز رشد است.

وی ادامه داد: در سال‌های قبل، دانشجویان دوره تدبر در قرآن کریم باید دوره‌هایی از قبیل تربیت دانشجو معلم، روخوانی قرآن، روانخوانی و روخوانی و تجوید را نیز می گذراندند تا به مرحله تدبر در قرآن برسند که این مرحله دارای چند بخش است اما اکنون این شرط برداشته شده و گذراندن دوره تدبر در قرآن کریم بدون دوره‌های قبل، امکان پذیر است.

نقی‌زاده اظهار کرد: دوره تدبر در قرآن کریم چهار ترم دارد که ترم اول تا سوم شامل مرحله دانش‌افزایی و به صورت حضوری است و ترم‌های دوم و سوم به صورت مجازی و آنلاین برگزار می‌شود، بعد از گذراندن این مراحل و موفقیت در امتحان پایانی، ترم چهارم به صورت ملی برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: در حال حاضر دوره‌های مختلف استانی و دانشگاهی این رشته با شرکت ۵۰۰ دانشجو در سراسر کشور در حال برگزاری است و پذیرفته‌شدگان مرحله اول تا سوم به مرحله نهایی که در مرداد و شهریور ماه در مشهد مقدس برگزار می‌شود، راه خواهند یافت.

رئیس مرکز فعالیت های علوم قرآنی جهاد دانشگاهی افزود: چهارمین دوره ترم مهارت افزایی است که بعد از آن دانشجویان از اول مهرماه در دانشگاه و خوابگاه‌ها به تدریس تدبر در قرآن می‌پردازند.

نقی‌زاده در پایان هدف از برگزاری این دوره را تبدیل دانشجویان به معلمان تدبر در خوابگاه و دانشگاه‌ها دانست و بیان کرد: این هدف بسیار بزرگ است زیرا نهضت قرآن‌آموزی دانشجو به دانشجو در کل کشور راه اندازی شده است و با حضور شما دانشجویان ادامه پیدا می‌کند.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن ایکنا چهارمحال و بختیاری دانشجو معلم قرآن دانشجو متدبر قرآن جهاددانشگاهی شهرکرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۹۵۱۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت ۲۰ کشور دنیا از نابغه قرآنی برنامه محفل

به گزارش همشهری آنلاین، سید محمدحسین هاشمی گلپایگانی، تهیه‌کننده برنامه «محفل» در واکنش به تمجید مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه «شیوع تلاوت قرآن در بین اقشار مختلف مردم در سراسر کشور از همیشه درخشان‌تر و زیباتر جلوه کرد و رسانه ملی هم در ارائه پیشرفت بزرگ نقش ایفا کرد»، گفت: اگر کار معارفی مرتب انجام شود، اثرگذاری دارد. اینگونه نیست مردم ما با کارهای معارفی زاویه داشته باشند. اصلاً به کارهای معارفی اهمیت داده نمی‌شود. آن بودجه‌ای که تلویزیون به سایر حوزه‌ها اختصاص می‌دهد، به پای بودجه برنامه‌های معارفی نمی‌رسد. البته مسئله فقط بودجه نیست و به اولویت مدیران هم بر می‌گردد.

هاشمی گلپایگانی در پاسخ به این سوال که رسانه‌های فارسی زبان این هجمه را راه انداختند، که مردم ایران ارتباطی با دین ندارند، توضیح داد: نمی‌توان این نظر را به کل مردم ایران تعمیم داد. فقط ۲۰ هزار نفر از مردم در تعطیلات عید بخاطر برنامه «محفل» به ورزشگاه آزادی رفتند. اگرچه این تعداد کل مردم ایران نیست، ولی تمام مردم ما دیندار هستند و به دین اسلام علاقه دارند. آنها به قرآن علاقه‌مندند.

این تهیه‌کننده درباره نقش برنامه‌های امثال «محفل» در معرفی مستعدان قرآنی به جامعه گفت: الان سوژه‌های ما به کشورهای مختلف دعوت شدند. خیلی خوشحال می‌شوم وقتی می‌بینم فلان شبکه سوژه قرآنی را به برنامه دعوت می‌کند. سلبریتی فقط بازیگران و مجریان تلویزیون نیستند. قاری قرآن، کارآفرین و استاد دانشگاه هم می‌تواند سلبریتی باشد.

وی در پاسخ به این سوال که دعوت صالح مهدی‌زاده، قاری نوجوان ایرانی به عربستان سعودی برای شرکت در مسابقه «عطر الکلام» صحت دارد؟ گفت: الان اسم مسابقه را نمی‌دانم، فقط می‌دانم عربستان از او دعوت کرده است. کشورهایی مانند عراق، اندونزی، فیلیپین و پاکستان سوژه‌های ما را دعوت کرده است. مثلاً آقای هادی اسفیدانی که در فصل قبل برنامه حضور داشت تعریف می‌کرد در طول یکسال گذشته به ۲۰ کشور دنیا دعوت شده است. تقریباً تلاوت الاخلاء ایشان بین‌المللی شده است. او تعریف می‌کرد که هر جا می‌رفتم به می‌گفتند الاخلاء را بخوان. حتی اسمش را با این تلاوت ذخیره کرده بودند.

هاشمی گلپایگانی در پاسخ به این سوال که در حالی که یک قاری ایرانی که در همان مسابقه عربستان شرکت کرده بود، تعریف می‌کرد که سعودی‌ها هنوز قاریان ایرانی را به رسمیت نمی‌شناسند، تصریح کرد: در حالی که ما بهترین قاریان دنیا را داریم. امروز دیگر حضور در مسابقات کفایت نمی‌کند! مسابقاتی که به شدت تخصصی است و توده مردم نمی‌توانند با آن ارتباط بگیرند. ما اگر می‌خواهیم جامعه قرآنی داشته باشیم، باید قرآن را در بستر رسانه و زندگی مردم بیاوریم.

تهیه‌کننده برنامه «محفل» در پاسخ به این سوال که با وجود اینکه سری جدید «حسینیه معلی» در دام یک سری انتقادات افتاد، ولی «محفل» از انتقادات به دور بود، گفت: ما خیلی چیزها را پیش‌بینی نمی‌کردیم، ولی خدا برکتش را داد. ما فکرش را نمی‌کردیم آقای مهدی‌زاده آنقدر خوب دیده شود. باور کردنی نیست یک فیلم ۱۰۰ میلیون بار دیده شود. به برنامه‌های طنز تلویزیون با پروداکشن عظیم نگاه کنید، حداکثر دو میلیون بازدید می‌گیرد. اینها برکتی است که خدا می‌دهد.

صدای زیبای یک روحانی در بازخوانی آهنگ شجریان روی آنتن تلویزیون |‌ببینید

کد خبر 845095 منبع: باشگاه خبرنگاران جوان برچسب‌ها قرآن - فعالیت‌ها خبر مهم تلویزیون - برنامه تلویزیونی بازیگران سینما و تلویزیون ایران عربستان

دیگر خبرها

  • وزیر آموزش و پرورش: دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • دانشگاه فرهنگیان از میان حافظان قرآن دانشجو می‌پذیرد
  • این افراد معلم می‌شوند
  • فعالان قرآنی بدون آزمون دانشجو معلم می‌شوند
  • قاریان و حافظان قرآن بدون آزمون وارد دانشگاه فرهنگیان می شوند
  • شرکت ۴۵۰ هزار معلم در طرح مسطورا/ ثبت نام ۶۰۰ هزار داوطلب در کنکور تربیت معلم 
  • استخدام نخبگان قرآنی به عنوان معلم از مهر امسال
  • برگزاری اختتامیه پویش قرآنی در مشهد
  • کرسی ثابت تلاوت و تدبر در قرآن کریم در یاسوج
  • دعوت ۲۰ کشور دنیا از نابغه قرآنی برنامه محفل