Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری آریا - برای محفوظ ماندن در برابر خطرات اشعه ماوراء بنفش، شما باید از کرم‌های ضدآفتاب استفاده کنید، اما این همه ماجرا نیست.
به گزارش خبرگزاری آریا از باشگاه خبرنگاران جوان، اضافه کردن برخی از گزینه‌های غذایی به رژیم روزانه، علاوه بر کرم‌های ضد آفتاب، سدی در برابر ابتلا به سرطان کشنده پوست است:
فیبرها: برای در امان ماندن از سرطان پوست سهم کمی به مواد غذایی چرب (چربی‌های ناسالم) بدهید و تا جایی که می‌توانید فیبر‌های غذایی مصرف کنید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فیبر‌ها باعث می‌شوند که روده‌ها با سرعت بیشتری از شر توکسین‌های سرطان زا خلاص شوند. در این صورت این توکسین‌ها یا همان سموم بدن انباشته نمی‌شوند و نمی‌تواند مدت زمان طولانی در ارگان‌های حیاتی بدن تلنبار شوند. خوردن مواد غذایی سرشار از فیبر مثل میوه و سبزیجات تازه و دانه‌های کامل کمک بیشتری به پیشگیری از ملانوم (سرطان پوست) می‌کند.
چای سبز: نتایج پژوهش‌های متعدد نشان می‌دهد مصرف چای سبز به خصوص زمانی که به آن لیموترش اضافه کرده باشید از ابتلا به سرطان پوست پیشگیری می‌کند. افرادی که به طور مرتب چای سبز یا چای سیاه می‌نوشند یعنی روزانه حداقل دو فنجان، شانس بیشتری برای دور ماندن از سرطان پوست دارند. کلا چای سرشار از آنتی اکسیدان‌هایی است که جلوی پیشرفت سلول‌های سرطان زا را می‌گیرد.
گوجه فرنگی ها: گوجه فرنگی محافظ شما در برابر ابتلا به سرطان پوست است و تحقیقات نشان داده لیکوپن موجود در آن، آنتی اکسیدانی است که از شما در برابر اثرات مخرب UV محافظت می‌کند. البته فراموش نکنید که محصولات گوجه فرنگی از جمله رب و سس گوجه فرنگی بعلاوه کچاپ، سرطان زا هستند. نتایج پژوهش‌ها نشان می‌دهد مصرف روزانه پوره گوجه فرنگی مقاومت پوست در برابر اشعه‌های ماورای بنفش را 30 درصد افزایش می‌دهد. از طرف دیگر مصرف این ماده غذایی مفید میزان کلاژن را نیز بالا می‌برد.
قهوه: تحقیقات نشان داده که قهوه نه تنها باعث افزایش انرژی در طول روز می‌شود، بلکه از پوست شما نیز به واسطه خاصیت آنتی اکسیدانی اش محافظت می‌کند و سلول‌های پوست که در نتیجه آفتاب آسیب دیده اند را قبل از این که سرطانی شوند، از بین می‌برد. طبق نتایج به دست آمده مصرف هر فنجان قهوه احتمال ابتلا به ملانوما را کمتر می‌کند. این تحقیق نشان داده است که مصرف روزی 3 تا 4 فنجان قهوه در روز احتمال بروز این سرطان را 20 درصد کاهش می‌دهد.
فلفل: فلفل‌ها حاوی ترکیبات شیمیایی خاصی به نام کپسایسین هستند. طعم تند این مواد غذایی نیز مدیون همین ترکیبات شیمیایی است. زمانی که این ترکیبات وارد سلول‌های سرطانی پوست می‌شوند شروع به از بین بردن آن‌ها می‌کنند. در واقع فلفل‌ها به خصوص انواع تند آن سلول‌های سرطان زا را به کشتن می‌دهند.
برای همین اگر شما عاشق غذا‌های تند و فلفل هستید شانس بیشتری برای پیشگیری از سرطان پوست دارید. از این گذشته نتایج پژوهش‌ها نشان داده است سبزیجات دیگری مانند پیاز و بروکلی نیز به نابودی سلول‌ های سرطانی کمک می‌کنند. اگر فلفل دوست ندارید پیاز و بروکلی میل کنید.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۹۹۹۸۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟

به گزارش خبرگزاری علم و فناوری آنا، تاریخ علم مملو از رویدادهای مهمی است که نوآوری‌ها، کشف‌ها و حتی زادروزها و درگذشت‌های دانشمندان و مخترعان تاثیرگذار جهان را در برمی‌گیرد. در این تقویم علم، وقایع مهم مصادف با امروز 4 اردیبهشت برابر 23 آوریل را ورق می‌زنیم.

***

پوست مصنوعی

۲۳ آوریل ۱۹۸۱ میلادی برابر با ۴ اردیبهشت ۱۳۶۰ خورشیدی، پوست مصنوعی برای اولین‌بار در ایالات‌متحده به بیماران در بیمارستان عمومی ماساچوست، بوستون، پیوند شد. این پوست مصنوعی ترکیبی از پوست گاو، غضروف کوسه و پلاستیک بود که به‌دست محققان موسسه فناوری ماساچوست (ام‌آی‌تی) ساخته شده بود. این ماده درمان بیماران سوختگی را که جراحات آنها می‌توانست کشنده باشد امکان‌پذیر کرد.

فضاپیمای رنجر ۴

۲۳ آوریل ۱۹۶۲ میلادی برابر با ۴ اردیبهشت ۱۳۴۱ خورشیدی، اولین فضاپیمای بدون سرنشین آمریکا که به سطح ماه رسید پرتاب شد. این فضاپیما که رنجر ۴ نام دارد، در ساعت ۳:۵۰  بعد از ظهر به وقت محلی از پایگاه فضایی کیپ کاناورال در فلوریدا به فضا پرتاب شد و براساس برنامه‌ریزی‌های از پیش انجام‌شده، سه روز بعد در ساعت ۷:۵۰ بعدازظهر در ۲۶ آوریل به سطح ماه رسید. وزن موتور حمل‌کننده این فضاپیما حدود ۳۳۱ کیلوگرم بود و مجهز به یک دریچه عقب رانشی ۲۲.۶ کیلو نیوتن و یک پایه شش ضلعی روکش طلا و کروم به قطر ۱.۵ متر بود. آنتن بزرگی به پایه متصل شده بود و دو صفحه خورشیدی شبیه بال با عرض ۵.۲ متر به این پایه وصل بود. رنجر۴ موفق شد اطلاعات مبسوطی درباره کره ماه جمع‌آوری کند اما با شکست پردازنده رایانه و خرابی پنل‌های خورشیدی، هیچ‌یک از این داده‌ها به زمین نرسید.

کوارک سَر

۲۳ آوریل ۱۹۹۴ میلادی برابر با ۴ اردیبهشت ۱۳۷۳ خورشیدی، فیزیکدانان آزمایشگاه شتاب‌دهنده ملی فِرمی در وزارت انرژی آمریکا، ذره زیراتمی جدیدی را به نام کوارک بالا یا کوارک سَر کشف کردند. کوارک سر که همچنین به کوارک حقیقت هم معروف است، از ذرات بنیادی و از اجزای اصلی تشکیل‌دهنده ماده است و همانند همه کوارک‌ها هر چهار نیروی بنیادی شامل گرانش، الکترومغناطیس، برهم‌کنش هسته‌ای ضعیف و برهم‌کنش هسته‌ای قوی را تجربه می‌کند. به‌طورمعمول، کوارک‌ها با هم ترکیب می‌شوند تا ذرات مرکبی را که به هادرون معروف‌اند تشکیل دهند.

نوریو اوهگا

۲۳ آوریل ۲۰۱۱ میلادی برابر با ۴ اردیبهشت ۱۳۹۰ خورشیدی، نوریو اوهگا، مدیر بازرگانی ژاپنی که به‌عنوان رئیس سابق و رئیس هیئت مدیره سونی در توسعه دیسک فشرده (سی‌دی) اعتبار دارد درگذشت. او اصرار داشت که سی‌دی باید بتواند ۷۵ دقیقه موسیقی را در خودش جای دهد و این یعنی که برای کل سمفونی نهم بتهوون کافی باشد. به‌این‌ترتیب، او در طراحی دیسک‌فشرده‌ای نقش داشت که قطرش ۴.۸ اینچ است. اوهگا که پیش‌از پیوستن به شرکت سونی در دهه ۱۹۵۰ به‌عنوان خواننده اپرا فعالیت می‌کرد، به‌عنوان فردی خبره موسیقی باقی ماند و اهمیت بهبود کیفیت صدا را که به لطف سی‌دی ممکن شده بود، تشخیص داد. سونی اولین سی‌دی جهان را در سال ۱۹۸۲ منتشر کرد و در ژاپن ظرف پنج سال این فرمت از موسیقی از فروش آلبوم‌های چندآهنگی صفحات ال‌پی پیشی گرفت. او در سال ۱۹۸۹ به سمت مدیر اجرایی سونی رسید و همیشه  بهبود کیفیت و طراحی جذاب را دنبال کرد و توسعه سونی را از سخت‌افزار به نرم‌افزار سرگرمی ازجمله موسیقی، فیلم و بازی‌های ویدیویی هدایت کرد.

 

 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رشد انفجاری موها با مصرف این ماده غذایی
  • فواید شگفت‌انگیز کرفس برای سلامتی: هر آنچه باید بدانید
  • تغذیه بد خطر ابتلا به سرطان را افزایش می دهد
  • معجزه انبه برای سلامت بدن
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است
  • ۴ اردیبهشت در دنیای علم چه خبر؟
  • افزایش چشمگیر آمار سرطان در استان
  • فواید خوردن کره برای بدن
  • روزانه ۳ نفر در کهگیلویه و بویراحمد به سرطان مبتلا می شوند
  • دانشمندان حلقه‌ مفقوده بین رژیم غذایی نامناسب و سرطان را کشف کردند