Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران در نشست خبری اولین نمایشگاه بین‌المللی صنایع پایین دستی نفت اظهار داشت: ساختار اقتصادی کشور با توجه به تحولات سیاسی و اجتماعی باید تغییر کند که نکته اول در این زمینه، شناخت وضعیت موجود است و بعد از شناسایی ظرفیت‌ها، نیاز به راهبرد داریم.

به گزارش تسنیم، وی افزود: اولین راهبرد ما باید راهبرد تولید برای بازار داخلی باشد و باید سیاست جانشینی واردات را به عنوان یک اصل مهم مورد توجه قرار دهیم، چرا که ظرفیت‌های بسیاری در بازار داخلی وجود دارد که بخش قابل توجهی از آن را واردات تصاحب کرده، در حالی که می‌توان با ظرفیت‌های داخلی نیاز داخلی را تأمین کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پدیدار با بیان اینکه "در بخش ساخت داخل گه‌گاه بیش از ۸۰ تا ۹۰ درصد ظرفیت تولید داخلی داریم"، گفت: ظرفیت‌های عملیاتی بسیار از ظرفیت‌های اسمی کمتر است و علت آن را هم باید در ترکیب متعادل سبد مدیریت اقتصادی کشور جست‌وجو کرد.

وی ادامه داد: حدود ۸۴ درصد سبد مدیریت اقتصادی کشور در دست بخش خصوصی نیست به طوری که حدود ۲۱ درصد در دست شرکت‌های خصوصی، حدود ۲۱ درصد در دست صندوق‌های بازنشستگی و حدود ۴۲ درصد در دست دولت است و سهم بخش خصوصی از اقتصاد کشور حدود ۱۶ درصد است.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران تصریح کرد: سهم ۱۶ درصدی بخش خصوصی از اقتصاد کشور درحالی است که بخش خصوصی در کشور ایران در زمینه‌های تولید و بازرگانی ظرفیت ۵۶ درصد اقتصاد کشور را دارد و این بسیار ارزشمند است.

پدیدار با بیان اینکه "در این مقطع ما فقط واردات فناوری و دانش فنی نیاز داریم نه واردات کالا"، گفت: خودکفایی ملی یک شعار نیست بلکه واقعیتی است که باید به سمت آن برویم و علت این ضرورت نیز مزیت‌های نسبی، چون منابع قابل توجه انرژی، نیروی کار متخصص و نوآوری‌های صنعتی است که در کشور به وجود آمده و در دست داریم.

وی افزود: در بخش پایین‌دستی صنعت نفت عمدتاً در بخش تجهیزات نیاز به تجمیع توان و انتقال دانش فنی داریم که در نخستین نمایشگاه بین‌المللی صنایع پایین دستی نفت، فعالان این عرصه فرصت مغتنمی برای ارائه دستاورد‌ها و بهره‌گیری از بستر ایجاد شده به‌منظور تعامل با صاحبان فناوری را دارند.

رئیس کمیسیون انرژی اتاق بازرگانی ایران اذعان داشت: در سال‌های اخیر در اتاق بازرگانی ایران با ۱۱۴ شرکت کوچک و متوسط اروپایی مذاکره کردیم که در نهایت از این تعداد ۳۲ شرکت برای همکاری با شرکت‌های ایرانی در صنعت نفت اعلام آمادگی کرده‌اند، اما این شرکت‌ها شرط گذاشته‌اند که در صورتی در قالب اینستکس آماده همکاری با شرکت‌های ایرانی هستیم که وزارت نفت ایران، شرکت‌های خصوصی را ضمانت کند.

وی ادامه داد: با وزارت نفت نیز اخیرا مذاکراتی داشته‌ایم که بتوانیم بستر‌های لازم برای ضمانت شرکت‌های داخلی توسط وزارت نفت را برای اجرایی شدن همکاری نفتی شرکت‌های ایرانی و اروپایی فراهم کنیم.

در ادامه این نشست، محمد ناصری، رئیس شورای سیاستگذاری اولین نمایشگاه بین‌المللی صنایع پایین دستی نفت با بیان اینکه "همواره در نمایشگاه‌های بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی با وجود تقاضای بیش از ظرفیت شرکت‌های داخلی برای حضور در نمایشگاه مواجه بوده‌ایم"، گفت: به طور متوسط سالانه ۲۰۰۰ تقاضا از طرف شرکت‌های داخلی و خارجی برای حضور در نمایشگاه‌های بین‌المللی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی ایران وجود دارد که در نهایت می‌توانیم برای ۱۱۰۰ تا ۱۲۰۰ شرکت امکان حضور فراهم کنیم و هر ساله ۸۰۰ تا ۹۰۰ شرکت، پشت در‌های نمایشگاه می‌مانند که با برگزاری نمایشگاهی تخصصی در زمینه صنایع پایین دستی نفت، می‌توانیم میزبان این شرکت‌ها برای ارائه دستاورد‌ها و تعاملات با دیگر شرکت‌های داخلی و بین‌المللی باشیم.

همچنین طلوعی، مجری برگزاری اولین نمایشگاه بین‌المللی صنایع پایین دستی نفت، زمان برگزاری این نمایشگاه را ۱۳ تا ۱۶ بهمن‌ماه امسال اعلام کرد و گفت: با توجه به‌اینکه پیش‌بینی می‌شود میزان تقاضای حضور در این نمایشگاه تخصصی زیاد باشد، اولویت با کسانی است که زودتر ثبت‌نام کنند و در واقع تمامی شرکت‌های متقاضی باید فرآیند ثبت‌نام و ارائه مدارک خود را تا دو الی ۳ هفته آینده تکمیل کنند.

منبع: فرارو

کلیدواژه: وزارت نفت اتاق بازرگانی صنعت نفت ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۰۱۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۱۲۰۰ صندلی روزانه به ناوگان هوایی کشور

حسام قربانعلی سخنگوی شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران در گفت وگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران با بیان اینکه  یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ به منظور توسعه پرواز‌های داخلی این شرکت به ناوگان هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران  افزوده شده است گفت:  در حال حاضر برای انجام تمامی پروازهای داخلی و همچنین خارجی از تمامی ظرفیت های هوایی خود استفاده می کنیم.

وی با بیان اینکه  با ورود این هواپیما به ناوگان ایران ایر ۱۲۰۰ صندلی روزانه به ظرفیت صندلی‌های شرکت به ویژه در پرواز‌های داخلی افزوده می‌شود گفت: در حال حاضر در تلاش هستیم که بتوانیم ناوگان هوایی خود را تا پایان سال افزایش دهیم.

او اظهار کرد:  هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ به منظور بهره گیری برای انجام پرواز‌های فوق العاده در مسیر‌های داخلی خواهد بود گفت: با توجه به افزایش تقاضا برای سفر‌های هوایی به ویژه در اردیبهشت ماه، اقدام به برقراری پرواز‌های فوق العاده در مسیر‌های تهران به مشهد و بالعکس، تهران به شیراز و بالعکس و تهران به بندرعباس و بالعکس کردیم.

او گفت: در جهت توسعه شبکه پروازی داخلی خود، توسعه ناوگان به صورت اجاره‌ای را به عنوان یکی از برنامه‌های کوتاه مدت خود در این زمینه در دستور کار خود قرار داده است.

 

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی راه و شهرسازی

دیگر خبرها

  • آمادگی ایران برای صدور خدمات فنی-مهندسی به سریلانکا
  • آمادگی کامل سمرقند برای هرگونه همکاری در برگزاری هفته فرهنگی اصفهان
  • حضور پارک فناوری و نوآوری نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • حضور پارک فناوری و نوآوی نفت در بزرگ‌ترین نمایشگاه صادراتی کشور
  • گامی نو در صنعت راهسازی/توسعه فناوری‌های قیر و آسفالت با مشارکت دانش‌بنیان‌ها
  • افزایش ۱۲۰۰ صندلی روزانه به ناوگان هوایی کشور
  • حضور واحدهای تولیدی استان اردبیل در نمایشگاه ایران «اکسپو»
  • انعقاد تفاهم‌نامه همکاری دانشگاه صنعتی شریف و شرکت ایرانول
  • توسعه فناوری های قیر و آسفالت، گامی نو در صنعت راهسازی کشور
  • دولت همسو با افزایش تولید و اشتغال از بازارهای داخلی و خارجی بهره‌ می‌گیرد