Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «همشهری آنلاین»
2024-04-25@22:34:25 GMT

 سه هکتار از اراضی نهاوند زیر کشت بلوط رفت

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۰۱۰۴۰

 سه هکتار از اراضی نهاوند زیر کشت بلوط رفت

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، زهرا طهماسبی شنبه ۱۶ آذر بیان کرد: ۶۰ تن از دوستداران محیط‌زیست با حضور و مشارکت در این طرح اقدام به کاشت بذر بلوط در منطقه گیان نهاوند کردند.  

وی بیان کرد: با توجه به این‌که جنگل گیان نهاوند ادامه جنگل بلوط زاگرس است کاشت بلوط در این منطقه به منظور احیای آن، پیشنهاد و اجرا شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

دبیر انجمن رفتگران طبیعت همدان اظهار داشت: دوستداران طبیعت در قالب تیم‌های ۲ نفره تقسیم بندی شده و یکی از آنها اقدام به حفر و کندن زمین به عمق ۱۵ سانتیمتر و نفر دوم اقدام به قرار دادن بذر در دل خاک می‌کرد.  

طهماسبی گفت: نهاوند زادگاه بلوط است و در صورت کاشت آن در این منطقه، زمینه رویش این گونه وجود دارد.  

وی با بیان این‌که در منطقه آلمابلاغ اسدآباد نیز گونه ارژن و بادامک کاشته شد، اضافه کرد: انجمن رفتگران طبیعت برای ششمین سال پیاپی طرح جنگلانه را اجرایی کرده و در سال‌های گذشته نیز اقدام به کشت بذر در ملایر و آلمابلاغ اسدآباد کرده است.  

دبیر انجمن رفتگران طبیعت همدان اظهار داشت: در هر منطقه گونه مخصوص و بومی منطقه کاشته می‌شود و از کشت گونه مهاجم طبیعت پرهیز می‌شود.  

طهمابی بیان کرد: پس از کاشت بذر روند رشد آن نیز پیگیری می‌شود چراکه برخی مواقع چرای دام در این مناطق موجب هدر رفتن تلاش دوستداران طبیعت می‌شود.  

 امسال در یک هزار و ۶۰۰ هکتار از اراضی منابع طبیعی این استان درختکاری و بذرکاری صورت گرفته است.  

کد خبر 468329 برچسب‌ها استان همدان کشاورزی

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: استان همدان کشاورزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۱۰۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند

آفتاب‌‌نیوز :

«محمد مخبر» معاون اول رئیس جمهور تصویب نامه ۱۵ فروردین ۱۴۰۳ هیأت وزیران در خصوص آیین نامه طبیعت گردی که در ۱۲ ماده تنظیم شده را به وزارت‌خانه‌های میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، جهاد کشاورزی، کشور و صنعت، معدن و تجارت و سازمان حفاظت محیط زیست ابلاغ کرد.

بر اساس این آیین نامه «پارک‌های طبیعی، اثر طبیعی ملی، پناهگاه حیات وحش و مناطق حفاظت شده (اراضی تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست)»، «اراضی جنگلی، مراتع، بیابان ها، کویر‌ها و ... (مناطق تحت مدیریت سازمان منابع طبیعی)»، «زمین‌بوستان‌ها (ژئوپارک‌ها) (اراضی تحت نظارت سازمان زمین شناسی)» و «محدوده‌های میراث طبیعی ملی و محدود‌های تاریخی - طبیعی (اراضی تحت نظارت وزارت میراث فرهنگی)» مناطق مجاز برای طبیعت گردی محسوب می‌شوند.

کارگروه‌های ملی و استانی طبیعت گردی به ریاست نماینده وزارت میراث و با حضور نماینده سازمان حفاظت محیط زیست (معاونت محیط زیست طبیعی)، نماینده وزارت جهاد کشاورزی (رئیس سازمان منابع طبیعی)، نماینده وزارت صمت (رئیس سازمان زمین شناسی)، کارشناس طبیعت گردی، دستیار وزیر گردشگری در امور مردمی سازی و نماینده دستگاه‌های ذی ربط حسب موضوع مورد بررسی در کارگروه تشکیل می‌شود.

این کارگروه دستورالعمل بیراهه نوردی (آفرود سواری) در عرصه‌های طبیعی و نیز تهیه پیوست‌های فرهنگی برای ساماندهی تور‌های طبیعت گردی را تدوین می‌کند.

مسئولیت صدور مجوز فعالیت‌های طبیعت گردی به مؤسسات گردشگری به وزارت میراث فرهنگی و گردشگری واگذار شده است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • پویش کاشت یکهزار و ۵۰۰  اصله نهال زالزالک در پیرانشهر
  • ۱۱۴ هکتار نخاله‌های ساختمانی طبیعت مهریز یزد را ویران می‌کند
  • کاشت ۸۰ هکتار باغ زیتون در لرستان
  • پویش کاشت ۱۵۰۰ اصله نهال زالزالک در پیرانشهر
  • آیین نامه طبیعت‌گردی ابلاغ شد/ آفرودسواران ساماندهی می‌شوند
  • خودنمایی بخشی از جنگل‌های بلوط زاگرس در روستای مله پنجاب + فیلم
  • پاکسازی ۹۱۲ هکتار از اراضی خراسان رضوی با مشارکت مردم
  • مقابله با زمین خواری ۲۰ هکتاری در منطقه کوهپایه کرمان
  • تخریب ساخت و ساز‌های غیرمجاز در ٢٠ هکتار از اراضی کرمان
  • رفع تصرف پنج هکتار عرصه ملی شهرستان بویراحمد از سودجویان