Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-04-25@14:46:49 GMT

کشف میزان تخریب محیط زیست با قورباغه یاب خورشیدی

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۰۱۱۵۸

کشف میزان تخریب محیط زیست با قورباغه یاب خورشیدی

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از نیواطلس، بررسی تعداد قورباغه ها در هر منطقه با تحقیق دقیق در مورد آواها و اصواتی که آنها از خود خارج می کنند، انجام می شود. اما این کار مستلزم حضور محققان در محل زندگی قورباغه هاست که موجب ترس، فرار و ساکت شدن آن می شود و دستیابی به آمار دقیق را مشکل می کند.

از همین رو زیست شناسان استرالیایی برای دستیابی به آمار دقیق و واقعی قورباغه ها، دستگاهی به نام فراگ فون را ابداع کرده اند که دستگاهی ضدآب و مقاوم برای شمارش قورباغه هاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این دستگاه مجهز به حسگرهای حرارتی و نیز حسگرهای دیگری برای بررسی دمای هوا و دمای آب است. شارژ باتری های این دستگاه با استفاده از صفحات خورشیدی صورت می گیرد.

محققان می توانند از راه دور و با فعال کردن این دستگاه از طریق اپلیکیشن خاص نصب شده بر روی گوشی هوشمند خود، سروصدای محیط اطراف نصب فراگ فون را بشنوند. این دستگاه قادر به ثبت سروصدای قورباغه ها درفاصله حداکثر ۱۵۰ متری خود است و لذا دانشمندان از این طریق می توانند تعداد دقیق آنها را بدون نیاز به حضور در محل تخمین بزنند.

از سوی دیگر حسگرهای این دستگاه قادر به ارسال اطلاعات آب و هوای محیط و غیره از طریق پیامک هستند. همچنین یک ماژول ویژه بر روی این دستگاه برای تبادل اطلاعات با ماهواره ها در نقاطی که پوشش مخابراتی ضعیف است، در نظر گرفته شده است.

کد خبر 4790552

منبع: مهر

کلیدواژه: قورباغه مکران سلول خورشیدی حفاظت از محیط زیست نوآوری شرکت دانش بنیان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اینترنت تحقیقات علمی امنیت اطلاعات فناوری فضایی ربات موبایل فناوری نانو فیس بوک صندوق نوآوری و شکوفایی هوش مصنوعی محمد جواد آذری جهرمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۱۱۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آغاز مرحله دوم رهاسازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر

ایسنا/آذربایجان غربی مدیرعامل شرکت آب منطقه ای آذربایجان‌غربی از مرحله دوم رها سازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه،پنجم فروردین ۱۴۰۳ از محل سد سیلوه در شهرستان پیرانشهر خبر داد.

مجید رستگاری در این خصوص گفت: این مرحله از رهاسازی در فاز اول از محل سد سیلوه از طریق مانور دریچه تخلیه تحتانی سد به سمت رودخانه لاوین و در ادامه پشت سد مخزنی کانی سیب رها سازی شد.

وی افزود: در این فاز ۱۲ متر مکعب بر ثانیه آب رها سازی می‌شود و در فاز دوم و در ادامه تکمیل رها سازی میزان ۵ متر مکعب بر ثانیه از طریق تونل انحرافی و سامانه انتقال آب جلدیان به سمت سد چپر آباد و از آنجا به سمت دریاچه ارومیه روانه شد. 

رستگاری گفت: در مجموع ۱۷ متر مکعب آب در حال طی مسیر، از طریق سامانه‌های انتقال بین حوضه‌ای از حوضه زاب به سمت حوضه دریاچه ارومیه در حال رها سازی است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شرکت آب منطقه ای آذربایجان غربی، وی خاطرنشان کرد: در مرحله اول رها سازی در سال آبی جاری میزان ۱۲ میلیون متر مکعب آب از محل حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از محل سد سیلوه رها سازی شده بود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • باید با شکات حرفه‌ای که قصد تخریب قضات و قوه قضاییه را دارند، برخورد شود
  • لزوم ابلاغ ممنوعیت عرضه کیسه پلاستیکی رایگان در فروشگاه‌ها
  • آغاز مرحله دوم رهاسازی حقابه زیست محیطی دریاچه ارومیه از سد مخزنی سیلوه پیرانشهر
  • پاکسازی اراضی شهرک صنعتی قرچک همزمان با هفته زمین پاک
  • تحقق ۱۰۶ درصدی مبادلات تجارت خارجی در کردستان
  • ارزش دلاری مبادلات تجارت خارجی کردستان به حدود ۵ میلیون دلار رسید
  • ارزش دلاری مبادلات تجارت خارجی کردستان به ۵ میلیون دلار رسید
  • تخریب ساخت و ساز‌های غیرمجاز در ٢٠ هکتار از اراضی کرمان
  • ورود مدعی العموم به موضوع زباله، چالش بزرگ محیط زیست رامسر
  • رئیس سازمان محیط زیست: دیگر پروژه‌ ای به نام میانکاله وجود ندارد