Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-04-25@01:25:30 GMT

جزئیات بخشش اضافه خدمت سربازی

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۰۱۴۴۴

جزئیات بخشش اضافه خدمت سربازی

ضوابط نهایی بخشش اضافه خدمت سنواتی کارکنان خدمت وظیفه اعلام شد.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، مشمولان غایبی که به خدمت اعزام می‌شوند، در صورتی که در حین خدمت، حسن اخلاق و رفتار و جدیت در انجام وظیفه از خود نشان دهند، یا در مناطق جنگی، امنیتی، عملیاتی و ... ابراز شجاعت و فداکاری کنند، به طوری که مراتب مورد گواهی فرماندهان و مسئولان جایگاه‌های سرتیپی و بالاتر باشد، تمام یا بخشی از مدت اضافه خدمت سنواتی آن‌ها برابر ضوابط و مصادیق به شرح پیوست مورد بخشش قرار می‌گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ضمن تأکید و نظارت بر حسن اجرای مقررات جاری، از ضوابط بخشش اضافه خدمت سنواتی کارکنان وظیفه در راستای تقویت انگیزه سربازان برای خدمت در سرپنجه‌ها، مشارکت فعال در دوره‌های آموزشی و مهارت آموزی، خوشایند سازی خدمت سربازی و کادر سازی برای نظام جمهوری اسلامی ایران و افزایش کارآیی و بهره وری کارکنان وظیفه به طور بهینه استفاده شود.

مشمولان غایبی که به خدمت اعزام می‌شوند در صورتی که حین خدمت، از وضعیت انضباطی خوبی برخوردار بوده و دارای حسن اخلاق و رفتار و جدیت در انجام وظیفه از خود نشان دهند، یا در عملیات جنگی ابراز شجاعت و فداکاری کنند و یا دارای شرایط خاص باشند و مراتب مورد گواهی فرماندهان و مدیران ذی‌ربط باشد «تمام یا بخشی از اضافه خدمت سنواتی» آن‌ها به تشخیص مقامات ذیصلاح مذکور مقامات جایگاه‌های سرلشکری و بالاتر یا همطراز مورد بخشودگی قرار می‌گیرد.

مصادیق حسن اخلاق و رفتار، محسن انجام وظیفه و شرایط خاص به شرح زیر است:

۱-کارکنان وظیفه‌ای که برابر ضوابط سازمان محل خدمت، به عنوان سرباز نمونه در یگان‌های خدمتی به نیروی مربوط یا رده‌های هم تراز جهت معرفی به جشنواره‌های سازمانی و نیرویی مانند جشنواره حضرت علی اکبر (ع)، مراسم گرامیداشت روز سربازی برتر دوره‌های آموزش (رزم مقدماتی، تخصصی، مهارت آموزی ...) انتخاب شده باشند.

۲-کارکنان وظیفه که در عین رعایت نظم و انضباط، در طول خدمت موفق به ثبت ابتکار منجر به تولید محصول، مقاله علمی مهم و معتبر ... قبل از ورود به خدمت و یا حین خدمت شده باشند.

۳-کارکنان وظیفه نفرات اول تا سوم مسابقات فرهنگی، ورزشی، علوم قرآنی و علمی ... در سطح یگانی، استانی، نیرویی شوند.

۴-نفرات حائز رتبه برتر اول تا دهم مسابقات فرهنگی، ورزشی، علوم قرآنی و علمی ... نیرو‌های که در سطح سازمان‌های نیرو‌های مسلح برگزار می‌شود.

۵-کارکنان وظیفه حافظ حداقل یک جزء قرآن را حفظ کنند.

۶--کارکنان وظیفه حافظ حداقل یک پنجم (نهج البلاغه، صحیفه سجادیه، اصول کافی)

۷- کارکنان وظیفه فعال در امور فرهنگی از قبیل در مراسمات هفتگی دعای کمیل، زیارت عاشورا، دعای توسل، دعای ندبه و ... در طول مدت خدمت دوره ضرورت تبصره) موارد مندرج در بند‌های فوق (۱ تا ۷) شامل مشمولان آموزشی در بدو ورود نخواهد بود.

۸-کارکنان وظیفه‌ای که در حین خدمت و انجام مأموریت، بنا به هر دلیل دچار حادثه منجر به معلولیت یا جانبازی یا از کار افتادگی شوند در صورتی که منجر به معافیت نشود.

۹-کارکنان وظیفه‌ای که در راستای ترویج فرهنگ علوم قرآنی، برگزاری نماز جماعت و ترویج تفکر بسیجی، انجام وظایف محوله در بین کارکنان وظیفه شاخص و تاثیر گذار مثبت و الگو هستند.

۱۰-کارکنان وظیفه‌ای که با تلاش وافر جهت تقویت اعتقادات دینی و اسلامی و انجام وظایف سازمانی در طول مدت خدمت پیشرفت قابل ملاحظه‌ای داشته باشند.

۱۱-حسن نگهداری اموال در اختیار مانند رانندگان و سربازان ساعی ... به تایید فرمانده یگان و نیروی انسانی محل خدمت

۱۲-افرادی که دارای شرایط خاص هستند (مانند کارکنان وظیفه یتیم، فرزند ایثارگران، کارکنان وظیفه متأهل، پدر در حبس مشروط به اینکه محکومیت امنیتی نباشد، فوت اعضای درجه یک خانواده در طول خدمت، کارکنان وظیفه تحت پوشش کمیته امداد و یا سازمان بهزیستی ...)

۱۳-خدمت در مناطق امنیتی درگیر حداقل به مدت ۶ ماه در صورتی که بلافاصله بعد از اتمام آموزش رزم مقدماتی به مناطق معرفی شده باشند یا ۸ ماه متناوب در طول خدمت (برای بومی و غیر بومی).

۱۴-خدمت کارکنان وظیفه غیر بومی در مناطق عملیاتی و امنیتی غیر درگیر حداقل به مدت ۱۰ ماه

۱۵-خدمت کارکنان وظیفه غیر بومی در مناطق محروم و بد آب و هوا حداقل به مدت ۱۲ ماه

۱۶-خدمت در مشاغل سخت و زیان آور مانند امور حفاظت فیزیکی، دژبانی، رانندگی در مناطق کم برخوردار، خدمات پشتیبانی در مناطق محروم و بد آب و هوا، عملیاتی و امنیتی... برابر مقررات ابلاغی مربوط حداقل به مدت ۱۲ ماه

۱۷-خدمت کارکنان وظیفه در مناطقی بیش از ۳۰۰ کیلومتر خارج از محل سکونت حداقل به مدت ۱۲ ماه

۱۸-کارکنان وظیفه شاغل در مناطق عادی که حداقل یک سال را در یگان پاسداری خدمت کنند.

۱۹- نفرات اول تا سوم منتخب دوره‌های آموزشی مهارت آموزی شاغل در مناطق کم برخوردار، در در صورت بکارگیری در مهارت کسب شده در یگان خدمتی

۲۰-کارکنان وظیفه‌ای که دارای توانایی و مهارت مورد نیاز یگان ن. م بوده و در طول خدمت در مشاغل مرتبط با تخصص بگونه‌ای مؤثر بکارگیری شده باشند.

۲۱-نفرات اول تا سوم هر گروهان، گردان و تیپ در دوره‌های آموزش رزم مقدماتی و تخصصی

۲۲- کسب نمرات ۹۰ از ۱۰۰ به بالاتر در دوره آموزش رزم مقدماتی و تخصصی

۲۳-کارکنان وظیفه‌ای که در طول خدمت وظایف محوله به آنان عمدتا در محیط‌های خارج از ساختمان‌ها می‌باشد؛ که به واسطه انجام شغل عموما در معرض شرایط جوی در سرما و گرما حضور دارند.

۲۴- فرزندان کارکنان نیرو‌های مسلح مشروط به خدمت در خارج از محل سکونت و به صورت غیربومی

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: اضافه خدمت سربازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۱۴۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به آموزش مهارت‌های زندگی ویژه زنان سرپرست خانوار گفت: یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی معاف می‌شوند.

نرجس خاتون اسعدی خلیلی درباره اقدامات انجام شده در خصوص زنان سرپرست خانوار گفت: سازمان بهزیستی کشور به موجب ماده واحده لایحه قانونی راجع به تشکیل سازمان مصوب سال ۵۹ شورای انقلاب جمهوری اسلامی ایران، در جهت تحقق مفاد اصول ۲۱ و ۲۹ قانون اساسی تشکیل شد. یکی از اهداف اصلی این سازمان با عنایت به مفاد قانون تأمین زنان و کودکان بی‌سرپرست مصوب ۱۳۷۱، حمایت و توانمندسازی خانواده‌های دارای سرپرست زن و نیازمند است.

به گزارش مهر، مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور گفت: در این راستا، دفتر امور خانواده و بانوان معاونت سلامت اجتماعی سازمان بهزیستی کشور متولی ارائه خدمات، حمایت‌های اجتماعی و همچنین مداخلات به هنگام، مناسب و در دسترس مددکاری اجتماعی به بانوان سرپرست خانوار و دارای فرزند چندقلو است تا ضمن توانمندسازی آنان در تحقق اهدافی، چون ارتقا سلامت، رفاه و توسعه اجتماعی در کشور گام بردارد.

۲۷۸ هزار خانوار بانو سرپرست تحت پوشش سازمان بهزیستی هستند

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور گفت: در حال حاضر حدود ۲۷۸۰۰۰ خانوار بانو سرپرست تحت پوشش این سازمان هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌شوند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه در حال حاضر تعداد ۲۷۸۰۰۰ خانوار زن سرپرست خانوار تحت پوشش سازمان هستند، تصریح کرد: این خانوار‌ها از مستمری ماهیانه برخوردار هستند و از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند می‌گردند. به طور متوسط سالانه حدود ۲۰ درصد به تعداد بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش اضافه می‌گردد.

اسعدی تصریح کرد: در سال ۱۴۰۲، حدود ۳۵ هزار خانواده واجد شرایط پشت نوبت، در راستای سیاست پذیرش افراد پشت نوبت و حذف صف انتظار، تحت پوشش سازمان قرار گرفته‌اند و بر حسب نیاز و شرایط ایشان از تمام خدمات قابل ارائه سازمان بهره‌مند شده‌اند.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور در بخش دیگری از صحبت‌هایش درباره تأمین مسکن زنان سرپرست خانوار گفت: یکی از اقدامات سازمان بهزیستی، پرداخت کمک هزینه تأمین ودیعه مسکن است که با توجه به افزایش تورم و افزایش هزینه‌های تأمین مسکن به خصوص در کلانشهر‌ها طی سال‌های اخیر، پیگیری‌های لازم جهت افزایش اعتبار و بهره مندی تعدادی بیشتری از بانوان سرپرست خانوار انجام شده است. همچنین سازمان ساخت مسکن برای این قشر را نیز در دستور کار دارد.

اسعدی درباره پرداخت وام به زنان سرپرست خانوار گفت: سالانه به بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش، آموزش مهارت‌های کارآفرینی و کسب و کار، مهارت‌های زندگی، فنی و حرفه‌ای، آشنایی با قوانین کار و تأمین اجتماعی، اصول ایمنی در محیط کار، اطلاع‌رسانی و آگاه کردن خدمت گیرندگان از مزایای بیمه‌های تأمین اجتماعی و بازرگانی به تعداد قریب به ۱۲۰۰۰ نفر ارائه می‌گردد.

وی ادامه داد: همچنین به تعدادی از بانوان سرپرست خانوار که موفق به کسب مدرک مهارتی شده‌اند سرمایه کار بلاعوض پرداخت می‌شود.

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور درباره اقدامات توانمندسازی زنان سرپرست خانوار گفت: از سایر اقدامات قابل انجام توسط این سازمان برای بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش می‌توان به موارد آماده‌سازی شغلی، پرداخت سرمایه کار، راه‌اندازی کسب و کار‌های گروهی، پرداخت حق بیمه اجتماعی زنان و دختران شهری و روستایی، تأمین هزینه تحصیل فرزندان دانش آموز و دانشجوی بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش، اشاره کرد.

معافیت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار از خدمت سربازی

وی ادامه داد: همچنین ارائه تسهیلات معافیت سربازی جهت یکی از فرزندان ذکور زنان سرپرست خانوار تحت پوشش فاقد همسر از دیگر خدماتی است که به این گروه از زنان ارائه می‌شود و فرزندان ذکور واجد شرایط خانواده‌های تحت پوشش از انجام خدمت سربازی معاف می‌شوند.

اسعدی با اشاره به آموزش مهارت‌های زندگی ویژه زنان سرپرست خانوار و اعضا خانواده این زنان گفت: زنان سرپرست خانوار از آموزش مهارت‌های پیش از ازدواج، مهارت‌های زندگی خانوادگی، مهارت‌های زندگی، افزایش سطح سواد سلامت با تأکید بر آموزش مراقبت از سلامت و… بهره‌مند گردیده‌اند.

وی ادامه داد: همچنین پرداخت کمک هزینه بهبود تغذیه خانواده‌های تحت پوشش، تشکیل گروه‌های همیار بانوان سرپرست خانوار، اجرای برنامه تأمین مالی خرد با رویکرد بانکداری پیوندی، غربالگری سلامت جسمی بانوان خانواده‌های تحت پوشش، مداخلات تخصصی مددکاری اجتماعی در مراقبت از خانواده‌های تحت پوشش با رویکرد مدیریت مورد (با اولویت زنان مطلقه) از دیگر برنامه‌های این دفتر است که به زنان سرپرست خانوار ارائه می‌شود.

وی درباره برنامه‌های مددکاری با اولویت زنان مطلقه گفت: این برنامه با بهره گیری از ظرفیت ایجاد شده در کلینیک‌های مددکاری اجتماعی و با هدف تقویت خانواده‌ها، ارتقای سلامت اجتماعی، تلاش برای ماندگاری زندگی زوج‌ها و مدیریت و کاهش آسیب‌ها به خانواده‌های تحت پوشش ارائه می‌شود.

فرآیند توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار ۳ سال است

مدیرکل امور خانواده و بانوان بهزیستی کشور همچنین در خصوص خروج از چرخه حمایت گفت: مدت زمان حمایت، پرداخت مستمری و انجام فرایند توانمندسازی بانوان سرپرست خانوار ۳ سال است؛ لذا چنانچه خانوار پس از دریافت خدمات توانمندسازی، طی مدت سه سال به توانمندی لازم دست نیابد، پرداخت مستمری تا ۶ ماه بعد نیز ادامه می‌یابد.‌ی ادامه داد: در صورت ارتقای توانمندی خانواده‌های تحت پوشش با توجه به نمره مکتسبه پرسشنامه وضعیت توانمندی خدمت گیرنده و گزارش مددکار اجتماعی مبنی بر تأیید تغییر وضعیت خدمت گیرنده و افزایش دهک درآمدی بالاتر از ۵، امکان خروج از چرخه فراهم می‌شود.

tags # خدمت سربازی سایر اخبار آیا قدرت‌های فوق‌بشری واقعیت دارند؟ چطور انسان به این قدرت‌ می‌رسد؟ بعد از فضا چه چیزی وجود دارد، جهان کجا تمام می‌شود؟! (تصاویر) مرکز واقعی جهان کجا است؟ فضانوردان چگونه در فضا دستشویی می‌کنند؟ | سرنوشت مدفوع انسان در فضا چه می‌شود؟

دیگر خبرها

  • خبر خوش به بانوان بهزیستی | فرزندان این گروه از خدمت سربازی معاف می‌شوند
  • چگونه دوران "سربازی" را به سوابق بیمه تبدیل کنیم؟
  • چگونه دوران سربازی را به سوابق بیمه تبدیل کنیم؟
  • آخرین مهلت ثبت نام در امریه سربازی مرکز جذب وزارت علوم
  • خبر مهم برای مشمولان؛ به جای سربازی در این نهاد خدمت کنید
  • ۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته‌اند
  • تمدید ثبت نام امریه سربازی در وزارت علوم
  • ۲۰ هزار سرباز ماهر وام خوداشتغالی گرفته اند
  • تمدید ثبت نام امریه سربازی در وزارت علوم تا ۶ اردیبهشت
  • ایمن سازی و تاب آوری خط تغذیه گاز ۱۱۰ میلیمتر پلی اتیلن در شهرستان چگنی