Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/مرکزی معاون حقوقی و امور مجلس ستاد مرکزی بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: در حال حاضر بیش از ۹۰ درصد از احکام قانون جامع ایثارگران کشور ولو به صورت ناقص، اجرا شده اند.

مهدی ایزدی در نشست تخصصی نمایندگان ایثارگران و دستگاه های اجرایی استان مرکزی، با بیان اینکه در طول یک سال گذشته ماده ۱۳ قانون جامع جانبازان و ایثارگران اصلاح شده است، اظهار کرد: در راستای این اقدام، بیمه مکمل همه جانبازان و خانواده شهدایی که در دستگاه های اجرایی شاغل بودند، به ستاد مرکزی بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور منتقل شد که بر این اساس، در حدود ۴۵۰ هزار نفر به مشمولین بیمه مکمل بنیاد اضافه شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ایزدی افزود: از آنجاکه بار مالی ناشی از این مصوبه در موعد مقرر به بنیاد داده نشد، نتوانستیم تعهدات خود را نسبت به بیمه اجرا کنیم که خوشبختانه با اقدامات و پیگیری های صورت گرفته در سال جاری، بخشی از این بار مالی توسط سازمان برنامه و بودجه تأمین شد و امیدواریم تا پایان سال مابقی این مقدار نیز از سوی سازمان برنامه و بودجه کشور تأمین اعتبار شود.

ایزدی از بدهی ۱۵۰۰ میلیارد تومانی این مجموعه به بیمه دی بر اساس قرارداد یک ساله با این سازمان خبر داد و گفت: ما در صدد هستیم تا با موافقت دولت ومجلس، سهام برخی از شرکت هایی که بر اصل ۴۴ قانون اساسی در اختیار دولت قرار دارد، به بنیاد شهید و امور ایثارگران واگذار شود تا این مجموعه از قبل فروش آنها بتواند بخشی از مطالبات جامعه ایثارگری کشور را فراهم کند.

وی با تاکید بر اینکه در حدود ۹۰ درصد از احکام قانون جامع جانبازان و ایثارگران کشور، ولو به صورت ناقص اجرا شده است، بیان کرد: اگر در بودجه سال آینده بخشی از هزینه های بنیاد شهید تأمین اعتبار شود، مابقی احکام باقی مانده نیز اجرایی خواهند شد و بخش قابل توجهی از این احکام عملیاتی می شوند. همچنین پیگیر واگذاری خودروهای هیبریدی به ایثارگران هستیم تا این افراد بتوانند با وارد کردن این خودروها، مشکل ترددی خود را برطرف کنند و خللی هم که تا کنون متوجه قانون بوده است، برطرف شود.

معاون حقوقی و امور مجلس ستاد مرکزی بنیاد شهید و امور ایثارگران تصریح کرد: با توجه به اینکه بنابر قانون، باید به جانبازان بالای ۵۰ درصد و همچنین فرزندان معلول حرکتی شهدا تسهیلات لازم از طرف دولت اعطا شود، آئین نامه واردات خودرو با تولیت بنیاد شهید به تصویب مجلس شورای اسلامی رسید، اما متاسفانه از آنجاکه این طرح با قوانین واردات خوردو به کشور در تعارض بود، مجددا به بنیاد شهید ارجاع داده شد.

وی از پیش بینی ۶۰ هزار فرصت استخدام توسط دولت برای عموم مردم در سال جاری خبر داد و افزود: از این مقدار، ۲۵ درصد سهم ایثارگران است که خوشبختانه تا کنون به خوبی اجرایی شده است و گاها بیش از این مقدار نیز به ایثارگران اختصاص داده شده است؛ اما از آنجاکه بدلیل مشکلات بودجه ای، سرجمع استخدامی کشور کم است، به تبع آن بنیاد شهید نیز نتوانسته جوابگوی مطالبات 100 هزار فرزند شهید و ایثارگر بیکار در کشور باشد.

ایزدی با اشاره به تسهیلات بنیاد شهید و امور ایثارگران به حوزه خود اشتغالی و کارآفرینی، بیان کرد: خوشبختانه بنیاد شهید محدودیتی در ارائه وام های خوداشتغالی ندارد و پیشنهاد می کنیم کسانی که در این زمینه از توانایی لازم برخوردار هستند، برای بررسی طرح و در نهایت اخذ تسهیلات به بنیاد مراجعه کنند. این مجموعه برای مشاغل خانگی و خود اشتغالی ۵۰ میلیون تومان و برای طرح های با صرفه اقتصادی نیز حتی تا ۱۵ میلیارد تومان به متقاضیان تسهیلات می دهد.

وی هماهنگی با مسئولین استانی به منظور اجرای صحیح قوانین و مقررات ایثارگری را از اصلی ترین اهداف سفر خود به استان مرکزی عنوان و خاطرنشان کرد: از آنجاکه استاندار مرکزی نسبت به پیگیری امور ایثارگران اهتمام خاصی دارد، باید مسائل درون استانی که تا کنون عملیاتی نشده اند، شناسایی و در نهایت به مرحله اجرا برسند. همچنین شناسایی و برطرف کردن خلاءهای قانونی که در حوزه امور ایثارگران و جانبازان وجود دارد، باید به عنوان موضوعی مهم در دستور کار مسئولین استانی قرار بگیرد.

وی با بیان اینکه میزان مناقصه بیمه مکمل این مجموعه از مقدار سه هزار میلیارد تومان در سال گذشته به رقم سه هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان در سال جاری رسیده است، گفت: همچنین بنیاد شهید و امور ایثارگران کشور با  ۱۲ هزار مرکز درمانی و داروخانه قرارداد داشته است که تا این لحظه ۵۰۰۰ قرارداد از مجموع این مراکز باقی مانده است و هفت هزار قرارداد نیز به علت مشکلات اعتباری لغو شده است.

به گزارش ایسنا، مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی نیز در این نشست تخصصی، با بیان اینکه طرح پایش قوانین ایثارگران در ۱۱۰ سال اخیر از سوی این مجموعه مورد بررسی و تحلیل قرار گرفته است، اظهار کرد: بر اساس این طرح مشخص شده است که در حدود ۱۷۹۸ حکم قانونی مربوط به ایثارگران در قانون وجود داشته است و همچنین ۱۱۲ مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی و ۱۷۲۳ مورد مقررات دیگر مربوط به حوزه ایثارگران نیز شناسایی شده است.

مرتضی انصاری فر با اشاره به اینکه ۱۲ درصد از مجموع احکام بنیاد شهید منسوخ شده است، گفت: در مورد مقررات نیز ۸۴۰ مورد فاقد اعتبار و حدود ۹۰۰ مورد نیز همچنان معتبر هستند.

وی با تاکید بر اینکه عدم شفافیت لازم و غیر کارشناسی بودن برخی از قوانین حوزه ایثارگری، این مجموعه را با مشکلات متعددی مواجه کرده است، تصریح کرد: تعدد و کثرت قوانین حوزه ایثارگری، غیر شفاف بودن قوانین، تغییر به رأی برخی از مقررات، مشخص نبودن تکلیف اجرای قوانین ایثارگری در بخش خصوصی و کمبود اعتبار برای اجرای قوانین و... از جمله مواردی هستند که سبب شده است قوانین جامعه جانبازان و ایثارگران به نحو مطلوب اجرا نشود و اثرگذاری لازم را نداشته باشد.

انصاری فر ادامه داد: شهریه های دانشجویی و مباحث مرتبط، تمام فعالیت های بنیاد شهید و امور ایثارگران را تحت الشعاع خود قرار داده است و هزینه های زیادی را بخاطر پرداخت صد در صدی هزینه های دانشجویی به مراکز آموزش عالی غیر دولتی به بنیاد تحمیل کرده است. این مشکل در حدی بوده است که بنیاد شهید استان مجبور شده است تهاتر ملک را در دستور کار خود قرار دهد تا از این طریق بتواند برخی از هزینه های خود را پوشش دهد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان مرکزی بر لزوم اصلاح قوانین حوزه درمان جانبازان و ایثارگران تاکید کرد و افزود: با توجه به اینکه بیمه گذاران ما بدهی های سنگینی به بیمه گر دارند، لزوم اصلاح قوانین این حوزه بیش از هر زمان دیگری احساس می شود و باید برای رفع این مشکل نیز چاره ای اندیشید.

وی در پایان تاکید کرد: چراغ ایثارگری و شهادت نباید در جامعه خاموش شود و همه مسئولین و کارشناسان مربوطه باید در راستای ترویج این فرهنگ، از هیچ تلاشی فروگذار نکنند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بنیاد شهید و امور ایثارگران بیکاری استانی فرهنگی و هنری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۲۵۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیگیری تبدیل وضعیت نیرو‌های ایثارگر در شرکت آبفای استان یزد

محسن خوشبین مسئول امور ایثارگران و ستاد راهیان نور شرکت آبفای استان یزد بر تسریع در روند تبدیل وضعیت ایثارگران شرکت آبفای استان یزد تاکید کرد و گفت: با پیگیری‌های مستمر، ۴۳ نفر از ایثارگران مجموعه آبفا تاکنون تبدیل وضعیت شده اند که ۳۰ نفر مربوط به سال گذشته است.

او تعداد ایثارگران شرکت آبفای استان یزد را ۲۵۹ نفر عنوان کرد و افزود: از این تعداد چهار نفر شهید، ۳۵ نفر جانباز و ۲ نفر آزاده می‌باشند.

مسئول امور ایثارگران و ستاد راهیان نور شرکت آبفای استان یزد برقراری ارتباط و تعامل سازنده با مسئولان ایثارگر در دستگاه‌های اجرایی مختلف به منظور حل موضوعات مرتبط با ایثارگران را مهم برشمرد و ادامه داد: بازدید از خانواده شهدای شرکت، برپایی غرفه در راهپیمایی ۲۲ بهمن، برگزاری همایش فرهنگی دختران و مادران، بازدید از ۱۵ خانواده شهید استان، برگزاری مراسم تجلیل از ایثارگران صنعت آب و برق استان، برگزاری مراسم یادواره شهدای شرکت و برگزاری جلسات منسجم ایثارگران وزارت نیرو استان از جمله برنامه‌های فرهنگی این امور در سال گذشته است.

خوشبین با تاکید بر جلب مشارکت تمامی همکاران به ویژه معاونین و مدیران حوزه ستادی برای حل موضوعات ایثارگران شرکت و دیگر مراجعه کنندگان ایثارگر گفت: میزخدمت ایثارگران با حضور نمایندگان آبفای کشور و وزارت نیرو به منظور اتخاذ راهکار‌های مناسب برای حل مشکلات ایثارگران برپا شد.

او با اشاره به اجرای تقویم برنامه‌های فرهنگی، اجتماعی، تفریحی امور ایثارگران با رویکرد ارتقاء روحیه ایثارگری در سطح سازمان، گفت: برگزاری نمایشگاه به مناسبت گرامیداشت ایام الله‌های سال به خصوص ۲۲ بهمن، روز قدس و هفته دفاع مقدس، تجلیل از آزادگان شرکت، برگزاری اردو‌های زیارتی سالگرد رحلت امام خمینی (ره) و راهیان نور، ارسال کمک‌های معیشتی به مراسم اربعین، ارسال نیرو فنی و متخصص به قرارگاه وزارت نیرو جهت مراسم جهانی اربعین، بزرگداشت روز ۹ دی به همراه تقدیر از اولین شهید وزارت نیرو، غبارروبی آرامگاه شهدای گمنام و نام گذاری ۴۶ تاسیس شرکت به نام شهدا استان از دیگر اقدامات این امور است.

باشگاه خبرنگاران جوان یزد یزد

دیگر خبرها

  • نشست هم‌اندیشی مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران با معتمدین معین ایثارگر
  • پیش بینی حدود ۱۸ هزار میلیارد تومان بودجه برای درمان ایثارگران
  • قوانین مصوب با اعتبارات بنیاد شهید همخوانی ندارد
  • اعزام ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج تمتع
  • اجرای برنامه های متنوع فرهنگی بنیاد شهید در ایلام قابل تقدیر است
  • مصوبات سفر رییس جمهوری در حوزه بنیاد شهید ایلام ۱۰۰ درصد اجرا شد
  • اعزام ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج
  • ۵۵ ایثارگر زنجانی به سفر معنوی حج تمتع اعزام می‌شوند
  • پیگیری تبدیل وضعیت نیرو‌های ایثارگر در شرکت آبفای استان یزد
  • نشست هم‌اندیشی‌ تشکل‌های شاهد و ایثارگر برگزار شد