Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، بهروز مرادی معاون برنامه‌ریزی و نظارت راهبردی در دولت دهم و فاطمه آلیا نماینده ادوار مجلس برای ثبت نام در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی وارد حوزه انتخابیه فرمانداری تهران شدند.

ثبت نام چند نماینده فعلی و ادوار مجلس

محمد جمالی نوبندگانی نماینده مردم فسا در مجلس برای شرکت در انتخابات از حوزه انتخابیه فسا و قاسم احمدی لاشکی نماینده نوشهر و چالوس نیز برای شرکت در انتخابات از حوزه انتخابیه تهران با حضور در ستاد انتخابات وزارت کشو ثبت نام کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«احمدی لاشکی» نماینده مردم نوشهر در مجلس نهم و دهم از حوزه انتخابیه تهران و «علی‌اصغر شعردوست» نماینده مردم تبریز در مجلس ششم ثبت نام کردند.

بنا به گزارش مهر «مهدی برومندی» نماینده مردم مرودشت در مجلس دهم از حوزه انتخابیه تهران و «ضرغام صادقی» نماینده مردم شیراز در مجلس نهم از حوزه انتخابیه تهران برای انتخابات مجلس یازدهم ثبت نام کردند.

منتظری: قوه قضائیه به تخلفات انتخاباتی ورود می‌کند

«حجت‌الاسلام محمدجعفر منتظری» دادستان کل کشور عصر امروز به وزارت کشور آمد و از فرآیند ثبت‌نام‌ داوطلبان ورود به مجلس یازدهم در ستاد انتخابات کشور بازدید کرد.

بنا به گزارش مهر منتظری در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز آخرین روز ثبت نام انتخابات مجلس شورای اسلامی است و بنده وظیفه خود دانستم که برای عرض خسته نباشید خدمت کسانی که سکاندار ثبت نام هستند، به اینجا بیاییم.

وی ادامه داد: امیدواریم تا آخرین مرحله ثبت نام انتخابات مجلس شورای اسلامی، روند ثبت‌نام با صحت و سلامت انجام شود.

دادستان کل کشور تصریح کرد: قطعا با توجه به جایگاه مهم و رفیع مجلس شورای اسلامی در نظام جمهوری اسلامی، انتخابات مجلس یکی از مهمترین انتخابات هاست و امیدوارم کسانی که در این انتخابات ثبت نام کرده‌اند و خودشان را در معرض انتخاب مردم قرار داده‌اند، با توجه به کثرت تعداد ثبت نام کنندگان، کسانی که در حقیقت مجموعه شرایط را در خودشان نمی‌بییند و برای آنکه کار مراحل انتخابات آسان‌تر انجام شود، خود آنها انصراف دهند تا تعداد قابل قبولی باشد و شورای نگهبان و همچنین هیئت های نظارت، کارشان را با کیفیت بهتر و بیشتری انجام دهند.

وی ادامه داد: یکی از مهمترین مسائلی که در امر انتخابات باید مورد توجه قرار گیرد، مسئله سلامت انتخابات است و امیدواریم  کسانی که در این انتخابات ثبت نام کرده اند خودشان اهتمام لازم را برای برگزاری یک انتخابات لازم داشته باشند تا نیروهای مسئول نخواهند در این زمینه ورود پیدا کنند.

حجت الاسلام منتظری با تاکید بر اینکه امر سلامت انتخابات بسیار مهم است، افزود: اعتماد مردم زمانی که جلب شود و مردم اگر سلامت روند انتخابات را ببینند، قطعا در تحکیم ارکان یک مجلس مقتدر بسیار اثرگذار و نقش آفرین خواهد بود.

دادستان کل کشور بیان کرد: قوه قضائیه در امر انتخابات وظیفه ای دارد که آن بحث استعلامات در دادستانی کل است و ستادهای پاسخدهی به استعلامات در حال انجام است و همکاران بنده در حال حاضر در دادستانی کل و از روز نخست ثبت نام انتخابات مشغول انجام وظیفه هستند و پس از پایان ثبت نام انتخابات وظیفه دارند که کلیه وظایف خود را در زمینه پاسخ به استعلامات را به مراکز مربوطه چون شورای نگهبان و هیئت نظارت اعلام کنند.

وی تصریح کرد: از ملت بزرگوار و عزیزمان که همیشه در صحنه بودند و هستند انتظار داریم که با حضور پرشور خود در نشست انتخابات بیفزایند و تلاش آنان بر این باشد تا یک مجلس مقتدر و مستقل و مجلسی در تراز نظام جمهوری اسلامی داشته باشیم و نقش مجلس در همه امور و در همه حوزه ها بی بدیل است و هر گاه مجلس مقتدر، مستقل و توانمند و کارا باشد، قطعا روال امور در کشور آسان تر خواهد شد.

حجت الاسلام منتظری با اشاره به روز دانشجو گفت: امروز ۱۶ آذر ماه روز دانشجو است و بنده در وهله اول لازم است که این روز را به همه دانشجویان و دانشگاهیان تبریک و تهنیت عرض کنم.

دادستان کل کشور خاطرنشان کرد: خاستگاه روز شانزدهم آذر در حقیقت در راستای مبارزه با استکبار جهانی بوده است و تعداد دانشجویانی که در ۱۶ آذر به شهادت رسیدند، در ارتباط با مقابله با دخالت های نابجای استکبار جهانی و آمریکا در سرنوشت کشورمان بوده است و امیدواریم که دانشجویان این مسئله را همیشه مورد توجه قرار دهند که در این روز نمونه مبارزه خودشان را با هر گونه سلطه گری و استعمار خارجی نشان دهند.

وی بیان کرد: قطعا قوه قضائیه بر اساس وظایف و تکلیف قانونی که بر عهده دارد، در خصوص شکایت‌هایی که درباره روند انتخابات به قوه قضائیه داده می‌شود، ورود می کند و ما در سراسر کشور و در دادستانی ها، دادسراها و دادگاهها شعب خاصی را پیش بینی کرده ایم که هم به تخلفات انتخاباتی به سرعت رسیدگی شود و مسئولان و مامورانی که نظارت بر صحت انتخابات دارند، اگر تخلفی را مشاهده کرده، به قوه قضائیه منعکس می کنند و ما هم وظیفه داریم که در اولین فرصت با شعب ویژه ای که تشکیل داده ایم، به آن مسائل رسیدگی کنیم.

حجت الاسلام منتظری افزود: البته مرجع رسیدگی به برخی از شکایت ها، شورای نگهبان است اما آنچه که در حوزه قوه قضائیه است، با توجه به تشکیل شعب خاص امیدواریم که بتوانیم در اولین فرصت به این وظیفه قانونی خود را عمل کنیم.

«محمدجواد جمالی نوبندگانی» نماینده مردم فسا در مجلس دهم و سخنگوی هیئت نظارت بر رفتار نمایندگان از حوزه انتخابیه فسا ثبت‌نام کرد. همچنین «محمدحسن امیرحسین خانمی» نماینده مردم طبس در مجلس دهم از حوزه انتخابیه طبس ثبت نام کرد.

زنان اصلاح طلب آمدند

همچنین «شهیندخت مولاوردی» معاون سابق رئیس‌جمهور و عضو شورای عالی سیاستگذاری اصلاح‌طلبان و «فاطمه راکعی» برای ثبت‌نام در انتخابات مجلس یازدهم از حوزه انتخابیه تهران به ستاد انتخابات کشور آمدند و ثبت نام کردند.

*«علی افراشته» معاون سابق اجرایی رئیس مجلس شورای اسلامی با حضور در ستاد انتخابات کشور ثبت نام کرد. «جواد هروی» نماینده دوره نهم مجلس شورای اسلامی نیز. از حوزه انتخابیه قائنات در ستاد انتخابات کشور ثبت نام کرد. این دو از چهره های نزدیک به رئیس مجلس هستند.

کد خبر 1328710

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: ایالات متحده آمریکا انتخابات مجلس یازدهم دونالد ترامپ بازار طلا و ارز دلار تعهدات ایران در برجام تلویزیون باشگاه استقلال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۳۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر «سرپیچی» را در نطفه خفه کرد/سرپرست‌ها رییس فدراسیون نمی‌شوند

به گزارش خبرنگار مهر، ماجرای شادی پریدر و برنامه بی نتیجه ای که او برای ورود به انتخابات فدراسیون شطرنج داشت، مجدد منجر به عیان شدن چالش «سرپرست»ها در ورزش و به ویژه در رابطه با انتخابات فدراسیون ها شد.

البته وزیر ورزش با تاکید خود در حکم صادره برای سرپرست ها، سعی در برطرف شدن این چالش ها داشته است اما اقدام اخیر سرپرست فدراسیون شطرنج که پیش از این توسط سرپرست فدراسیون دوومیدانی هم انجام شده بود، حکایت از سفت و محکم نبودن این تاکید دارد که ادامه آن می تواند چالش امروز سرپرست‌ها را عمیق تر و تبعات آن را گسترده تر کند.

تاکیدی خلاف اساسنامه و آیین نامه

«سرپرست» ها مدیران مقطعی برای فدراسیون ها هستند که عملکرد و تصمیم گیری آنها به نوعی تعیین کننده خط مشی انتخابات فدراسیون ها و چگونگی پیگیری مسیر آنها تا رسیدن به نتیجه است. کمااینکه در سال های اخیر و در بسیاری موارد ورود همین افراد به انتخابات، چالش ها و حواشی زیادی را پیرامون انتخابات شان ایجاد کرد که حتی منجر به جابه جایی زمان آن هم شد.

به همین دلیل بود که کیومرث هاشمی وزیر ورزش اقدام به ممانعت از حضور سرپرست فدراسیون ها به انتخابات‌شان کرد. اینگونه که او در بخشی از حکم صادره برای سرپرست فدراسیون ها ضمن مهم شماردن اصل بی طرفی و عدالت محوری، تاکید ویژه بر «عدم حضور در فرآیند انتخابات به عنوان داوطلب» دارد.

آنچه مسلم است وزیر ورزش با هدف برگزاری سالم تر انتخابات فدراسیون ها و برگزاری آنها بدون هیچ «سو و جهتی»، به سرپرست ها برای کاندیدا نشدن توصیه عدم ورود می کند و آن را در احکام صادره برای آنها هم قید می کند. این در حالی است که در اساسنامه فدراسیون ها و آیین نامه هایی که برای برگزاری انتخابات تدوین شده است، اشاره ای به کاندیدا شدن سرپرست ها نشده و در واقع منعی برای آنها در این مورد نیامده است.

بنابراین طبق اساسنامه و آیین نامه، سرپرست ها می توانند بدون نیاز به استعفا متقاضی ریاست فدراسیون مطبوع خود شوند و در واقع منعی برای کاندیدا شدن آنها وجود ندارد.

اساسنامه و آیین نامه انتخاباتی منعی برای حضور سرپرست ها در انتخابات فدارسیون ها ندارد اما وزیر ورزش آنها را به عدم کاندیدا شدن توصیه می کند

توصیه وزیر؛ اصلی که نادیده گرفته می شود

با این حال بسیاری از سرپرست ها به احترام وزیر و حکمی که از او دریافت کرده اند، همین تاکید را سرلوحه کارشان قرار داده اند و در رابطه با انتخابات فدراسیون، صرفا مدیریت برگزاری آن را دنبال کردند اما در این میان بودند افرادی که خلاف آن عمل کردند مانند مهدی مبینی؛ او ۷ آذر سال گذشته به عنوان سرپرست فدراسیون دوومیدانی منصوب شد اما ۲۶ اسفند سال گذشته به قصد نام نویسی به عنوان کاندیدای ریاست این فدراسیون استعفا داد.

شادی پریدر سرپرست فدراسیون شطرنج هم همین برنامه را در سر داشت و حتی برای اجرای آن تا یک بخشی از راه را هم رفت اما در نهایت از تصمیم خود بازگشت. پریدر که ۲۷ آذر سال گذشته به عنوان سرپرست فدراسیون شطرنج منصوب شد، سه شنبه گذشته (۲۸ فروردین) با اتکا به حمایت اعضای مجمع انتخاباتی و به قصد ورود به انتخابات، تصمیم به استعفا گرفت و حتی آن را به وزیر ورزش هم اعلام کرد اما او بعد از نشستی که یک روز بعد با کیومرث هاشمی داشت، از این تصمیم بازگشت و استعفای خود را پس گرفت.

لزوم رعایت اخلاق مداری

درست است که اساسنامه فدراسیون ها و آیین نامه های انتخاباتی، سرپرست ها را در ورود به انتخابات به عنوان کاندیدا محدود نکرده اند و از طرفی قانون هم نسبت به تاکید و توصیه حتی از طرف وزیر، ارجحیت دارد اما درست و اخلاقی این است که افرادی که حکم سرپرستی خود را از وزیر ورزش دریافت می کنند نسبت به این حکم، ماموریتی که در آن عهده دار شده اند و تاکیداتش جانب اخلاق را رعایت کنند و اگر مخالفتی با آن دارند، اصلا پیشنهاد سرپرستی و حکم آن را پذیرا نباشند.

به هر حال، توصیه وزیر برای عدم ورود سرپرست ها به انتخابات در راستای تشکیل با اخلاق تر مجامع انتخاباتی است و اگر قرار باشد موازین اخلاقی پیش از آن و اینگونه زیر پا گذاشته باشد، نه تنها سنگ روی سنگ بند نمی شود بلکه موجب بروز مشکلاتی از جنس جدید خواهد شد.

کاندیدا شدن سرپرستی که حکم خود را از وزیر دریافت کرده، اخلاقی نیست

یک پیشنهاد؛ برچیده شدن بساط سرپرست ها یا سف و سخت تر کردن توصیه

به گزارش خبرنگار مهر، حضور «سرپرست» ها در راس فدراسیون ها یکی از چالش های همیشگی ورزش در سال های گذشته بوده که نه تنها مدیریت فدراسیون ها را از حالت با ثبات و قابل استناد خود خارج می کند بلکه در بسیاری موارد به واسطه ورود او به انتخابات، چالش هایی را هم پیرامون فدراسیون و رشته مربوطه ایجاد کرده و چه بسا به صورت زیرپوستی منجر به مهندسی شدن انتخابات یا کش و قوس دار شدن خارج از عرف آن شده است.

بنابراین بهتر است وزارت ورزش تصمیمی بگیرد که به واسطه آن یک بار برای همیشه مشکل سرپرست ها از ورزش ایران کنار برود و چه تصمیمی بهتر از «برگزاری به موقع انتخابات فدراسیون ها»؛ اینگونه و اگر انتخابات هر فدراسیون پیش از اتمام دوره چهار ساله رییس برگزار شود اصلا کار به انتصاب سرپرست و ممانعت تاکیدی از ورود او به انتخابات نمی رسد.

البته طبیعی است که بعضا دوره قانونی روسای فدراسیون ها تا پایان چهار سال پیش نمی رود و ممکن است مواردی مانند استعفا، فدراسیون را زودتر از موعد مقرر وارد پروسه انتخابات کند؛ پروسه ای که ناخودآگاه پای سرپرست را به فدراسیون باز می کند. اینجاست که دوباره زخم حضور یا عدم حضور سرپرست در انتخابات سرباز می کند.

پس به جاست پیچ توصیه وزیر برای عدم ورود سرپرست ها به انتخابات سفت و سخت تر بسته شود تا فکر خلاف آن هم به ذهن سرپرست ها خطور نکند چه برسد به اجرای آن؛ درست است که برنامه شادی پریدر در نطفه خفه شد و آنطور که خبرنگار مهر کسب اطلاع کرده، مهدی مبینی هم با وجود استعفا و نام نویسی رسمی، در انتخابات فدراسیون دوومیدانی شرکت کند اما جنگ اول به از صلح آخر.

کد خبر 6080864 زینب حاجی حسینی

دیگر خبرها

  • نماینده مجلس : مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است
  • علیرضابیگی: مردم از چپاول‌های درشت مانند چای دبش نتیجه می‌گیرند که اموال آنان بلاصاحب است
  • روایت حسن روحانی از گلایه سید احمد خمینی از رأی مخالف ۹۹ نماینده به میرحسین موسوی
  • کنایه تند نماینده مجلس به مراسم ازدواج دختر یک مسئول در هتل اسپیناس پالاس
  • سعیدی، نماینده مجلس: عده‌ای در ناراحت کردن مردم فوق تخصص دارند
  • وزیر «سرپیچی» را در نطفه خفه کرد/سرپرست‌ها رییس فدراسیون نمی‌شوند
  • انصراف بیش از ۱۰۰ نماینده مجلس عوام انگلیس از انتخابات آینده
  • هشدار نماینده ولی فقیه به اعضای شورای اسلامی شهر ارومیه/ برای جبران عقب افتادگی‌ها از حواشی بپرهیزید
  • علیپور: مردم برای تشکیل مجلسی مقتدر و قوی مشارکت گسترده‌ای در مرحله دوم انتخابات داشته باشند
  • تاثیر منتخبین دور دوم انتخابات روی ترکیب هیات رئیسه مجلس آینده