Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان اقتصادی فوتبال گفت: اگر امروز در شبکه‌های مختلف تلویزیونی حمله‌هایی به مجموعه فوتبال کشور سازماندهی و اجراء می شود بدلیل این است که به حوزه حقوق خود در موضوع نشر و تولید آورندگی فوتبال ورود کرده‌ایم.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد صادق درودگر در گفتگو با سایت سازمان لیگ فوتبال ایران گفت: سازمان لیگ در طی این دو سال اخیر با تغییر رویکرد خود برای درآمد زایی برای فوتبال و باشگاه‌های کشور روشی را به اجراء گذاشته است که هم به افزایش درآمدهای تبلیغات محیطی منجر شده است و همچنین در حوزه ایجاد محیطی سلامت موجبات بهینه سازی فضای اقتصادی فوتبال شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در فصل 97-98  تقریبا درآمدها محقق گردیده و فقط موضوع تولید محتوی و ارزش افزوده توسط مجری سازمان لیگ اقدام نشده است. در فصل جاری نیز با افزایش چشمگیر قراردادها مواجه هستیم که بدلیل شرایط سخت اقتصادی زمان بندی پرداخت‌ها با تاخیر مواجه است،  از سوی دیگر پرونده های پیشین مربوط به شرکت‌های ایران نوین ، فناپ و امین سیما کیش در خصوص بدهی‌های  تبلیغات محیطی که حقوق و طلب فوتبال را پرداخت نمی‌کردند، به جریان انداخته و با هماهنگی ریاست محترم فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ فوتبال به مراجع قضایی و داوری ارسال شده است که امیدواریم در جهت تحصیل حقوق فوتبال کشور بتوانیم آراء خود را از مراجع محترم قضایی و داوری در سال جاری کسب کنیم.

وی افزود: در حال حاضر هیچگونه پرونده راکدی در رابطه با تبلیغات محیطی وجود ندارد و در این خصوص با نام نمایندگی سازمان لیگ پیگر هستیم. در خصوص بحث آی پی تی وی که یک حمله رسانه ای از مراکزی در صدا و سیما که تاکنون بدون هیچ پرداخت حقی از آن بهره برداری کرده آغاز شده است، قراردادی بر اساس تشریفات قانونی منعقد کردیم که به سلامت و دقت در آن اعتقاد داریم.

درودگر تصریح کرد: به همین جهت در اولین فرصت و در حضور اهالی رسانه و مدیران فوتبال کشور نسبت به ارائه گزارش عملکرد و سیر قانونی پیشرفت کار تا انعقاد قرارداد خواهیم پرداخت ، اگر امروز در شبکه های مختلف تلویزیونی حمله‌هایی به مجموعه فوتبال کشور سازماندهی و اجراء می شود بدلیل این است که به حوزه حقوق خود در موضوع حقوق نشر و تولید آورندگی فوتبال ورود کرده‌ایم و این ورود باعث شده است که برخی دوستان عزیز از ما ناراحت باشند، با ایمان و با قاطعیت کامل ،  آمادگی ارایه پاسخ این مسئله به اهالی محترم رسانه و حتی صدا و سیما در صورت علاقمندی بوده و آمادگی داریم برگ برگ تلاش‌ها و پیشرفت کار را به مراجع نظارتی تقدیم کنیم.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: فوتبال سلامت تولید حقوق

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۴۰۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ورود ۹۶ داروی جدید به بازار دارویی کشور در سال ۱۴۰۲

مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو گفت: ۹۶ داروی جدید به بازار دارویی کشور در سال ۱۴۰۲ عرضه شده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، محمد پیکانپور اظهار کرد: با رفع عوامل بروکراتیک و تسهیل و سرعت بخشی به امورات تولیدکنندگان داخلی در سال گذشته، 44 خط جدید تولیدی و 96 داروی جدید به بازار دارویی کشور عرضه شد.

وی افزود: این داروها شامل "تراستوزومب امتانسین، سیستئامین، الترومبوپگ، اپرمیلاست، تیوتروپیوم استنشاقی، گوسلکومب، اتوپوزاید تزریقی، ایمیکیمود، ویگاباترین، ایربزارتان، تاکرولیموس تزریقی، لارونیداز، تراستوزومب دروکستکان، روپی واکائین، وینورلبین خوراکی، نیولومب، فولوسترانت، بوپی واکائین، پاپاورین تزریقی، رانیبیزومب و سیتارابین است.

پیکانپور با اشاره به اینکه سال گذشته بیش از 200 میلیون دلار از منابع ارزی برای خرید داروهای جدید تولید شده صرفه جویی شده است، گفت: به منظور احصای مشکلات صنعت، طی مدت کوتاهی از حدود دو سوم از شرکت‌های داروسازی اصلی بازدید میدانی شد و اقدامات لازم جهت رفع چالش‌ها در سطح اختیارات سازمان صورت پذیرفت.

خطر مرگ در کمین مصرف کنندگان داروهای گیاهی لاغری غیرمجاز

به گفته مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو 56 مولکول جدید نیز طی 1.5 سال گذشته و پس از تایید شورای بررسی فهرست رسمی داروهای ایران وارد فهرست شده‌اند که به عنوان نمونه می‌توان به داروهایی نظیر کلادریبین، سیلودوسین، اتزولیزومب، سفتازیدیم-آوی باکتام، ودولیزومب، دورناز آلفا، انسولین رایزودگ و سولیکوا، توپوتکان، انزالوتاماید، پالیویزومب، رگورافینیب، اوزانیمود، فوسکارنت، ایبروتینیب، الاپاریب و اسیمرتینیب اشاره کرد.

پیکانپور یادآور شد: این در حالی است که در سال 1398 و 1399 داروی جدیدی وارد فهرست داروهای رسمی کشور نشده بود.

مدیرکل داروی سازمان غذا و دارو خاطرنشان کرد: با توسعه برون‌سپاری در برخی از اجراییات سازمان، تسریع قابل ملاحظه‌ای در روند اقدامات شرکت‌های دارویی صورت گرفته است که با ایجاد مسیر موازی "بررسی پرونده‌های ثبت" در خصوص پرونده‌های مشمول مسیربندی چهار و پنج، زمان انتظار ارزیابی و تایید این پرونده‌ها به کمتر از یک چهارم مدت قبل، کاهش پیدا کرده و شرکت‌های دارویی می‌توانند بنا به درخواست خود، از مسیر موازی استفاده کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ببینید| لحظه ورود وزیر خارجه ایران به آمریکا پس از حمله به اسرائیل
  • ریشه‌های غنی تاریخی در حفط محیط زیست مورد توجه قرار گیرد
  • طلاب باید به بحث تولید علم ورود کنند
  • ورود ۹۶ داروی جدید به بازار دارویی کشور در سال ۱۴۰۲
  • طلاب به بحث تولید علم ورود کنند
  • ورود ۹۶ داروی جدید در سال ۱۴۰۲ به بازار
  • ورود ۹۶ داروی جدید به بازار در ۱۴۰۲
  • ورود ۹۶ داروی جدید در سال ۱۴۰۲ به بازار/صرفه جویی ارزی ۲۰۰ میلیون دلاری با رشد تولید
  • ورود سازمان لیگ برای خروج تنش از فوتبال؛ پایان بازی لوس بیانیه در لیگ برتر
  • وصول ۱۱۹ همت از بیت‌المال با ورود سازمان بازرسی