Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-25@04:02:48 GMT

جامانده‎ های انتخابات مجلس 98 چه کسانی هستند؟

تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۰۰۴۹۰۵

جامانده‎ های انتخابات مجلس 98 چه کسانی هستند؟

ثبت‌نام داوطلبان شرکت در انتخابات یازدهمن دوره مجلس شورای اسلامی از روز یکشنبه (۱۰ آذر 98) آغاز شد و تا امروز شنبه (۱۶ آذر ماه 98) ادامه داشت اما نام برخی از نمایندگان در لیست ثبت نامی‌های به چشم نمی‌خورد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛  دهمین دوره مجلس شورای اسلامی از ۸ خرداد ۱۳۹۵ رسماً آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نمایندگان این دوره در ۷ اسفند ۱۳۹۴ با آرای مردم انتخاب شدند.

با نزدیک شدن به انتهای مجلس دهم، ثبت‌نام داوطلبان شرکت در انتخابات یازدهمن دوره مجلس شورای اسلامی از روز یکشنبه (۱۰ آذر 98) آغاز شد و تا امروز شنبه (۱۶ آذر ماه 98) ادامه داشت.

گفتنی است انتخابات مجلس یازدهم و اولین میاندوره‌ای پنجمین دوره انتخابات خبرگان دوم اسفند ماه برگزار می شود. 

*دلایل عدم شرکت برخی نمایندگان مجلس دهم در انتخابات

بر اساس این گزارش، بسیاری از نمایندگان فعلی مجلس برای شرکت در انتخابات مجلس یازدهم ثبت نام کردند اما تعدادی دیگر از شرکت در این رقابت انتخاباتی امتناع کردند.

علت عدم شرکت برخی از این نمایندگان پیش از آغاز ثبت‌نام‌ها معلوم شد؛ در همین راستا، مرتضی صفاری نطنزی نماینده مردم نطنز در مجلس دهم به دلیل بیماری به رحمت ایزدی پیوست؛ کاظم جلالی نماینده مردم تهران که به عنوان سفیر ایران در مسکو انتخاب شده بود از سمت نمایندگی استعفا داد؛ همچنین محمد دهقان نماینده مردم طرقبه و شاندیز در مجلس هم با رای نمایندگان به عنوان عضو حقوقدان شورای نگهبان انتخاب شد.

براساس این گزارش،‌ برخی نمایندگان مجلس دهم نیز در هنگام آغاز ثبت‌نام‌ها برای انتخابات مجلس یازدهم انصراف خود را از حضور در پارلمان آینده اعلام کردند:

ردیف نام و نام خانوادگی حوزه انتخابیه 1 علی لاریجانی قم 2

احمد سالک

اصفهان 3

حمیدرضا فولادگر

اصفهان

4

محمدرضا عارف

تهران

5 پروانه سلحشوری 

تهران

6

علی نوبخت

تهران

7

سیامک مره صدق

کلیمیان

8

محمد عزیزی

 

ابهر

9

محمد دهقان

طرقبه

10

محمدقسیم عثمانی

بوکان 11

سیده فاطمه حسینی

تهران 12

کاظم جلالی

تهران

13 مرتضی صفاری نطنزی

نطنز

14

محمدجواد فتحی

تهران 15

فریدون احمدی

زنجان

 

 

 

 

منبع:فارس

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۴۹۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

زمان برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره مجلس خبرگان

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، آیت‌الله سیدمحمدرضا مدرسی‌یزدی عضو فقهای شورای نگهبان و رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات مجلس خبرگان رهبری و انتخابات مجلس شورای اسلامی اظهار کرد: بر اساس قانون انتخابات مجلس خبرگان رهبری، هیات مرکزی نظارت بر انتخابات، پس از صادر شدن اعتبارنامه دو سوم منتخبان این انتخابات، از منتخبان برای شرکت در مراسم افتتاحیه این مجلس دعوت می‌کند.

وی افزود: مراسم افتتاحیه در روز سه‌شنبه اول خرداد ۱۴۰۳ در ساختمان قدیم مجلس شورای اسلامی برگزار خواهد شد.

رئیس هیات مرکزی نظارت بر انتخابات با بیان اینکه «دوره نمایندگی اعضای مجلس خبرگان رهبری ۸ سال و تعداد نمایندگان این مجلس ۸۸ نفر است»، اظهار کرد: قانون اساسی، تدوین قوانین مربوط به این مجلس را بر عهده اعضای خبرگان رهبری گذاشته و شورای نگهبان نیز مسئول نظارت بر انتخابات این مجلس است.

آیت‌الله مدرسی‌یزدی همچنین اعلام کرد: در مراسم افتتاحیه ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری، پس از قرائت قرآن و پخش سرود جمهوری اسلامی ایران، پیام رهبر معظم انقلاب اسلامی قرائت خواهد شد؛  سپس هیات رئیسه سنی تشکیل می‌شود که شامل رئیس، نایب رئیس و ۲ منشی است و پس از آن هیات رئیسه دائم با انتخاب اعضا شکل می‌گیرد. هیات رئیسه دائم نیز شامل ۷ نفر است که عبارتند از رئیس، ۲ نایب رئیس، ۲ منشی و ۲ کارپرداز.

به گزارش ایسنا، انتخابات ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری روز جمعه ۱۱ اسفند ۱۴۰۲ همزمان با انتخابات دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در سراسر کشور برگزار شد.

دیگر خبرها

  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • زمان‌برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره خبرگان رهبری
  • زمان برگزاری نخستین اجلاس ششمین دوره مجلس خبرگان
  • ششمین دوره مجلس خبرگان رهبری اول خرداد آغاز به‌ کار می‌کند
  • رأی‌گیری در حوزه انتخابیه کرمانشاه، به‌صورت الکترونیکی برگزار می‌شود
  • ششمین دوره مجلس خبرگان اول خرداد با پیام رهبری آغاز به کار می‌کند
  • افتتاحیه دوره ششم مجلس خبرگان رهبری اول خرداد برگزار می‌شود
  • برگزاری مرحله دوم انتخابات مجلس شورای اسلامی ۲۱ اردیبهشت‌ ۱۴۰۳
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در بیرجند از سیزدهم اردیبهشت آغاز می‌شود
  • سوالات بسیج دانشجویی از نامزدهای انتخابات برای شناخت بیشتر