Web Analytics Made Easy - Statcounter

زهره اکرمی ، عصر روز شنبه درحاشیه بازدید از فعالیت یکی از پایگاه های سنجش چشم به خبرنگار ایرنا افزود:  ۳ الی ۶ سالگی دوره طلایی درمان تنبلی چشم کودکان است .

وی اظهارکرد: پس از این مدت ، احتمال مداخله درمانی برای بهبود پس از این سن کاهش می‌یابد که این امر معضل اساسی در اجرای طرح دوره طلایی درمان تنبلی چشم است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مسوول بهزیستی ابرکوه با اشاره به اینکه این اداره تلاش خود را برای درمان تبلی چشم کودکان به کار خواهد بست خاطر نشان کرد: از ابتدای امسال تاکنون یکهزارو ۲۰۰ کودک ۳  تا ۶ ساله این شهرستان ، در اجرای طرح پیشگیری از تنبلی چشم معاینه شدند.

وی تصریح کرد: باتوجه به فرایند طرح پیشگیری از تنبلی چشم پیش‌بینی می‌شود تا پایان امسال یکهزارو ۷۰۰ نفر از کودکان ۳  تا ۶ساله ازنظر بیماری‌های چشمی مورد معاینه قرار گیرند.

رییس بهزیستی ابرکوه خاطر نشان کرد:  طرح پیشگیری از تنبلی چشم با هدف شناسایی اختلال بینایی در کودکان با محور کنترل و پیشگیری از بیماری تنبلی است.

اکرمی  ادامه داد : این تعداد کودکان علاوه بر پایگاه سنجش دائمی بهزیستی در کلیه مهدکودک و روستا مهد و خانه‌های بهداشتی باهدف غربالگری، تشخیص زودرس، درمان به‌ موقع بیماری و شناسایی سایر اختلال‌های بینایی معاینه شدند.

وی بابیان اینکه طرح پیشگیری از تنبلی چشم ( آمبلیوپی) ادامه خواهد داشت ، یادآور شد : در اجرای این طرح خانواده‌ها می‌توانند با مراجعه به مهدهای کودک و پیش‌دبستانی سطح شهر نسبت به معاینه چشم کودکان سه تا ۶ ساله خود اقدام کنند.

رئیس اداره بهزیستی ابرکوه همچنین به بخشی از فعالیت‌های این اداره اشاره کرد و یادآور شد: باهدف رشد و جلوگیری از سوء تغذیه احتمالی کودکان  ۳۶۴ کودک ابرکوهی از یک وعده غذای گرم رایگان تا پایان امسال بهره مند هستند

وی با بیان اینکه سازمان بهزیستی برای اجرای این طرح افزون بر ۲ میلیارد و ۳۱۴ میلیون ریال هزینه می‌کند، افزود: طرح تامین غذای گرم نوآموزان روستامهدها به مدت ۹۰ روز در سال در ۱۶ روستامهد و یک مهدکودک در مناطق کمتر توسعه یافته این شهرستان اجرا می شود.

مرکز شهرستان ۵۵ هزار نفری ابرکوه در۱۴۰ کیلومتری جنوب غربی شهر یزد قرار دارد.

برچسب‌ها ابرکوه طرح غربالگری تنبلی چشم

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ابرکوه طرح غربالگری تنبلی چشم ابرکوه طرح غربالگری تنبلی چشم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۵۳۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید در پتروشیمی غدیر به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید

تولید پتروشیمی غدیر در سال ۱۴۰۲ به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید و افزایش ۳۲ درصدی درآمد شرکت نسبت به سال ۱۴۰۱ ثبت شد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت پتروشیمی غدیر، این شرکت پس از ثبت رکورد بی‌سابقه تولید به مقدار ۱۱۰ درصد ظرفیت اسمی در سال ۱۴۰۱، پارسال نیز موفق به ثبت رکورد تولید با بیش از ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی شد.

همچنین پتروشیمی غدیر با درآمدزایی ۴,۵۹۱ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۲ و افزایش ۳۲ درصدی نسبت به سال ۱۴۰۱ توانسته مقدار سود خالص و فروش این شرکت را به مقدار قابل توجهی افزایش دهد.

جلوگیری از ارزبری ۱۰۰ میلیون دلاری با اتکا به توان داخل از موفقیت‌های شرکت پتروشیمی غدیر است که می‌تواند در آینده کمک شایانی به افزایش درآمد و سودآوری این شرکت داشته باشد.

کاهش مصرف انرژی، ثبت بالاترین رکورد تولید در تولید وینیل کلراید مونومر (VCM) و پلی وینیل کلراید (PVC)، فروش با نرخی بیش از نرخ جهانی، ایجاد تنوع در سبد محصولات از ۲ به ۶ محصول، افزایش ظرفیت ذخیره‌سازی خوراک از ۱۰ به ۲۷ هزار تن، تولید تجاری گرید S۷۰ و S۷۰ medical، ثبت شاخص بهره‌وری تولید به مقدار ۲۰۳ تن به ازای هرنفر، افزایش میانگین ظرفیت دریافتی کلر و اهتمام ویژه برای راه‌اندازی طرح‌های VCM۲، کلرآلکالی و غدیر ۲ از دیگر دستاوردهای شرکت پتروشیمی غدیر در سال ۱۴۰۲ بوده است.

دیگر خبرها

  • تکلیف مددجویان کمیته امداد و بهزیستی با افزایش تعرفه‌های درمانی چه می شود؟
  • ۹۹ درصد خانواده‌های اخراج شده از پاکستان غذای کافی برای خوردن ندارند
  • افزایش ۷۰ درصدی تعداد تولدها از مادران غیر ایرانی در ۴ سال
  • پیگیری استخدام فرزندان آزادگان و جانبازان ۲۵ درصد
  • علت ۷۰ درصد مرگ‌ها بیماری‌های قلبی و عروقی است
  • تولید در پتروشیمی غدیر به ۱۲۰ درصد ظرفیت اسمی رسید
  • تقلب شرکت حامی اسرائیل در شیر خشک و غذای نوزادان
  • هشدار؛ این غذا برای کودکان ممنوع
  • سرقت‌ها در استان بوشهر ۷ درصد کاهش یافت
  • تاکید رئیس سازمان بهزیستی بر لزوم اجرای همه جانبه طرح «خانواده میزبان»