Web Analytics Made Easy - Statcounter

همزمان با پایان مهلت ثبت نام کاندیداهای انتخابات مجلس، پنج نفر از نمایندگان فعلی تهران در مجلس از حضور در عرصه یازدهمین دوره انتخابات مجلس انصراف دادند.

رای‌آوری لیست امید تهران در انتخابات مجلس دهم یک پدیده نوظهور سیاسی بود؛ اینکه فهرست یک جریان سیاسی در پایتخت به طور کامل بتواند رای اکثریت را به خود جلب کند پیش از این اتفاق نیفتاده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اتفاق در دوره دهم مجلس شورای اسلامی، امیدها را به بلوغ سیاسی مردم افزایش داد و از سویی توقعات را از فهرست امید - که بعد از ورود به مجلس اقدام به تشکیل فراکسیون امید کرد - بالا برد.

در روزهای اخیر و در جریان ثبت نام انتخابات مجلس از میان ۳۰ نماینده فعلی تهران در مجلس ۵ نفر از کاندیداتوری در انتخابات انصراف دادند و ۲۳ نفر مجددا کاندیدا شدند تا خود را در معرض رای مردم قرار دهند.

۱- محمدرضا عارف: انصراف از حضور در انتخابات

۲- محمدرضا بادامچی: ثبت نام در انتخابات

۳-کاظم  جلالی: انتصاب به عنوان سفیر

۴-سهیلا جلودارزاده: ثبت نام در انتخابات

۵- الیاس حضرتی: ثبت نام در انتخابات

۶- غلامرضا حیدری: ثبت نام در انتخابات

۷- فاطمه ذوالقدر: ثبت نام در انتخابات

۸- علی نوبخت حقیقی: انصراف از حضور در انتخابات

۹- علیرضا رحیمی: ثبت نام در انتخابات

۱۰- عبدالرضا هاشم زائی: نداشتن شرط سنی (۷۵ سال سن)

۱۱- محسن علیجانی زمانی: ثبت نام در انتخابات

۱۲- ابوالفضل  سروش: ثبت نام در انتخابات

۱۳- فاطمه سعیدی: ثبت نام در انتخابات

۱۴- پروانه سلحشوری: انصراف از حضور در انتخابات

۱۵- فاطمه حسینی: انصراف از حضور در انتخابات

۱۶- مهدی شیخ: ثبت نام در انتخابات

۱۷- محمود صادقی: ثبت نام در انتخابات

۱۸- طیبه سیاوشی شاه عنایتی: ثبت نام در انتخابات

۱۹- محمدجواد فتحی: انصراف از حضور در انتخابات

۲۰-فریده اولادقباد: ثبت نام در انتخابات

۲۱- مصطفی کواکبیان: ثبت نام در انتخابات

۲۲-  احمد مازنی: ثبت نام در انتخابات

۲۳- پروانه مافی: ثبت نام در انتخابات

۲۴- علیرضا محجوب: ثبت نام در انتخابات

۲۵- داود محمدی: ثبت نام در انتخابات

۲۶- علی مطهری: ثبت نام در انتخابات

۲۷- سید فرید موسوی: ثبت نام در انتخابات

۲۸- محمدرضا نجفی: ثبت نام در انتخابات

۲۹- بهروز نعمتی: ثبت نام در انتخابات

۳۰- محمدعلی وکیلی: ثبت نام در انتخابات

/ ایسنا 

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۵۷۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرا قالیباف باخت؟ چه شد که پاجوش‌ها چنار‌ها را کنار زدند؟

خبر‌ها حاکی از تلاش پاجوش‌ها برای دور دوم انتخابات است.   به گزارش شرق، یکی از فعالان جوان نزدیک به پاجوش‌ها که قبلا هم در دفتر سعید جلیلی مشغول به کار بود، در توییتی نوشت: «مسیری که با پیروزی در انتخابات دور اول مجلس شورای اسلامی آغاز شد، ادامه پیدا خواهد کرد. تغییر ریاست و ترکیب هیئت‌رئیسه مجلس و در ادامه آن اصلاح آیین‌نامه داخلی، تا حد زیادی می‌تواند مسیر تحول را هموار کند. کار بزرگی که شروع شده باید به سرانجام برسد».   در عین حال نشانه‌ها حاکی از عقب‌نشینی شورای ائتلاف (شانا) در مقابل اَمنا (لیست پاجوش‌ها) است. سخنگوی شورای ائتلاف دو ماه بعد از شکست انتخاباتی در مقابل رسانه‌ها حاضر شد و از استراتژی ائتلاف با کاندیدا‌ها سخن گفت. آن‌ها نمی‌توانند برای دور دوم تهران یک لیست کامل ارائه کنند و مشکل از جایی آغاز می‌شود که در دور اول استراتژی آن‌ها «اشتراک صفر» با سایر لیست‌ها بود. اما حالا عقب‌نشینی کردند. در چنین وضعیتی باخت قالیباف و تیم او در انتخابات به نظر حتمی است. چرا قالیباف بازنده شد؟ قالیباف در اسفند ۱۴۰۲ باخت. او باخت، چون به مشارکت حداکثری باور نداشت؛ درست مانند سایر اصولگرایان. آن‌ها سبد رأی را روز به روز خالی‌تر می‌خواهند. به انواع مختلف تلاش می‌کنند تا مردم از صندوق رأی دلزده و افسرده شوند. این بازی البته بیشتر مربوط به تهران است نه شهرستان‌های دیگر. فقط در تهران است که آن‌ها می‌دانند از یک سبد رأی حداقلی ۸۰۰ هزارتایی برخوردارند. رأیی که البته این انتخابات نشان داد به خاطر پراکندگی و اختلاف در میان آن‌ها و ناکارآمدی دولت، به ۶۰۰ هزار رأی کاهش یافته و از طرف دیگر آرای باطله را افزایش داده است.   در صورتی که قالیباف (و مجموعه اصولگرایان) برای مشارکت حداکثری تلاش کرده بودند، این‌گونه به راحتی حذف نمی‌شدند. اگر فضای رقابتی شکل گرفته بود، صدای «پاجوش‌ها» مانند همیشه به خاطر اندک‌بودن نمی‌توانست خودنمایی کند. رأی آن‌ها به چشم آمد، چون اکثریت در صحنه حاضر نبودند. بازنده این وضعیت هم همان بانیان اصلی شکل‌دادن چنین وضعیتی در انتخابات هستند.   در نهایت انتخابات دور دوم تهران در چنین شرایطی سرد و بی‌رمق برگزار می‌شود. اصلاح‌طلبان هیچ گزینه‌ای در انتخابات دور اول نداشتند. حتی روزنه‌گشا‌ها هم هیچ گزینه‌ای برای این دور از انتخابات ندارند. طبیعتا حاضر نخواهند بود برای راه‌نیافتن جریان «پاجوش‌ها» به مجلس، برای قالیباف و تیمش کمپین انتخاباتی تشکیل دهند. بدنه اصلی اصولگرا که رأی تکلیفی می‌داد هم یک بار در اسفند دست به شناسنامه برده و این بار به خاطر بی‌رمق‌بودن فضا کمتر پای صندوق رأی حاضر می‌شود.   اما از میان رأی‌دهندگان متصلب «جریان پاجوش»، اگر نیمی از آن‌ها هم پای صندوق رأی حاضر شوند، بار دیگر پیروزی چشمگیری علیه «چنارها» رقم خواهد خورد. این پیروزی البته مقدمه‌ای است برای رسیدن به کرسی‌های اصلی در کمیسیون‌ها و هیئت‌رئیسه مجلس. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ماجرای عجیب رای به مصوبه جنجالی مجلس یازدهم
  • اعتراف جنجالی ذوالنور درباره افزایش سن بازنشستگی /نفهمیدیم به چه چیزی رأی می‌دهیم، حتی بنده!
  • اظهارات معاون رئیسی درباره تعطیلات آخر هفته، بودجه ۱۴۰۳ و لوایح بررسی نشده در مجلس یازدهم
  • چرا قالیباف باخت؟ چه شد که پاجوش‌ها چنار‌ها را کنار زدند؟
  • چه شد که پاجوش‌ها چنار‌ها را کنار زدند؟
  • سوالات بسیج دانشجویی از نامزدهای انتخابات برای شناخت بیشتر
  • حضور پُر شور در دور دوم انتخابات سبب تشکیل «مجلس کارآمد» می‌شود
  • ناتو: طرحی برای اعزام نیرو به اوکراین نداریم، اما مشاور نظامی در کی‌یف داریم
  • آقایانی که حرف رهبری درباره مسمومیت دختربچه ها را قبول نداشتند، همه کاره انتخابات بودند /بی‌تعارف، جنگ قدرت است و نابرابری و نامردی!
  • پنج اخطار برای یک مجلس