Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از اهواز، علی حسین حسین زاده شامگاه شنبه ۱۶ آذرماه در نشست خبری ستاد انتخابات خوزستان با اصحاب رسانه به منظور ارائه آمار نهایی از ثبت نام کنندگان در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، اظهار کرد:  ۸۲۸ نفر در یازدهمین دوره انتخابات مجلس از استان خوزستان ثبت نام کردند در حالیکه تعداد ثبت نام کنندگان در دوره پیشین ۶۲۳ نفر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: از این تعداد ۷۰ نفر دارای مدرک دکترا و مابقی مدرک کارشناسی ارشد که آخرین مدرک تحصیلی مورد نیاز برای شرکت در انتخابات مجلس است را دارا هستند.

معاون سیاسی و اجتماعی استاندار خوزستان عنوان کرد: ۲۴۰ نفر از ثبت نام کنندگان، ایثارگر، ۶۶ نفر خانم و ۴۵۰ نفر در رده سنی میان ۳۰- ۴۰ سال هستند.

حسین زاده ادامه داد: ۴۰ نفر از این تعداد دارای سابقه نمایندگی در مجلس شورای اسلامی و ۱۸۶ نفر نیز سابقه داوطلبی دارند.

وی در خصوص آمار ثبت نام داوطلبین به تفکیک روز در استان، یاد آور شد: داوطلبین طی ۷ روز، از ۱۰ الی ۱۶ آذر ماه با مراجعه به فرمانداری مجاز به ارائه مدارک و ثبت نام در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی بودند که به تفکیک: در روز اول ۵۳ نفر، روز دوم ۶۰ نفر، روز سوم ۸۲ نفر، روز چهارم ۱۰۴ نفر، روز پنجم ۱۵۳ نفر، روز ششم ۱۴۵ نفر و روز هفتم ۲۳۱ نفر ثبت نام کرده اند.

رئیس ستاد انتخابات خوزستان در خصوص آمار نهایی ثبت نام شوندگان در حوزه های مختلف استان خوزستان، بیان کرد: ۲۷۹ نفر در حوزه اهواز، باوی، حمیدیه و کارون- ۶۴ نفر در حوزه آبادان- ۵۶ نفر در حوزه اندیمشک- ۷۸ نفر در حوزه ایذه و باغملک- ۵۲ نفر در حوزه بندر ماهشهر، امیدیه، هندیجان و جولکی، ۴۵ نفر در حوزه بهبهان و آغاجاری- ۳۵ نفر در حوزه خرمشهر- ۶۱ نفر در حوزه انتخابی دزفول- ۴۱ نفر در حوزه انتخابی دشت آزادگان و هویزه- ۴۰ نفر در حوزه انتخابی رامهرمز و رامشیر- ۲۵ نفر در حوزه انتخابی شادگان- ۳۰ نفر در حوزه انتخابی شوش- ۳۰ نفر در حوزه انتخابی شوشتر و گتوند و ۵۷ نفر در حوزه انتخابی مسجد سلیمان، اندیکا، لالی و هفتکل در یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی  ثبت نام کردند و تا کنون از حوزه شادگان نیز یک نفر انصراف داده است.

وی با بیان اینکه بررسی صلاحیت ها از فردا آغاز می شود، تاکید کرد: هیات اجرایی متشکل از ۸ نفر عضو اصلی و ۵ نفر عضو علی البدل در ۱۴ حوزه انتخابی اصلب از میان معتمدبن مورد وثوق فرمانداران انتخاب شده و علاوه بر وظیفه اصلی خود، وظیفه بررسی صلاحیت های داوطلبین را به مدت ۱۰ روز دارند و مابقی ۵۷ هیات اجرایی سایر وظایف هیات های اجرایی را انجام می دهند.

رئیس ستاد انتخابات خوزستان اشاره کرد: از طرف قوه قضاییه، شیخ سعدی به عنوان قاضی رسیدگی به جرائم و تخلفات انتخاباتی در خوزستان انتخاب شده است تا با هر گونه تخلفی بدخورد لازم انجام شود.

حسین زاده گفت: یکی از مهمترین مباحث در انتخابات، میزان رضایتمندی اجتماعی است؛ همه ما باید کمک کنیم با توجه به شرایط کشور، سطح مشارکت مردمی را افزایش دهیم؛ مشکل ما زمانی است که مردم با صندوق های رای قهر کنند.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: خوزستان انتخابات مجلس 98

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۰۰۶۶۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بررسی پرونده «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی ایران» با ۷ هزار شاکی

مرکز وکلای قوه قضاییه اعلام کرد: رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی یکی از برنامه‌های جدی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در راستای خدمت رسانی به مردم و تحقق اصل حقوق عامه در سند تحول قضایی است.

به گزارش ایسنا، طی سال های گذشته مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه با ارتباط گیری مستقیم با مردم در قالب طرح «وکلا در مساجد» و رسیدگی به مشکلات حقوقی آنها با حضور در مرکز ملاقات مردمی قوه قضائیه؛ با پرونده‌هایی در سطح کشوری و کثیرالشاکی مواجه شد که بعضاً بیش از چند هزار نفر و چندین وزارتخانه و نهاد و سازمان رسمی در آن درگیر بوده‌اند.

درهمین راستا بنابر دستور حسن عبدلیان پور ریاست مرکز، جلسات تخصصی با حضور وکلا و کارشناسان زبده و نخبه مرکز برای رسیدگی به این پرونده‌های کثیرالشاکی برگزار و روند حقوقی و آرای صادره در این پرونده‌ها مورد بازخوانی و راهکارهای قانونی و راهنمایی‌های حقوقی به نمایندگان شکات ارائه می گردد.

دریکی از این پرونده‌های کثیرالشاکی با توجه به پیچیدگی‌های حقوقی و صدور آرای متعدد، که مربوط به اعضای «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی» با بیش از ۷ هزار نفر عضو است، تاکنون چند نشست تخصصی برگزار و در هر نوبت وکلای تخصصی و کارشناسان مربوطه اوراق پرونده را بررسی و راهکارهای لازم را برای پیشبرد مسیر حقوقی و رضایت مردم در راستای قانون را در دستور کار قرار دادند.

بر اساس گزارش مرکز وکلای قوه قضاییه، رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی یکی از برنامه‌های جدی مرکز وکلا، کارشناسان رسمی و مشاوران خانواده قوه قضائیه در راستای خدمت رسانی به مردم و تحقق اصل حقوق عامه در سند تحول قضایی است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • بررسی پرونده «صندوق پس انداز کارکنان راه آهن جمهوری اسلامی ایران» با ۷ هزار شاکی
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس از ۱۳ اردیبهشت آغاز می‌شود
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در بیرجند از سیزدهم اردیبهشت آغاز می‌شود
  • تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان فراهم شد
  • برداشت چهار همت از صندوق خسارت‌های بدنی: مجلس سکوت می‌کند؟
  • اختصاص ۱۳۲ صندوق سیار برای دور دوم انتخابات مجلس در تهران
  • فراهم شدن تمهیدات لازم برای برگزاری دور دوم انتخابات در خوزستان
  • اطلاعیه شماره ۵ هیات استانی بررسی مرحله دوم انتخابات
  • افشای ۸۵ای کردن طرح دیگر در مجلس انقلابی | تندروها دنبال بررسی محرمانه چه چیزی بودند؟
  • سیل و سرما مانع عدم حضور مردم در پای صندوق های انتخابات نشد/مدیران برای رضایتمندی مردم آستین همت بالا بزنند